Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 85)
 • In reactie op: Scorito-algemeen #736641

  Interessante observaties KV. Het eerste jaar waarin ik me echt v,erdiept heb in Scorito doet zich het volgende merkwaardige fenomeen voor: hoe minder ik me voor een sport interesser, hoe hoger ik scoor. Ik kijk echt heel veel wielrennen, en steek veel tijd, energie en liefde in mijn poules. Resultaat totnogtoe: mwah. In de Tour bijvoorbeeld alle sprinters behalve de goede en de Vuelta alleen Roglic en Bernal als klassementsrenners over. Altijd rond de 80-85 procent.

  Darts, tennis en GP gaan echter als een dolle. Ik kijk geen seconde, klik er maar wat in en eindig geregeld 90+. De laatste keer dat ik een GP keek, eindigde Verstappen in de grintbak. Jos Verstappen, wel te verstaan. Ik stond na de eerste 6 rondjes bij de eerste honderd van NL, nu ergens rond de 92% geloof ik.

  Dat mag volgend jaar wmb andersom. Nu voetbal. Ben benieuwd. Eerste rondes (eredivisie en PL) zijn oké.

  In reactie op: Scorito-algemeen #732624

  @hardeerijders: Om op City terug te komen (heb ik ook over gepeinsd): ik kies uit arren moede maar voor de keeper en een speler waarvan ik vermoed dat hij veel tegen de zwakkere broeders wordt ingezet: de enige echte centrumspits in de selectie. Ik gok dat dat degene is die get mag laten zien tegen Brentford en Southampton thuis etc en dat Pep voor meer middenvelders kiest tegn de toppers. Maarja, dat denk ik en ik ben Pep niet. Of Chelsea ook zo veel gaat rouleren weet ik niet. De keuze is daar iets minder reuze iig.

  In reactie op: Scorito-algemeen #732096

  Waar ik persoonlijk ernstige hoofdpijn van krijg is alles wat geen keeper of verdediger is bij Man City. Die mannen scoren er geregeld vijf per wedstrijd, maar wie dat doen wisselt per week. Jesus, Torres, Sterling, Gundogan, Grealish, Mahrez en dan ook nog de geblesseerde Foden en De Bruyne… voor 4-5 plekken. (Bijna) de helft start dus niet in de basis en volgens mij zit er geen enkel zekerheidje tussen. En het zijn dure gokjes voor 4-6 miljoen.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729726

  Een absolute topdag hier met Matthews, Bagioli, Trentin en Grosschartner en maar liefst 4% omhooggeknald naar dik 94% Morgen helaas de keuze tussen Trentin, Matthews, Jordi Meeus of (gotbetert) Piet Allegaert als kopman, dus dan ga ik weer net zo hard naar beneden….

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #725715

  Het zou best kunnen dat Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot volgend jaar met pensioen zijn gestuurd. Je hoort ze al steeds minder. Ik zie dat Stef Clement steeds meer naar voren wordt geschoven, net als Joris van de Berg. Dat laatste experiment kan inmiddels als ‘mislukt’ de boeken in, maar Clement zou ik nog wel een kans willen geven. Ik zou hem wel samen met Herman van der Zandt willen horen eigenlijk. Een kundig presentator, een echte wielergek en ook nog een leuke kerel met humor.

  Voilá NOS, als jullie meelezen, doe er je voordeel mee.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #723742

  Hear hear Leon,

  Ik neem alleen ‘aanvallers’ mee die ook wat anders kunnen. Tratnik voor de proloog, Bagioli voor de sprintetappes voor het geval Jakobsen in topvorm is en in het groen rijdt. Ludvigsson idem, maar dan met Demare én de proloog. Verder Trentin en Matthews, die ik vooraan het peloton verwacht als ze de vlucht in een heuvelrit hebben gemist en in de pelotonsprint groenetruipunten willen halen.

