Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 35)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #721972

  Als Meeus en Dainese 2 miljoen zijn en allebei achter Molano eindigden dan kan je alvast met zekerheid zeggen dat Molano geen 1,5 miljoen gaat zijn.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700073

  @nasibal

  zonder betaalmuur blijft de strekking een beetje gelijk. Nergens staat er dat hij mee gaat sprinten.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699602

  @Matsoe ben je terug als @woutgeuns?!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699434

  Iemand die vorig jaar 500k was (en een parel was) verwacht ik niet dit jaar weer als ‘parel’.
  Zijn waarde is niet voor niets na een jaar niet gestegen. ;-)
  Er zit in principe heel weinig in die categorie behalve als je iemand weet te vinden die dus gaat verrassen!
  Ik heb er zelf eentje op het oog die misschien die rol kan pakken maar als ik hem mee neem dan verwacht ik er uiteraard niets van… Pure opvulling!

  edit ik zie dat Joris dor die van mij al heeft benoemd.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #698999

  @nasibal
  Ik word wel steeds benieuwder naar je team. Bijna iedereen is te duur of er is een goedkopere optie dus volgens mij hou je centen over! 😉

  Ik ga je berichten nog eens goed ‘analyseren’!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #698797

  @rim, ik zei het je toch. ;-)

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #698655

  @rim brakes, dus je bedoelt eigenlijk dat Ballerini mee gaat omdat de kans groot is dat hij het gaat dat Bennett achter laat moet opvangen als hij geblesseerd opgeeft? ;-)
  Ballerini is tenslotte niet meer vervangen door bijv. een Lampaert.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #698645

  Blijft wel een beetje bijzonder verhaal met Bennett. Ik lees overal dat zo’n blessure erg slepend is en lang duurt. Dat geeft weinig vertrouwen maar ze gaan hem ook niet voor niets heen sturen natuurlijk.

  Cav wilde niet en een echt alternatief hadden ze ook niet om als sprint kopman uit te spelen.
  DE vraag is dan: Op de gok en we zien wel of het gaat of niet en als hij zichzelf aan gort rijdt dan is hij toch al weg bij DQS (gedachte Patje) of hij is gewoon prima…

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #698132

  Dat is van meer dan een week terug. Toen zou Ackermann ook nog gewoon rijden 😉

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #697624

  @anton

  De kans op dat scenario is echt heel klein. Bij Dqs waren ze nog met 2 man over en dat pakte verkeerd uit maar bij Ineos zitten ze er straks gewoon nog met 5 als 1 iemand een mindere dag heeft. Dus miss moet Hart zich dan als laatste opofferen maar dan hou je nog zeker 2 man over in de top.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #696883

  @rawolf

  Je bent me voor idd. Helemaal eens op dit punt! die ‘zekere’ punten bij een tijdrijder zijn alles behalve zeker als alle ballen op Pog zijn gericht! Daarnaast zijn z’n resultaten ook alles behalve zeker. Zelfs als hij vol gaat moet ik nog maar zien hoe ver hij komt. Vorig jaar WK was het ook ‘maar’ een 17e plek.

  Als je ECHT iemand extra mee wilt nemen voor Pog dan blijft het wel gewoon de goedkoopste (en dus de beste) optie.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #695566

  @rim brakes Als jij veel renners van 1 miljoen ziet die ook (bijv. vorig jaar) top 5 in de tour en Giro reden dan houd ik me aanbevolen! ;-)

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #693930

  @franky122

  Dat is eigenlijk een beetje hetzelfde antwoord als wat ik net zei over Flip.
  Ewan hoef je niet te cappen want dat kan je ook doen met Bennett. Moet een dure aankoop altijd de cap zijn?
  Als ik Bennett en Ewan zou mee nemen en ik heb Bennet als Cap maar Ewan wint dan vind ik het ook prima (zolang Bennet niet 15e wordt ;-)). Als Ewan 2x wint, 1x 3, 4 en 5 wordt zonder dat hij Cap is geweest dan is dat toch prima?
  Kies maar 1 (of waarschijnlijk 2) andere jongens uit die die punten gaan halen.

  edit dat wat @laprimavera dus zegt.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #693923

  @arne Riis

  haha, ja als ik het zo lees dan heb je een goed punt maar wat ik denk ik probeer te zeggen dat een te ‘dure’ aankoop op zich geen probleem hoeft te zijn als er toch veel punten binnen komen. Op Pog, Rog en (misschien) Bennett na is er niemand een zekerheid voor een fiks aantal punten. Als je dan een lijstje gaat maken wie er op het lijstje onder deze 3 mannen komen dan kom je al redelijk snel uit bij Flip (en ook bij Demare). Ik neem ze dus ook allebei mee.

  Dit zal uiteindelijk dan ten koste moeten gaan van of een extra dure sprinter of ik betaal de prijs in de lagere categorie…
  Natuurlijk zoek je dan naar het gelukje van de 500 of 750k rijder die beter presteert dan de 1,5/ 2 miljoen man die je daar had verwacht. Evenepoel was uiteindelijk ook te duur maar toch werd hij 18e in de Scorito ranking. Het was dus geen totale miskoop.

