Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 334)
 • In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #579807

  Ik overweeg om dit jaar vol voor jumbo te gaan met 4 renners. Hierbij neem ik geen ineos en de drie duurste sprinters.

  Ik vind de 2 a 3 miljoen categorie met renners veels te twijfelachtig. Althans de meeste. Terwijl de 500, 750 en 1 miljoen categorie heel interessant is.

  Hiernaast vind ik het dit jaar lastig in te schatten hoe de vorm bij de meeste is. Maar ik ben niet de enige lees ik. Mijn verwachting is dat jumbo snel in de tour de regie wil hebben. Het parcours leent zich er ook voor. Ze zijn de ploeg in vorm en zullen zoveel mogelijk renners op achterstand willen zetten. Dus ik zie maar 2 opties om te spelen. 4 jumbo of 1 jumbo.

  4 als je denkt dat jumbo dominant gaat zijn en 1 als je denkt dat dit niet gebeurd.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #494271

  Als ik naar het schema kijk op pcs. Dan lijkt het aantal sprintkansen toch bedrieglijk. Veel laatste kilometers lopen toch omhoog. Is pcs de juiste tourschema. Want op scorito lijken er meer sprintkansen?

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #490178

  Geen renners selecteren die de giro hebben gereden. Die ging op Landa na toch ook goed op! Als het op klassementsmannen aankomt. Sprinters is een ander verhaal.

  In reactie op: Scorito-algemeen #490102

  Ik heb me ook ingeschreven voor topcoach in belgie en de KKD divisie. Ik ben in belgie wel blij met een paar proefronden want volg die competitie totaal niet. En dat blijkt want had 5 spelers in de basis staan die niet speelde. Goed begin….

  Bij de KKD divisie lijkt het me niet lonen om spelers van de jong elftallen te selecteren. Omdat die vaak in wisselende opstellingen spelen. Ook daar zijn de oefenrondes zeer welkom.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #490068

  Ik ben op 95,6% geëindigd. Laatste etappe en eindafrekening toch nog wat gezakt. Voor het derde jaar achter elkaar boven de 95% geëindigd in de tour. Dus daar wel tevreden mee. Over mijn team achteraf tevreden. Ik heb meer punten laten liggen in de dagopstelling en uitvallen pinot was zuur. Ik had namelijk 12 renners van de eerste 16 punten pakkers. De enige die ik er lang in had staan en er toch graag bij gehad had was Van Avermaet. Op naar de vuelta. Daar heb ik 50% te verdedigen :-)

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #489564

  Telleurstelling: a. Yates en fuglsang en van garderen.

  Meevaller: trentin, lutsenko en ook wel barguil.

  Lutsenko is na van garderen mijn slechts scorende renner.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #489268

  Ik stel vandaag al mn klassement / vlucht mannen op inclusief sagan. Ik verwacht dat iedereen zo hard mogelijk van de start naar de finish rijdt. Dus het zal wel klassement mannen worden.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #489173

  Ik ben het met pietje eens. Geen punten of alle punten geven. Niet zo’n tussenoplossing. Er is alleen geen winnaar uitgeroepen maar wel een daguitslag. Anders kom je toch niet op een klassement.

  Ondanks uitvallen Pinot was de daguitslag in alle gevallen positief voor me geweest. Nu niet en dat vind ik raar.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #489160

  Ik vind dit wel een beetje raar. Geef of punten voor de uitslag op de top van de berg of helemaal geen punten. De teampunten wel geven vind ik echt raar. Je benadeeld idd de mensen met een goed berg team. Ik had get dan logischer gevonden niemand punten te geven vandaag.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #488234

  Toch nog gestegen vandaag met trentin en a. Yates in mn team en de teampunten. Sta nu op 97,4%. Ben benieuwd of ik dit de komende 3 dagen vast kan houden.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #486975

  Ik had van de top 10 alleen Thomas en landa niet. Dus top 300 daguitslag en nu boven de 96%. Yates valt er doorheen helaas en verwacht hem morgen ook niet voor een top 10.

  Ik heb de itt ook helaas schachmann en van weet verloren en uran niet opgesteld. Het ziet er dus goed aangezien ik ook nog 7 sprinters in mn team heb. We gaan het zien.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #485780

  Ik stel ook een mix van alles op. Trui punten, team punten en aanvallers. Ik verwacht ook een vlucht die jet gaat halen. Mijn laatste twijfel was fuglsang of lutsenko. Voor de laatste gekozen omdat hij grotere kans heeft om in de vlucht te zitten. Al verwacht ik het niet omdat hij nog te kort staat. Maar heb ook niemand anders die logisch is in mn team te zetten.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #485542

  Dit is uiteraard ook de reden dat ik matthews niet heb meegenomen. Dit zag je voor de tour al overduidelijk aankomen. 😉. ((Hele dikke knipoog) voor degene die het niet begrijpen).

