Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 72)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #718279

  That’s the three million euro question…. 😉

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #714534

  Gezien het parcours dik geinvesteerd in sprintteam en dus alle topsprinters mee. Behalve de goede, helaas. Toch nog 76%. Doe ik het gezien de omstandigheden voor. Dikke shoutout naar Kasper Asgreen en Davide Ballerini die met hun teampunten de eindscore nog enigszins acceptabel hebben gemaakt. Hopelijk meer succes in de Vuelta. Nu al zin in!

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #713487

  Eurosport: ‘best goed te kijken, maar verschrikkelijk al die reclames te pas en te onpas. Ga niet continu zappen.’

  Ik heb uit arren moede maar een abootje op die player van ze genomen voor de wielermaanden. Is dan reclamevrij. Ik kijk nu lekker op mij iPad in de tuin. (Nee, ik werk niet bij Eurosport)

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #713429

  Ducrot mag nu toch echt wel met pensioen inmiddels. Ik heb hem in die paar keer dat ik via de NOS keek zo ongeveer alle Slovenen door elkaar horen halen, en diverse Alpecin-renners. Toen hij ook nog eens een tien minuten durend verhaal over het ontstaan van steenpuisten ‘onder de edele delen’ hoorde opdissen, ben ik licht onpasselijk doorgezapt naar Eurosport. Geen Kroon helaas, maar man, wat een verbetering. Echt NOS, doe hier iets aan!

  In reactie op: Scorito-algemeen #712401

  Ontzettend bedankt Pietje!

  In reactie op: Scorito-algemeen #712267

  Dag beste mensen,

  Ik heb de laatste maanden zo veelplezier beleefd aan de Scorito-wielerpoules dat ik nu ook die Topcoach maar eens ga proberen. Ik volg het NL voetbal op het moment matig, maar wil het graag goed doen (mijn collega’s doen mee).

  Hebben jullie tips voor goede statistiekensites (zeg: de voetbalequilalent van PCS) en naast deze plek goede discussiefora over dit spelletje, waar ik die Eredivisievariant van Fiorelli en Cavendish kan oppikken? Mijn dank is nu al groot!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #705051

  Roglic. Wat een held. (En blij dat ik hem toch heb opgesteld)

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #704676

  Zonder Ewan 121 luizige punten en een dikke duikeling vandaag.

  Iemand al Scoritotips voor de Vuelta?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #703490

  Het is misschien een kolderargument, maar voor mij was het inderdaad de reden om hem niet mee te nemen, zeker voor die prijs. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar er zijn blijkbaar renners die vaker in dat kleine hoekje zitten dan anderen.

  Bovendien lijkt het ook dat sommige renners vaker last hebben van de fysieke gevolgen van valpartijen dan anderen. (Iets medisch? Brozere botten, zwakkere pezen, slechtere gewrichten, who knows?) Roglic lag bijvoorbeeld op zijn kop in dag 1, maar lijkt weer als een zonnetje te fietsen. Die arme Robert Gesink valt, en kan (weer) meteen naar huis.

  Fijn om te zien dat Thomas weer op de fiets zit, dat wel.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701502

  Zo. Team Riis staat. Jonge knapen, oude krijgers, rappe mannen en echte bikkels: alles zit erin wat erin moet zitten. De iPad gaat in een kluis met een tijdslot. Vanaf morgenmiddag dikke drie weken euforie en frustratie in de ploegleiderswagen. Dank voor de inzichten heren, en een mooie Tour!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701465

  Philipsen, Jakobsen, Pedersen, Andersen… patatoes, patatos. Ik snap wat je zegt, dank.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701433

  Iemand eigenlijk enig idee wat iemand als Merlier gaat doen als zijn collega Philipsen de Alpecin-sprinter van de dag is? Zal hij moeten werken voor zijn collega? Blijft hij rustig achterin zitten? Gaat hij zonder de trein voor eigen kans (hij verklaarde immers ooit de groene trui te willen dragen)?

  Wat is gebruikelijk in een ploeg met twee prima sprinters, ik kan me een vergelijkbare situatie niet voor de geest halen….

