fbpx

Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 63)
 • In reactie op: Scorito-algemeen #505979

  DeNescafe, ik vind ze van Az geen koopjes, maar wilde middenvelders van Ajax en Az doen en dan nog twee koopjes. Maar Koopmeiners is de enige middenvelder van 3 miljoen die sowieso basis speelt en af en toe een goal meepakt. Ik zit er zelf nu over na te denken om 433 te spelen en minder budget aan de overige middenvelders te besteden. Meer mensen die dit doen?
  Andere jaren besteedde ik juist erg veel aan de middenvelders.

  In reactie op: Scorito-algemeen #505500

  Ik wil graag met Tadic, Ziyech en Donny spelen. Bij PSV en Feyenoord zoveel twijfelgevallen dat ik deze zekerheidjes wil. Wordt druk om hier omheen wat goeds te puzzelen. Lastige vind ik dit jaar de middenvelders. Bij PSV en Feyenoord geen aantrekkelijke middenvelders. Dus dan kom je eigenlijk bij Ajax en Az uit i.c.m. twee koopjes.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #497693

  Boasson hagen of Venturini?
  Weet iemand of Sajnok of Koch gaat sprinten?

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #497067

  Heb nog goedkope sprinter nodig. Is er iets bekend wie er bij CCC gaat sprinten. En bij Cofidis? Anders kunnen dat leuke koopjes zijn.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #496968

  Zijn er meer mensen die Bennett en Gaviria beide nemen?
  Ik kom dan nog aan een goed team en hoop daarmee op de sprints uit te lopen. Neem hiernaast nog 4 sprinters.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #480999

  Konrad of Kristoff?

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #479392

  @gids03, ik verwacht niet dat Stuyven mee gaat sprinten. Hij sprint alleen de 5 moeilijkere en de laatste 2 etappes mee verwacht ik. Toch neem ik hem. Ben met Stuyven en Laporte goedkoper uit dan Matthews. En kan Stuyven ook nog als vluchter gebruiken. Eerste etappe denk ik dat ik Stuyven geen eens opstel, maar WVA als 9e renner meeneem en GVA als 8ste.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #478809

  Team is zo goed als af. Enige twijfel is om van matthews Laporte te maken zodat ik op andere plekken wat extra te besteden heb. Hoe vaak denken jullie dat matthews wel sprint en Laporte niet. Ik kom op 2 uit en neem hem dan beide tijdritten denk ik. Dus 4 extra, maar is dat 1.5 miljoen extra waard…
  En verwacht dat in de echte sprints Laporte misschien wel meer punten gaat pakken dan Matthews

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #478198

  @wielerfanaat, ja daar twijfel ik dus nog erg over. Maar heb nu dus nog Poels, omdat ik die knechten niet graag opstel in de bergetappes en Poels wel. Als ik een knecht neem, wordt het waarschijnlijk Dylan.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #478188

  @wielerfanaat, neem je niet gewoon Poels? Lijkt nog sterker dan andere jaren en als die rond de 15e plek eindigt i.c.m. de teampunten kom je richting de top 10 plekken.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #478173

  7 of 8 sprinters? Denk dat ik de eerste etappe met GVA kan aanvullen en later met teamgenoten. Maar twijfel of ik een achtste moet doen.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #477634

  Zijn er mensen die Simon Yates nemen?

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #476335

  Wat verwachten jullie van Bonifazio? Vond hem zelf erg goed vorig jaar tijdens de Giro met 4x top 4. Denk erover na om hem i.p.v. Matthews op te stellen, want verwacht dat ze in de pure vlakke etappes ongeveer evenveel punten pakken en ik iemand neem van 750.000 of 1 miljoen in de ‘Matthews’ etappes.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #473554

  @pieter_pannenkoek, hoe vaak denk jij dat Matthews gaat sprinten en Viviani niet. Daarop baseer ik mijn keuze. Viviani wordt gemiddeld in een gewone sprint 2e a 3e en Matthews 7e. Dus moeten er genoeg sprints overblijven om de extra punten te pakken. De andere keuze is een lastige. Beide verwacht ik niet dat ze veel in de top 15 zullen eindigen in de bergetappes, dus heb ze nu nog beide op de bank. Dan pakken ze nog wel punten in punch/tijdrit maar zie ook nog andere leuke voor dat bedrag.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #457958

