Aangemaakte reacties

18 berichten aan het bekijken - 1 tot 18 (van in totaal 18)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #779679

  Ik zou graag een Nederlander in de ploeg zien. Bij voorkeur Teunissen. Waarom zou ik anders als Nederlander mijn boodschapjes bij de Jumbo doen? Zoals de vlag er tegenwoordig bijhangt heb ik liever dat jumbo een Nederlandse PCT ploeg sponsort dan dit vreemdelingenlegioen.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #705137

  Het viel mij vandaag op dat de advertorial “TEAM JUMBO-VISMA SNELLER DOOR NIEUWE SPEED POTION WAX VAN DYNAMIC” niet stond aangegeven als advertorial in de titel zelf. Wel onderaan het artikel zelf overigens. Voor andere advertenties staat er wel vaak AD vermeldt. Vanwaar dit onderscheid?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #688179

  Bedankt iedereen weer hier. Op 99,3% geeindigd met een team met Bernal en Caruso. Zonder jullie had ik pareltjes als Fiorelli nooit ontdekt en had ik Schulz ipv Foss gekozen.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #645473

  Weet iemand al hoe je op de desktop inlogt bij het klassiekerspel. Ik krijg alleen een soort mobiele variant te zien op mijn scherm, die onleesbaar is. Zijn er meer mensen met dit probleem?

  In reactie op: Honden #639127

  Ik begin er ook steeds meer een hekel aan te krijgen. Vooral aan de excuses van de eigenaren achteraf. “Heet beet toch niet”, ja maar ik lag wel bijna op mijn bek toen ik je hond moest ontwijken die vervolgens grommend met mij meerende. Ok die dooddoeners van dat het gedrag van de honden altijd aan de opvoeders van de eigenaars ligt. Dat kan mij dus helemaal niets schelen! Of het de hond of de eigenaar is, ik wil gewoon geen beest dat in mijn kuiten bijt wat voor reden dan ook.
  Zo’n 6 jaar geleden nog een aanvarig gehad met een blafkonijn. Dat beestje sprong in mijn wielen op een plek waar ze aangelijnd moeten lopen. Poot flink geblesseerd van de mormel natuurlijk en de eigenaar was woedend op mij en eistte dat ik de doktersvergoeding wel zou betalen. Net zo’n blafkeffer als zijn huisdier natuurlijk. Uiteraard geweigerd, maar ik vind het bizar dat je met een hond gewoon de natuur in mag. In principe zijn al die gedegenereerde wolven gewoon jagende carnivoren en horen net zo min in de natuur thuis als ander zwerfafval.

  In reactie op: Spel: World Tour Manager 2021 #631213

  Ik heb nog wel een vraag. Wat is de definitie van neoprof precies. Alleen de geboortedatum, of alleen het eerste seizoen in het peloton? Moeten ze in 2021 dus nog steeds neoprof zijn?

  In reactie op: Spel: World Tour Manager 2021 #631197

  Ik doe ook graag mee!

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #542432

  Van der Poel eruit . Van Avermaet erin. Plus een leuke upgrade.

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #541566

  Bij mij is ook de laatste beslissing genomen en het team compleet. Greipel out, Cosnefroy in. Greipel lijkt mij nu echt een jaartje te oud worden.

  In reactie op: Procyclinggame 2020 #531422

  Ik speel mee en mijn team is in een paar dagen tijd al veel in waarde gestegen. Geeft dit spel niet een enorm voordeel aan spelers die op 1 januari begonnen zijn? Ze zouden beter kunnen beginnen op het moment dat het seizoen van start gaat. Iedereen begint dan met dezelfde uitgangswaarde.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #507787

  95,6%, zeer tevreden. Eigenlijk vooral dankzij de wielerflits pooltips. Vooraf nog nooit van Oeroeboeroe gehoort, maar dit buitenkansje lekker meegenomen. Aberasturi was ook en prima tip. Verder was er een ruim budget voor alle toppers die ik wilde hebben. Roglic, Valverde, MAL, Quintana, Bennett, Pogacar, Teuns. Tegenvallers waren Mezgec, Chaves, Gaviria en Muhlberger.

  In reactie op: Podcasts over wielrennen? #500553

  Mijn favoriet is de Rode Lantaarn. Een podcast over de brandweer in Made, maar ook wielrennen komt af en toe ter sprake.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #467830

  Bedankt Wielerflitsers voor de vele goede tips die ik van jullie gekregen heb als meelurker in dit topic. Ik ben uiteindelijk uitgekomen op 98% en daar ben ik meer dan tevreden mee. Op naar de Tour!

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #459302

  Ik vind de liveticker maar niets. Je kan geen oude reacties teruglezen. Hij is supersmal en kort en erg onoverzichtelijk. Bovendien gaat het ten koste van het volgtopic. Kan er geen volgtopic naast de liveticker geopend worden?

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #457309

  Wat een eikels bij Scorito zeg. Sivakov zat vast in mijn team en nu 2,5 zo duur. Verder kan ik opnieuw beginnen met puzzelen. Niet blij met dit beleid.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #436050

  Waarom staat er in elk nieuwsbericht eigenlijk een filmpje met Marco Minnaard? Het filmpje is totaal niet gerelateerd aan het onderwerp en het blijft voor mijn gevoel een maand lang staan. Wat is hier de gedachte achter?

  In reactie op: Klassiekerspel Scorito #333163

  Heerlijke uitslag vandaag. Volgens mij de beste Wielerflitser met 878 puntjes (of daar heel dicht bij, is dit definitief?). Dan blijkt zo’n Nibali toch ineens een heel lekkere aankoop geweest te zijn. En dat terwijl ik eigenlijk een beetje spijt had over zijn selectie. Verdere dank gaat natuurlijk naar renners als Demare, Kristoff, Sagan, Roelandts etc. Mocht ook wel een keertje na de frustrerende vorige rondes in dit spelletje.

  In reactie op: Scorito budget klassiekerspel 2018 (Gratis) #333012

  Edit

18 berichten aan het bekijken - 1 tot 18 (van in totaal 18)

Headlines