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700169

  (Ik heb hem even door Google translate gehaald). #Grischa over WvA bij Feltet

  In de editie van vorig jaar van de Tour de France kreeg Wout van Aert de meeste experts zichzelf in de haren. Loopt hij om te winnen, of moet hij Primoz Roglic helpen?

  Grischa Niermann, ploegleider van Jumbo Visma, onthult de rol van Van Aert in ’s werelds grootste wielerwedstrijd aan Feltet.dk.

  Op de vraag of hij de kans krijgt op de eerste twee etappes, die op papier vooral iets voor Van Aert lijken, antwoordt hij contant.

  “Natuurlijk. Wout (van Aert, red.) Is een van de beste renners ter wereld op zulke finishes. Hij is een geweldige teamspeler en zal Primoz Roglic helpen, maar hij krijgt natuurlijk de kans om zijn eigen kans te rijden ‘, vertelde Niermann aan Feltet.dk.

  Van Aert krijgt desalniettemin de strijd tot de streep door zijn eeuwige rivaal, Mathieu van der Poel, die misschien wel de grootste favoriet is om de eerste gele trui van de race te pakken in de eerste etappe.

  De Duitse ploegleider stelt dat Roglic ook dit jaar weer de eerste prioriteit is voor de Jumbo-ploeg, maar het is volgens Niermann te rijmen met de eigen ambities van de Belgische crossrenner.

  “Ons doel is om met Primoz de Tour te winnen, maar er zijn ook meer etappes dan de eerste twee die bij Wout passen, waar hij de kans krijgt om ritzeges na te jagen”, zegt Niermann.

  Wout van Aert won eerder dit seizoen de Amstel Gold Race na een bloedstollende sprint tegen Thomas Pidcock.

  VERGEET NIET OM JE TEAM AAN DE TOUR SPEL TE ZETTEN – PRIJZEN VOOR TEN MINSTE 80.000 DKK!

  Mogelijke puntentrui in Parijs
  Velen voorspelden dat Van Aert goede kansen zou hebben om de lijn te overschrijden in de groene puntentrui in Parijs, waarop hij ook de kans krijgt om te jagen.

  “Hij krijgt de kans om de groene trui te jagen, dat is zeker. We bekijken het van dag tot dag, want Wout heeft ook een groot doel direct na, de Olympische Spelen, dus we moeten onderweg zien hoeveel we zullen geven om het te jagen”, zegt Niermann.

  Toch vindt de sportief directeur dat je voorzichtig moet zijn met het uitroepen van de Belgische ster tot favoriet in de strijd om de puntentrui.

  “Ik weet niet hoe groot het doel van de groene trui voor hem is. Ik denk eerder dat hij zich zal focussen op ritzeges”, meent Niermann.

  Hij houdt voor zich welke etappes Van Aert zal proberen te winnen, maar op papier heeft de Belg veel opties op de Franse landwegen.

  De voormalige winnaar van PostNord Danmark Rundt heeft drie Tour-etappeoverwinningen op zijn cv staan ​​en er zijn goede mogelijkheden om er meer aan toe te voegen als La Grand Boucle zaterdag van de stapel loopt.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699551

  Ging Barbero niet voor de Barbero-award, of is dat te Droste-effect?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #698987

  @nasibal: teampunten DQS en goed op te stellen in de tijdrit, denk ik. En relatief goedkoop. Maar ik twijfel zelf nog of ik hem meeneem. Vind ik Kung interssanter (betere tijdrit en evt groenetruipunten Démare).

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #698866

  Verdulleme, had ik net besloten Flip, WvA, MvdP en G thuis te laten, zit ik plotseling met 5m overschot.

