Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 87)
 • In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #651338
  Quote:
  Ik zie ook niet zo goed wat het probleem is met een “klik hier voor het oude design” knop. Dit kan letterlijk toch niet meer dan een paar euro kosten?

  Heb dit al meerdere keren zien langskomen hier, maar jij/jullie onderschatten wel een beetje hoeveel tijd er zit in het onderhouden van een website. Ik heb hier zelf ook niet heel veel verstand van, maar weet we dat er wat tijd in gaat zitten om te blijven zorgen dat alles constant werkt (door updates van allerlei services die onder de site zitten etc). Daarnaast zouden ze natuurlijk bij helemaal nieuwe spellen (zoals de Olympische Spelen) alsnog iets nieuws moeten maken en zouden updates van spellen niet meer te zien zijn op de site (zoals al te merken was bij wielerspellen).

  Ben benieuwd wat er uit het gesprek komt!

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #650810

  Fijne reactie van Scorito, ik hoop dat het wat moois oplevert (al is het maar een goed gesprek waardoor we beter inzicht krijgen). Bedankt @Mr10B voor al je inspanningen en goed te zien dat er toch nog iets uit is gekomen! Ik ben zelf niet van plan mee te doen met het gesprek, maar ga het wel zeker terug kijken. Ik ga er vanuit dat er hier wel minstens 6 mensen zijn die zich wel geroepen voelen om te reageren op de oproep. Aan deze mensen alvast veel succes gewenst!

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #650536

  Poeh, doet toch wel een beetje pijn te bedenken dat dit mijn laatste jaar Scorito gaat worden. Vond zo voor een keertje nog wel leuk om een scriptje te schrijven wat een Excel maakt waarin ik dan kon puzzelen, maar was zeker niet van plan het elke keer te doen. Spellen alleen op mijn mobiel spelen is voor mij geen optie, het puzzelen is/was eigenlijk vooral leuk op de pc. Jammer om te zien hoe slecht de verstandhouding tussen Scorito en de community is, terwijl ik juist altijd dacht dat dit heel goed ging. Via Twitter vaak contact met ze gehad en dat was altijd top, maar blijkt dat als het er echt om gaat ze toch gewoon een bedrijf net zoals alle anderen zijn: te gefocust op winst maken en te weinig op kwaliteit.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #649028

  @Tred ligt er maar helemaal aan wat je nog nodig hebt. Degenkolb en Mollema zijn goed voor de kasseien en de heuvels, terwijl Teuns en Hofstetter goed zijn voor de heuvels (klein beetje kasseien) en de sprint. Dus deze vergelijking is een beetje appels met peren wat mij betreft..

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #648605

  13 man maar in MSR? Ik heb er daar geloof ik 15, iedereen en z’n moeder lijkt daar mee te doen!

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #647787
  Quote:
  Ik heb bij Scorito voorgesteld om een nieuwsbrief rond te sturen, maar dat gaan ze niet doen want “ze kunnen de doelgroep daar niet goed genoeg mee targetten.”

  Bijzonder informatie dit. Voor mij voelt dit nog steeds een beetje alsof ze de negatieve geluiden in de doofpot willen stoppen. Er is bijvoorbeeld op Twitter ook nooit over gecommuniceerd dat dit live is gegaan, mijn vermoeden was dat ze dat deden uit angst voor negatieve reacties en dat lijken ze hier nog eens te bevestigen. Aan de ene kant willen ze dus wel in gesprek gaan met de mensen die ontevreden zijn, maar aan de andere kant blijkbaar alleen de mensen die toevallig regelmatig op de Wielerflits fora snuffelen? Dit geeft mij nog meer gemengde gevoelens over dit hele initiatief. Als je als bedrijf open en eerlijk het gesprek aan wilt gaat met gebruikers, gun dan ook alle gebruikers een eerlijke kans om deel te nemen aan dit gesprek.. Moeten wij nu onder elke tweet van Scorito een linkje naar dit forum posten ofzo?
  Vreemde gang van zaken..

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #647772

  Viviani sprintte in de UAE tour prima mee na een zware waaieretappe, lijkt prima te zijn hersteld. Je kan nog ff afwachten wat hij de komende etappes gaat doen, zitten nog wat sprints tussen.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #647459
  Quote:
  Weet iemand of je in het gamecenter ook rechtstreeks naar een specifieke koers kunt gaan om je team te bekijken/kopmannen te selecteren? Als ik nu naar Eschborn wil gaan dan moet ik alle koersen doorklikken om er te komen.. Zie ik iets over het hoofd?

