Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 389)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #728670

  Heerlijke dag vandaag met bouchard als captain en odd eiking en storer.

  Morgen maar weer zoveel mogelijk vluchters. Ik neem denk ik carapaz en padun en ion izagirre sowieso mee. Denk ook 1 van de drie te cappen. Ik verwacht toch weer eentje voor de vluchters morgen.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #726970

  Nou storer mocht zich bij mij bewijzen vandaag vanaf de bank. Hij is geslaagd. Bardet en storer zullen nog veel in de aanval te vinden zijn.

  Ik mis toch de Movistar mannen voor een hoge score op dit moment. Had Lopez en mas er allebei instaan vooraf maar gewisseld. Tot nu toe breekt me dat op.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #726686

  Ik ben voor izagirre gegaan. Spanjaard en staat ver on klassement en astana is niet beroerd aan te vallen.

  Geen
  Carthey: krijgt denk ik nog geen ruimte.
  Storer: mag me eerst overtuigen.
  Schachmann: mist de vorm lijkt het.
  Odd eiking: mag me ook overtuigen.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #726572

  Carthy als aanvaller is ook interessant. Al zullen de ploegen hem ook weer niet teveel ruimte geven. Het is vandaag een korte etappe. Maar als iemand vanuit een vlucht kan winnen is het carthy. Mijn laatste plekje gaat tussen izagirre, storer, schachmann en carthy.

  Voor de rest: roglic, bernal, carapaz, landa, ciccone, padun, bouchard, kuss.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #726030

  Ik heb ook van alles wat opgesteld. Ik las dart er ook een aantal van astana bij de valpartij lagen. Daarom izagirre niet mee. Dus een mix van aanvallers klassement mannen en matthews. Geloof niet dat matthews een kans maakt. Het is mijn enige renner in het sprintteam die ik hoog zie eindigen.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #725528

  Yes jacobsen. Ik heb hem meegenomen om dubbel te kunnen juichen. Ik had hem eerst voor vandaag niet geselecteerd omdat de finish zwaarder leek. Blij met de laatste berichtgeving.

  Morgen hopelijk weer dubbel juichen met jacobsen als c.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #724478

  Ik sta nu boven de 90%. 3 tjv is wel lekker de eerste 3 etappes. Morgen lastig. Zal er een groep voorop blijven. Kans is aanwezig maar wie stel je dan op. Ik ga denk voor het sterkste bergteam en roglic als c.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #723807

  Hierbij mijn team. Voor gekozen om juist meer mannen mee te nemen voor de vlucht. Gegaan voor 6 sprinters en van Bahrein ineos en tov 2,2 en 3 renners meegenomen.

  Bergen:
  Roglic
  Bernal
  Carapaz
  Landa
  Carthy
  Kuss
  Ciconne
  Padun
  I. Izagirre

  Sprint
  Demare
  Jacobsen
  Matthews
  Molano
  Aberasturi
  Vermeersch

  Extra;
  Schachmann
  Bouchard
  Odd eiking
  Storer
  Van Hooijdonk

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #718293

  Ik begin altijd met bestuderen parcours. Scorito zegt 6 sprints. Hier.lees ik 3 kansen. Normaal gesproken is het niet raadzaam te investeren in sprinters in de Vuelta. Ik ga we voor bernal denk ik. Lees weer dat zijn rug niet goed is. Is dit overgenomen van de giro?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #714580

  Uiteindelijk op 74,7 % geëindigd. Stond na week 1 op 39 procent. Ook veel bakpunten. Maar meer dan 85% zat er denk ik niet in. Ik miste de renners die enorm over performen en dan is het lastig. Gefeliciteerd aan allen die een bekertje hebben gehaald.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #710327

  Ik heb eerst morkov tijdje in mn team gehad bij ontbreken cavendish. Toen morkov eruit en cavendish erin. Uiteindelijk beide niet meegenomen. Het kan verkeren.

  Stijg dan wel gewoon 5% met van poppel, aranburu en walscheid. Ook dat kan verkeren. Bijzondere ronde dit jaar.

  Het is allemaal in de marge want sta rond de 57 %

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #709225

  Ik stijg elke dag weer een paar procent met 5 uitvallers (haig, roglic, coquard, demare en ewan). Vandaag ook van aert niet opgesteld. Wel overwogen maar zag hem gewoon niet in de vlucht vandaag. Ik had hem vrijdag zeker verwacht.

