Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 46)
 • In reactie op: Sportpools 2020 #666678

  Zeg Ab, ik vind dat Bernal een puntje te veel heeft. Kan jij even regelen dat dat ook wordt aangepast? 😁

  In reactie op: Sportpools 2020 #603427

  Wat vinden jullie van Sagan als kluns?

  In reactie op: Sportpools 2020 #583287

  Flip pakt er waarschijnlijk zo ongeveer 150 en dat is redelijk zeker. Bij Dumoulin kunnen het er 40 worden maar ook 240.

  De keuze is aan jou.

  In reactie op: Sportpools 2020 #582992

  Ik heb het gevoel dat de puntensprinters meer kans hebben om punten te gaan halen dan de klassementsrenners die evenveel punten zijn. Als ik bijvoorbeeld kijk naar Sagan vs. Pinot/Dumoulin of Ewan vs. Quintana of anderen verwacht ik steeds dat de sprinters meer punten gaan halen.

  Ligt dat aan mij of hebben jullie dat ook?

  In reactie op: Sportpools Vuelta #496908

  Ja klopt, zo ervaar ik het ook Ab. Ik denk dat ik met mijn ploeg maar weg blijf uit dat wespennest en me richt op ploegen die wel een uitgesproken kopman hebben.

  In reactie op: Sportpools Vuelta #496875

  Ik zou Carapaz voor 4 punten nooit nemen. Lijkt mij te veel gezien de onzekerheid over zijn vorm. Als hij toch mijn ploeg haalt, is het als kluns.

  Ik heb mijn ploeg grotendeels staan maar ik twijfel over Valverde. Hij wordt gezien als grote favoriet voor het puntenklassement en als hij dat wint is hij natuurlijk een goudmijntje voor je ploeg. Maar ik zie hem daar niet voor gaan, mijn verwachting is dat hij net als in de Tour achter in de top 10 eindigt zonder veel uitschieters in ritten.

  Wat denken jullie? Iemand iets gelezen over zijn ambities voor het groen?

  In reactie op: Sportpools Giro 2019 #458521

  Het is een gedachte die tegen mijn gevoel in gaat, maar ik denk dat je deze Giro zonder puntensprinters af zou kunnen. Want wie is zijn zwartelijstpunten waard? Viviani gaat niet verder komen dan 150 punten en dan moet alles mee zitten. En wie rijdt de Giro uit? Dan levert een extra klassementsrenner (bijv. Carapaz) wellicht meer op dan Ewan of Ackermann. Misschien 1 of 2 nulpuntsprinterspakken?

  In reactie op: Sportpools Giro 2019 #458082

  @Ab Normaal: ik verwacht dat ze in de ritten ongeveer evenveel punten halen, namelijk een stuk of 30. Maar Oomen doet ook mee voor het jongerenklassement (ong. 20 punten extra) en hij is 1 zwartelijstpunt minder dus dan kom je al snel op Pozzovivo.

  Alleen ik kan me ook weer voorschellen dat je de kans misschien groter schat dat Pozzo uitvalt door zijn hersenschudding en dan wordt het een ander verhaal…

  In reactie op: Sportpools Tourpoule 2018 #378658

  Dat is voorlopig een juiste conclusie Pirazzi. Maar wel heel erg voorbarig.

  In reactie op: Sportpools.net Giro 2018 #347000

  En Ryan Gibbons lijkt me ook een kandidaat om te overwegen. Vorig jaar in de Giro 6 keer in de top 10 gesprint, dit jaar lijkt hij een stuk minder in vorm.

  In reactie op: Sportpools Vuelta #290732

  @Sammy: ik lees nu jouw bericht nog een keer en ik miste de eerste keer de ironische noot die je er in had gelegd.

  Dus om je vraag te beantwoorden: Nee!

  In reactie op: Sportpools Vuelta #290708

  @Sammy: Dat komt denk ik omdat Kruijswijk weet dat hij er niet supergoed tegen kan.

  De Colombianen, Spanjaarden, Italianen hebben dat minder nodig omdat ze het gewend zijn. En de witte Keniaan kan het ook wel hebben denk ik.

  In reactie op: WielerFlits Live #289690

  De Bouhanni Box mag er wat mij betreft uit. Liever zou ik, als je dan toch luchtig wil afsluiten, eindigen met een fietsspel. Waarbij het Holland Sport-spel uiteraard het summum is!

  In reactie op: Sportpools Vuelta #289496

  In de Tour reden de ploegen met een beetje sprinter ook als kippen zonder kop alle gaten dicht. Nu hebben ze meer kans op een ritzege dan toen. Ik zie ook nog de ploegen van de iets mindere sprinters meewerken voor bijv. Blythe, Lobato en Debusschere.

