WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2

|
25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 504)
 • #748200

  Dit is het 2de jaar van Divisie 2 van het Wielermaster CQ spel. De eerste editie werd overtuigend gewonnen door Vernis en SammySosa won de strijd om plek 2 zodat ze beiden promoveren naar Divisie 1.

  Het concept wordt niet veranderd dit jaar, slechts de cut-off datum voor de talentencup wordt (natuurlijk) 1 jaar verschoven

  1. 12 renners voor 7.000 CQ punten
  A.d.h.v. de CQ-ranking van 2021 (http://www.cqranking.com/men/asp/gen/cqRankingRider.asp?year=2021 , controleer of de link werkt, want in het verleden werkte hij niet altijd correct heb ik vernomen, maar voor mij werkt ie goed), kan je een team van 12 renners samenstellen ter waarde van 7.000 CQ-punten, waarbij elke renner slechts door 1 deelnemer kan gekozen worden. Dat wordt dus bieden, waarbij de persoon met het hoogste bod op die bepaalde renner het haalt. Let wel: onderbieden wordt niet toegestaan, dezelfde waarde bieden als hun CQ-waarde is prima.
  Het restbudget vervalt volledig, en wordt bv. niet meegerekend in het klassement.

  2. De biedrondes
  Net zoals vorig jaar kan bij de eerste biedronde enkel geboden worden op de Top 200. Zodra het resultaat hiervan bekend gemaakt is., kan de 2de biedronde beginnen. Deze is wel volledig vrij om gelijk welke renner te kiezen, incl. de overgebleven renners uit de Top 200, zolang je je overgebleven budget, en je aantal renners niet overschrijdt. Bij een gelijk bod, worden die deelnemers gevraagd een nieuw bod uit te brengen, mocht dit bod ook gelijk zijn, dan wordt er gekeken wie het eerst het nieuwe bod heeft uitgebracht. Een uitzondering hierop is als een van tweeën niet kan overbieden omdat zijn team compleet is met voorgenoemde renner, in dat geval wordt er direct gekeken naar het moment van bieden. Let op je hoeft niet direct op een volledig team te bieden, dat wil zeggen dat je in de eerste ronde ook slechts op 7 renners kan bieden. Uiteindelijk moet je natuurlijk wel 12 renners hebben.

  Het bieden kan naar [email protected]
  Gelieve geen PB’s te gebruiken aangezien Wielerflist er maar niet in slaagt dit probleem op te lossen.

  Let er aub op dat je:
  – je WF nickname in de mail vermeldt.
  – je de namen van CQ ranking gebruikt, dus Alejandro Valverde maar VALVERDE BELMONTE Alejandro, dit maakt het voor de organisatie een stuk makkelijker en voorkomt dat er op de verkeerde renner geboden wordt.
  – je budget niet overschrijdt.
  – zeker bent van je biedingen: enkel de 1ste mail telt, veranderingen binnen dezelfde biedronde worden niet toegestaan.

  Boden onder de CQ-waarde van 2021 en op renners die reeds opgenomen zijn in een ander team worden genegeerd en het budget dat hiermee geboeid is kan pas in de daaropvolgende ronde gebruikt worden. Echter geeft de spelleider soms de mogelijkheid om dit snel te verbeteren, mocht hij er op tijd achterkomen, maar ga hier niet van uit.
  Indien de totale waarde van de boden het overgebleven budget overstijgt, worden de boden van onderaf genegeerd totdat de waarde van de boden onder het overgebleven budget ligt.

  Alle renners waarvan voor 1 januari vast komt te staan dat ze niet meer zullen wielrennen, kunnen worden teruggegeven aan de bank voor de helft van hun aankoopbedrag (afgerond naar boven). Het vrijgekomen budget moet besteed worden voordat de eerste race van het jaar wordt verreden en pas nadat de normale biedingen zijn voltooid. Mocht dit pas na 1 januari bekend worden, dan heb je pech.

  Voor de eerste ronde, waar meer dan genoeg tijd voor is immers je kan nu al nadenken, geldt als je te laat instuurt dan wordt je plek ingenomen door de eerste van de reservelijst mocht die dat willen.

