Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 150)
 • Doe ook graag mee. volg toch al alles ;)

  In reactie op: Spel: Wielerbeurs 2023 #888036

  Ik doe ook graag weer mee

  In reactie op: Spel: Wielerbeurs 2022 #887828

  Zou leuk zijn.

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2023 – DIVISIE 2 #886798

  Dit vond ik King Kelly:

  Alle renners waarvan voor 1 januari vast komt te staan dat ze niet meer zullen wielrennen, kunnen worden teruggegeven aan de bank voor de helft van hun aankoopbedrag (afgerond naar boven). Het vrijgekomen budget moet besteed worden voordat de eerste race van het jaar wordt verreden en pas nadat de normale biedingen zijn voltooid. Mocht dit pas na 1 januari bekend worden, dan heb je pech.

  In reactie op: MEGAFLITS WORLD TOUR MANAGER 2023 #883461

  Doe ook graag mee.

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2023 – DIVISIE 2 #880111

  Ook maar even een paar statistiekjes voor mijn team
  17% overboden
  Gemiddelde leeftijd: 23 jaar en 11 maanden
  Gemiddelde ervaring op minimaal PRT niveau: 3 jaar en 5 maanden
  Eigen verwachting 7450
  Grootste winst te behalen tov mijn boden: Zingle, Zambanini, APP en Kron

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2023 – DIVISIE 2 #879054

  8 van de 10 binnen. Veel beter dan vorig jaar toen ik te weinig bood voor Pogacar. En met Collbrelli daarna ook niet erg gelukkig geweest. Wel de talenten cup gewonnen en dat smaakt naar meer. Charmig en Mader niet binnen, maar met Skjelmose en Piccolo wel mijn 2 belangrijkste targets binnen gehaald.

  Aangezien vorig jaar maar een persoon boven het begin budget van 7000 punten heeft gescoord, heb ik geprobeerd om enkele renners die redelijk stabiel zijn rond de waarde van vorig jaar binnen te halen. En daarnaast ook gekeken naar jonge renners waar nog veel groeipotentie in zit.
  Herrada al jaren redelijk stabiel verwacht hier wel weer dezelfde punten. Een van mijn persoonlijke favorieten. +2 geboden
  Powless is 26 jaar en afgelopen jaar zijn groei doorgezet. Verwacht hier ook een gelijkwaardig aantal punten met groeimogelijkheden indien hij meer eendagswedstrijden mag rijden. +0 geboden
  Zingle (bijna 24 jaar): Vorig jaar zijn eerste volledige jaar bij de profs en rijd voor een ploeg waar hij veel vrijheid krijgt in de “B”koersen. Zijn resultaten zullen zorgen voor nog meer vrijheid en verwacht ook hier wel minimaal stabiliteit. +2 geboden.
  Vansevenant is ook nog vrij jong (23 jaar) en heeft een gedeelte van dit jaar voor mijn gevoel onder zijn kunnen gereden. Aan het eind van het jaar wel weer de klasse terug gezien. Ondanks dat toch vrij stabiel gebleven in zijn punten. +13 geboden.
  Kron (24 jaar) had zijn tweede volledige seizoen bij de profs en ook hier een mooie groei. Al denk ik dat hij nog niet aan zijn top zit. +9 geboden

  Dan de renners waar ik het gevoel bij had, dat ik meer moest bieden maar wel met het gevoel dat die groei realistisch is.

  Tesfatsion ook nog vrij jong (23 jaar) en heeft zich mooi weten aan te passen als Afrikaan in het wielerpeloton. Hij gaat een stapje maken naar een hoger niveau. Verwacht ook hier (TREK) genoeg mogelijkheden om verder te gaan doorgroeien. Vandaar + 58 geboden.
  Piccolo heeft een gedeelte van het seizoen verloren door het gazprom debacle. Hij is nog maar 21 jaar maar zich veel laten zien in het najaar. Met een beter voorbereiding verwacht ik hier een gedegen groei. +341 geboden.
  Op Skjelmose heb ik +328 geboden. Hij heeft al laten zien dat hij rondjes van een week goed aan kan. Denk dat hij dit jaar nog een stap gaat maken. Is ook nog maar 22 jaar. Afgelopen jaar voor het eerst een grote ronde gereden en daar vrij onzichtbaar gereden. Zie daar een mooie groei en een plek net achter de top 10 moet zeker al mogelijk zijn.

  Kan nu vrij rustig op zoek naar nog meer stabiliteit. Druk is wat van de ketel.

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2023 – DIVISIE 2 #876593

  Doe ook graag weer mee. Zin in!

