Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 70)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #723302

  @Risje89 dacht al dat ik de enige was die op de camping het forum aan het lezen was… Mooi om te lezen. De gedachte dat de teamsamenstelling op vakantie minder stressvol is dan thuis bleek een onterechte.

  Succes allen met uw laatste omvormingen, waardoor wederom nipt een bekertje wordt misgelopen.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #721800

  De bovengenoemde artikelen, afkomstig uit de meest duistere hoeken van het wereldwijde web, geven mij niet het gevoel dat Allegaert de onbetwiste nummer 1 sprinter is. Morin blijft vooralsnog in het team, weliswaar op de schopstoel, afwachtend op reactie van KV of Treenert van de meest betrouwbare bron, Morin zelf.

  Verder heeft Groß aan het begin van het seizoen laten weten Vuelta als doelstelling te hebben en is door de ploeg hem het kopmanschap beloofd door zijn steady optreden vorig jaar, waardoor ik de keus tussen hem en de andere oosterbuur de makkelijkste tot nu toe vond.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #721585

  @matthijswillems Als Padun aangeeft de benen te hebben, dan mag ie gaan. Gezien zijn 2 etappezeges op rij in de Dauphine, zal hij op een goede dag niet te hoeven knechten, aangezien Bahrein ook heeft aangegeven agressief te gaan koersen, wat ze het hele jaar al geen windeieren oplevert. Types als Tratnik, Haig en Caruso zullen het knechten werk op zich nemen, die toch iets wat minder explosief een berg oprijden. Maar dan nog: kies die dagen dat Padun gaat maar eens uit.

  Dan nog even stilstaan bij het directe contact met de B garnituur sprinters: ik kan mij heugen dat iemand hier voorafgaand de Vuelta vorig seizoen contact had met Morin. Zou wenselijk zijn om te weten of Morin bij Cofidis de sprints doet of de voor mij onbekende Piet Allegaert. Meld je! :)

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701544

  Naar aanleiding van alle berichtgeving omtrent de rappe mannen, hierbij even een prognose uitslag voor de ‘gemiddelde’ vlakke rit. De renners waarvan men vermoedt dat ze waarschijnlijk niet mee gaan sprinten eruit gefilterd dus (WvA, Laporte, Philipsen, Stuyven). Blijft alsnog een hele hoop over.

  1. Ewan
  2. Demare
  3. Merlier
  4. Colbrelli
  5. Sagan
  6. Cavendish
  7. Van Poppel
  8. Bouhanni
  9. Pedersen
  10. Coquard
  11. Bol
  12. Walscheid
  13. Matthews
  14. Garcia
  15. Greipel
  16. Morkov
  17. de Buyst
  18. Rickaeart
  19. Mezgec
  20. Barbero ;)

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701013

  @Cerebral36 Ze gaan normaal gesproken alledrie hun punten halen, maar door de berichtgeving en de toch hoge prijzen van WvA en Flip heb ik de keuze gemaakt alleen Mathieu mee te nemen. En zo te zien als 1 van de weinigen, zie verrassend veel Flipjes voorbij komen

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701009

  7 pakt ie dan ook nog vrolijk mee. Die 90% is natuurlijk wat chauvinistisch, maar bij all things being equal (iedereen in vorm, geen pech en normaal weer) zie ik hier maar 1 winnaar. Van Aert die met een centimeter van Theuns wint gaat hier nog niet meedoen om de knaken. Flip door zijn vaderschap ook niet, waardoor ik eerder een Colbrelli 2e zie worden. 3,5 echter een mooie quote, zekerder dan bitcoin

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701001

  Rit 1 kan door zoveel mannen gewonnen worden, maar ergens onderin de buik weten we allemaal dat de kans 90% is dat MVP ermee vandoor gaat. Rit 2 ook trouwens, beide cappen. Zie dat veel MVP niet mee hebben, maar die gaat laten zien dat er hiernaar niet meer over de grote 3 gepraat gaat worden…

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700973

  Ik zie hier moeilijke dilemma’s voorbij komen, maar nog niet zo lastig als onderstaande. Ik vraag niet direct om jullie advies, maar wel indirect. Gaat mij niet puur om de renner, maar vooral de verdeling sprinters/klassement ligt ten grondslag.

