bakkieolie

Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 30)
 • In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #714679

  Ondanks het uitvallen van 8 man waardoor ik met 12 man de finish heb gehaald toch mijn 2e gouden beker binnen gesleept. Geeindigt in de top 100 met 99,9%. De juiste picks die een gouden beker hebben opgeleverd zijn Vingegaard, Cavendish en toch ook wel Wout. Bjerg bleek een leuke pick met 2x een uitstekende tijdrit en de vele bonus teampunten via Pog. Alaphilippe viel in prestaties enigszins tegen, voor scorito toch de nodige punten behaald. Lutsenko heeft erorm goed gepresteerd voor de 750K, meer dan genoeg punten behaald. Tegenvallers zijn toch, Krag, Coquard, Van Poppel, Sagan en Woods. De laatste besluit nog even af te stappen vlak voor het einde waardoor de bergklassement punten de prullenbak in konden. Roglic, Demaré, haig pechgevallen door valpartijen.

  Op naar de Vuelta

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #705502

  De vorm van Alaphilippe in 2019 was van ongekend niveau en steeg hij ver boven zichzelf uit. Ik denk ook niet dat we die vorm als verwachtingspatroon moeten hebben. Ik denk dat met de vorm die hij nu laat zien, hij gewoon ”normaal” presteert. Zeker niet ondermaats. Hij wint voorlopig een etappe in het openingsweekend, terwijl iedereen dat verwacht. Dat is gewoon knap. En er zijn een aantal mannen die dit jaar wel boven zichzelf uitstijgen zoals MVDP en Pog. Daar moet Alaphilippe wel tegen op boksen. Het is dus niet gek dat je daar een etappe van verliest.

  Als hij er straks in de eerste bergen volledig doorheen zakt en je merkt dat de vorm echt ondermaats is heb ik niks gezegd. Maar voorlopig valt die me zeker niet tegen.

  In reactie op: [PTS] Tour de France 2021 #701293

  ***** Van der Poel
  **** Alaphillippe
  *** Van Aert
  ** Colbrelli
  * Roglic

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700095

  Hoe ik het artikel van Wout opvat; Ze verwachten niet dat hij de vorm heeft om direct voor een etappe zege mee te doen in het openingsweekend. Wellicht als de koers op een andere manier verloopt. Maar hij heeft wel kans om zich te mengen in een etappe overwinning in de sprint etappes. En om die kans te vergroten laten ze hem niet meer op kop sleuren in de berg etappes. Een Wout in vorm kan en winnen in een punch etappe, tijdrit, sprint etappe en zich nog uit de naad werken voor Roglic. Een Wout in huidige vorm zal keuzes moeten maken om ergens in uit te blinken. Die nadruk legt hij dus op de tijdrit en het sprinten.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700042

  Als van Aert werkelijk gaat mee sprinten heeft die wel veel meer waarde t.o.v. de andere sprinters met zijn tijdrit, punch en eventuele teampunten als Roglic wint.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #693503

  Wie zien jullie als de meest functionele knecht van Pogacar om in je team te nemen? Majka heeft nog weinig laten zien dit jaar. McNulty is toch ook erg wisselvallig met wel een goede tijdrit. Kristoff nog niet zeker of hij mee gaat, anders wel interresant. Hirschi goed voor in de heuvels, maar hoeveel ruimte krijgt hij. In de bergen komt die toch te kort. De La Cruz en Formolo allebei niet echt in vorm. Dit zelfde geldt voor Polanc. Bjerg is wel interresant voor zijn ITT, maar waar zet je hem verder in?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #690377

  @Luc van Dijk Volgens mij heeft Alaphilippe een hele goede tijdrit als die het op z’n heupen heeft. En helemaal in de gele trui. Zie uitslag: https://www.procyclingstats.com/race/tour-de-france/2019/stage-13

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #689904

  @Milanjacks dat ben ik met je eens. Hij is uitstekend in de heuveletappes en in de sprint wil hij ook altijd mee doen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #689831

  @MichielH Ik denk als je naar het parcours kijkt van deze tour voornamelijk.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #689820

  Wat betreft de discussie MAL en Mas. Ik denk ze allebei niet mee te nemen en in het geval Valverde naar de tour gaat zal hij het worden. In deze tour met meer punchy aankomsten lijkt me dat een grotere puntenpakker. MAL heeft weinig echte bergritten met aankomst bergop en Mas is een constante top10 rijder, maar nooit een echte puntenpakker

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #689720

  Het meenemen van meerder topsprinters, zoals Bennet, Demare, Ackermann gaat budget technisch niet passen. Ik Denk dat je er daar 1 van moet kiezen voor kopman (Bennet) en de rest aanvullen met sprinter onder de 3M. Zodat je nog een redelijk AK mannen kunt nemen.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #681366

  Ulissi, Sagan of Bilbao. Heb 2 plekken om in te vullen. Nijg meer naar Ulissi en Sagan, Bilbao op de bank. Ulissi goede mogelijkheid in de vlucht en dit ligt hem goed. Sagan met zeker 8 teampunten en eventueel op meer. Bilbao 10e in SB, maar heeft in deze Giro niks laten zien. Verwacht hem weer op een plek 24 en dat hij Caruso moet bijstaan.