  3. Talenten Cup
  Terugkerend dit jaar is dat je na de reguliere biedingen (vrijblijvend !) nog eens op 3 renners kan bieden voor samen 50 CQ-punten, met als achtergrondgedachte talent op te sporen. Enige beperking is dat de renner geboren moet zijn op of na 01/01/2000. De punten van die 3 renners tellen gewoon mee met de andere renners, al wordt er tevens een apart klassement voor aangemaakt. Bij een gelijk bod, kan er niet meer opgeboden worden, en gaat de renner naar de eerste mailer.

  4. Weergave resultaten
  Net zoals vorig jaar zal ik mijn uiterste best doen om op maandag een weekuitslag en het nieuwe tussenklassement te publiceren. Ook zal ik op de eerste pagina een update maken van de gescoorde punten per renner die week en in het totaal.

  5. Inschrijven
  Dit jaar zal er wederom met 24 spelers gespeeld gaan worden. De voorrang gaat als volgt:
  Alle spelers die in 2021 hebben meegedaan met uitzondering van Vernis en SammySosa (beide zijn gepromoveerd). Ook Pier Tol heeft een plekje als degradant uit Divisie 1.
  Het is mogelijk dat er nog extra spelers uit Divisie 2 promoveren naar Divisie 1 als er daar spelers afhaken.
  Deze vrije plekken worden dan ingekomen door spelers die op de wachtlijst staan.
  Als je je opgeeft, wees zeker dat je serieus meedoet, niets is vervelender voor de andere spelers als men lang moet wachten op een enkel ander bod.
  Als de deadline voor een biedronde wordt gemist wordt dit gezien als dat je die ronde geen bod hebt uitgebracht, behalve bij de eerste ronde. Als de eerste ronde de deadline wordt gemist kan (en waarschijnlijk zal) er besloten worden die spelers te vervangen door mensen van de wachtlijst.

  6. Begin bied rondes
  We gaan beginnen op 10 november (dan ben ik zeker dat iedereen in Divisie 1 al dan niet heeft geboden en we al dan niet lastminute nog iemand moeten laten promoveren). Op dat moment zal ik ook de waardes van CQ Ranking hier posten als “de echte waardes”. Ik zou iedereen die meedoet willen vragen om zijn eerste bod voor 10 november al klaar te maken zodat de eerste ronde snel afgehandeld kan worden en we op die manier minder snel in tijdnood komen met de andere rondes. Ik zal er alles aan doen om zo snel mogelijk de biedingen te verwerken.

  Ik heb nog iemand nodig die mijn biedingen wil ontvangen (maar er niet naar zal kijken), voordat elke biedronde begint. Mocht je dit willen doen geef dat dan even aan.

  7. Winnaar
  Diegene die eind 2022 de meeste CQ-punten heeft gescoord, is de winnaar van dit spel

  8. Promotie / Degradatie
  De laatste 2 uit Divisie 1 van het eindklassement 2022 zullen degraderen naar Divisie 2. De beste 2 uit Divisie 2 van het eindklassement 2022 zullen promoveren naar Divisie 1.
  Indien in Divisie 1 een speler forfait geeft voor het volgende seizoen, zal hij beschouwd worden als een daler.
  In het geval van 3 of meer spelers uit Divisie 1 die forfait geven voor volgend seizoen, zal Divisie 1 aangevuld worden met de beste spelers uit Divisie 2 zodat Divisie 1 steeds 24 deelnemers heeft.

  Nog enkele losse opmerkingen:
  – wees er zeker van dat de CQ-pagina op 2021 staat!
  – hou de eerste posts in de gaten: deze bevatten nuttige informatie tijdens het bieden: welke renners zijn er reeds gekozen, of welke renners zijn er nog vrij. Kijk deze aub goed na om zo nutteloze biedingen te vermijden
  – de regels zijn hopelijk duidelijk, er worden dan ook geen veranderingen meer toegestaan eenmaal de biedrondes voorbij zijn. Mocht er onverwacht toch iets gebeuren dat niet kan worden opgelost aan de hand van de regels, zal de spelleiding (ik dus) een beslissing nemen. Ik probeer zo goed mogelijk de meningen van de forumleden mee te nemen in die beslissing.