  De enige uitzondering is Quinn Simmons, naar wie ik gewoon heel benieuwd ben.

  Benieuwd hoe het uitpakt..

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #722360

  Met 7 ak mannen, 2 tijdrijders, 2 klimmers en 1 Quinn Simmons en 3 knechten (1xIneos, 2xJumboVisma) houd ik zo veel euro’s over dat ik naast 2 C-Sprinters ook Demare, Philipsen en Matthews kan meenemen.

  Enige nadeel: geen Movistar. (Ik kan niet kiezen)

  Ga het toch zo laten denk ik.

  In reactie op: Scorito-algemeen #721075

  @Peli: dat zie je goed, dank voor de tip. 😉 Ik ben de regels nog maar eens goed gaan lezen, en stuit nu ook pas op de bankpunten. Zouden ze bij de wielergames ook eens moeten invoeren. Zou een boel frustratie schelen…

  In reactie op: Scorito-algemeen #720808

  Ik heb inmiddels een heel prima team staan voor de eerste Eredivisieronde, maar ik twijfel nog over één tactische keuze:

  Is het handig om 1 of 2 500-spelers mee te nemen waar je verder (hopelijk) weinig hoeft te doen zodat je budget overhoudt voor 16 of zelfs 15 echte toppers, of ben je dan in de loop vant seizoen te kwetsbaar voor blessures en schorsingen e.d.?

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #720424

  Kevin, volg je gevoel. De Tour de France werd voor mij een mislukking omdat ik precies de renners niet had meegenomen die jij wel in je team had. Wie weet worden het zes massasprints en gaan er in de rest van de de heuvelritten 15 nauwelijks gekozen Basken vandoor.

  Ik kies trouwens Landa en Philipsen. Maar het zou best kunnen dat Carthy derde wordt en Démare vier ritten wint. Je weet het niet.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #719745

  @Brabander: het is wel zo dat 3 van de 4-6 sprintkansen in de eerste vijf ritten zijn. De kans dat er dan al iemand uitvalt is wel kleiner. Een sprintkopman kan je dus zomaar een flinke schep extra Scoritopunten opleveren, twee is waarschijnlijk onnodig. In het ergste geval grijp je in rit 8 en 13 mis. Al weten we na de Tour: garantie tot de deur.

  @Ab: je moet toch iemand opstellen in die ritten? Het gaat bij elkaar in totaal wel om een kwart van het totaal in de etappes te behalen punten. Je gaat met truipunten, Lobato en Piet Allegaert normaal gesproken toch wel 100 punten per rit inleveren tov de mensen die wel een top 3-sprinter hebben opgesteld en gecapt en een Matthews hebben meegenomen.

  Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig wat jouw opstelling (qua profiel, namen hoeft niet uiteraard) zou zijn in rit 2,4 en 5, zonder een van de dure drie sprinters. Dit is niet passief agressief bedoeld oid, maar ik ben oprecht benieuwd naar jouw visie.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #719103

  PCS meldt ook Carthy op de deelnemerslijst. Ben benieuwd wat die moet gaan kosten. Als het niet te gek is, fiets ik die wellicht nog wel mijn team in.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #718711

  Het is wel een leuk talentje, mogelijk een goedkope Pidcock (of achat ik hem verkeerd in?) Maar dan zonder de teampunten en met meer onzekerheid. Maar: ook geen zorgen over dat hij moet knechten voor zijn vier, vijf, kopmannen.

  @Valvuillermoz: (mede) om vergelijkbare reden Bouhanni (lijkt me ook geen fijne vent) gepasseerd in de Tour. Sindsdien besloten sport en persoonlijke opvattingen over de sporter te scheiden.

  (#Simmons)

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #718279

  That’s the three million euro question…. 😉

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #714534

  Gezien het parcours dik geinvesteerd in sprintteam en dus alle topsprinters mee. Behalve de goede, helaas. Toch nog 76%. Doe ik het gezien de omstandigheden voor. Dikke shoutout naar Kasper Asgreen en Davide Ballerini die met hun teampunten de eindscore nog enigszins acceptabel hebben gemaakt. Hopelijk meer succes in de Vuelta. Nu al zin in!