  In reactie op: Sportpools Vuelta #289432

  Atapuma is toch een zeer onzekere factor, zoals vooral Colombianen dat wel vaker zijn. Wie zegt dat hij nu de goede vorm heeft? Over Chaves kan je je hetzelfde afvragen. Ik denk dat er wel een aantal tweepunters waarbij je meer zekerheid op punten hebt dan bij Atapuma.

  PS Waarom is Stannard eigenlijk 1 punt? :)

  In reactie op: Sportpools Vuelta #289423

  Dat ben ik met je eens, Poeksel. Bijvoorbeeld Goncalves zou ik gelijk inruilen voor iemand als Trentin. Goncalves heeft in 2015 1 x heel veel punten gehaald in een vrije rol bij Caja Rural. Nu moet hij waarschijnlijk knechten voor Zakarin en verwacht ik niet te veel punten van hem.

  Ik denk overigens dat die eenpunter Pellizotti is.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #288595

  Was Boom boos op de ploegleiding naar aanleiding van het NK of voor wie waren die gebaren?

  In reactie op: Sportpools Vuelta #287652

  Aart, ik heb een vraagje omdat ik nieuwsgierig ben naar jullie overwegingen: Voor mijn gevoel pakken klassementsrenners in de Vuelta meer punten dan in de Tour. Omdat ze door het parcours meer kansen hebben op ritzeges en ook hoger eindigen in het berg- en puntenklassement.

  Toch werken jullie in de Tour altijd met een maximum van 5 zwartelijstpunten en in de Vuelta met 4. Waarom is dat?

  In reactie op: Sportpools Vuelta #287244

  @Noud: ik ben het grotendeels wel met je eens.

  Alleen er zijn zoveel goede nulpunters dat juist daar weer veel verschillen in gemaakt kunnen worden. Ik heb er op dit moment 5 en maar 1 daarvan staat er bij jou ook bij.

  In reactie op: Sportpools Vuelta #287164

  Volgens mij was jouw opmerking van destijds bloedserieus en was mijn grap van nu de 1e grap (en dus de originele grap?)

  En over je tweede punt: In deze tijden van genderneutraliteit vind ik dat een nogal stigmatiserende opmerking.

  In reactie op: Sportpools Vuelta #287159

  @Ab: het incasseren van een grap is ook een gave.

  Ik heb niet echt zo lang gewacht, ik ben in de tussentijd vrolijk doorgegaan met mijn leven en ik heb ook nog met veel plezier deelgenomen aan de Sportpools Tour.

  Ik moest alleen vanochtend heel hard lachen toen ik jouw geëmmer over de puntenverdeling las en dankzij de handige zoekfunctie van Wielerflits had ik zo jouw berichtje weer gevonden.

  Mijn opmerking van destijds was overigens ook niet meer dan een constatering die ook nog gepaard ging met een compliment dus ik zie het verschil niet maar ik vermoed, gezien jouw gebrek aan incasseringsvermogen, dat wij het nooit eens zullen worden.

  En kan je eens uitleggen waarom iemand die iets onthoudt per se een vrouw moet zijn?

  In reactie op: Sportpools Vuelta #287155

  @Ab Normaal:

  Laten we het er op houden dat je niet zo moet zeuren.

  10 mensen 10 meningen. Als iedereen hier begint te miepen als ie het niet eens is met de punten verdeling van een bepaalde renner.
  Accepteer het gewoon.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #278645

  Ik heb hem hoor… opluchting. Je moet bij dat kindje op z’n fiets vooral kijken naar waar hij op de fiets zit. Succes!

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #278641

  Ik heb hem ook niet. Die Ton Leezer in zwartwit was overigens Jef Alberts (Goede tijden … ).

  Anton …..jef. Help!

  In reactie op: Sportpools Tour de France #278637

  @ Klootje: Misschien vergoed het het ontbreken van de rozijntjes een beetje: Ik heb net je team bekeken en ik vind dat je een prachtig team hebt. De juiste sprinters, nulpuntsprinters die punten pakken en met Pantano een perfecte kluns. Ook van Greg verwacht ik nog wel wat!

  Mijn eigen team is overigens na een goede 1e week compleet naar de gallemiezen met het uitvallen van Sagan, Porte, Demare, Majka, Thomas en Izagirre. En kluns Degenkolb die tussen “het knechten voor Contador” door veel te veel punten haalt.

  Succes met je team!

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 46)

Headlines