Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 716)
 • In reactie op: Cyclingmaster wielerflits poule #804977

  De ambities voor deze ronde kunnen ook weer de kast in na vandaag. En dan kan ik ook niet kijken naar dit spektakel

  In reactie op: De Wielerflits Challenges 2022 #767709

  Ziet er interessant uit Teeke. Denk dat het best spannend kan worden.

  Denk wel dat mijn team wat jonger is dan dat van jou

  In reactie op: De Wielerflits Challenges 2022 #767083

  Nu hopen dat het ook competatief is. Was flink wat te kiezen bij de oudjes. Ik ben niet voor Primoz gegaan, dat was me een te grote hap uit het budget

  In reactie op: Spel: Wielerbeurs 2022 #767003

  Helaas te laat om mee te doen. Een van de interessantere concepten.
  Veel jaarspellen gemist dit keer. Succes allen

  In reactie op: De Wielerflits Challenges 2022 #766955

  Toch nog een team samengesteld. Succes Teeke

  In reactie op: MEGAFLITS WORLD TOUR MANAGER 2022 #766953

  Helaas deze gemist. Succes allen

  In reactie op: Fan Flandrien 2022 – Editie III (Voorjaar) #766952

  Ik wil ook graag meedoen. Ben eindelijk weer in staat o. Iets te doen hier. Al bijna 2 maanden niet op wielerflits gewrest überhaupt

  In reactie op: De Wielerflits Challenges 2022 #766951

  Excuses allemaal. Is het ok als ik het mogenochtend invul voor 9.00? Echt gekkenhuis geweest de afgelopen weken

  In reactie op: De Wielerflits Challenges 2022 #757997

  Vandaar ook mijn vraagteken achter de zin. Zoals ik eerder aangaf is het bij mijn challenge zo dat voor de 28 best scorende renners die in aanmerking komen je al 2,5 keer het budget nodig hebt. Dus al genoeg te kiezen en misschien zelfs dat met minder budget je beide alleen de voordehandliggende toppers neemt met wat opvulling van onderuit

  In reactie op: De Wielerflits Challenges 2022 #757460

  Het is enorm challenge afhankelijk hoeveel keuzes er gemaakt moet worden. Maar tendens is bij allemaal wel hoe minder punten hoe meer keuzes?

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #757160

  Weer heerlijke voorbeschouwingen. Ben benieuwd waar iedereen uitkomt. Heb voor mijn team weinig verwachtingen

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #757000

  Ik zie niets

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #756608

  Berichtenteller op de forum pagina staat 2 hoger dan berichten die ik zie. Even kijken of een nieuw bericht helpt

  EDIT: Het heeft niet geholpen

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #755494

  en maar meteen een reactie er achteraan. Al mag dat blijkbaar pas na een tijdje

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #755486

  Heerlijk weer al die voorbeschouwingen op het verkregen team. Ik waag me niet aan verwachting voor te behalen punten, maar focus me door het missen van de eerste biedrondes (1e was een snel in elkaar geflanst bod) voornamelijk op de talentcup. En eigenlijk is het echt wachten nu op de heren van team pepermunt om zich voor te stellen zodat er weer wat gelachen kan worden

  In reactie op: De Wielerflits Challenges 2022 #755485

  Leuk Teeke. Ben benieuwd waar we van elkaar gaan verschillen in de verwachtingen bij deze groep

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #755085

  @svenVDB ook lekker dat je ze daardoor allemaal binnen hebt toch.

  Ik heb net even gekeken bij div 1 en zie dat mijn 3 talenten daar allemaal in de 1e ronde gekozen zijn. Dat doet mij hoop geven dat het de juiste gokjes zijn. Want laten we wel wezen, het blijven voor mij toch wel gokjes deze jonge renners die nog weinig hebben laten zien

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #755025

  De keuzes zijn gemaakt. C’est ca.

  Gelukkig gaat Aviko voor de lange termijn en zijn de verwachtingen niet al te hoog. Wel worden de talenten hoger ingeschat dan het reguliere team met als doel plek 5-10.

