Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 64)
 • In reactie op: Het 'wat-luister-je-nu' topic #744973
  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #738379

  Ok, ik benieuwd. Hopelijk kan hij in Roubaix hetzelfde brengen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #738265

  Mooi. Benieuwd of hij zoiets in Roubaix kan voor van Aert.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #738262

  Meegaan in de vlucht: enkel als alibi-mannetje of ook nog werk verzet bij de samensmelting? Verhelder me Morgenstern.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #738250

  Vertel eens Morgenstern, wat heb ik gemist?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #738247

  Dylan? ;-)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #738244

  En wat dat NK betreft, ik heb die wedstrijd niet gezien, maar voor zover ik begrepen heb zat Groenewegen in de vroege vlucht. Ik denk niet dat ik die rol genegeerd heb, maar hierboven al beschreven dat ik hem voor die rol in Roubaix weinig geschikt acht. In die vlucht moet je iemand steken die ook nog wat werk kan verrichten als van Aert er bij komt.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #738243

  Ik heb nooit geschreven dat Groenewegen een moordenaar is, wel dat hij Jakobsen opzettelijk de hekken in reed. Dat zijn 2 verschillende zaken denk ik.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #738232

  Hier gaan we weer. De poster neerhalen omdat de boodschap niet bevalt. Over welke uitwisseling van argumenten heb je het? Die 47e plaats doet het niet voor mij.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #738231

  In dienst van de ploeg. Wat gaat hij doen in dienst van de ploeg? Vroege vlucht lijkt mij de enige variabele optie, maar ook voor die rol zijn er betere opties met oa Van Hooydonck, Eenkhoorn en Van Emden. Mannen waarvan je weet dat, wanneer van Aert aansluit, ze nog even een streep van een paar kilometer kunnen trekken. Ik zie Groenewegen dat niet doen. Ik denk dat ik met mijn motief niet ver van de waarheid zit.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #738228

  Daarom mijn vraag: in welke rol? Dat hij ooit 47e werd, vind ik een weinig overtuigend argument. In welke wedstrijd vervulde Groenewegen ooit een rol die in Roubaix nuttig zou kunnen zijn voor van Aert?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #738222

  Pfoe, eerste keer dat ik lees dat een 47e plaats zo positief wordt onthaald. Heb ik een memo gemist of zo?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #738221

  Behalve als hij die 47e plaats voor zichzelf reed; dan is het vrij matig. Ik zeg Groenewegen nog nooit een deftige kopbeurt doen, noch een bidon halen, noch iemand uit de wind zetten. Om die reden twijfel ik aan hem. Volgens mij is hij er vooral bij als Nederlandse kopstuk dat stap voor stap gerehabiliteerd moet worden. De focus zou echter enkel en alleen op van Aert moeten liggen, want die kan winnen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #738218

  47e worden zegt natuurlijk weinig tot niets. Ben benieuwd in welke rol hij gaat rijden. Enige waar ik hem echt geschikt voor acht is de vroege vlucht, maar dan nog.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #738202

  Groenewegen in Roubaix; op welke manier zou hij de ondersteuning van van Aert kunnen verbeteren? Ik zie het niet meteen en geloof er ook niet in. Jammer dat er een plaatsje aan hem moet worden opgeofferd.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #714525

  Wow Mike Teunissen, dat was fantastisch! Na heel veel pech, komt hij sterk uit deze Tour wat ook wel eens heel belangrijk zou kunnen zijn naar de toekomst/klassiekers toe. Een nieuwe start. Hopelijk heeft hij zijn deel van de pech gehad.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #712733

  Beste mooie ideeën/selecties Murcia!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #711463

  Toprit gisteren van Jumbo-Visma! Onderweg had ik ook mijn vragen bij de gekozen tactiek, maar uiteindelijk was het er wel recht op. Vingegaard zat als enige klassementstopper eigenlijk nooit alleen, Kuss wint de rit en van Aert buffelt rustig in het rond. Persoonlijk zou ik hem liever wat meer aan zichzelf zien denken, maar goed, die teamplayer-eigenschappen maken hem nog meer een uitzonderlijk renner.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #709132

  Wat een etappevan de Jumbo’s! Genieten!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #708104

  Je bent de enige die jezelf grappig vind vrees ik Michiel. Eigenlijk is het gewoon schelden wat je doet. Weinig humor in de bespeuren.

  Yeez, van wat jij schrijft, klopt nu eens werkelijk niets. Ik ben geen basher, heb al vaak ook positieve dingen geschreven over Jumbo. Jij bent het die mij om een punt van kritiek ‘een gefrustreerde basher die alles onderuit willen halen en dramatiseren’ noemt. Wie is er hier dan meteen op zijn … getrapt. De pot verwijt de ketel lijkt me.

  De reacties die ik kreeg zijn, op die van Morgenstern na niet echt als nuance-inbrengend te definiëren. Wel de man spelen. En ‘hetzelfde fan-argument, geel/zwarte bril etc.’? Sorry, maar je verwarmd mij met anderen vrees ik.

  Kortom, Jij als moderator hier, probeer nog eens opnieuw, maar nu met argumenten die ook kloppen. En spreek de schelders en op de man spelers misschien eens toe. Ik hield et beleefd en met argumenten.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #708084

  100% mee eens Turtlehead. De reacties die ik hier over me heen krijg van ‘gevestigde waarden’ als Murcia, Michiel, Morgenstern en anderen op een inhoudelijk onderbouwde mening; heel triest. Blijkbaar wordt er op dit discussie-forum maar 1 mening aanvaard.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #708073

  “Wat zal ik zeggen over ongelikte beren. Je stinkt uit je bek als een beer uit z’n reet”

  Wat een niveau Michiel, mag je trots op zijn.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #708058

  Het spijt me Morgenstern, maar hoe je van zoiets eenvoudigs zoiets ingewikkeld kan maken; it puzzles me. Je zal best een intelligent persoon zijn dat je je eigen gedachtengang kan volgen, maar mij ben je opnieuw kwijt. Wat ik er nog van kan maken is het volgende: van Aert hoeft volgens mij niet te knechten omdat een renner van zijn caliber (top 5 in de wereld) zich 100% op zijn eigen doelen moet kunnen richten. Als de teamplayer in Wout van Aert dan wel graag iets voor Vingegaard wil doen, heb ik daar geen problemen mee. Wel bewondering.

  Murcia, stop eens met liegen vriend. En ik reageer op meer argumenten dan jou. Jij speelt enkel de beer.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #708052

  Morgenstern, maak het aub eens niet moeilijker dan het is. In de Amstel had Vingegaard bij de laatste 50 en mogelijks zelfs bij de laatste 20 of 10 kunnen zitten, mits de tactiek iets beter had gezeten. En eigenlijk had dat voor een topteam als Jumbo in de thuisklassieker gewoon gemoeten. Enkel WVA en Roglic is gewoon mager, te mager. Dan kan je best gewoon toegeven zonder dat je er jankverhaaltjes en afleidingsmanoeuvres rond moet breien.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #708050

  Nee hoor Murcia, dat heb ik hoegenaamd niet geschreven. Wel iets totaal anders waar jij dat dan uit gedestilleerd hebt. Een nieuw voorbeeld van hoe jij de zaken zelf invult en die leugens dan als feiten gaat verkopen. In één beweging is het ook een nieuw voorbeeld van hoe je in een discussie de man begint te spelen wanneer de argumenten zijn opgedroogd. Het lijkt me daarom beter dat je, vanaf het ogenblik dat je niets beschaafds en inhoudelijks meer heb toe te voegen, je onthoudt van verdere bijdragen.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 64)

Headlines