  In reactie op: Zweeler 2021 #822543

  Subleage Budget: WFTOUR2022

  In reactie op: Spel: Wielerbeurs 2022 #798525

  test

  In reactie op: Spel: Wielerbeurs 2022 #798351

  volgende pagina

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #779901

  Volgende pagina

  In reactie op: Spel: Wielerbeurs 2022 #766261

  Mijn team dan maar vast even:
  VLASOV Aleksandr
  PIDCOCK Thomas
  LOPEZ MORENO Miguel Angel
  BENOOT Tiesj
  ANDERSEN Søren Kragh
  ARENSMAN Thymen
  WRIGHT Fred
  CALMEJANE Lilian
  VAN MOER Brent
  STANNARD Robert
  HINDLEY Jai
  VAN WILDER Ilan
  PLAPP Lucas
  DOULL Owain
  GREGAARD WILSLY Jonas
  JUNGELS Bob
  DE PLUS Laurens
  CONCI Nicola
  UIJTDEBROEKS Cian
  MALECKI Kamil

  In reactie op: Spel: Wielerbeurs 2022 #759337

  Leuk bedacht Sven. Ik doe ook graag mee.

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #754138

  Had een valse start door het mislopen van Pogacar en Thomas P. Moest dus even een inhaalslag maken. Uiteindelijk 6x EF, 1x BAH, 1x FDJ, 1x Lotto, 1x DSM, 1x AGDR en 1x UNO-X

  Kopman is natuurlijk SONNY COLBRELLI. Sonny heeft zijn sprong voorwaarts voornamelijk in de 2e seizoenshelft gemaakt. Gezien zijn resultaten daar verwacht ik dat hij komend seizoen het hele seizoen zal gaan wedijveren met van Aert en vdP. En dan is de groei snel gemaakt.
  2e Aankoop is STEFAN KUNG. Hem vooral gehaald vanwege zijn degelijkheid en stabiliteit in punten de afgelopen 3 jaren. Zal geen uitschieter worden maar moet wel weer rond de punten uitkomen die hij vorig jaar ook behaalde, mits geen tegenslag natuurlijk maar dat geld voor iedere renner.
  Mijn 3e en 4e kopman komen dan uit de equipe van mijn hofleverancier EF.
  ESTEBAN CHAVES. Chaves is natuurlijk erg wisselvallig geweest maar zijn 13e plaats in de tour de France gaf al een indicatie dat hij op de weg terug is. Hij komt van Bike Exchange waar eigenlijk niemand echt beter is geworden. Verwacht dat hij bij zijn nieuwe vrijbuitersploeg meer kansen gaat krijgen. Misschien iets teveel betaald maar als hij zijn benen van 2016 terugvind dan zijn we spekkoper.
  NEILSON POWLESS. Een renner die kleine rondes en lange koersen aan kan. 5e in de UAE tour en San Sebastian gewonnen en 5e op het WK. Denk dat een aanpassing in zijn programma richting klassiekers nodig is om een echte stijging in punten te gaan realiseren. Of dat gebeurt is afwachten.
  STEFAN BISSEGGER. Bissegger reed afgelopen seizoen zijn eerste volledige seizoen bij de profs. Hij liet zich al vrij vaak zien maar nog niet altijd meteen resultaat. In zijn 2e seizoen zal de progressie wel doorzetten als hij iets efficienter gaat rijden. Zijn tijdritten zullen sowieso punten gaan opleveren.
  GEOFFREY BOUCHARD. Laat begonnen met wielrennen en specialiseerde zich voornamelijk in bergpunten. Nu hij die Bergtrui 2x gewonnen heeft hoop ik dat hij zich nog verder kan ontwikkelen. Een 14e plek in de Vuelta geeft mijn inziens aan dat hij ook wel voor een top 10 zou kunnen gaan in Vuelta of Giro. Of dat gebeurt is afwachten natuurlijk.
  BRENT VAN MOER. Brent heeft een verschrikkelijke motor en moest vorig jaar nog veel in dienst rijden. Het lijkt erop dat hij nu met Vermeersch en Campenaerts het zelf meer mag gaan proberen. De 251 punten waarvoor ik hem gehaald heb, zullen dan naar mijn verwachting ook ver overtroffen worden.
  THYMEN ARENSMAN. Nu DSM aan het leeglopen is wordt het hopelijk tijd dat Arensman zich verder gaat ontwikkelen. Arensman werde 2e achter Pogacar in de tour de l’avenir voor Mader, Vlasov en Almeida. Die laatste drie hebben al een aardige stap gemaakt. Het wordt nu dan tijd dat ook Arensman zich laat gelden lijkt me.
  OWAIN DOULL. Doull vertrekt bij het sterrenensemble Ineos om eens te kijken of hij zelf wat resultaten kan behalen. Doull denkt dan vooral aan de klassiekers. En als er iets is wat er bij EF niet goed liep vorig jaar waren het de klassiekers. Bij Wielerflits beoordeelden ze dit met een 2. Verwacht dan wel dat hij die 121 punten wel gaat overtreffen.
  JONAS GREGAARD. Gregaard komt eindelijk thuis. Hij gaat van Astana naar UNO-X. Uno-X is natuurlijk ook een vrijbuitersploeg met mogelijkheden. Verwacht dan ook dat Gregaard wel zijn kansen gaat krijgen en zijn talent, die hij in de jeugd veelvuldig heeft laten zien, om gaat zetten in resultaten. Gok dat hij de TILLER 2.0 gaat worden aankomend jaar.
  En dan de 2 talentjes. Voor een talent is het altijd lastig om een keuze te maken. Ga je meteen voor je mogelijkheden zoals bijvoorbeeld Jake Stewart of wil je eerst in dienst rijden en daar rustig gaan wennen. EF is dan naar mijn idee een ploeg waar je de kansen wel krijgt. BEN HEALY staat bekend om zijn neusje voor de juiste ontsnapping. Daarnaast kan hij in een klein groepje goed aankomen. Vaughters heeft een plan met hem dus dat mag hij dan laten zien. GEORG STEINHAUSER komt ook. Ondanks dat hij parttime wielrenner is en pas 20 jaar is heeft hij zich toch al laten zien. 9e bij tour de L’ain die Storer won voor mannen als Diaz, Latour, Kron, Cras en Molard om er een paar te noemen. Heb hem toch geselecteerd omdat hij vorig jaar ook al best wel veel gereden heeft ondanks zijn studie. Er waren andere keuzes maar denk dat Steinhauser op den duur wel een top 100 renner gaat worden.

