Wielrennen kijken via Eurosport…

|
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • #892534

  Zijn hier nog mensen die in Vlaanderen wonen en Eurosport kijken via een app of het web? Ik heb geen tv abonnement en kijk digitaal. Ik heb een jaarpass bij Eurosport wat ik zo af en toe gebruik. Nu valt het me op dat een groot deel van het commentaar bijvoorbeeld bij de heren veldrijden in het frans is (en ik ben van origine Nederlands dus mijn frans is slechter dan slecht ;-) ). Ik heb hierover contact gehad met Eurosport en zij blijven volhouden dat dat normaal is. Bij de veldritten van de dames kan ik kiezen om de taal te wijzigen maar bij mannen veldrijden bijvoorbeeld gaat dit niet. Het maakt niet uit of ik via de app kijk, via Eurosport.com of Eurosport.nl. Ik heb het ook geprobeerd met een VPN en dan via een Nederlandse server allemaal hetzelfde resultaat. Dus ben ik benieuwd of andere Vlaamse inwoners die digitaal via Eurosport kijken hetzelfde ervaren of suggesties hebben hoe Nederlands commentaar te krijgen of desnoods engels. (Btw alles op iOS/Mac).

  Alvast bedankt voor jullie reacties

  #897622

  Ik kijk vanuit Spanje via Eurosport.com (voorheen eurosportplayer.com) en gister kon ik kiezen bij een wereldbolletje rechtsonder naast het luidsprekertje uit een uitklapmenuutje tussen ambient sound, spaans, engels en frans.
  En nu bij het checken of het klopt wat ik zeg heb ik opeens geen keuze meer en is het alleen spaans, ergerlijk.
  Ik dacht dat ze dat onduidelijke navigeren een beetje opgelost hadden.

  Onderaan de pagina kun je je versie veranderen. Als ik nederlands of international kies zie ik wel dat wereldbolletje weer.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Headlines