Aangemaakte reacties

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #507787

  95,6%, zeer tevreden. Eigenlijk vooral dankzij de wielerflits pooltips. Vooraf nog nooit van Oeroeboeroe gehoort, maar dit buitenkansje lekker meegenomen. Aberasturi was ook en prima tip. Verder was er een ruim budget voor alle toppers die ik wilde hebben. Roglic, Valverde, MAL, Quintana, Bennett, Pogacar, Teuns. Tegenvallers waren Mezgec, Chaves, Gaviria en Muhlberger.

  In reactie op: Podcasts over wielrennen? #500553

  Mijn favoriet is de Rode Lantaarn. Een podcast over de brandweer in Made, maar ook wielrennen komt af en toe ter sprake.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #467830

  Bedankt Wielerflitsers voor de vele goede tips die ik van jullie gekregen heb als meelurker in dit topic. Ik ben uiteindelijk uitgekomen op 98% en daar ben ik meer dan tevreden mee. Op naar de Tour!

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #459302

  Ik vind de liveticker maar niets. Je kan geen oude reacties teruglezen. Hij is supersmal en kort en erg onoverzichtelijk. Bovendien gaat het ten koste van het volgtopic. Kan er geen volgtopic naast de liveticker geopend worden?

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #457309

  Wat een eikels bij Scorito zeg. Sivakov zat vast in mijn team en nu 2,5 zo duur. Verder kan ik opnieuw beginnen met puzzelen. Niet blij met dit beleid.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #436050

  Waarom staat er in elk nieuwsbericht eigenlijk een filmpje met Marco Minnaard? Het filmpje is totaal niet gerelateerd aan het onderwerp en het blijft voor mijn gevoel een maand lang staan. Wat is hier de gedachte achter?

  In reactie op: Klassiekerspel Scorito #333163

  Heerlijke uitslag vandaag. Volgens mij de beste Wielerflitser met 878 puntjes (of daar heel dicht bij, is dit definitief?). Dan blijkt zo’n Nibali toch ineens een heel lekkere aankoop geweest te zijn. En dat terwijl ik eigenlijk een beetje spijt had over zijn selectie. Verdere dank gaat natuurlijk naar renners als Demare, Kristoff, Sagan, Roelandts etc. Mocht ook wel een keertje na de frustrerende vorige rondes in dit spelletje.

  In reactie op: Scorito budget klassiekerspel 2018 (Gratis) #333012

  Edit

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)