  Wel leuk om opnieuw te gaan puzzelen. De plaats van veel renners in mijn team is nu aan een stevige heroverweging onderworpen. Kernvraag: één topper extra, over drie upgrades…

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #698371

  @Inhetgeel: WvA, MvdP, Flip, Carapaz, Superman… Ik laat al mijn favoriete renners thuis. Met pijn in het hart en een balende blik op mijn bikkelharde calculator. Eigenlijk zou ik twee Scoritoteams willen maken, een met het hoofd en een met het hart. Interessant om te zien welk het aan het einde het beste doet.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #697910

  @Luc van Dijk: Waarom is alle vier de topsprinters meenemen eigenlijk overdreven volgens jou? Als je ervoor kiest om MvdP-WVA-Flip en G of Carapaz thuis te laten, kan dat prima en heb je acht ritten hopelijk/waarschijnlijk toch minstens drie man bij de eerste zes.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #696105

  Ojee, kom ik dan ook op een zwarte lijst? Dan neem ik alles terug wat ik zei… 😉

  Ik heb de archieven trouwens nog even opengeslagen en zie dat het in de Tour meestal wel goed komt qua aansprekende naam voor bertklassementswinnaar (al staat er bijv ook een Charteau tussen). Ben benieuwd.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #696101

  Overigens ben ik wel benieuwd of het parcours (met twee tijdritten) ervoor gaat zorgen dat klimmers die normaal hopen op een toppositie in het AK nu vol voor de bollen gaan. Het zou toch prachtig zijn om klasbakken als Superman, Flip of Carapaz in de Bollen te zien, of de Haai, wellicht? En die bergtrui is toch veel prestigieuzer dan nog maar eens een zesde plaats in het AK oid?

  Alle respect voor die kerel die de bergtrui in de Giro won, goed zijn best gedaan enzo, maar een topper is het natuurlijk niet. Zou leuk zijn als het in de Tour anders wordt. Wat denken jullie?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #696082

  @Tourminator: Je kunt ook redeneren: neem hem niet mee en je bent gegarandeerd blij. Als hij wint, omdat hij wint en als hij niet wint omdat je die scoritoeuro’s (uiteraard) aan veel betere alternatieven hebt uitgegeven…

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #694808

  @vevie: jammer datje hier geen posts kunt liken.

  Daarom zo:Helemaal eens.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #694805

  @Berend Los van het feit dat het inderdaad wat vroeg is om je team te posten:

  ‘Ik heb weinig echte aanvallers (Kragh, en die kan ook een TT rijden). Padun zou ook voor AK kunnen gaan, zo niet is hij mijn 2e aanvaller. Hopelijk voorkomt het meenemen van aanvallers als Mollema, DeGendt & Wellens me een hoop bankpunten en dramatiek tijdens de Tour! Je stelt ze toch verkeerd op :-)‘

  —> Ik neig naar dezelfde strategie. Ik heb de afgelopen Giro heel vaak gezien dat er een groepje wegbleef. Viel ook te verwachten met dat parcours. Ik had er ook op ingekocht, met namen die vooraf werden verwacht. Die zaten dus alleen mee als ik ze niet opstelde. Verder viel het op dat er eigenlijk hoofdzakelijk renners ontsnapten die niemand had verwacht, zoals Taco van den Hoorn. Ik heb achteraf zitten rekenen: wat nu geen noeste aanvallers had meegenomen, maar een extra sprinter en een extra AK-man (en een stuk of wat extra 500k-mannen) en die consequent in aanvallersritten had opgesteld, voor truipunten en sprintjes om plek 13 e.d.? Conclusie: dan had ik een stuk meer punten gehaald.

  Deze Tour zitten nog minder etappes voor aanvallers. Volgens mij: 8x sprint, 6x berg, 2x tijdrit en 5x aanvallersritten. Is het dan slim om ruim te investeren in prachtige renners als MvdP of Fuglsang? Ik denk dat ik die etappes ‘verdedigend ga koersen’ en renners uitspeel die ook in een van de drie andere disciplines goed zijn, bijvoorbeeld Sagan (dag 1) en Roglic (dag 2). Dan hoop ik in de sprints, de TT’s en de bergen zo veel meer punten te pakken dat ik dat verlies ruim ga goedmaken.

  De tijd zal leren of dit werkt (en of ik nog van gedachte verander.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #694022

  @jasper: Ik weet het, Hier heb ik de knoop nog niet definitief over doorgehakt.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #694020

  @Daan: ik eigenlijk ook niet. 😉 doe het toch. En voor mijn Scoritoteam zou het balen zijn, maar mochten Flip, Wout en MvdP voor spektakel gaan zorgen, heb ik als troost in ieder geval een fantastische Tour.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 72)

Volg hier

Headlines