Aangemaakte reacties

20 berichten aan het bekijken - 1 tot 20 (van in totaal 20)
 • In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #826627

  Als Caruso zich goed heeft geprepareerd, verwacht ik zeker veel van hem. Als de Franse politie het verder rustig aan doet met hun onderzoek, tenminste.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #824732

  Toch wel een zwarte dag dit. De klikbaarheid van Alaphilippe, Bennet, Kwiatkowski en Hirschi zou een groot aantal casual volgers hebben uitgeschakeld.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #824445

  @Hangtie:

  Sagan een no-brainer? Omdat hij sneller was dan Kristoff en Pidcock in 1 etappe in de TdS en gister achter zes Tsjechen eindigde? Dat is puur op basis van verleden dan.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #824440

  Ze zijn vrij stellig. Cav gaat ook niet, staat er.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #824438

  Mogelijk doet PCS dit puur in reactie op Flip’s interview gister dat zijn selectie nog niet 100% zeker is.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #824433

  Karstboy: PCS heeft hem zojuist verwijderd. Maar nog geen vervanging toegevoegd. Allicht toch Cav?

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #824354

  Antononi: Of het heeft te maken met het feit dat ze simpelweg nog positief testen. Dat hoeft weinig te zeggen over de hevigheid van de symptomen of de impact van corona op hun vorm.

  Benieuwd of Bissegger en Vlasov op tijd negatief testen.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #824345

  Geen Hirschi maakt types als Hermans weer een stukje aantrekkelijker…

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #823516

  Het raadsel genaamd Pidcock zou met een beetje rugwind ook veel witte trui punten kunnen pakken. Vind hem echter te riskant, gezien zijn meervoudige fysieke kwetsbaarheid en bekende onvoorspelbaarheid.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #823197

  Kung vs Mohoric vind ik een interessante.

  Kung is echt van wereldklasse, klimt beter dan ooit, en zal zich ongetwijfeld in allerlei kopgroepen mengen, maar hoeveel top 3 plekken zal hij werkelijk binnenslepen? Zelfs in de tijdritten is dat nog maar de vraag. En mag hij op de kasseien full-out of moet hij Pinot en Gaudu helpen?

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #822750

  Heerlijk dit gezandstrooi

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #821702

  In etappe 6 lijkt het me dat de echte puncheurs a la MvdP al op de een-na-laatste col vertrekken, die van 800 m a 12% dus, zodat de sprinters op het colletje meteen erna helemaal niet meer meedoen.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #821547

  Pidcock blijft een enigma. Op zijn dag en zijn terrein perst hij meer uit zijn lichaam dan je voor mogelijk zou houden. Ook in sprints tegen grotere mannen. Maar net zo goed kan hij op heuvelachtige parcours die hem schijnbaar op het lijf zijn geschreven juist volledig door het ijs zakken. Hij komt in aanmerking voor de Witte Trui, maar anderzijds heeft hij het in het echt hoge gebergte zelden laten zien. Benieuwd naar wat Ineos met hem van plan is straks.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #821292

  Zelfs als Jakobsen de allersnelste zou zijn, biedt dat geen enkele garantie dat hij deze Tour ook maar 1x om de zege zal kunnen sprinten.

  De eerste paar sprints in de Tour zijn altijd extreem chaotisch, gevuld met stress, beuken, valpartijen, scheuren en insluitingen. Met een beetje pech komt hij er in rit 2 en 3 niet eens aan te pas, en dan moet ie daarna zes bergetappes en wat coronagolven overleven om kans te maken in rit 19 en 21.

  In reactie op: AD / Nu.nl Wielerspel Tour 2022 #821281

  Ook is geen enkele snelle man deze Tour een garantie voor succes. Alleen Van Aert dan, maar die is buitencategorie en niet relevant in het spel aangezien iedereen hem neemt.

  Door de zware concurrentie en het parcoursverloop, geldt voor elk van Ewan of Philipsen of Jakobsen of Groenewegen dat ze met een beetje pech de eerste week slechts 2x 4e eindigen, om daarna door crash/corona/OTL niet eens de derde week te halen voor die 19e en 21e etappes.

  Ondertussen zouden minder pure sprinters als Matthews of Sagan of Pedersen door een focus op groen heel wat meer punten bijeen kunne sprokkelen…

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #821280

  Mads blijft voor mij een dilemma.

  Ik snap dat hij op geel mikt, want de eerste vijf dagen heeft hij elke dag een kans op een goede klassering. Zit het hem mee, dan heb je na vijf dagen de kostprijs eruit.

  Maar hij is ook onbetrouwbaar en niet specialistisch genoeg. je moet ook niet gek opkijken als ie in die vijf eerste etappes elke dag buiten de top 10 eindigt. En de rest van de tour helemaal niks meer presteert.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #821266

  Hopelijk niet, want hoe meer mensen ze per abuis meenemen, hoe groter de kans dat ik win

  In reactie op: AD / Nu.nl Wielerspel Tour 2022 #821256

  18 mensen in de subleague al ^_^

  Ondertussen is een krachtig team formeren ondanks al die voorbereidingsrondjes en gebrek aan budgetaire overwegingen geen simpeler opgave geworden.

  Er zijn eigenlijk maar zo’n 7-10 zekerheidjes waar je echt niet om heen kunt. Daarnaast is het veel gepuzzel.

  Neem Kung. Is al het hele seizoen een van de sterkste renners, maar met een lange lijst plekken tussen de 5-10 scoor je niet heel veel punten. En met een beetje pech moet ie in kansrijke etappes zoals de kasseienrit of overgangsetappes knechten voor Franse duikelaars Gaudu en Pinot.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #820201

  Mooi hoe de teneur elke dag omslaat. Groenewegen en Philipsen werden gister nog weggezet als geldverspilling. Nu lijken ze plots gouden grepen: kunnen sprinten en toch wel een klimmetje overleven. Sagan was eerst waardeloos, toen helemaal terug, nu weer weg.

  Met een beetje pech struikelt Sam Bennet straks nog ergens over een finish en is iedereen het spoor definitief bijster.

  In reactie op: AD / Nu.nl Wielerspel Tour 2022 #819801

  Ah nee dat komt gelukkig niet voor. Er doen ieder jaar tienduizenden mensen mee, en ik heb nog nooit meegemaakt dat mensen op precies hetzelfde puntenaantal uitkomen omdat ze de hele Tour lang precies dezelfde renners in hun team hebben.

  Zo’n 10 toppers kan iedereen wel opschrijven, maar zeker de laatste 5 daar zit heel veel variatie in.

  Vergeet niet dat daarbij nog de vijf ’transfers’ een enorme variatie toevoegen. Want wanneer wissel je wie? Een gevallen renner zsm eruit voor een veelbelovende revelatie? Een sprinter na de eerste week tactisch eruit voor een klimmer? Of wacht je tot het einde om meer zekerheid te krijgen over de eindklasseringen (die veel punten opleveren)?

20 berichten aan het bekijken - 1 tot 20 (van in totaal 20)

Headlines