Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 98)
 • In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #585894

  Weet iemand of Martinez last heeft van zijn val? Twijfel tussen hem en Hirschi

  In reactie op: Scorito-algemeen #585259

  Omslaan

  In reactie op: Scorito-algemeen #585220

  Iemand nog goede dark horses voor de US Open? De enige twee waar ik veel van verwacht zijn Brady en Sumner.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #584091

  Heb ook Ewan er uitgehaal dus wat versterking op andere plekkrn. Kom nu 5 ton te kort, wat raden jullie aan?
  Hirschi voor G. Martin,of
  Formolo voor Higuita?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #583357

  Op dit moment heb ik de klassiekerspecialisten als GVA, Trentin, Stuyven, Kristoff, Gilbert en Naessen allemaal niet. Verstandig of denken jullie dat je toch echt 1 of 2 hiervan nodig hebt?
  Liefst maak ik van Cocquard Trentin. Maar een miljoen weet ik denk nergens meer vandaan te halen. En als ik Stuyven neem heb ik te weinig sprinters…

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #583073

  Wie zien jullie als de 3 grootste favorieten voor etappe 2?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #582054

  Heb zelf nu voor het eerst mijn team helemaal in kunnen vullen. Gaat vast nog wat veranderen. Ben heel het parcours langsgegaan en kwam op 7/8 etappes waar ik mijn sprinters in mijn dagopstelling heb. Hier wil ik dus 7 renners, aangevuld met WVA en truipunten. Daarnaast 9 klimmers en Alaphillipe. Blijven er nog maar 2 plekken over en dat is eigenlijk net te weinig nu er zoveel mooie etappes zijn voor aanvallers. Dus moet er zeker eentje weg bij aanvallers of sprinters. Sprinters is een optie om 6 dure sprinters mee te nemen. Klassement ga ik ervan uit dat er wel wat naar huis gaan dus wil ik wel gewoon genoeg hebben. Hoe ziet jullie verdeling eruit?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #581925

  Sprinters blijft het lastigste, wat zeggen jullie?
  Mezgec vs Venturini. Gaat Mezgec altijd meesprinten? Voor de rest kunnen ze beide aardig goed een heuvel over. Voor Venturini wel de eerste tour. Hebben we hier ook nog Hofstetter, maar zolang niet meer duidelijk is over hem kies ik hem niet. Waar gaat jullie voorkeur naar uit?
  Bol vs Cocquard. Cocquard sprint vaker mee, maar Bol zal als hij sprint vaker wel hoog eindigen.. Bonifazio schat ik zelf iets lager in.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #581329

  Er wordt veel over aanvallers gesproken en ben zelf ook nog erg bezig met welke aanvallers. Zitten bij de 750.000 paar echt leuke tussen. In welke etappe verwachten jullie dat niet een sprinter of een klimmer wint? Zelf baseer ik het echt op etappe 12 en 14. Denken jullie aan nog meer etappes?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #580595

  Dit jaar zijn er best veel etappes die niet door de klassementsrenners maar door de Alaphillipes van deze wereld worden gewonnen. Zoals in etappe 4,6 en 8. Wie verwachten jullie dat de grootste uitdagers van Alaphillipe zijn?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #578422

  Ik zie meerdere mensen zeggen dat ze de 3 miljoen sprinters niet opstellen. Dan ben ik wel benieuwd welke jullie wel opstellen? Want vind de 2 miljoen sprinters echt een klasse minder en daaronder zie ik nog geen 1 koopje.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #577673

  Team al redelijk staan, kom nog paar miljoen tekort dus moeten nog 1 of 2 gewijzigd worden. Meeste twijfels zitten bij mij bij de 1 miljoen renners, daar zitten veel goede tussen maar ook twijfels (zijn niet voor niks maar 1 miljoen)
  – G. Martin, neem hem eigenlijk nooit omdat hij altijd tussen plek 15 en 20 binnenkomt. Is geen puntenpakker. Maar laat nu zien echt met de voorste mee te kunnen.
  – Martinez, had hem vorig jaar maar viel mij toen tegen. Liet in de dauphine ook zien dat je hem er niet afrijdt en jongerenpunten. Bij hem wacht ik vooral af wat de pikorde in het team is.
  – Jungels, daar ben ik echt benieuwd wat jullie van denken. Klikte hem er gelijk in en zeker toen ik zag hoeveel punten hij de vorige jaren had binnengehaald. Maar wat zijn zijn plannen en wanneer stel je hem op?
  – Kuss en Bennett, lastig te voorspellen wie van hun eerder aan het werk moet. Beide in bloedvorm. Maar zullen beide vaak op kop rijden dus ook bij hun beide twijfel.
  – Kämna, ook zo’n lastige. Geweldige renner, maar wat kan hij in deze tour doen. Verwachten jullie dat hij regelmatig top10 gaat eindigen? Ook hier even afwachten als er meer bekend is over Buchmann.
  Ik denk dat ik er hier uiteindelijk wel 2 van ga kiezen, maar op dit moment nog werkelijk waar geen idee.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #560990

  Geëindigd op een 9e plek in de totale ranglijst. Alleen jammer dat ik alaphillipe niet had die ik normaal altijd kies maar had het idee dat ze die niet zo goed zouden laten scoren. Maar al met al was het een leuk evenement van scorito en kijk ik erg uit naar augustus.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #560763

  Op dit moment 10e totaal en 8ste in de gehele wielerflits subleague, de mensen op wielerflits zijn goed ingelicht dus! Morgen hopen om de top 10 te behouden, dan moet sagan even zijn trui behouden. Met drie mensen van Bora compenseert dat hopelijk mijn iets zwakkere sprintteam.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #559318