  #748201

  Deelnemers
  1 BrackenRidgeCycling – helemaal volledig incl 3 talenten
  2 Mithrandir – helemaal volledig incl 3 talenten
  3 Rawolf – basisploeg volledig nog 1 talent nodig (budget 5)
  4 Teeke_De_Kapper – helemaal volledig incl 3 talenten
  5 Michiel Schut – basisploeg volledig nog 2 talenten nodig (budget 0)
  6 King Kelly – helemaal volledig incl 3 talenten
  7 Flowtosti – helemaal volledig incl 3 talenten
  8 Jefgodfather – helemaal volledig incl 3 talenten
  9 Sjonge Jonge – helemaal volledig incl 3 talenten
  10 BBFlood1 – helemaal volledig incl 3 talenten
  11 Mapei – helemaal volledig incl 3 talenten
  12 SvenVDB – helemaal volledig incl 3 talenten
  13 Maillot à Pois – helemaal volledig incl 3 talenten
  14 AardappelJager – helemaal volledig incl 3 talenten
  15 Kokkie1975 – helemaal volledig incl 3 talenten
  16 Ivo001- helemaal volledig incl 3 talenten
  17 Sies – helemaal volledig incl 3 talenten
  18 BlingSagan – helemaal volledig incl 3 talenten
  19 Pier Tol – helemaal volledig incl 3 talenten
  20 Chasse_Patate / Geel Zwarte Bril – helemaal volledig incl 3 talenten
  21 Hapsnurkers – helemaal volledig incl 3 talenten
  22 Lance Beenstrong – helemaal volledig incl 3 talenten
  23 Noordbiker – helemaal volledig incl 3 talenten
  24 Kartje – helemaal volledig incl 3 talenten
  25. The Wolfpack – helemaal volledig incl 3 talenten

  #748202

  Resultaat na biedronde 5 dd 20/11/2021
  Jefgodfather – Volzet
  1 ALAPHILIPPE Julian 2 376
  1 MATTHEWS Michael 875
  2 GAUDU David 1 501
  2 MENTEN Milan 325
  2 VAN DER HOORN Taco 325
  2 SBARAGLI Kristian 272
  2 DE GENDT Aimé 225
  3 RENARD Alexis 247
  3 IZAGIRRE INSAUSTI Gorka 220
  3 GROSU Eduard-Michael 111
  3 MODOLO Sacha 30
  5 DE MARCHI Alessandro 493
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  BrackenRidgeCycling – Volzet
  1 JAKOBSEN Fabio 1 075
  1 MEEUS Jordi 875
  1 BAGIOLI Andrea 975
  2 MADOUAS Valentin 801
  2 PASQUALON Andrea 499
  2 ABERASTURI IZAGA Jon 399
  2 VALTER Attila 501
  2 HERREGODTS Rune 599
  2 HERMANS Quinten 449
  2 WALLS Matthew 399
  2 TOLHOEK Antwan 349
  2 KONYCHEV Alexander 79
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Mithrandir – Volzet
  1 VAN DER POEL Mathieu 2 650
  1 EVENEPOEL Remco 2 650
  2 TRAEEN Torstein 174
  2 EEKHOFF Nils 181
  2 ZINGLE Axel 138
  2 JOHANNESSEN Anders Halland 88
  2 STAUNE-MITTET Johannes 46
  3 VERMAERKE Kevin 151
  3 BARTA William 171
  3 SHEFFIELD Magnus 71
  4 CAVAGNA Rémi 546
  4 CONTI Valerio 134
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Rawolf – Volzet
  1 COSNEFROY Benoît 1 136
  1 PITTIGE KOK Thomas 1 333
  1 BARGUIL Warren 643
  1 MÄDER Gino 939
  1 GIRMAY HAILU Biniam 783
  1 DEGENKOLB John 584
  1 SKJELMOSE JENSEN Mattias 536
  1 RODRIGUEZ CANO Carlos 489
  2 JORGENSON Matteo 203
  3 GONZALEZ RIVERA Abner 183
  3 CARR Simon 169
  3 VADER Milan 2
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Teeke_De_Kapper – Volzet
  1 WALSCHEID Maximilian 420
  2 VAN POPPEL Danny 948
  2 HAYTER Leo 33
  2 GREGOIRE Romain 23
  3 ASGREEN Kasper 1 236
  3 TILLER Rasmus Fossum 495
  3 FORTUNATO Lorenzo 501
  3 NYS Thibau 50
  4 THOMAS Geraint 1 125
  4 URAN URAN Rigoberto 918
  4 DEL GROSSO Tibor 0
  5 CAVENDISH Mark 1 251
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Michiel Schut – Volzet
  1 YATES Adam 1 737
  1 BENNETT Sam 1 207
  1 HALVORSEN Kristoffer 303
  2 SCHACHMANN Maximilian 1 127
  2 IZAGIRRE INSAUSTI Ion 918
  2 NARVAEZ PRADO Jhonatan Manuel 363
  2 JUNGELS Bob 107
  3 FISHER-BLACK Finn 352
  3 DOMBROWSKI Joseph Lloyd 334
  3 FROOME Chris 51
  3 ISERBYT Eli 15
  4 POELS Wout 486
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  King Kelly – Volzet
  1 MAS NICOLAU Enric 1 100
  1 TRENTIN Matteo 927
  1 BARDET Romain 844
  1 MASNADA Fausto 721
  1 PARET-PEINTRE Aurélien 646
  1 TEUNISSEN Mike 593
  1 DEWULF Stan 423
  1 MOZZATO Luca 395
  1 SCHULTZ Nicholas 297
  2 BILBAO LOPEZ DE ARMENTIA Pello 716
  2 ROMO OLIVER Javier 157
  2 UIJTDEBROEKS Cian 181
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Flowtosti – Volzet
  1 POGACAR Tadej 4 000
  1 CHAMPOUSSIN Clément 535
  1 HAMILTON Lucas 525
  2 GARCIA CORTINA Ivan 301
  2 BUCHMANN Emanuel 401
  2 STANNARD Robert 301
  3 ZIMMERMANN Georg 311
  3 WAERENSKJOLD Søren 112
  3 LARSEN Niklas 44
  3 MILAN Jonathan 25
  4 BYSTRØM Sven Erik 292
  4 TIBERI Antonio 153