  Wat denken jullie?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #681093

  @joris dor
  Ik verwacht eerder Almeida in de top 10 dan Gross in de top 20. Die heeft nog werkelijk niks laten zien.
  Gaat bij mij op het bankje.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #681026

  Ik zie Yates hier wel eens doorheen zakken op de gravel stroken. Werd dit jaar 63e in SB. Weet niet of dat een goede graadmeter is, maar het ligt hem niet echt lekker lijkt me.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #680353

  Zal Bevin meesprinten na een zware koers als Cimolai het ook overleeft? Heeft ons al een aantal keer verrast.
  Mijn twijfel is om Bevin of Cavagna te selecteren voor dat laatste plekje. Cavagna heeft eventueel een serieuze kans in de ontsnapping vandaag.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #674052

  Na een paar weken puzzelen is dit het geworden:
  Evenepoel; Verwacht ik stiekem toch heel veel van.
  Almeida; Echt een punten pakker.
  Yates; Vind ik persoonlijk de topfavoriet.
  Vlasov; Goed in vorm en kanshebber voor jongeren trui.
  Landa; Zegt zelf podium te rijden in een Giro zonder veel TT kilometers. Die wil ik wel geloven.
  Carthy; Altijd goed in de 3e week en deze Giro veel klimmen.
  D. Martin; Heeft me vorig jaar een gouden beker in de Vuelta bezorgd, dus kon ik niet thuis laten.
  Formolo; Koopje voor 1,5M en kopman van zijn team. Daarnaast goede punch.
  Bilbao; Man in vorm en kan maar zo hoog eindigen als Landa erdoorheen zakt en Bilbao nog kort staat in het klassement.
  Felix; Koopje voor 1M.
  Cavagna; Man in vorm in de TT.
  Foss; Goede TT en eventueel in de bergen.
  Sagan; Top favoriet puntenklassement.
  Groenewegen; Onderbuikgevoel dat hij het heel goed gaat doen.
  Nizzolo; Kan eventueel puntenklassement pakken als Sagan het niet doet. Kan goed aankomen ook op moeilijke sprint etappes.
  Mochetti; Is erg snel, had er eerst weinig vertrouwen in maar na het horen van het niet mee sprinten van Vendrame toch wat gewisseld.
  Kanter; Liet nog niks zien dit jaar, maar in de Vuelta vorig jaar top 5 renner.
  Fiorelli; Koopje voor 500K
  Bevin: Goede TT en eventueel sprint op moeilijke aankomsten.
  Ulissi; De man voor de heuvels.

  Hoop met dit team opnieuw een gouden bekertje te pakken.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #672857

  Ik hoor hier verschillende mensen zeggen dat ze meerdere parels hebben in de 500/750K categorie. De meeste hoor ik toch wel 4 namen noemen daarbij. Ik komt zelf tot 2 toppers in de 750K categorie en daarna beginnen ze vanaf 1M. Zijn er meer mensen die dat hebben? Zitten inderdaad een aantal leuke rennen in die categorieën, maar vind die renners daarboven interessanter.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #672408

  Wat te denken van Honoré? Rijdt vorig jaar 3x top 10 in een sprint met moeilijke aankomst. Met daarbij nog Ballerini in de ploeg waar ze voornamelijk voor reden. Heeft dit jaar geen concurrent op dat gebied. Is dat niet een veel betere keuze dan Pasquilon voor 1M, die in mijn ogen redelijk gelijkwaardig zijn op dit gebied. Daarnaast krijg je voor Honoré nog extra teampunten bij eventuele winst van Cavagna in de openings ITT.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #671602

  Ik heb in het klassiekerspel Pidcock thuis gelaten, omdat ik dacht dat die nog wel moest wennen aan de koersen in het voorjaar. Die man stond er gelijk, grootste fout die ik heb gemaakt in mijn selectie. Bij het niet selecteren van Evenepoel voelt het toch wel een beetje alsof ik dezelfde fout zou maken. Voorlopig staat hij er dus in.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #671522

  @Condor Die twijfel heb ik inderdaad ook. Als ik puur naar een aanvaller kijk die meerdere ritten probeert mee te gaan voor een overwinning, zie ik weinig andere opties dan Ulissi. Zoals hier nu ook aangegeven en wat je de laatste jaren ziet, is dat De Gendt heel erg selectief is geworden in het uitkiezen van ritten. Daarnaast heb je in de 750k categorie een aantal leuke opties, maar die bieden ook geen zekerheid. Neem bijvoorbeeld Mohoric, Bevin, Caruso. Interessante renners die zeker een overwinning kunnen pakken, maar welke vrijheid krijgen ze van de ploeg.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #671484

  Wat denken we hier van Ulissi? Heeft natuurlijk problemen met zijn hart gekregen maar reed laatst in Romandie toch weer 2 top 10 uitslagen. UAE zal ook niet de hele ploeg laten rijden voor Formolo, waardoor ik denk dat Ulissi in iedere heuvelrit voor eigen kansen mag gaan. Benieuwd naar jullie mening!

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #667143

  Mollema ook in goede vorm voor 2M. Lijkt me een no brainer

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #650840

  Ik had in dit topic ook nog niet gereageerd. Uiteraard wel mee gelezen in de communicatie van dit forum en Scorito zelf. Sluit me aan bij de reactie van de meeste hier. Voel me zelf niet geroepen om deel te nemen aan het gesprek, maar ben wel nieuwsgierig naar de uitkomst hiervan en zal de video ook zeker terug kijken. @mr10B Bedankt voor je inzet en energie die je hierin gestoken hebt. Jouw inzet dat heeft geleid tot een dialoog met forum leden en Scorito kan voor in de toekomst alleen maar een positief effect hebben. Ik denk dat Scorito dit voortaan wel anders zal gaan aanpakken.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #648310

  Wat vinden we hier van Keukeleire voor 1m? Heeft in 2019 ook mooie dingen laten zien.

  In reactie op: {Halve finale} Wielrenner van het jaar 2020 #628560

  Primoz Roglic
  Wout van Aert

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 30)