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #713487

  Eurosport: ‘best goed te kijken, maar verschrikkelijk al die reclames te pas en te onpas. Ga niet continu zappen.’

  Ik heb uit arren moede maar een abootje op die player van ze genomen voor de wielermaanden. Is dan reclamevrij. Ik kijk nu lekker op mij iPad in de tuin. (Nee, ik werk niet bij Eurosport)

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #713429

  Ducrot mag nu toch echt wel met pensioen inmiddels. Ik heb hem in die paar keer dat ik via de NOS keek zo ongeveer alle Slovenen door elkaar horen halen, en diverse Alpecin-renners. Toen hij ook nog eens een tien minuten durend verhaal over het ontstaan van steenpuisten ‘onder de edele delen’ hoorde opdissen, ben ik licht onpasselijk doorgezapt naar Eurosport. Geen Kroon helaas, maar man, wat een verbetering. Echt NOS, doe hier iets aan!

  In reactie op: Scorito-algemeen #712401

  Ontzettend bedankt Pietje!

  In reactie op: Scorito-algemeen #712267

  Dag beste mensen,

  Ik heb de laatste maanden zo veelplezier beleefd aan de Scorito-wielerpoules dat ik nu ook die Topcoach maar eens ga proberen. Ik volg het NL voetbal op het moment matig, maar wil het graag goed doen (mijn collega’s doen mee).

  Hebben jullie tips voor goede statistiekensites (zeg: de voetbalequilalent van PCS) en naast deze plek goede discussiefora over dit spelletje, waar ik die Eredivisievariant van Fiorelli en Cavendish kan oppikken? Mijn dank is nu al groot!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #705051

  Roglic. Wat een held. (En blij dat ik hem toch heb opgesteld)

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #704676

  Zonder Ewan 121 luizige punten en een dikke duikeling vandaag.

  Iemand al Scoritotips voor de Vuelta?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #703490

  Het is misschien een kolderargument, maar voor mij was het inderdaad de reden om hem niet mee te nemen, zeker voor die prijs. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar er zijn blijkbaar renners die vaker in dat kleine hoekje zitten dan anderen.

  Bovendien lijkt het ook dat sommige renners vaker last hebben van de fysieke gevolgen van valpartijen dan anderen. (Iets medisch? Brozere botten, zwakkere pezen, slechtere gewrichten, who knows?) Roglic lag bijvoorbeeld op zijn kop in dag 1, maar lijkt weer als een zonnetje te fietsen. Die arme Robert Gesink valt, en kan (weer) meteen naar huis.

  Fijn om te zien dat Thomas weer op de fiets zit, dat wel.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701502

  Zo. Team Riis staat. Jonge knapen, oude krijgers, rappe mannen en echte bikkels: alles zit erin wat erin moet zitten. De iPad gaat in een kluis met een tijdslot. Vanaf morgenmiddag dikke drie weken euforie en frustratie in de ploegleiderswagen. Dank voor de inzichten heren, en een mooie Tour!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701465

  Philipsen, Jakobsen, Pedersen, Andersen… patatoes, patatos. Ik snap wat je zegt, dank.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701433

  Iemand eigenlijk enig idee wat iemand als Merlier gaat doen als zijn collega Philipsen de Alpecin-sprinter van de dag is? Zal hij moeten werken voor zijn collega? Blijft hij rustig achterin zitten? Gaat hij zonder de trein voor eigen kans (hij verklaarde immers ooit de groene trui te willen dragen)?

  Wat is gebruikelijk in een ploeg met twee prima sprinters, ik kan me een vergelijkbare situatie niet voor de geest halen….

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 85)

Laatste nieuws