  1) MAL toevoegen aan klassement/klimgroep van 9 man, dus dan 10. Dan houd ik 7 sprinters over.
  2) Geen MAL, maar Matthews toevoegen aan sprintersgroep van 7 man, dus dan 8.

  Er zullen ongeveer 8 sprintkansen zijn, maar Matthews kan ook een bergje over, tegenover 6 bergritten. Ik zie Matthews veel top 10 rijden, al helemaal met zijn opmerking om mee te doen voor groen. Echter zie ik hem nergens top 3 rijden, wat ik MAL wel zie doen in 2 a 3 bergritten met de huidige vorm. Verwacht beiden dus ook in de eindafrekening. Welke verdeling oogt jullie in deze tour als logischer?

  In reactie op: Zweeler 2021 #697780

  Kom maar door: wat zijn de koopjes dit jaar? Ik vind ze tot dusverre niet… De la Cruz wellicht, maar verwacht daar verder ook niet al teveel van. Kuss ook niet te duur

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #697748

  Het lijkt mij hoogst onwaarschijnlijk dat Wout van Aert meedoet met Scorito en leugens in de media verspreidt ten faveure van zijn eigen kansen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #695081

  @MichielH Klopt, Uran, Oliveira en Dowsett zullen normaal ook tussen de 10 en 20 rijden. Vingegaard denk ik niet, die gaat vooral goed op een heuvelachtige tijdrit. De Gendt sukkelt geloof ik nog wat met knie en vorm, dus die zie ik ook geen top 20 rijden.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #695055

  Top 20 bij een lange vlakke tijdrit in deelnemersveld van Tour:
  1) Kung
  2) Van Aert
  3) Roglic
  4) Dennis
  5) Thomas
  6) Bjerg
  7) Pogacar
  8) Porte
  9) Asgreen
  10) McNulty
  11) Kragh
  12) Alaphilippe
  13) Lutsenko
  14) Kelderman
  15) Cattaneo
  16) Jungels
  17) Castroviejo
  18) Lampaert
  19) Scotson
  20) Izagirre, Bilbao, Mas, Carapaz ofzo

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #695042

  @nasibal qua type renner ben ik het natuurlijk met je eens, maar qua context zie ik wel wat overeenkomsten. Als Flip top is, gaat Cattaneo niet veel vrijheid krijgen. Tuurlijk, we hadden Bevin voor de sprints en tijdritten verwacht, maar die moest z’n hok in voor Cimolai, plus dat hij door zijn vrijheid en dus inspanningen in Romandie niet meer 100% was in de Giro. Ja, ze hebben er nu een extra week tussen, het zijn andere renners, maar scoritotechnisch zie ik dus wel overeenkomsten. Cattaneo gaat met een beetje geluk tussen plek 10 en 15 eindigen bij de tijdritten en wellicht 1 keer met een vlucht mee. Daarom voor mij een nee.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #695026

  @henknijboer waar heb je gelezen dat Woods voor een klassement gaat? Twijfel zelf ook over de beste man, maar ik dacht meer dat hij als halve vrijbuiter aan de gang mag, waardoor het weer gissen is wanneer ie gaat. Uran gaat inderdaad mee, Catanneo niet. Je kunt hem vergelijken met een Bevin voor de Giro, waar hij zelf eens volle bak mocht gaan, maar zodra het grote werk begint hij lekker mag knechten.