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #754996

  Een enfant terrible kan de boel ook wel lekker opschudden @ab normaal.
  Wel een compleet ander verhaal dan hij mij vertelde. Voor nu krijgt hij nog het voordeel van de twijfel

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #754806

  Aviko heeft dit jaar direct besloten om ook een opleidingsteam te starten met een 3 tal jonge renners. Het is het doel om deze heren klaar te stomen voor het echte werk over 2 jaar. Hier hebben we direct onze slag kunnen slaan in de eerste ronde en daarmee zijn de verwachtingen iets hoger. Het doel is een top 10 notering aan het einde van het seizoen.

  GRONDIN Donavan
  Hij mag het nog een jaar proberen bij team Aviko. Afgelopen jaar was het wat aftasten met Donavan binnen de ploeg. De waardes die hij in de trainingen kon laten zien zijn echter veelbelovend. We hopen dat hij dit jaar zijn eerste top 10 notering gaat rijden. Het feit dat hij afgelopen jaar als enige van de ploeg de Elfstedenronde heeft gereden, de naam doet vermoeden dat het hier om een koers in Friesland gaat, maar niets is minder waar, geeft de ploeg vertrouwen in zijn inzet en wil om het hoogst haalbare te bereiken. Donavan: “Ik ben mij ervan bewust dat de lat in het tweede jaar onder de vleugels van Aardappeljager hoger ligt. Vorig jaar heb ik hier veel ervaring op kunnen doen in de koersen op Belgische bodem en ik ben klaar voor de volgende stap. Het liefst zou ik dit jaar deelnemen aan wat kleine rittenkoersen, met een piek richting de Tour de Wallonie die ik vorig jaar helaas niet heb uit kunnen rijden.”
  Aardappeljager: “Na 2x een top 20 notering afgelopen jaar moeten dat er dit jaar zeker 5 worden, waarvan 1 top 10. Dus de lat ligt er hoog voor deze jonge renner. We hebben namelijk vorig jaar gemerkt dat Donavan een stuk beter presteert onder druk. Tour de Wallonie staat zeker op zijn programma, maar met een 78e plek in de tweede etappe als beste notering komt hij dit jaar niet meer weg. ”

  RANGEL COSTA Vinicius
  Een 9e plek op het wk voor beloften is het enige wat deze man tot nu toe kan overleggen. Als enige Portugees sprekende en niet Europese renner in de ploeg is het even wachten of er mogelijke aanpassingsproblemen zullen zijn. De top begeleiding van Team Aviko hebben ervoor gezorgd dat hij het avontuur aan wil gaan. Om het wat makkelijker te maken voor Vinicius heeft de ploeg direct zijn moeder in dienst genomen om 1x per week Feijoada voor hem te maken. Ook zijn huisdier mag mee op trainingskamp, al schijnt het vervoeren van zo’n alligator niet al te makkelijk te zijn. Er moet nog wel een oplossing gevonden worden voor taalbarrière, want dat communiceren via Google translate valt wat tegen.

  VERVLOESEM Xandres
  Hier waren andere kapers op de kust, maar het snelle handelen van de manager heeft geleid tot sympathie bij Xandres en het tekenen van het contract bij Aviko. Ook het vooruitzicht dat hij zich vooral kan richten op het opdoen van ervaring en hier en daar een klein kansje voor zichzelf mag krijgen sprak hem erg aan. Xandres:” Bij Team Aviko kijken ze, in tegen stelling tot bij het team van Ab Normaal (komt niet meer uit in divisie 2, red.), niet naar de leeftijd en mag ik direct laten zien wat ik kan. Het in mij gestelde vertrouwen en het vertrouwen dat ik heb in de visie van de manager (Aardappeljager red.) deden mij geen moment twijfelen. Ik verwacht hier mooie jaren tegemoet te gaan.”

  In reactie op: De Wielerflits Challenges 2022 #754798

  @Sammy, gaat hier niet echt om het ak. Dat is bij veel challenges kansloos lijkt me. Was vorig jaar ook wel duidelijk dat er maar enkele waren die echt hoog konden scoren.

  Gekeken naar waar nog geen oud winnaar zit, dan wil ik dit jaar wel met de Golden Oldies spelen.

  Wordt een leuke puzzel waarbij ik hoop dat er wel voldoende variatie komt in vergelijking met mijn tegenstander

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #754796

  Brenner niet duur inderdaad. Was vorig jaar al gekozen voordat de talentcup van start ging.

  En nog een populaire renner van vorig jaar is nog beschikbaar (die ben ik toen misgelopen en daarom nu maar niet op geboden) aan de andere kant is hij nu weer onder de 50 punten, dus heel goed heeft hij het niet gedaan

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #754718

  Team Aviko.