  Morgen stel ik van poppel gewoon weer op. Veel andere smaken heb ik niet. Bij mij valt aranburu tegen. Dacht toch ergens gelezen te hebben dat hij op het vlakke mee zou sprinten.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #707671

  Met het uitstappen van van der poel zwaar getwijfeld over colbrelli. Uiteindelijk niet opgesteld omdat die paar punten me niet zou laten stijgen. Maar goed… Die gaat een serieuze bedreiging voor het groen worden. Cavendish huilend over de finish. Dat zal niet van wilde zijn gok ik.

  Met van aert heb ik gelukkig nog een kopman in de sprint achter de hand. Die gaat nog scoren de komende week. Ik ben nu demare ewan en cocqard kwijt in de sprint. Het kan verkeren met ewan en demare. Cocqard wel zwaar over getwijfeld om te selecteren.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #707044

  Vroeger kon je op 40 km voor de finish een dutje doen om de laatste inspanningen in een berg etappe te zien. Pogacar verpest mn dutje vandaag😁.

  Maar zorgt er wel weer voor dat ik stijg. Inzetten op aanvallers weer morgen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #706526

  Kopman fraile pakt niet goed uit. Zonde gezien het koersverloop. Ongelooflijk trouwens dat astana hier niet meer renners in de kopgroep had.

  Wat betreft roglic. Vooral zonde voor de koers dat hij nu wegvalt. Scorito technisch heb je weinig schade als hij uitstapt. Hij is door ruim 90% gekozen dus iedereen zit met hetzelfde probleem. Voordeel natuurlijk voor degene die nu meer jumbo’s in hun selectie hebben. Die worden nu interessanter.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #705915

  De dag daarna (zaterdag) is de eerste bergrit. Gezien de valpartijen zie ik jumbo en ineos deze etappe meer op de spaarstand rijden. Volgens mij is het voor een sagan en colbrelli gewoon te zwaar vanuit het peloton. Dan kom je bij ploegen als een Movistar, astana en isn. Daar staan er genoeg op achterstand om in de vlucht te mogen.

  Dan moeten ze uiteraard nog wel in een vluchtgroep komen met genoeg voorsprong. Ik neem daarom al mijn renners uit die categorie mee. Dat zijn Woods, valverde, aranburu en fraile. Ik sta er zo slecht voor dat ik zelfs fraile als captain overweeg. En zo weer wat in te halen.

  De andere optie is op save te spelen met een pogacar of alaphillipe als captain ( van de poel heb ik niet) en hopen op extra punten vanuit de vlucht van bovengenoemde 4 heren.

  Ik ga daar nog een nachtje over slapen (niet wakker liggen :-)).

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #705894

  Ik heb Philips en en merlier beide niet genomen omdat je vooraf niet weet wie sprint. Tot nu had ik ze idd wel kunnen hebben. Cav is bij mij een last minuten wissel geweest. Eruit helaas. Keuzes die nu verkeerd uitpakken.

  Voor morgen een lastige. Er spelen veel belangen. Maar een type ala sagan en colbrelli winnen hier niet zomaar. Door de lange aanloop heeft een vlucht met types als valverde Woods d. Martin yates ook een kans.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #705340

  Mijn team was net als kruijswijk vandaag. Niet goed en niet slecht. We zitten voor het eerst een beetje in de wedstrijd. Ik voel een berichte derde week aankomen😁

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #704592

  Mijn sprintteam loopt nog voor geen meter. Gezakt naar 33%. Toch denk ik dat mn team niet slecht is. In het openingsweekend 160 bank punten laten liggen. Vanaf morgen hopelijk de weg omhoog.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #703933

  Tja. Voor het posten van mijn team sprak ik al de vrees uit voor veel valpartijen. Dit slaat alles. Hier valt ook geen voorspelling op te doen. Ik baal daar bij de tour altijd echt heel erg van.

  1. Je steekt er veel tijd in.
  2. Ik zie toch liever de renners verliezen doordat ze niet goed genoeg zijn. Ook mijn gekozen renners.
  3. Het maakt het kijken ook echt niet leuker. Althans ik kon vandaag niet genieten van deze sprint.

  En de blaam ligt voor mij toch in het midden. Ja. Het parcours is idioot en vraagt om valpartijen. Maar als peloton kan je toch ook met zijn allen aangeven. We maken een statement en fietsen rustig?

  Maar goed… mijn team moet door. Het doet me een beetje denken aan de tour dat froome en Contador uitvielen. Toen reed de derde favoriet ook naar de winst.