  Uiteindelijk ook tevreden met mijn team voor 2022.

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #753985

  Erg tevreden mee. Had ook maar alleen op Chaves een bod uitgebracht. Het was minder dan wat er voor hem op wk1 was betaald. Dus daar loop je dan een risico. Onder de 105 punten heb ik al meerdere opties gezien voor mijn laatste renner dus dat komt in een van de volgende rondes wel goed.

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #753527

  Toch tevreden met Bissegger en Bouchard. Cort Nielsen en Kuss geprobeerd goedkoop op te pikken maar waren keuze 3 en 4.

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #753320

  Met Kung en Colbrelli wat zekerheid in de hoge punten “range” binnen gehaald. Had in mijn eerste bod wat ik voor deze ronde had bedacht Gaudu en Hirschi geselecteerd. Had ze achteraf beide binnengehaald maar risico was me iets te groot na de dramatische 1e ronde.

  Dacht ook een goede kans te maken op Bernal maar daar was iedereen in geïnteresseerd wat me wel verbaasde.

  Powless vind ik een groeibrilliant die zijn plafond nog niet kent.

  Verder uit de lagere regionenen Kron en Stannard niet binnen kunnen halen, maar met Vanmoer, Arensman, Healy, Gregaard en Doull toch gemiddeld genomen meer dan tevreden.

  Ben wel benieuwd naar ronde 3. Toch aardig wat spelers met veel budget over. Renners met veel punten vorig jaar worden wat schaars. Zelf zit ik ook wel in die groep, dus hopelijk kan ik wat binnenharken in ronde 3.

  Pm maar als je ronde 3 boden wilt uitwisselen als je je bod al hebt gedaan.

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #753098

  Na lang puzzelen de knoop maar doorgehakt zojuist en bod verstuurd.

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #752295

  Mee eens!

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #748492

  Wachtende op een registratie wil ik Hapsnurker graag ook aanmelden. Bevestiging volgt dan later.

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #748416

  Ben er dan ook graag weer bij.

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2021 – Divisie 2 #746528

  Vernis en Sammysosa proficiat met jullie promotie en jefgodfather met de goede organisatie en doorgaans mooi snel met de resultaten. Ondanks de grijze middenmoot van mijn team vond ik het toch leuk om op maandag even te kijken. Doe daarom volgend jaar graag weer mee!

  In reactie op: Wielerklassiekers 3 #736878

  Je kunt hier een team bouwen door te handelen met andere managers. Het is een leuk spel en het kost enkel tijd en dat laatste ligt aan jezelf. Paar keer inloggen en reageren kost minimaal een uurtje in de week.

  In reactie op: Wielerklassiekers! #736141
25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 150)

Headlines