Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 586)
 • In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #650276

  @zomaareens
  Rijdt zondag 07-03 Parijs-Nice en SB is 06-03.

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #647528

  Complimenten MR10B!

  Blijf het wel een bijzonder verhaal vinden.
  Als de data en het verhaal achter de data klopt, dan was deze hele show er toch niet geweest? De show van de stortvloed aan reacties op het gamecenter. Op dat gegeven en op het gegeven verouderde website wordt dan deze hele koerswijziging gebaseerd. Ze geven nog niet echt blijk van dat die data of het verhaal erachter mogelijk verkeerd geïnterpreteerd zijn. We zijn behoorlijk wat verder in de tijd en anders dan een standaard reply zijn we niet veel wijzer geworden. Hopelijk bewijst het volgende gesprek het tegendeel.

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #646868

  Meeste is gezegd, enkel nog een kleine toevoeging op de @Condor
  3) naast de onderbouwing van de 95% is het ook de vraag of die data dan op de juiste manier geïnterpreteerd wordt. Persoonlijk zit voor mij namelijk de grootste spelbeleving bij het puzzelen, op de pc, met de website. Gezien de reacties op het gamecenter lijkt me dat voor meer mensen te gelden.
  5) Hier de toevoeging dat het vooral heel erg zorgwekkend is dat ambitie van Scorito blijkbaar afwijkt van wat de klant als toegevoegde waarde ervaart, voor wil betalen etc.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #644598

  “Onze keuze om dit nieuwe pad te gaan bewandelen hebben we zorgvuldig afgewogen.”

  Dit is misschien nog wel de meest pijnlijke zin. Dat je dus stelt iets zorgvuldig af te wegen maar daarbij volledig de betalende klant voorbij bent gelopen. Dat je dan, als bedrijf, in de route daarnaartoe ook geen enkele moeite hebt gedaan om de betalende klant te informeren. Het dus gewoon doorvoert, ook nog eens vlak nadat de meesten hebben verlengd. En vervolgens ook nog eens alles afdoet met een zelfde standaard reply. Van klachten tot goedbedoelde feedback, alles over één kam en snel afdoen. Als die standaard-reply dan kwalitatief goed is en met goede argumenten, prima, maar dat lijkt dan ook nog eens in 5 minuten in elkaar gezet. Als je iets wijzigt in het belang van het bedrijf, dan toets je dat toch even bij een x aantal klanten?! Als je iets wijzigt in het belang van de klant, dan doe je dat toch ook samen met de klant?!
  Maar goed, uiteindelijk beleef ik veel spelplezier aan Topcoach en de wielerspellen. Opzeggen/storneren is dan ook niet aan de orde. Een stuitende gang van zaken is het wel.

  In reactie op: Scorito-algemeen #624877

  Tadic 2 weken op rij banken in de eredivisie, betwijfel het. Dat kwam vorig jaar zelfs helemaal niet voor. Daarnaast is Utrecht uit ook niet per se een aanleiding om spelers rust te gunnen. Dan nog eerder basis en na 60 min wisselen.

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #618153

  Zou van Rensburg voor de Barbero-award gaan?

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #601862

  Ook geen uber-zenuwachtige moves pre-deadline dus?
  Zo te zien een vrij ontspannen aanvliegroute en de energie gespaard voor de koers, dat belooft wat. Iemand team Zadelpen gespot trouwens, of zaten die weer eens achter die valpartij van gisteren?

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #601850

  @Nasibal noem, voor de leuk, eens een paar van die namen waarvan jij denkt: “Oh, die had ik inderdaad ook wel kunnen overwegen, maar nooit gedaan, stom”.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #591277

  Maar ere wie ere toekomt, vandaag heeft Milan het in ieder geval goed gezien v.w.b. Coquard

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #591272

  @Nasibal Gekscherend heb ik Milan ook al de contra-indicatie van dit forum genoemd. Ik weet even niet zo snel hoe ik zo mooi kan quoten maar het is wel grappig om de opmerkingen terug te zoeken:

  “Milan begint ondertussen ook wel een aardige contra-indicatie te worden. Gisteren iets met Cees Bol en vandaag iets met GvA ;-). Nog voorspellingen voor morgen? :-D”

  “@Barry
  Als je Ewan of Bennett hebt zou ik hem er misschien maar inklikken.”