  Voor zover ik begrijp heeft het Gamecenter exact dezelfde functionaliteit als de app en ik geloof dat je dit in de app ook niet kan helaas!

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #646685

  @Mr10B omdat ik geen ‘inhoudsloos’ bericht in jouw topic wil zetten even hier: heel gaaf dat je dit namens de harde kern van wielerflits wilt doen! Hoop dat er wat moois uitkomt waar Scorito iets mee kan.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #646378

  Blijf er maar weinig van begrijpen.. Ik raadde mijn vrienden Scorito aan niet alleen omdat ik de spellen leuk vind, maar ook omdat ik juist de klantenservice via Twitter altijd echt top vond. Altijd meteen een antwoord en vaak ook meteen een fix als ik foutjes vond of problemen had.

  Maargoed genoeg geklaagd, ik heb inmiddels een team staan waar ik eigenlijk wel heel tevreden mee ben. Enige twijfel is dat ik maar 6 man heb die op de voorlopige startlijst van de Omloop staan, terwijl het voorgaande jaren niet gek was als ik tussen de 12 en 15 renners had die daar startten.. Zijn er meer met dit ‘probleem’?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #645858

  Om Starlynk zijn naam te vinden is niet zo lastig, staat gewoon openbaar op zijn Scorito profiel.

  Ik heb inmiddels voor mezelf een scriptje gemaakt wat voor renners die ik geselecteerd heb ook hun voorlopige startplekken van Scorito afhaalt, dat is nog wel prima te doen. Excel wordt heel lelijk als je dit voor elke renner gaat doen, dus ik kan niet echt nog een file delen helaas.
  Als iemand hetzelfde wil doen kan ik wel delen welke code correspondeert met welke klassieker, dat was nog het grootste uitzoekwerk.

  Iets meer on topic: heb het idee dat een team maken niet zo lastig is dit jaar, je klikt de grote 3 (Wout, MvdP, Flip) erin, dan een paar subtoppers waar je vertrouwen in hebt en tot slot wat opvulling. Normaal gesproken moest je toch een beetje kiezen tussen toppers, maar omdat Sagan het totaal niet waard lijkt is de puzzel heel makkelijk geworden.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #645662

  Goh je hebt helemaal gelijk, ik had zelf naar de MarketRiderId gekeken denk ik. Dat krijg je ervan als je na een dag werken nog aan dit soort klusjes gaat zitten haha.
  Dan moet het te doen zijn de startlijsten van Scorito over te nemen, ik ga morgen even kijken of ik mijn scriptje nog wat kan bijwerken zodat hij dit er mooi bij zet. Ben alleen wel bang dat het behoorlijk onoverzichtelijk gaat worden in Excel dus daar moet ik nog even goed over nadenken.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #645656

  @De Condor Ik zou willen dat ik het kon, deze database koppelen aan de voorlopige startlijsten. Maar geloof dat de API van PCS niet zo makkelijk te gebruiken is, zou er nog eens goed naar moeten kijken. Ik zag wel dat de voorlopige startlijsten van Scorito ook gwn online staan, alleen kom ik er niet helemaal uit hoe ze dat hebben ingedeeld. Wil niet te technisch worden, maar wat ze bijvoorbeeld hebben gedaan is hier het schema van MvdP bijhouden: https://cycling.scorito.com/cyclingteammanager/v2.0/marketeventrider/rider/173/6357
  Ik kan alleen geen algemeen overzicht vinden en ik kom er ook niet achter waarom de cijfers 6357 voor MvdP staan, lijken willekeurig gekozen en zijn bijvoorbeeld niet te koppelen aan zijn renners ID. Dus voor nu lijkt het mij te lastig, maar er zijn hier misschien wel mensen die hier wat handiger mee zijn dan ik :)

