Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 59)
 • In reactie op: Het topic der verdachte renners #463157
  In reactie op: Terug naar de jaren 90 #454462

  @leegloper,
  je houdt me goed in de gaten blijkbaar xD. Dat het een beschuldiging is maak jij ervan. Wielrenner zijn is uberhaubt al een groot risico lijkt me.

  En wie zegt dat ik naar één renner kijk? De Greef is de zoveelste in slechts enkele jaren. Ik beschuldig ze geen van allen, maar zelfs een blinde kan de parallel zien tussen de verslapte controle en het aantal sterfgevallen.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #440095

  @Jowinho,
  Bekend verhaal inderdaad. Leuk hè dat wielrennen ;-) Maar onze Tom is schoon!

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #386686

  Gewicht is een moment opname. Daarbij zijn wielrenners altijd geheimzinnig over hun gewicht om mogelijke speculaties over hun v02 max te voorkomen. Let er maar eens op als een renner om z’n gewicht gevraagd wordt.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #386476

  @Timocycling,
  Klinkt haast alsof je er ervaring mee hebt. Een week extra rust tussen Giro en Tour. Lijkt me echt onmogelijk om daar als leek over te beweren dat het een wereld van verschil maakt.


  @jasper
  ,
  Precies. Als Thomas en Froome verdacht zijn dan is Dumoulin het ook. Enige dat in het nadeel van Froome werkt is de Salbutamol affaire.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #386419

  Hypocriet als ik ben vond ik het hartstikke leuk dat de Nederlanders zo goed gepresteerd hebben, maar tuurlijk is het verdacht als je twee grote rondes zo goed rijdt. Laten we wel zijn. Persoonlijk vind ik het al verdacht als je in één grote ronde top 20 rijdt, maar das een ander verhaal. Zeker met de huidige gang van zaken in het wielrennen op het gebied van doping heb ik niet de illusie dat het er allemaal schoner op wordt. Eerder het omgekeerde.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #385736

  @koosr1946,
  Doping vrij geven lijkt me een top idee. Net zoveel gebruiken totdat de renners er letterlijk dood bij neervallen. Zorgt in ieder geval voor een hoop spektakel en sensatie.


  @nickdt
  ,
  Er blijft heel weinig overeind van het punt dat je probeerde te maken xD. Niks mis mee om dat achteraf ook toe te geven hoor.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #385666

  @nickdt,
  Thomas heeft naast de Dauphinee dit jaar trouwens ook Parijs Nice gewonnen in 2016 en is een keer 2e geworden in Ronde van Zwitserland. Voordat Tom de Giro won had ie nog nooit een etappe koers van naam gewonnen. Dus als je Thomas verdacht vindt dan is Dumoulin minstens zo verdacht.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #385613

  Wat wel bizar is dat die Britten na Wiggins en Froome wéér een topper hebben die de Tour wint. En dat in 7 jaar tijd. Ze doen daar bij Sky iets heel er goed of heel erg fout. Je gaat me niet vertellen dat ze in Engeland toevallig in hele korte tijd 3 freaks of nature hebben.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #385496

  @nickdt,
  Wat een onzin. Thomas altijd heel sterk in tijdritten. Ook laatst de Dauphine gewonnen. Aantal jaar geleden stond ie al heel kort in de Tour, maar viel toen.

  Wil daar overigens niet mee zeggen dat ie clean is, maar dat is een ander verhaal.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #384706

  @tendam,
  Als je met semi-intellectueel bedoelt dat ie z’n best doet om heel slim over te komen dan heb je het denk ik mis. Het is meer een verstrooide romanticus die in programma’s als andere tijden sport perfect op z’n plaats zit. Sport praat programma’s wellicht iets minder

  Wat betreft Joep Schreuder ga ik helemaal met je mee. Verschrikkelijk. Tenenkrommend om te zien hoe iemand z’n best doet om de tweede Mart Smeets te zijn. En dan dat ontzettend irritante toontje alsof ie met z’n twee jarige zoontje in gesprek is…

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #383414

  Wat is dan het ideale profiel van een wielercommentator vraag ik me soms wel eens af

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #383373

  Ondanks dat ik een hekel heb aan de mens Armstrong, vind ik zijn podcast tijdens de Tour wel leuk om te volgen.

  Het zou aan mijn afnemende interesse kunnen liggen, maar naar mijn idee waren de wielerprogramma’s een aantal jaar terug veel beter.