  Dat was aan de vooravond van de Bora-Waaieretappe. We weten allemaal waar Ewan en Bennett toen zaten. Haha.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #587759

  @Milan dan zal 1 van die 2 wel niet winnen 😉

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #587744

  Milan begint ondertussen ook wel een aardige contra-indicatie te worden. Gisteren iets met Cees Bol en vandaag iets met GvA ;-). Nog voorspellingen voor morgen? :-D

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #587265

  @nasibal je zegt vrij gedecideerd WVA, indien in selectie, te banken in het openingsweekend. Die vastberadenheid strookt totaal niet met de uber-zenuwachtige move 2 minuten voor de deadline. M.a.w. wie garandeert mij dat team nasibal met WvA in de selectie niet stiekem 2 minuten voor de deadline hem er toch inklikt? Even zonder gekheid, denk je niet dat etappe 2 toch ook al wel een beetje voor van Aert was en dat die “valpartij” van Dumo + fietswissel v Aert-Dumo roet in het eten gooide?

  In reactie op: Scorito-algemeen #578786

  @Condor Ik wil jouw optimisme niet de grond in stampen wat betreft voetbal maar ik zou toch ietwat voorzichtig zijn met MatchDuel als graadmeter te nemen. Enkele 90% scores is natuurlijk netjes voor een niet-volger. De 49,5% score zegt niet zoveel omdat in de onderste regionen veel mensen zitten die niet meer meespelen, niet wekelijks meespelen of nog wel eens een ronde vergeten in te vullen. Het is eigenlijk, naar mijn mening, best wel een suf spel. Het wordt hooguit fanatiek gespeeld door de index-grinders.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #559833

  Ploegleider van Bohra ook maar eens uitnodigen voor een evaluatie gesprek. In deze etappe geen Majka in de kopgroep voor de bollen? Geen Schachmann voor de etappe? Geen Sagan ter verdediging van de puntentrui? Maar wel Muhlberger en Oss?! Terugfluiten die jongens en voor straf op kop van het peloton!

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #559736

  @ik Stuyven dacht gisteren een laatste kans te hebben op een overwinning. Zegt niet alles over vandaag maar verwacht m zelf niet op 9km a 9%.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556483

  Die dekselse Greg, zitten ze gewoon alledrie in de kopgroep.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556468

  @Zadelpen Sprak gisteren GvA op 1,5m op een terrasje, die schijnt deze Grand Tour te sprinten met een bergverzet. En iets met achterstevoren op de fiets zitten. Dat laatste verstond ik niet helemaal, wellicht door de afstand of de hoeveelheid alcoholische versnaperingen. Anyway, het plan van CCC was om vandaag vroeg in de etappe de kaart De Marchi te trekken. Plan B was geloof ik iets met Trentin. Of tien bier.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #555887

  Bij de start wel direct veel Astana voorin. Iemand Vogelzang herkent op de eerste rij?

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #555393

  Wat heeft Matthews die script-schrijver misdaan?

  Prima hoor dat het allemaal niet zo standaard is maar begin enkele gebeurtenissen wat minder goed te trekken.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #554984

  Man man man, hebben ze Higuita van de fiets laten donderen.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #554974

  Op welke zender is dit hele feest eigenlijk te zien?

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #554344

  Zou het niet zo zijn dat wanneer je heel erg gefocust bent op het achterhalen/invullen van het script, dat de kans op persoonlijke teleurstellingen alleen maar verhoogt?

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #553527

  Laten ze Gilbert zijn laatste monument winnen? ;)

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #544683

  Wat een vreemd wereldbeeld hebben sommigen toch, om alle wereldproblemen even in perspectief te plaatsen volgt hierbij een lijstje van groot naar klein:
  1. Scorito-index;
  2. Corona.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 586)

Headlines