  Ik zie vaak dat er naar alternatieven wordt gezocht voor rijders die ’te duur’ zijn. Ik probeer toch eerst voor zoveel mogelijk zekerheid te gaan en daarna zie ik wel wat ik nog over heb aan budget en dan begint het echte harde puzzelen. De afgelopen 4 koersen heeft die tactiek voor mij in ieder geval heel goed gewerkt. ;-)

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #693884

  Ik kan natuurlijk niet voor anderen praten en al helemaal niet voor @nasibal maar volgens mij probeert hij heel eenvoudig te zeggen over Flip dat alles er op wijst dat Flip een goede Tour gaat rijden en zekere punten gaat halen.
  Dit parcours is heel gunstig voor hem, hij is sowieso altijd een puntenpakker en hij heeft heel duidelijk aangegeven dat de Tour z’n hoofddoel is. Die zekerheid heeft een prijskaartje maar dat prijskaartje is er om een reden…

  Voor iedereen zijn er redenen te bedenken om ze niet op te stellen maar feit is dat hij een hele goede TT kan rijden als het moet. Hij kan prima een berg over als hij dat wilt (en dat ging gister ook prima). Z’n punch hoeven we het sowieso niet over te hebben dus wat mij betreft is Ala er eentje voor de lijst van @laprimavera (een no-brainer).

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #691040

  @ploegleider maar dat kan je dan toch ook prima op het ploegleider forum doen? Lekker met je ploegleider matties discussieren. Wat voor reactie verwacht je van ons?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #690900

  @daan Ik denk dat Arjen juist op zoek is naar Puccio vibes… Puccio haalde meer punten dan Bardet of Cartney…
  Je hebt niet 20 multifucionele rijders nodig. Ik had ook Honore in de Giro en dat werd niets maar daarom heb je 20 man mee… Gesink is gewoon een prima optie want je weet altijd wat je er aan hebt. Of niets, of opvulpunten. Wel zo overzichtelijk. ;-). Natuurlijk is het fijn om er een paar bij te hebben die je vaker in kan zetten maar er is niets mis mee om een Gesink te hebben ipv een “Cepeda”. Voor hetzelfde geld komt Wout wel in het geel de 1e dagen en neemt Roglic um over na een weekje. Geen raar scenario en dan is Gesink z’n centjes al meer dan waard!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #690620

  Wout wordt nu ‘afgeschreven’ op zn eigen woorden.
  Wout kan je echt niet vergelijken met een Lutsenko of Fuglsang. Wout staat er straks gewoon en pakt ook grwoon zn punten. 4 miljoen is wel een flink prijsje. Precies wat hij waard is.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #689939

  Rijders die deze week goed presteren kan je echt prima links laten liggen.
  Compleet andere belangen in het team, ander verloop van de koers, hele andere line up.
  Als ze tegen Colbrelli hebben gezegd dat hij alles mag geven deze week en zoveel mogelijk mag winnen omdat hij straks weer 3 weken moet ‘knechten’…

  En dat geldt natuurlijk voor heel veel van de jongens. Die zijn niet nu bezig met winnen maar over 3/4/5 weken. Natuurlijk is vorm wel leuk maar je kan echt niet teveel leunen op deze resultaten (vind ik). :-)

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #689784

  @nasibal

  Misschien moet je dan toch maar Paret Peintre overwegen. ;-)
  net even goedkoper dan O Connor en kan ook alles wel een beetje. Sprint meestal wel mee, kan een heuveltje en een berg prima over maar heeft een matige tijdrit. Die tijdrit van gister was daarentegen helemaal niet zo slecht…

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #689777

  pff het waren lange dagen maar we mogen eindelijk los.
  Het probleem leek me van tevoren al niet het budget. Het grootste probleem is natuurlijk gewoon de juiste 20 poppetjes kiezen. Er zijn minimaal 40 interessante opties en je mag er maar 20 meenemen. Dan heb je nog een stuk of 4 a 5 musthaves en dus wordt het nog lastiger om de juiste keuzes te maken.

  Het leuke van Scorito vind ik dan vooral dat het niet gaat om de poppetjes te kiezen op basis van alleen hun kwaliteit maar het gaat echt om het totaalplaatje (sprint ie altijd mee tot het gaatje, wat is het teamplan, etc.). Op die manier vallen er toch alweer best wat af en moet je het kunnen downsizen tot 25. Die laatste 5 blijkt dan meestal het lastigste.

  Ben wel benieuwd naar de mannen die Bilbao mee hadden in de Giro. Zijn er van die groep mannen die hem nu niet gaan meenemen? De helft van het budget en een veel vrijere rol….

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #688873

  Haha man man. We zitten pas op bladzijde 3, 2 dagen voor het openen van de markt en de sneren worden al aardig uitgedeeld! De zandbak berichten zullen ook snel volgen… :-)

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #688689

  Kunnen we niet al het Scorito Tour de France forum openen? Komt die vanaf donderdag als Scorito ook ‘opent’?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #688231

  Van harte JesperRenrad! Best vervelend dat je me op de laatste etappe nog even van de winnende positie tikt maar ik kan zeker leven met de 2e plek. ;-)

  Nu 3 dagen even doorkomen en dan begint het hele festijn opnieuw!

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #687632

  Het was op zich (achteraf) allebei mogelijk. Het was niet noodzakelijk om te kiezen. Ik heb ook 4 dqs (incl evenepoel) en 3x Ineos (incl Bernal) meegenomen. Op die manier probeerde ik niet teveel vast te lopen op 1 scenario. Achteraf wel veel geluk natuurlijk dat Caruso dit doet en dat Landa is weggevallen maar het kon op zich dus prima samen …

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 35)

Laatste nieuws