  In eerste instantie was er wat onduidelijkheid over de sponsoring van het team. Komt het rond met Aviko of niet. Hierdoor lag de focus daar en is er een erg beperkt bod gedaan in ronde 1 (Je wilt geen renners vastleggen en vervolgens niet kunnen betalen) en helemaal geen bod in ronde 2. Uiteindelijk is was het contract met Aviko rond en kon Aardappeljager zich storten op de transfermarkt, waarbij een aantal kansen door de late start helaas gemist waren. Een van de eisen was wel om een flink deel van de renners uit Frankrijk te halen om zo in de Franse markt te kunnen penetreren.

  Na deze korte inleiding over het verloop van de scouting volgt hier de teampresentatie.

  Een kopman voor het podium in een grote ronde ontbreekt, maar met Patrick (KONRAD red.) , die voor 900 punten in de laatst ronde is aangeschaft, denken we iemand aangetrokken te hebben, die na al twee keer top 10 te hebben gereden in de Giro, dit jaar weer een top 10 plaats kan pakken. Met daarnaast nog wat goede klasseringen in de kleinere rondes moet hij de grootste puntenpakker van de ploeg gaan worden.
  Met Pierre (LATOUR red.) hebben we iemand in huis waar de teammanager in het verleden veel van verwacht heeft, maar er nooit helemaal is uitgekomen. Toch hebben we afgelopen seizoen af en toe kunnen zien dat hij toch nog klasse heeft en we zien hem graag zijn top van 2018 overtreffen.
  De sprinters, Dupont, Vendrame, Stewart en Hofstetter, in de gelederen moet er voor zorgen dat er een degelijk aantal punten binnenkomt in de niet al te grote koersen. Verwachting is dat ze ongeveer het puntenaantal behalen waarvoor ze zijn aangetrokken. De manager is zich er ter dege van bewust dat ze niet allemaal in elke sprint koers de kans zullen krijgen om mee te doen, maar de kansen die ze krijgen pakken ze met beide handen aan. Dit hebben ze alle 4 gegarandeerd.
  De klassiekerkern met Anthony Turgis, Alberto Bettiol en Nils Politt moeten in staat zijn om een aantal top klasseringen te rijden in de (semi-) klassiekers. Vooral van Turgis wordt in deze veel verwacht. Misschien zelfs een overwinning na een mooie 2e plaatst in KBK afgelopen jaar en eerder in 2019 een 2e stek in Dwars door Vlaanderen. Alberto zou wel eens een uitschieter kunnen hebben zoals de winst in de hoogmis waarmee zijn bedrag direct aanvaardbaar is. Voor Nils is wellicht iets te veel betaald, maar deze renner heeft al lange tijd de sympathie van de manager en was daarmee een van de overgebleven renners die gehaald moest worden.
  Erg blij was onze sponsor ook met het aantrekken van Zana. Deze is toch mooi losgeweekt uit het talenten team van Mapei om door te stomen naar de hoofdploeg bij Team Aviko. De hoop is dat hij dit jaar nog een stap kan maken, maar hij krijgt ook de tijd om te groeien. Over een aantal jaar moet hij een van de speerpunten gaan worden van de ploeg.
  Vrijbuiter Lafay krijgt ondanks de vele DNF’s aan het einde van afgelopen seizoen alle ruimte om zich te ontwikkelen als aanvaller en voldoende kansen op weer een mooie etappe zege in een grote ronde.

  En dan hebben we nog SISKEVICIUS. Hij zal vooral als wegkapitein gaan fungeren. Uitslagen worden niet verwacht. Maar met zijn ervaring moet hij de rest toch wat kunnen sturen hier en daar. Als hij ook nog 100 punten weet mee te pakken is dat leuk (ook al is hij gehaald voor 300)

  Al met al mikken we met Team Aviko op een klassering tussen 10 en 15 dit jaar. Mocht de verkoop in Frankrijk na dit jaar flink toenemen is er volgend jaar misschien wat meer te halen

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #753989

  Geen chaves is wel jammer hier.
  Ik ga op zoek maar mijn laatste renner

  In reactie op: WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2 #753551

  Gefeliciteerd met Fortunato Teeke. Je hebt me 1 overboden

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 716)

Volg hier

Headlines