Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,652)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #845721

  Merlier zou ik idd voor 4x opschrijven, maar dan moet ie wel voor het eerst in z’n leven voorbij etappe 10 komen, anders blijft he bij 2x :)

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #821297

  Ik zou vooral willen dat ik een fijne bestemming had voor dat jakobsen geld, maar uiteindelijk kom ik dan toch uit op overpriced klassements-onzekerheid

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #817373

  @nasibal: redelijk eens wat betreft Matthieu. Én ook wat betreft Ala. Als die een fatsoenlijke voorbereiding had gedraaid zou je die op dit parcours altijd moeten meenemen. Vraag is nu alleen hoe goed ie gaat zijn… zou best kunnen dat ie lekker fris is en een toptour gaat neerzetten. Maar ook dat ie zich warm moet fietsen en maar in 2/3 etappes goed gaat scoren. Denk dat één van die 2 meegaat, maar welke kan nog lastig worden.

  Mäder vind ik vooral leuk omdat p2 wit voor het oprapen ligt. Even kijken hoe Suisse loopt

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #817338

  Eensgelijks nasibal, ik heb denk ik minstens 5 leuke goedkope picks die er gewoon niet in gaan passen met dit budget… Zoveel leuke multifunctionele tijdrijders ook.

  Wat betreft MvdP, in deze ronde kun je denk ik heel prima een selectie zonder maken! Maar door het budget ook mét:) Groot voordeel is dat ie meer dan Wout zijn etappes kan uitzoeken, en nu ook heeft bewezen makkelijk en vaak in de vlucht te duiken. Terwijl jumbo juist bewijst dat het met 2 kopmannen nog lastig wordt om te controleren voor Wout. Matje lijkt me dan ook een prachtige kopman in een aantal overgangsetappes. Zijn grootste nadeel is voor mij dat er zoveel naar hem gekeken wordt, waardoor je kans hebt op weer een ‘Oldani-scenario’.

  Ben er nog niet helemaal uit, maar het voelt als een leuk 50/50 probleem met dit forse budget.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #815173

  Ik sluit me daar bij aan, @imbatido:)

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #815114

  Zo’n heel team droppen moet kunnen, maar wat moet je daar anders op zeggen als: beetje weinig ak, of beetje veel sprinters… dan kun je net zo goed gewoon een gesprek over de balans opstarten. Denk ook dat bepaalde mensen blind gekopieerd gaan worden als ze een heel team posten. heb ook het idee dat je bij de wielerspellen toch wat minder levensvatbare opties hebtsan bijv bij de topcoach spellen, dus eenheidsworst ligt toch een beetje op de loer:)

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #815109

  @imbatido: Als de kosten hetzelfde zijn denk ik dat Wout thuislaten nog wel kan lonen, maar als de prijzen zijn zoals ik denk:
  Wout: 5/5.5
  Matthieu: 3/3.5
  Ganna: 2.5
  Philipsen:3.5-4
  Zou ik toch voor 3-in-1-man Wout gaan, en op die andere plekjes wat goedkopere opties neerzetten:)

  Ik denk overigens dat ik Wout er tot 6.5 in zou proberen te krijgen, maar daarboven juist zou gaan zoeken naar een mooiere manier om het op te lossen

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #814790

  @nasibal: op welke plek in het ak schat je Roglic op dit moment in, voor déze tour, en wie zet je er allemaal voor? En hoe zie je dat na rit 19 (dus vóór de tt)

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #814773

  Volgens mij wéten we amper hoeveel Roglic die jongens bergop pijn kan doen, want hij hóeft dat maar zelden… Hij pakt tijd in de tijdrit, en vervolgens bouwt hij dat slim uit met boni’s. (Toch een stuk minder uitputtend dan een kilometers lange solo) Dat de lui die vervolgens móeten aanvallen in de bergen hem blijkbaar meestal niet kunnen lossen zegt imo best wel wat over z’n klimkwaliteiten.

  Ik vind Vlasov trouwens wel een maf voorbeeld, das toch die kerel die eigenlijk standaard te kort komt op klimmen die langer dan 20 minuutjes duren? Wat dat betreft had ik Roglic best graag willen zien in de giro die Bernal won. Een Bernal in topvorm zou nog weleens een stukkie betere klimmer kunnen zijn, maar verder is roglic imo toch wel top3 in vrijwel elk veld

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #811435

  Ik moet mijn mening over Hindley echt herzien. Dacht dat het een one-day-fly zou blijken, maar dat is toch niet het geval. Maakt het niet selecteren wel minder pijnlijk, want ik had ‘m zonder ziek worden waarschijnlijk ook laten liggen, en dan was de pickrate veel hoger geweest… Vind het wel een vrij laffe en kleurloze coureur, heb ‘m echt nog geen enkele demarage zien plaatsen terwijl hij er misschien wel het beste uitziet van de top3…

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #808302

  @nasibal: Eens dat vdPoel een goeie giro rijdt. etappe 1 en 2 vrijwel perfect, maar ik had ook niet anders verwacht daar.