  Grootste probleem bij mij is dat ik van de 750.000 tot en met de 2.5 miljoen geen één sprinter wil behalve Cimolai. Hierdoor heb ik maar 4 sprinters en nog 2 5 tonners. Hebben jullie het gevoel bij één van deze sprinters wel dat die zijn geld waard gaat zijn?

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #457789

  Weet iemand of Lobato mee gaat sprinten?

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #457654

  Gaviria en Kangert of Ackermann/Ewan en Izagirre?

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #457525

  @laupie volgens Biermans is hij de lead-out voor Haller.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #457459

  Hoeveel euro geven jullie uit aan sprinters?

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #456519

  @gids03 weet niet welke sprinter je daar mee bedoelt. Heb zelf al wel een paar goedkope sprinters gevonden.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #455849

  Erg lastig deze giro. Zijn zoveel toppers die je moet hebben dat op dit moment mijn tactiek is om een redelijk aantal renners van een miljoen of goedkoper te nemen. Meest moeite met de sprinters waarbij tot nu toe alleen Viviani een zekerheidje is. Bij de klassementrenners zijn de top 6 must haves, gaan duidelijk meer dan 100 punten per miljoen halen. Vervelende is dat er normaal duurdere renners als Porte en Aru bij zitten die ik nooit neem. Van deze zes klassementrenners wil ik er sowieso 5 van hebben en dan valt Lopez of Nibali buiten de boot. Als zesde hoop ik ook nog Jungels of Zakarin erbij te hebben, gaan punten pakken in de tijdritten en pakken voor de rest ook punten. Het lekkere aan Jungels de eerste week is voor de teampunten van Viviani, maar ik verwacht dan al wel eens spektakel van de klassementrenners en zal hij al punten pakken. Maar ben bang dat dit niet gaat lukken om één van deze twee in mijn team te krijgen. Nu vooral afwachten welke sprinters van plan zijn om de giro uit te rijden, om daaruit te bepalen hoeveel budget ik hieraan wil besteden.

  In reactie op: Scorito-algemeen #442104

  @Pietjeprecies, Zelf vind ik het concept wel beter dan die van vorig jaar. Vorig jaar kon je met weinig kennis ver komen. Ik heb zelf ook (bijna) altijd 4 dezelfde tegenstanders gehad en was eentje die ik veranderde en eindigde daarmee bij de beste procent. Nu is het tijdens de wedstrijden waarschijnlijk iets meer kiezen. Wel ben ik het met je eens dat de teams waarschijnlijk te veel op elkaar lijken en dat het concept daarom nog lang niet perfect is, maar al wel een verbetering. Daarnaast begin jij over 3 must haves die iedereen heeft, maar ik zie er maar 3.

  In reactie op: Scorito-algemeen #441691

  Bij mij staan de A en B-spelers vast. 2 miljoen is een erg groot verschil tussen Hamilton en Vettel, terwijl ik twijfel wie het beter gaat doen. Dus Vettel staat vast. E-speler lijkt mij ook het verstandigst om eentje van Toro Rosso te doen en wacht ik nog wel even de vrije training af wie dat beter gaat doen. Wie verwachten jullie?
  C en D zal het grootste verschil bij iedereen zijn.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #437954

  Kan weinig vinden over Schachmann, maar wel veel vertrouwen in. Weet iemand waar hij mee gaat doen?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #437676

  Is Kristoff geen must have door de Eschborn-Frankfurt? Van hem weet je zeker dat die meedoet en hoog gaat eindigen. Voor de rest misschien alleen Matthews die ik daar nu al heb opgeschreven voor als kopman. Hiermee kan je met Kristoff gelijk tussen de 200 en 300 punten halen en dan is die zijn prijs misschien al waard.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 63)