Aangemaakte reacties

22 berichten aan het bekijken - 1 tot 22 (van in totaal 22)
 • In reactie op: Online Cycling Simulator #257133

  De drie plekken die nu nog beschkibaar zijn, zijn reserved spots voor de top 3 GC van vorig seizoen. Die komen drie dagen later pas beschikbaar voor iedereen.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #256839

  Behalve als, wat je zelf al aangaf, een blessure krijgt in die ITT. Om die reden kan het handig zijn om voor die tijd een breakaway race te doen.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #246912

  Ik klaag er ook niet over, heb er geen talent door gemist, maar voor mij blijft zo het beeld bestaan dat Nick een beetje een prutser is, ofwel op het gebied van communicatie ofwel wat z’n programmeerkunsten betreft. Maar dat is hem wellicht geeneens echt aan te rekenen, aangezien het niet altijd even makkelijk te overzien is.

  Het is met name sneu voor de mensen die een supertalent hadden, soms al te koop hadden gezet, en een hoop geld mislopen. Dus dan mag je toch wel even iets te klagen hebben.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #246903

  Die oude actie is trouwens wel heel mooi afgesloten met het verdwijnen van talenten die klaarstonden.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #245593

  @anonymous: heb even getwijfeld of ik ‘m zelf zou gaan trainen, maar met zo’n bedrag lijkt het me veel aantrekkelijker om te verkopen, dus dan zet ik ‘m over een dag of 20 wel op het transferforum.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #245549

  Nieuw Nederlands talent aangenomen. Ik heb geen verstand van cobbles, iemand enig idee wat dit ongeveer kan opleveren?

  Age: 21 years
  Birthday: Day 20

  Potential:
  CL: Small
  DH: None
  HL: None
  SP: None
  FR: Very good
  CB: Incredible
  TT: None
  TQ: Good

  In reactie op: Online Cycling Simulator #242162

  Ok, maar dat lees ik dus nergens duidelijk terug. En met Nick weet je het nooit of het daadwerkelijk goed gefixt is, dus ook daarom kan iets van een aankondiging best wel handig zijn :).

  Edit: zie nu wel dat ie erover gepost had in dat div10 topic, mooi dat dat dan hopelijk opgelost is.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #242160

  Maar iedereen kent Noppes nu toch wel zo onderhand en ook die verander je inderdaad niet.

  Nick had gewoon duidelijk kunnen communiceren met Roprop dat het een fout was, dat haal ik er nu in ieder geval niet heel duidelijk uit die reactie. En die aankondiging van Nick is ook maar weer matig trouwens, dat had ie toch handiger kunnen verwoorden.
  Iedereen 7k geven, nadat je eerst roept dat mensen geen voordeel van mogen hebben van het niet betalen van wages is toch wat krom. Beter had ie dat ‘geen voordeel mogen hebben’-standpunt in kunnene nemen ten tijde van die XP dopers. Dat heeft het spelletje veel meer slecht gedaan en dat ging ook om veel meer geld.

  En het blijft toch ook maar z’n hobbyprojectje. Complimenten dat iemhet zo lang draaiende kan houden, maar het is nu bv al tijden zo dat div 10 niet lekker draait (ik lees er niet in dat dit nu opgelost is), maar dan geeft ie hier prioriteit aan en ook dat is niet voor het eerst wat bugs fixen betreft.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #242152

  Ach, laat Noppes toch lekker negatief zijn. Daar is ie nou eenmaal goed in. Sommige van die positieve pipo’s in dat topic schiet je ook niet veel mee op. Dan is het niet verkeerd dat er wat mensen zijn die een tegengeluid laten horen.

  Persoonlijk kan ik me er niet zo druk meer om maken, al vaker dat iets slecht geprogrammeerd is, veel te lang blijft liggen om op te lossen en/of slecht gecommuniceerd wordt.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #230904

  200+ hill sprinter en 190+ sprinter, zou denken dat daar wel interesse voor is. Als je ‘m neemt doe dat dan op dag 1 van het volgende seizoen. Dan is ie 22.

  Je kunt ‘m evt aanbieden op het forum voor bv minimaal 50k en kijken of er interesse is en zo ja ‘m dan aannemen.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #225627

  Volgens mij niet. Ik denk dat de lagere divisies het gemiddelde behoorlijk omlaag halen, je ziet daar bv soms renners die 30+ oud zijn met nog maar level 4 of 5.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #225588

  Er gaat per dag net iets minder dan 1 af, dus dan kun je uitgaan van 23-24 dagen.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #221514

  Dat krijg je bij elke promotie naar een nieuwe divisie. Als je meer dan 1 divisie omhoog gaat krijg je maar 1 keer dat bedrag, dus je kunt beter geleidelijk stijgen in de ranking.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #221012

  Al je jonge renners scouten (<24 jaar) en op basis van de potentials kijken welke je het beste kunt trainen.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #220711

  Doel was om het beter te doen dan vorig seizoen (niet gelukt, precies evenveel punten gehaald en weer 11e), met Surface als beste sprinter in de rankings (ook niet gelukt en ook nog ’s niks bijzonders gewonnen). Wat niet meehielp waren 3 blessures de afgelopen weken en een gemiste race.

  Doelen voor het nieuwe seizoen:
  Norwich-London met Surface
  TF periode met Lowik en daarna weer rechargen voor nog een allerlaatste TF, als ie tegen die tijd tenminste met pensioen wil
  NL Tour of Germany Tour met TF
  Nieuwe renner trainen

  In reactie op: Online Cycling Simulator #220070

  Aannemende dat DeRodeLantaarn jouw team is: ik weet niet of je die oude pipo’s nog steeds aan het trainen bent, maar daar zou ik verder geen geld in steken.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #196812

  Je bedoelt TM WB? Die geeft, naast windbreaker, 1,25% support als TM, een LO WB doet hetzelfde, maar dan als LO.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #195205

  Als ie uit de talentfeature komt en op dag 1 gehaald wordt is ie alweer wat jonger. Heb ook wel vaker 23/24 jarige renners getraind.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #195194

  190+ SP, zou voor mij goed genoeg zijn om te trainen. M’n laatste trainee, met vergelijkbare potentials is uiteindelijk op 209 SP punten uitgekomen.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #170315

  Lowik heb ik met name gerecharged vanwege z’n leeftijd en het speelde mee dat ik vorig seizoen gewonnen heb, anders was ik denk ik eerder weer voor Surface gegaan. Die heeft naar mijn idee meer kans op een goed klassement, zelfs zonder TF, aangezien ik denk dat Lowik sowieso tekort gaat komen op de hilly stage.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #166279

  190+ sprinter, zou voor mij goed genoeg zijn om te trainen, maar veel winst valt er niet op te halen inderdaad.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #132953

  @Don: ik (Team AEK) snap ook niet hoe ik er toe heb kunnen komen om 76k te bieden op die Italiaan. Had er over gedacht om m’n bod in te trekken, maar dat vond ik uiteindelijk toch niet zo netjes, maar ben heel erg blij dat ik alsnog overboden werd. Nu weer in stijl voor maar 40k een talentje gekocht.

22 berichten aan het bekijken - 1 tot 22 (van in totaal 22)

Headlines