Aangemaakte reacties

23 berichten aan het bekijken - 1 tot 23 (van in totaal 23)
 • In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #735226

  Ondanks ik redelijk goed contact heb met Bobbie is hij niet aan zijn sterkste periode bezig en dat is mij ook al opgevallen.

  Trouwens, die mixed relay vind ik een discipline die niet eens op een EK past. Geef mij toch maar terug de ploegentijdritten zelfs met merkenteams op een EK of WK. Met andere woorden, niet gekeken en niets gemist.

  Op het komende WK ga ik dat niet missen want dan ben ik zelf ter plaatse. In mijn ogen zijn dat de echte wielerliefhebbers waar ik uiteraard zelf ook bij hoor 😉

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #735205

  Man man man, wat erger ik mij kapot aan die Jan Hermsen. Van een amateur gesproken. Geef mij maar de jongens van Sporza!!!

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #729449

  @rennerske: Van Belleghem kan er géén kloten van. Ik hoor dan nog liever Andries Lamain!

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #728081

  @Lalsacien. Nee, ik ken Van Belleghem niet en ik wil dat vooral zo houden.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #727933

  @Arry1337: Dan mag ook Jan direct weg als commentator bij het baanwielrennen.

  Bobbie heeft veel ervaring als ex-renner en zegt ook wel nuttige dingen wat je van Karsten Kroon helemaal niet kan zeggen en zeker niet als de BabbelBelg naast hem zit.

  Renaat Schotte en Nick Stöpler als commentatoren tijdens een pistetoernooi zou echt de max zijn maar dat gaat natuurlijk nooit gebeuren.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #727612

  Jan Hermsen is echt niet om aan te horen op Eurosport. Gisteren en vandaag nu ook weer tijdens het slotweekend van de Tour de l’Avenir. Afvoeren die handel en hij klinkt zo over geïnformeerd. Wat ben ik er gerust in dat hij de winnaar Carlos Rodriguez aan de overkant van de grens in Italië cappuccino, pizza of pasta kan eten.

  Nick Stöpler doet het tijdens de Ronde van Noorwegen een stuk beter en die Andries is ook niet slecht bezig. Daar luister ik graag naar en komt niet zo irritant over als onze vriend de BabbelBelg. Hoe dat die een streekgenoot van mij is blijft een raadsel!

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #725242

  Smaken verschillen daar in en elke mening is daar anders in, maar ik ga toch blijven luisteren naar Sporza en uit armoede via de Eurosport Player.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #725169

  @xistnc: Ik wil niet chauvinistisch overkomen en om heel eerlijk te zijn toch bij Sporza.

  Eén van de redenen is dat ze altijd ter plaatse zijn en dat geeft mij al een goeie reden om te kijken. De commentatoren doen bij Sporza uiteraard hun voorbereidingen op de uitzendingen maar gebruiken niet tijdens de uitzending sites als procyclingstats… maar zoals vroeger André Meganck die van alle info voorziet zoals ze dat nog steeds doen maar nu met jongere mensen. Dat zijn de stille krachten in een commentaarcabine en de anekdotes van o.a. Michel en José tijdens de koers ter plaatse wat ze bv allemaal hebben uitgestoken.

  Wat ik persoonlijk het meest ga missen is dat Michel Wuyts volgend jaar niet meer van wielercommentaar gaat voorzien. Ik heb die vroeger nog bezig gezien op het startpodium voor de start van de koers met de ploegenvoorstelling dat mijn respect voor Michel is alleen maar gegroeid.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #725056

  Hoe het draait of keert, de beste wielercommentatoren zitten bij Sporza en echte kraks in wedstrijdbeelden zoals onlangs bij de Olympische wegrit.

  De commentatoren van Sporza zijn meestal nog ter plaatse ook in het buitenland en nu jammer genoeg niet door corona.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #724738

  Behalve Sander Kleikers en Traksel is de rest puur amateurisme op Eurosport. Ik moet bijna uit armoede kijken en luisteren naar Eurosport als er op Sporza geen koersen uitzenden. Wel, ik kan je vertellen dat het geen feest is en al heel snel afhaak als onze Babbelbelg, die irritante Vanbelleghem samen met Kroon of Hermsen hun mond open doen als commentaar.

  Viva Sporza!!!

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #723874

  @BarryZut: Kijk jij naar maar Eurosport of de Eurosport Player. Ik ga lekker kijken en luisteren naar Michel en José op Sporza.

  Trouwens, Jan Hermsen en minder mate Bobbie Traksel waren niet om aan te horen tijdens de Ronde van Denemarken. Amateurisme ten top bij gebrek aan koers op Sporza!!!

  In reactie op: Procyclinggame 2020 #532057

  Allemaal van harte welkom in dit klassement https://www.procyclinggame.com/league.php?id=228

  In reactie op: Procyclinggame 2020 #531775

  Dit is mijn klassement voor Procyclinggame 2020
  Kom met z’n allen daarheen.
  https://www.procyclinggame.com/ranking.php?id=228

  In reactie op: Procyclinggame 2020 #531656

  Waarom verwijderd die administrator mijn deelname voor het WielerFlits.nl klassement?

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #480162

  @pirazzi: Ik denk eerlijk gezegd van niet.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #460485

  @Romans Vainsteins: Ik heb net voor de ploegprestatie op de Amstel gesproken met Kleikers. Hele vriendelijke mens en heeft een leuke babbel.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #449230

  @BlancoProCycling: Ik kijk pas ’s anderdaags naar de uitzending zoals gisteren want ik zelf op de Ronde van Vlaanderen. Ik heb veel meer plezier van commentatoren die er plaatse zijn i.p.v. knus zitten in een studio zitten. Naar Wuyts en De Cauwer luisteren op Sporza is een feest.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #443000

  Ik ga daar kort en bondig op reageren zonder verder grote uitspraken. De koers gaat nooit maar dan ook NOOIT een dopingvrije sport zijn. Dat het door mede van het bloedpaspoort en no needle policy properder is geworden geloof ik wel maar echt proper gaat deze magnifieke sport nooit zijn. Verder ga ik daar geen commentaar opgeven.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #419412

  @FDJ: Waarom denk je dat er zoveel Vlamingen en Nederlanders naar Sporza kijken voor de koers? Net voor de koers kennis van de commentatoren en alles wordt schitterend in beeld gebracht. Michel Wuyts gebruikt geen Procyclingstats tijdens zijn commentaar maar een oude fichebak voor resultaten van die renner of renners.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #392083

  Gelukkig hebben wij als Vlamingen de mannen van Sporza als commentatoren op tv. Daar komt altijd iets nuttig en interessants uit hun mond als je dat vergelijkt met een andere collega’s commentatoren.

  In reactie op: Wielertransfers 2018-2019 #391525

  @vlek: Geloof me nauw. Het is vertrouwelijk en komt van binnen de ploeg zelf.

  In reactie op: Wielertransfers 2018-2019 #391198

  Ik ga en mag weinig prijsgeven over de transfers die momenteel gaande zijn bij het komende CCC. Het enigste wat ik erover mag zeggen is dat ze goed hebben ingekocht.

  In reactie op: {Finale} Renner van het jaar 2017 #307627

  Van Avermaet

23 berichten aan het bekijken - 1 tot 23 (van in totaal 23)

Headlines