  Dus kelderman in het geel in Parijs 😁

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #703057

  Gemiddeld gescoord en weer 3 spelers in de punten niet opgesteld. Gaat lekker….. Maar van der poel winnaar maakt alles goed. Heb hem niet in mijn team maar dan is een spelletje toch iets minder belangrijk. Mijn team staat er wel goed op. Dus door naar morgen. Ewan c. Bochtige finale en dat ligt hem wel.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #702480

  Wat ik vooraf al vreesde is helaas al in etappe 1 waar. 80% van het peloton ligt op de grond. Ik had 5 man top 20 niet opgesteld. 11 bij de eerste 23. Dus in de breedte zit het wel goed. Morgen weer een loterij. Tweede voor alaphillipe??? dus die gaat weer mee als cap.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #702045

  Mijn team en afweging:

  Het parcours is heel divers en door de eerste 5 etappes kunnen heel veel renners in de truien komen. Dus ik heb geprobeerd ook een diverse selectie samen te stellen.

  Klassement:

  Mijn eerste gedachte was om pogacar en roglic sowieso mee te nemen aangevuld met 2 ineos. Geen enkele combinatie van 2 renners ineos voelde goed. Dus voor carapaz gegaan. Denk namelijk dat voor ineos de sleutel om de tour te winnen bij hem ligt. Thomas zal volgen en is verliest het altijd van pog en rog aan de streep. De andere twee ineos renners zie ik meer als knecht. Carapaz is de meest aanvallende en naar mijn mening de sterkste van de 4 om de oog en rog uit te dagen.

  Verder aangevuld met:
  -kelderman: parcours op maat en als hij op zijn fiets blijft zitten top 5 a 6 kandidaat.
  – uran: zelfde als kelderman. Top 6 kandidaat.
  – gaudu. Ik geloof wel in hem. Matige tijdrit maar bergop behoort hij tot de sterkste van de rest.
  Woods: het hele jaar al sterk ook in het hooggebergte.
  – Haig: ben ik het minst blij mee. Mag me verassen.

  Aangevuld met:
  – valverde: bij gemis van van der poel. Hij is in vorm en kan op alle terreinen lang mee.
  – alaphillipe: eerst 2 etappes en ik zie hem wel een klassement rijden. Zo niet altijd in de aanval.
  – fraile: astana gaat niet voor het klassement. Dus de goedkoopste gok op punten vanuit de aanval. Wellicht bergtrui.

  Sprint:

  Lang getwijfeld en ben weg gaan strepen op basis van berichten in media of statistieken dit seizoen.

  -ewan: ik moet wel lachen op het laten lopen verhaal hier. Kan zomaar 4 etappes winnen.
  -demare: moet lachen over berichten dat hij concurrentie ontloopt. Kan zomaar 4 etappes winnen. Samen met ewan de enige 2 sprinters die ik dit zie doen. Demare ook weinig gekozen dit jaar.

  – van poppel. Geeft aan te sprinten. Met trein.
  – walscheid. Wil er voor gaan op het vlakke met bonus tijdrit.
  – coquard. Die was de laatste koers wel heel goed.
  – colbrelli: de man in vorm. Top 4 kanshebber groene trui.
  – aranburu: geeft aan op het vlakke mee te sprinten. Top 10 hopelijk.
  En toen had ik heel lang sagan staan. Tot ik me bedacht waar ik die met dit team kopman zou maken. Eigenlijk nergens. Vanuit berichten van aert dacht ik ik neem de gok. Van aert zou ik eerder kopman maken dan sagan en ook in verschillende etappes.

  Asgreen: bonus renner. Tijdritten uiteraard. Maar kan ook vanuit de vlucht.

  Ik heb getwijfeld over laporte. Lijkt toch meer als aanvaller te gaan. Merlier. Vond de berichtgeving echt onduidelijk. Ze kijken wel wie gaat sprinten. Ga er niet op gokken. Mas en mal niet gekozen omdat het onduidelijk is wie van de 2 uiteindelijk de beste gaat zijn.

  Succes allemaal!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701708

  Wat een totaal aantal posts dit jaar. Ik kon het niet bijhouden en heb met een half oog meegelezen. Niet echt effectief maar goed. Vond het een hele lastige puzzel dit keer en heb mn team wel 40 keer gewijzigd vanaf het begin. Ik heb me uiteindelijk echt gericht op de balans. En gekozen voor elke discipline een goede 2e en 3e captain mee te nemen. Mijn vrees is dat er de eerste ritten veel naar het asfalt gaan. Mijn hoop is dat uiteraard niet. Laar iedereen op zijn fiets zitten.

  In reactie op: Scorito-algemeen #693193

  Hier ook mn laatste drie dames kwijt. Bizar idd. 3d en 1 c. Sakkari tot laatste dag erin gehad. De d heren heb ik allemaal maar daar ben ik niet de enige in. Dus stijgen zit er niet meer in.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 389)

Headlines