  Maar vervolgens weet je ook vantevoren dat de sprinter daar Jakub Mareczko heet, en dat die er zomaar eens een aantal keer de sprint mist, en waarschijnlijk vroeg afstapt. Dan neem je door hem niet te selecteren imo een vrij groot risico. Je zag het in die eerste sprintrit zonder Mareczko: Matje was van plan om mee te gaan doen, maar bedacht zich op het laatste moment toen ie in een lastige situatie kwam. Valt die finale anders uit dan moet je het wellicht ineens tegen een MvdP opnemen die nog eens 5x gaat sprinten en de puntentrui binnenhaalt, naast de ritten die je al van hem mocht verwachten. Dán spreek je imo pas echt van een bijzondere giro (vooral scoritotechnisch) Dat risico heb je genomen, en daar kom je imo aardig goed mee weg, het scenario kwam imo best dichtbij door het wegvallen van Mareczko, en ik kan me niet voorstellen dat je je daar geen moment zorgen over hebt gemaakt;)

  Vervolgens zit het ook nog eens mee dat Bini een haast perfect alternatief was (alleen had je dan in de TT wellicht Almeida gecapped, of met Dumoulin gezeten)

  Dan heb je ook nog een rit als gisteren, waar ie een hele sloot logische punten gewoon lekker laat lopen.

  Mijn conclusie is daarom dat je hem waarschijnlijk in principe kon missen, omdat ie naast de verwachte punten niet heel veel extra’s heeft gedaan(Sure, het had allemaal slechter gekund, maar we kennen Matthieu toch ondertussen als buitencategorie die eigenlijk altijd levert als ie er moet staan), maar het vervolgens wel moeilijk lijkt om dat geld dan op zo’n manier te investeren dat het méér oplevert, en niet gewoon een paar duurdere suboptimale keuzes.

  Al met al denk ik dat de winnaar hem gaat hebben, en dat ie ook in het optimale team gaat staan.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #808180

  Mannen, de kans is toch nihil dat Matje niet in het ideale team belandt?:) Scoort een aantal van de makkelijkste punten ooit, op logische plekken… Kan me best voorstellen dat iemand het zonder goed doet, maar uiteindelijk zul je wel ergens centen uitgeven die je beter aan MvdP had kunnen besteden. Kun je het goed doen zonder Thieu? Ongetwijfeld. Maak je het jezelf onnodig lastig? Ik vermoed van wel:)

  En dan rijdt ie nog niet eens echt een heel bijzondere giro imo…

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #793890

  Rui?:)

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #776753

  Iemand die iets weet over de dynamiek tussen oeroe en valverde voor de ardennen?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #775926

  Ah joh, in Mei staan de Russen allang in Frankfurt. Ik ga daar verder niet al te veel rekening meer mee houden.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #774836

  Thanks Bas! Dat wordt dan dus toch mogelijk schrappen als die laatste voorbereidingskoers tegenvalt… 10 dagen uit de running is niet niks

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #774813

  @arjen: Hoe weet je dat Bettiol corona heeft gehad? kan dat zo snel nergens vinden…

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #774727

  Ik maak flipje 4x kopman, en als ik daar dan geen 700 punten aan overhou heeft Flip echt geen lekker voorjaar gedraaid. Dus tenzij ik zou denken dat ie hopeloos uit vorm of niet fit zou zijn, zou ik hek zelf niet thuislaten. Als ie rijdt als vorig jaar haalt ie 300 punten, en dat kun je dan nog x2 of x3 doen:)

  In reactie op: Scorito-algemeen #756560

  .

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #733180

  @CRL geluk dwing je af! Vooral als je 3 teams opstelt :P

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729293

  Ja, als ik matthews/trentin/cort zou zijn dan zou ik het liefst in de vlucht gaan, maar Bex is altijd wel van het controleren… Het domme is natuurlijk dat ze dat gisteren ook al gedaan hebben, maar vandaag zou zich er beter voor lenen. Cort zal wel een beetje op zijn, zeker om weer in de vlucht te gaan. Ik weet ’t ook niet echt voor deze etappe.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729279

  Dit kan net zo goed een pelotonsprint worden imo. Als Bex, EF en UAE de handen ineenslaan liggen ze op pole position voor de overwinning.

  Dan is het een kwestie van op die heuvels eraan blijven hangen, of terugkeren in de afdaling en het vlakke voor mannen als Aberasturi en Allegaert.. Of dat lukt is een volgende vraag:)

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #728765

  Het is over het algemeen heel moeilijk voor mensen om te verkroppen dat het uitmaakt hóe je je boodschap verpakt:)

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #728752

  Vanuit de vlucht maakt matthews imo nog wel een goeie kans op podium, vanuit het peloton mag ie in z’n handjes wrijven met een top10 denk ik.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #721682

  Dat met Ron Jans was echt belachelijk… Simmons iets fouter, maar dat was volgens mij ook meer jeugdige koppigheid en een beetje willen schoppen dan iets anders.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,652)

Headlines