Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 107)
 • In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #808726

  Morgen wordt grotendeels voor de klassementmannekes. Misschien dat er 2 a 3 van de vlucht vooruit kunnen blijven, maar hier blijft geen grote groep vooruit, dus zou Albanese lekker op het bankje houden. Als er al iemand vooruit blijft, zal het een type Kamna, Bouwman, Mollema (mag wss niet rijden morgen) zijn.

  Ineos neemt het heft in handen en de laatste twee colletjes zijn dermate lastig dat het oorlog wordt. En met de afdaling en finish die er ligt, lijkt me dit perfect voor ome Bilbao.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #805294

  @Hein-Jan je moet in de link even het paginanummer aanpassen naar 1 pagina eerder dan waar hij op staat. Bijzonder dat dit nog steeds niet is opgelost, hoe lastig kan dat zijn (meelezende IT’er van WF, of is dit dezelfde persoon als de stagiair)?

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #805290

  Zand erover, dan dooft het uit

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #805286

  Verwacht morgen voor het eerst een grote groep in de ontsnapping, manneke of 30 / 40, waar het me niks zou verbazen als Consonni, Gaviria en Demare mee zitten, naast de mannen die deze rit rood omcirkeld hebben: Ulissi, Albanese, Girmay, vdPoel, Vendrame, Tesfatsion en Cort.

  Oftewel een grote groep met alleen maar mannen die al op meer dan 10 minuten staan, waardoor het peloton rustig kan uitbollen. Advies: zou eerder een sprintertje teveel meenemen dan de klassementsmannen, want die gaan in de spaarstand morgen. Ewan, Cavendish, Bauhaus, Bol etc hoef je natuurlijk niet te verwachten, maar types als Nizzolo, Theuns zou ik het voordeel van de twijfel geven. Ook omdat er voor de sprinters de komende dagen niks is en na Blockhaus rustdagje.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #805279

  @Eddix je mag mij wel plagen. Arjen voelt zich nogal snel aangevallen, had ie ook al met mijn verassende woordspeling op de Etna ;)

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #804557

  VD Poel roept iedere dag wat z’n plannen zijn, dus morgenochtend moar eem in de goat’n hold’n.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #804534

  Met een 97% verloopt de eerste week netjes, ondanks een aantal teleurstellingen die voor meerdere van ons gelden.

  Morgen voor het eerst een etappe waar ik de selectie niet alleen af kan, wat een mogelijkheden…

  Je hart wil Vd Poel, Girmay en Albanese toch een plekje geven, maar je verstand weet eigenlijk dat het normaal te zwaar is voor deze heren, op VD Poel na, maar denk dat deze drie nog een dagje wachten.

  Dan nog de vraag of Lopez een redelijke kans heeft om in het roze te blijven eindtoetsen (want teampunten Theuns en Skeltermose). Dus dan maar voor een paar serieuze kandidaten ritwinst (Gall, Ulissi) gaan aangevuld met de klassementskleppers. En 8 zekere puntjes voor Demare vind ik net wat te risicoloos, plus degelijk en saai.

  Wat denkt u?

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #801605

  Nu al het mooiste terugkerende beeld van de Giro: de manier waarop Bradley Wiggins naar Eurosport verslaggever Sander Kleikers kijkt als Sander weer net een tikje te overdreven enthousiast reageert.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #801070

  Tratnik heeft z’n tweet verwijderd waarin hij refereert naar een eventuele gebroken pols, maar zegt nu door te vechten. Voor morgen zal dat niet veel worden, maar er is nog hoop voor een mooie ontsnapping en de laatste tijdrit.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #800949

  Hoe is het met Jan Tratnik, met het oog op morguh?

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #800736

  Mooi hoe de invloed van dit forum zichtbaar is in de teamsamenstellingen. Nagenoeg iedereen heeft de volgende 15 renners:
  – Carapaz, Almeida, Yates, Bardet, Arensman, MAL, Valter, Demare, Gaviria, Consonni, Theuns, Girmay, Van der Poel, Albanese, Gall.

  En de overige 5 zijn 9 vd 10 keer aangevuld met 5 van de volgende heren: Ciccone, Martin, Nizzolo, Kamna, Cav, Bauhaus, Ulissi, Porte, Bilbao, Skjelmose en Dumoulin.

  Kan me niet heugen dat de teams ooit zoveel op elkaar hebben geleken, oftewel een peidooi voor iets minder budget volgend jaar. Waar ga je in hemelsnaam het verschil maken? @nasibal erg benieuwd naar jouw parel(tjes).