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #645652

  Naar idee van Starlynk (en omdat ik het wel leuk vond om te maken) hier een interactieve Excel. Als je een x zet in kolom M (Geselecteerd?) dan verschijnt de renner automatisch in het lijstje rechts en wordt zijn bedrag van je budget afgehaald. Rechtsbovenin je scherm wordt bijgehouden hoeveel renners je geselecteerd heb en hoeveel budget je nog over hebt. In de file die ik heb geüpload zijn bijvoorbeeld Burghardt en Degenkolb geselecteerd waardoor het aantal op 2 staat en het budget op €44.750.000. Ik heb de kolommen met de sterrenverdeling even onzichtbaar gemaakt, anders zie je nog steeds niet je team tegelijk met het zoeken. Dit kan je ongedaan maken door alle kolommen te selecteren, rechtermuis, ‘zichtbaar maken’. Het enige jammere is dat ik je geselecteerde team niet mee kan laten scrollen, daar heeft Excel helaas geen functie voor (voor zover ik weet).
  Veel plezier ermee en mocht iemand nog tips hebben wat ik kan toevoegen, laat maar weten.
  (Wil niet zeggen dat ik er iets mee doe haha)

  https://easyupload.io/0bgo3v

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #645633

  Grappig dat er meerderen hier zijn met hetzelfde idee. Ik heb toevallig ook net zitten sleutelen aan die API, en een scriptje geschreven wat een Excel eruit heeft gekregen met nog iets meer info dan voorgaande bestanden (Ook het aantal sterren erbij wat Scorito ze geeft).
  Ik heb niet zo’n mooie eigen site als de heren hierboven, maar hij valt hier te downloaden: https://easyupload.io/0pvop8

  Edit: Zo zie je maar hoe makkelijk dit is trouwens, kostte mij minder dan een uurtje. Onbegrijpelijk dat Scorito hier niet wat tijd/geld in wil stoppen.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #645603

  @Poeksel deze URL is wel precies wat me nog hoop geeft op verbetering. Als Scorito zich een beetje aan algemene webdeveloper regels houdt is een beta dus niet het uiteindelijke product, dus mogen we hopen dat onze klachten nut hebben.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #578766

  Het probleem is juist dat hij bijna geen hill meer over komt de laatste tijd..

  In reactie op: De Afvalkoers: Giro 2019 ! #467067

  Gefeliciteerd Ezequiel! Maar ook Rahimns met wederom een podiumplek, knap hoor!
  Silent (en Rahimns) bedankt voor het organiseren, ik zie jullie weer bij de Vuelta hopelijk!

  In reactie op: De Afvalkoers: Giro 2019 ! #463978

  Nog bedankt voor het organiseren trouwens weer Silent! Ik blijf het hier natuurlijk op de voet volgen, ben benieuwd of 1 van de debutanten voor de winst mee kan doen!

  In reactie op: De Afvalkoers: Giro 2019 ! #463732

  Volgens mij valt hier voor mij het doek, adieu! Tot de Vuelta! :(

  In reactie op: De Afvalkoers: Giro 2019 ! #463646

  Als ik me niet vergis deed Silent dat ook altijd: de renners die uitgevallen zijn of die iedereen heeft doorstrepen.

  In reactie op: De Afvalkoers: Giro 2019 ! #463602

  Eens even snel de teams door gekeken en het lijkt erop dat ik maar één kans heb vandaag, namelijk wanneer Nizzolo niet mee sprint.. Dat wordt hopen!

  In reactie op: De Afvalkoers: Giro 2019 ! #463405

  Jammer Mr10B, maar idd niet verkeerd voor een debutant!
  Nog maar 1 sprintetappe te gaan, het zou wel een wonder zijn als ik die ook weet te overleven!

  @rahims, weet niet zeker of je het als voordeel moet zien dat je nu nog de sprintetappes wint aangezien deze ronde niet met een sprint eindigt.. Lijkt me dat je dus teveel sprinters hebt gekozen en dan een te zwak bergteam hebt? Ik zeg dit wel zonder je team te hebben bekeken.

  In reactie op: De Afvalkoers: Giro 2019 ! #463113

  Wel mooi dat er ongeveer elke editie van de Afvalkoers weer de vraag komt of er meerdere divisies gemaakt kunnen worden. Doe je toch iets goed Silent!

  Fantastisch spel idd, helaas hebben al mijn mededeelnemers voor teveel sprinters gekozen waardoor mijn weloverwogen team ineens niet meer zo goed lijkt.. Verslagen door de onkunde van mijn tegenstanders :(

  (Grapje natuurlijk)

  In reactie op: De Afvalkoers: Giro 2019 ! #462525

  Het is niet normaal, team Baiskeli overleeft wederom een sprintersetappe! Ik begin bijna hoop te krijgen..
  Jammer Park, Moschetti leek idd een goede keuze maar gaf vandaag (gelukkig voor mij) geen thuis.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 87)

Headlines