  Verwacht zelf ook een grote kopgroep. Laatste keus Schachmann, Nibali of Kragh. Neig nu nog het meest naar Schachmann. Kan er ook nog 2 kiezen en dan toch Bennett thuis laten.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #557655

  Dat ging weer lekker, de top 40 nu bereikt. Voor morgen verwacht ik geen kopgroep die het gaat redden. Dus denk dat ik Higuita boven Teuns en Schachmann(teampunten) ga kiezen. Alleen er zijn nog geen seintjes dat dat dit een tour voor Higuita wordt…

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #557230

  Team voor morgen:
  Bernal
  Thomas
  Evenepoel
  Nibali
  Roglic
  Kragh Andersen
  Fuglsang
  Schachmann
  Pogacar

  Denk ook een team te hebben waarbij iedereen in de top 20 kan eindigen. En heb ik nog Teuns op de bank en Majka en Sagan ook. Twijfel daar nog over omdat die al best wat punten opleveren met de truipunten. Roglic of Evenepoel wordt mijn captain.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556369

  Lastig, met Bennett, venturini en Nizzolo drie mannen die een heuvel goed kunnen verteren, lastig welke van de drie ik er ga uithalen om Schachmann erin te krijgen

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556086

  @Ab Normaal, normaal zou ik Trentin kiezen want die kan dit. Maar ben bang dat ze naar zijn uitslagen in Parijs Roubaix gaan kijken en die heeft hij nog nooit goed gereden dus zullen ze voor van Avermaet gaan. En die andere 2 kunnen wel over de kasseien, maarja verwacht dat het gewoon een uitgedunde sprint wordt

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556083

  Vandaag dan toch wat minder keus dan het team van gisteren. Laatste keus. Fuglsang, Kragh of Trentin, wie zouden jullie in je team doen?

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #555782

  Jeetje wat is dit lastig. 6 zekerheidje en dan nog 6 keuzes voor de overige 3 plekken. Lastig om in te schatten wat Stuyven hier kan. Wat verwachten jullie?

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #555308

  Ja lastig wie als kopman. Zelf heb ik van Avermaet niet, dus bij mij is echt de keus tussen MvdP, Stuyven en Matthews. Denk als ze MvdP een mindere dag morgen laten hebben dat dat altijd verklaarbaar is door gisteren. Maarja het blijft MvdP… Dus zelf ga ik hier ook nog veel over nadenken.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #555286

  Als klassement renner verwacht ik nog wel wat van Thomas dus die gaat mee. Bij mij is ook de laatste twijfel tussen Kragh, Fuglsang en Evenepoel. Nu nog Evenepoel omdat hij best top 20 kan eindigen en teampunten voor Bennett en eventuele winnaar en de andere 2 niet veel meer van verwacht.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #554949

  Hierbij mijn keuzes:
  Klassementsmannen:
  – Bernal
  – Thomas
  – Roglic
  – Pogacar
  – Nibali
  – Evenepoel
  Denk dat ik hiermee de top 6 heb behalve Pinot, maar het lukte niet om hem er ook nog bij te krijgen. De andere zijn ook meer multifunctioneel inzetbaar en meer zekerheid dat ze het uitrijden. Evenepoel weet ik niet wat ik kan verwachten, maar gaat genoeg punten opleveren.
  – Majka
  – Fuglsang
  – Higuita
  Higuita heeft vast iedereen die het wielrennen volgt. Fuglsang en Majka zijn er bij mij later ingekomen. Voor Fuglsang fijn dat ze aangeven dat hij voor etappes gaat, naast de bergetappes ook nog 2 extra kansen voor hem. Dan was de volgende keus of Majka of A. Yates. A. Yates heeft nog maar 1 keer gepresteerd in een grote ronde, dus daarom voor Majka gekozen die ook nog extra teampunten gaat verdienen.
  Sprinters:
  – Bennett
  – Sagan
  – Nizzolo
  – Matthews
  – Venturini
  – Stuyven
  Hier ga ik wat punten laten liggen. Had eerst Ewan, maar die pakt ongeveer 200 punten en verwacht van Nizzolo zeker wel 120. En ik zou het gek vinden als Stuyven niet mee gaat sprinten.
  Dan als aanvulling nog:
  – Van der Poel
  – Trentin
  Van der Poel stel ik gelijk al op omdat hij in één van de eerste etappes vast wat moois gaat doen. Trentin stel ik vandaag nog niet op, maar denk morgen al wel.
  Overig:
  – Schachmann
  – Teuns
  – Kragh andersen
  Drie hardrijders die ik vaak kan opstellen en erg in vorm zijn/waren. Met 2 tijdritten en het overige parcours/teamgenoten kan ik me niet voorstellen dat deze hun waarde niet waard zijn.
  Voor mij is het hopen dat er in de sprintfinales wat gaat gebeuren, valpartijen of windetappes zodat ik hier niet teveel ga laten liggen en denk dit ruimschoots goed te maken in de overige etappes met dit uitgebalanceerd team.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #554859

  Ik lees hier veel dat mensen naast Sagan geen topsprinter meenemen. Ik had eerst ook alleen Bennett, maar heb net toch nog Ewan er ook ingefietst. Bij de andere sprinters die ik had die kunnen net zo goed 5e als 12e worden. Dus kies ervoor om weinig sprinters te nemen en dat aan te vullen met VDP en jumbo en qs mannetje.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 98)