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #800173

  Jij komt zo vlak voor de doodlijn nog even met zand strooien, kleine man? Doe er anders even een bron bij.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #800070

  Al luisterend naar de wielerboys podcast bedank ik mezelf dat ik ooit dit forum heb gevonden. Wat een niveau qua scoritotips. Tesfatsion, Calmajane, Foss. Het houdt niet op, niet vanzelf. Okee er zitten een paar leuke tussen, maar vooral de prioritering en argumentatie ontbreekt nogal. Gewoon 20 namen opgooien en over drie week als 2 vd 20 goed hebben gescoord zeggen: zei ik toch.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799929

  Jai Hindley dames en heren. Samen met HC dit jaar de award van minst besproken renners hierzo. Vergis je niet, dat wordt kopman nummer 1 bij Bora en zal lekker anoniem rondpeddelen tot aan ergens midden week 3. Voor de etappepunten hoef het het niet te doen, maar zal mij niks verbazen als ie 5e a 6e wordt in de einduitslag. Natuurlijk wegblijven van de vergelijking dat hij de Giro ooit won, want dat deelnemersveld was toch een stuk minder dan ditmaal.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799589

  Goed dat je het zegt Floda, Marezcko er toch maar weer infietsen dus…

  Ik gun je de wereld, Arjen. Ben hopelijk niet zo kleinzerig.


  @oborobo
  neinn geen respons van de anderen, maar in de teamartikelen is eigenlijk alles aan bod gekomen, waardoor het ook niet veel meerwaarde zou hebben. Julius vd Berg in het artikel van Cort vind ik dan wel weer ve(r)rassend.

  Wat denken jullie eigenlijk van Tulett?

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799578

  @arjenzvob Ik denk dat je verrassende keuze verassend uit gaat pakken. Zie Mathieu ook nog wel top 10 rijden in tijdrit en zal bij het gros van de vluchtetappes t/m week 2 zich (en ons) gaan vermaken. Kan lekker vrij koersen, en je hebt vorig jaar in de Tirreno en Tour gezien wat er dan gebeurt. Sterkte!

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799518

  @Qtjelegend10 Het is je vergeven.

  Ik zou gaan voor Bauhaus, Kamna en Skjelmose. Ulissi mooie renner, maar denk dat ie overal net te kort komt. Consonni er nog in proberen te fietsen zou ook geen kwaad kunnen, die lijkt redelijk stabiel te rijden en heeft geen geheim gemaakt van zijn doelen.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799502

  2 minuten stilte heren, ook hier

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799474

  Jammer dat niemand hem begrijpt, behalve bijna arjenzvob, chapeaux.

  Dus iedereen heeft Skeltermose er nu in?

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799469

  De enige vraag die er toe doet in de eerste week: wie gaat er verassen op de Etna?

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799116

  Je moet ergens vertrouwen in hebben. Zoek vooral naar een jonkie die gaat verassen (op de Etna). Arensman heeft iedereen mee met zijn prijs en Tulett rijdt alleraardigst de laatste tijd. Daarvoor heeft hij echter wel hulp nodig van een ondermaatse Sivakov en Porte.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799104

  Opa Porte is in de derde week genoodzaakt het stokje over te dragen aan de verrassing van de Giro, die maar een schamel miljoentje kost. Let op hem in de tijdrit en in de bergen zal hij per berg een plekje naar achter mogen plaatsnemen in de trein.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799082

  Kamna vind ik lastig te zeggen. Hij lijkt in goede vorm, maar dit is weer zo’n renner waarvan je niet weet wanneer je hem op moet stellen. Iedere bergetappe heeft ie van tevoren kans, maar hij zal zijn focus waarschijnlijk op 2 a 3 leggen, waardoor je vaak een plekje van iemand anders, die prima top 10 kan rijden, bezet houdt.

  Ik zit nog met het laatste dubio. Inmiddels 7 sprinters en 10 klassement/bergmannen, 1 tijdrijder en 1 puncheur (wie o wie zou dat zijn?) . Nu 2.5 over en de twijfel tussen Girmay en Valverde. Beiden goed bij de punch etappes. Maar waar het hier vooral op aan komt: hoe vaak stel je ze op? Girmay potentieel iedere sprint en punch, Valverde potentieel iedere berg en punch. Girmay kans om top 3 puntentrui te halen, Valverde top 8 algemeen klassement. Ondanks dat het twee andere types zijn, is het een lastige keuze. Heb in principe genoeg sprinters, maar Girmay dus ook nog mogelijk in andere etappes. Iemand een (feitelijk juiste) gedachte over wie een hoger puntenplafond heeft?

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799069

  @Zadelpen 100% B, wat jij als geen ander weet


  @nasibal
  @Doe maar Renaat ja had afgelopen weekend berichtje gestuurd naar Oldani, die aangaf dat Mareczko de vlakke sprints gaat doen. Nu blijkt ook dat de beste man is opgenomen in de slektie.

  Waarom zou iemand die dit forum leest/scant nadenken over Albanese als opvulsprinter? Er zijn al zoveel namen van 750K voorbij gekomen waarvan bijna zeker is dat ze gaan sprinten, terwijl over Albanese al heel iets anders voorbij is gekomen. Luie lezers

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #798479

  Albanese is het type dat je prima mee kunt nemen bij bijvoorbeeld het budgetspel van Zweeler. Voor de mensen die daar nog niet aan meedoen: ook een prachtig spel. Daar hoef je echter niet rekening te houden met een opstelling per etappe, maar maak je 1 team en that’s it. Voor dit spel lijkt me Albanese inderdaad een drama: die stel je op wanneer je hem niet moet opstellen en andersom. Het type Vendrame toen die zich niet meer ging mengen in sprints, waar menig forumlezer ook nooit weer aan begint.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 107)

Volg hier

Laatste nieuws