  In reactie op: Bied hier je excuus aan voor dopingverdenkingen #381965

  trol alert

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #381963

  @xistnc,
  Beetje trol gedrag dit. Lijkt haast of je de discussie mist…

  In reactie op: positief forum? #365731

  Ik denk dat Vlinder misschien ook niet bedoelt dat alles louter positief moet zijn, maar zolang we elkaars mening respecteren en er op een normale manier inhoudelijk over discussiëren het al een stuk prettiger wordt.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #361096

  Gewoon niet op klikken. Beetje gezwets dit

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #361086

  Vanaf de oorsprong is het wielrennen doordrenkt van de doping. Je zou kunnen zeggen dat het verbonden is aan de sport. Dit onderdeel negeren lijkt me niet de manier.

  Deze topic is aangemaakt zodat de nieuwsberichten niet overspoeld worden door doping discussies (tegenwoordig niet helemaal meer het geval overigens). En daar is wat voor te zeggen. Verder heb ik nog een boodschap voor de mensen die nu roepen dat deze topic gesloten moet worden: Je hoeft deze topic niet open te klikken…

  Maar ik denk vaak dat deze mensen het ook maar al te fijn vinden om hierop te reageren en stiekem helemaal niet willen dat dit soort topics gesloten worden.

  In reactie op: Bied hier je excuus aan voor dopingverdenkingen #361007

  @ab normaal,
  Mensen worden hier toch ook door aangesproken? Namelijk de mensen die Yates verdenken van het gebruik van doping. En er worden excuses geëist alsof het erdoorheen zakken van Yates een bewijs is dat hij geen doping gebruikt (wat natuurlijk onzin is). Waarom zou je dat links moeten laten liggen en niet op reageren? Waarom niet de discussie aangaan? Daar is het hele forum toch voor?

  In reactie op: Bied hier je excuus aan voor dopingverdenkingen #360960

  Wat een onzin topic. Alsof dit een bewijs is dat hij geen doping gebruikt. Eerder juist een bevestiging. Ik zal nooit een excuus aanbieden voor een onterechte dopingverdenking. Daarvoor is er veel te veel gebeurd in de geschiedenis van het wielrennen.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #360540

  Zo raar was dat ook weer niet, omdat er gekloot en getwijfel was in die groep daar achter. Ze hebben zelfs gewacht op Reichembach. Tot twee maal toe. Froome reed gewoon in een constant tempo waarvan hij wist dat hij het kon volhouden. Dit zie je veel vaker in het wielrennen, dat een renner die vooruit rijdt ineens veel tijd pakt doordat erachter getwijfeld wordt. Was bijvoorbeeld ook bij Yates aantal dagen geleden.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #360538

  @SS,
  Je begint nu ineens over iets heel anders. Maar je kan toch moeilijk zeggen dat je Froome tijdens zijn loopbaan nog nooit als beste klimmer omhoog heb zien gaan op het hoogste niveau (Tour de France)?

  Dat ie er in z’n jongere jaren ineens stond is merkwaardig ja, maar nu zeggen dat dit “mutant achtig” is terwijl hij gemiddeld gezien de afgelopen 5 jaar de beste klimmer was is beetje vreemd. Kijk, wat al die gasten doen is mutantachtig, maar zo uitzonderlijk was deze prestatie ook weer niet als je het in verhouding ziet.

  Dat ie gebruikt staat wat mij betreft ook als paal boven water, maar gaat me veel te ver om te beweren dat hij de enige is en de rest niet. Op basis van deze prestatie.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #360517

  Eh Froome heeft 4x de Tour gewonnen en 1x de Vuelta en dat was echt niet alleen omdat ie een beetje kan tijdrijden. Maakte meestal het verschil in de bergen én in de tijdrit. Je zet jezelf een beetje voor schut zo.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #360511

  @Romans Vainsteins,
  En Tommeke dan? Alleen Froome die neemt?

  @SS,
  En die tijdritten winnen met meerdere minuten voorsprong elke keer?

  Mijn punt is dat ik het heel idioot vind om Froome overal van de beschuldigen en er dan vanuit gaan dat de rest daar schoon rondrijdt, terwijl hij altijd al de beste klimmer is geweest.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #360445

  @KimJungPoels,
  Ik roep het al jaren, maar dan maken ze je met de grond gelijk hier. “Ongefundeerd” is dan het oordeel. “Pas schuldig bij positieve test”. Dat soort dooddoeners. Dat deze mensen zich nu wel ineens gaan roeren is pure hypocrisie. Nu is het ineens wel verdacht en mag er ineens wel geklaagd worden over doping.

  Kijk gewoon naar het verleden en je weet genoeg.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 59)

Headlines