  In reactie op: Zweeler 2021 #694638

  Haha klinkt als een mooie klus! Als jullie nog een stagiair zoeken, zonder eigenbelang natuurlijk 😉

  In reactie op: Zweeler 2021 #694463

  Ook zin in het Zweeler budget spel, toch een stukje uitdagender dan Scorito, waar wel heel veel mogelijk is met het budget. Bij Zweeler kun je vaak echt maar 4 grote jongens meenemen, waardoor het kiezen van de pareltjes cruciaal is. Ben altijd benieuwd op basis waarvan ze de prijzen van de renners samenstellen, een algoritme of boerenverstand?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #690904

  Kan het wat rustiger aan jongens? Ik kom hier vooral om te zien of er contact is gemaakt met renners via Instagram of voor links naar artikelen richting de meest duistere krochten van het web, waar renners gequote worden op hun persoonlijke aspiraties. Mocht dat nog op zich wachten, dan ben ik vooral benieuwd naar de rolverdelingen binnen de ploegen, waar het voorspel leuk van wordt. Al dat geneuzel over stel dit of stel dat mag wat mij betreft wat minder, maar wie ben ik om hier een oordeel aan te hangen? Forza Wilco!

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #683738

  Wat denken jullie van onze man Fiorelli morgen? De heuvels zou hij aan moeten kunnen en het sprinten is hij ook nog niet verleerd. Iemand nog contact met de beste man?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #681322

  Hypothetisch: je hebt Formolo en Bardet, wie acht je kansrijker om hoog te eindigen? Hoor beide mannen vaak voorbij komen als dark horse voor morgen gezien hun resultaten op onverhard in het verleden. Huidige vorm lijken ze heel erg gelijk…

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #680872

  Op 99,2% ondanks het missen van Bernal, Evenepoel, Ciccone, Ganna en Ewan. Wel Landa en Sivakov erbij. En niet eens super gelukkig met de kopmannen, dus dit laat wat mij betreft echt zien dat het meenemen van aanvallers zelden loont. Ik heb er 0 mee en daardoor meer focus op sprintteam en klassementsmannen. Echter besef ik mij ook dat ik in de derde week zeer waarschijnlijk keihard onderuit ga, tenzij Evenepoel en/of Bernal er doorheen zakt…

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #678895

  Geachte Treenert ea, kan de contactpersoon van Fiorelli nog even zijn plannen delen voor morgen?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #676761

  Kan niet wachten op Fiorelli’s antwoord over zijn intenties voor morgen, en inderdaad prachtig beeld toen ie zwaaide naar ons

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #675967

  Bardet gaat gewoon mee. Nu verwachtte ik een dagje zonder kopzorgen over Bevin op te stellen of niet, maar ik zie hem wederom weer net iets te vaak voorbij komen hier. De vergelijking met etappe 4 in Baskenland is mooi gevonden, alhoewel de afdaling naar de finish daar wel een heel stuk langer was, waardoor men over het algemeen minder voluit gaat op de klim. Ik denk dat hij gaat moeten passen en dat er vooral voor Martin gereden gaat worden, die zelf volle bak omhoog puncht met open mond zoals alleen hij dat kan.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #675959

  Redelijk in mijn nopjes met 99,8% (zonder Ganna), waarvoor ik een groot deel moet danken aan dit prachtforum. Prachtige dag met Bevin, Cimolai, Sagan en Viviani en verder alle truipunten. Cimolai een kwartier van tevoren er nog ingezet in de plaats van Yates, na nog een snelle check hiero.

  Op naar morgen, waar wederom 12 man op de shortlist staan. Na het lezen van de laatste paar pagina’s tot de conclusie gekomen dat dit net te zwaar gaat worden voor Foss en dus alle AK mannen opgesteld. Nu heb ik er 10, waardoor alleen de keuze tussen 2 van Landa, Sivakov en Bardet nog gemaakt moet worden. Bardet normaal gesproken een stevigere punch, maar geen uitgesproken kopman. Sivakov gaat morgen zijn teampunten verliezen en zie hem niet bij de eerste 12 eindigen, waar ik ook een hard hoofd in heb mbt Landa. Ik vertrouw erop dat jullie gecombineerde bijdragen mij weer op het juiste pad zetten.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #675006

  @kevinraar geen dank

  Kan het manifest van LaPrimavera niet vastgepind worden bovenaan het forum hier?

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 70)

Laatste nieuws