  In reactie op: Scorito-algemeen #484998

  Iemand die Tadic overweegt nu die een aanvaller is?. Vorig jaar bij mij zowat de standaard captain en een sloot punten. Nu telt elk doelpunt en assist voor de helft. Dat brengt me toch aan het twijfelen.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #484995

  @pantano. Zuur idd. En 7 km voor het einde toch even gekeken of wva toch niet had opgesteld. Toen dacht ik nog als wva 7e wordt en sagan wint valt de schade nog mee. Maar Ja wel genoten van zijn overwinning. Dan kunnen die 50 punten mij even niet schelen. Ik ga morgen ook voor bernal ipv een bora man. Pasqualon neem ik ook mee. Ik speel eigenlijk altijd wel mijn sprinters bij een mogelijke sprint. Zelfs tegen beter weten in zoals haller in de giro😊

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #484987

  Ik heb ook een bora man op het laatste plekje neergezet ipv WVA. Ik ben het achteraf nog steeds eens met deze keuze. Door de logische onderbouwing van de meeste hier in het forum.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #483140

  Afgelopen etappes voor de juiste kopmannen gekozen en daarmee maximaal gescoord. Eerst alaphillipe, daarna viviani, daarna sagan en vandaag pinot. Daarmee boven de 92 procent nu. Morgen weer voor viviani ipv Groenewegen. Al hoop ik dat Groenewegen wint.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #480513

  Vandaag: 3x jumbo, 1x ineos, 2x mitchelton, 1x ef, 1x dsqt, 1x bora

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #480099

  Hierbij mijn afwegingen.

  Ak:
  Was het lastigste omdat er veel keuzes waren. Ik ben dus gaan afstrepen. Geen Thomas omdat die dit jaar niet het seizoen heeft als vorig jaar. Ik geloof niet in winst en dan is ie duur. Geen Movistar. Wie van de drie? Landa de giro dus valt voor mij af. Quintana finisht vaak achter in de groep. Valverde gaat knechten. Geen nibali vanwege de giro. Geen mas en die had ik wel graag gehad. Maar bernal voor de witte trui krijgt de voorkeur. Geen bardet. Als laatste afvaller. Geen Martin. Geen porte. Die valt (bijna) altijd.

  1. Bernal. Witte trui
  2. Fuglsang. Top seizoen.
  3. Pinot. Het was hij of bardet.
  4. Kruiswijk. Podium dit jaar?
  5. A. Yates. Sterk team.
  6. Uran. Voor 2.5 miljoen de grootste winst factor dénk ik.
  7. Buchmann. Voor 2 miljoen de grootste winst factor dénk ik.
  8 tj van garderen. Lijkt goed in vorm en voor 1 miljoen misschien wel een koopje.
  9. Barguil. Bollen en stiekem een top 10 klassering?

  Daarnaast álle giro klanten thuis gelaten.

  Sprint.

  Twijfel tussen 6 a 7 sprinters. Toch 7 genomen.

  1. Groenewegen. Snelste
  2. Viviani. Beste lead out.
  3. Sagan. Groene trui.
  4. Trentin. Sterke sprinter
  5. Ewan. Na Groenewegen en viviani de snelste.
  6. Kristoff. Sterke sprinter.
  7. Pasqualon. De beste goedkope optie.

  Overig.
  1. Lutsenko. Koopje. En veel etappes op zijn maat. Misschien zelfs een klassement.
  2. Schachmann. Eerste twee weken jongerentrui. Plus bora is sterk dit jaar. Meerdere kansen op team punten.
  3. Wout van aert. Zie schachmann. Plus tijdrit.
  4. Alaphillipe. Geen uitleg nodig.

  Succes iedereen.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #477893

  Alaphillipe is wel degelijk een goede tijdrijder. Heeft een tijdrit in Parijs Nice gewonnen Volgens mij. De vraag is eerder of hij voluit gaat in de tijdrit. Ik acht die kans niet héél groot.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #477862

  Ik heb mn team nu 5 dagen staan en blijf tevreden over mijn team. Dat is ook voor het eerst.

  In reactie op: Scorito-algemeen #477635

  Beetje oftopic, maar bij sportpools voor Osaka als kluns gekozen. Die valt lekker.

  Hierdoor bij scorito ook voor giorgi en kenin gekozen. Giorgi valt minder lekker maar kenin kan ver komen nu.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #472775

  @deralleurtje: Ik zie alaphillipe als een aanvaller / puncher en die heb ik er als eerste ingeklikt. Hij kan tegenwoordig ook al massasprints winnen namelijk. En ik zie in alaphiliipe op dit parcours juist een van de weinige renners die je altijd kan opstellen. Afhankelijk van koersverloop uiteraard.


  @phoenix0000
  . Ik neem eigenlijk altijd 9 a 10 renners mee voor een klassement. reden 1: de eindpunten zijn belangrijk. Reden 2: er vallen altijd 1 a 2 van je klassement mannen tegen. Bij sprinters zijn de top sprinters vaak wat makkelijker te voorspellen. Reden 3: klassementmannen die tegenvallen om wat voor reden dan ook zijn vaak goede aanvallers. Mollema en majka zijn daar goede voorbeelden van.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #472734

  @phoenix0000. Fantastisch sprintteam heb ik nergens gezegd 😊. Maar als ik minder sprinters meeneem ga ik voor sprinters waarvan ik verwacht dat ze structureel top 10 sprinten. Het gevaar is dat je bij uitval een probleem hebt. Maar aan de andere kant bevallen mijn goedkope sprinters (0,5 a 0,75 categorie) vrijwel nooit. Afgelopen giro bv had ik op een gegeven moment 3 sprinters meer dan de rest van de subpoule. Ik kwam alleen geen steek dichterbij omdat de drie sprinters in de lagere categorie geen punten scoorde ( haller bijvoorbeeld). Ik twijfel nu nog tussen 6 a 7 sprinters. Dat zal idd ten kosten gaan van een klimmer ak man.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #472683

  Stap 1 is bij mij altijd de verdeling van type renners vaststellen op basis van het parcours. Ben er nu ongeveer uit. Dus dan het invullen van de popetjes: 10 klassement of klimmers. 6 sprinters. 4 punch en heuvel mannen. Dus ik ga niet selecteren op de tijdrit of aanvallers. Wel op de ttt uiteraard.

  Hoe zit het bij jullie?

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 334)