  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Sjonge Jonge – Volzet
  1 ALMEIDA Joao Pedro Gonçalves 1 969
  1 MOSCON Gianni 783
  1 CAMPENAERTS Victor 562
  1 DAINESE Alberto 452
  1 BAUHAUS Phil 342
  1 STYBAR Zdenek 442
  1 VERMEERSCH Florian 462
  1 HODEG CHAGUI Alvaro Jose 342
  2 LAMPAERT Yves 873
  2 MOSCHETTI Matteo 386
  2 MOLANO BENAVIDES Juan Sebastian 386
  3 HAGENES Per Strand 1
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  BBFlood1 – Volzet
  2 COLBRELLI Sonny 1 876
  2 KÜNG Stefan 1 161
  2 POWLESS Neilson 801
  2 ARENSMAN Thymen 221
  2 VAN MOER Brent 251
  2 DOULL Owain 121
  2 GREGAARD WILSLY Jonas 68
  2 HEALY Ben 33
  3 BISSEGGER Stefan 762
  3 BOUCHARD Geoffrey 584
  4 CHAVES RUBIO Jhoan Esteban 1 017
  5 STEINHAUSER Georg 105
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Mapei – Volzet
  1 ROGLIC Primoz 3 307
  1 LOPEZ MORENO Miguel Angel 1 037
  1 SIMMONS Quinn 537
  1 GROENEWEGEN Dylan 9372
  2 VINE Jay 203
  2 KNOX James 203
  2 RIABUSHENKO Aliaksandr 81
  2 DE PLUS Laurens 53
  3 OLDANI Stefano 253
  3 PETIT Adrien 28
  4 MEURISSE Xandro 251
  4 GOOSSENS Kobe 110
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  SvenVDB – Volzet
  1 DEMARE Arnaud 899
  1 VLASOV Aleksandr 999
  2 VAN AVERMAET Greg 599
  2 VAN DEN BERG Marijn 229
  2 DEKKER David 405
  3 CARUSO Damiano 1 100
  3 KELDERMAN Wilco 1 019
  3 DE LA CRUZ MELGAREJO David 605
  3 STEIMLE Jannik 309
  3 LEKNESSUND Andreas 309
  3 ANDERSEN Idar 147
  4 SMITH Dion 380
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Maillot à Pois – Volzet
  1 SENECHAL Florian 799
  1 COVI Alessandro 679
  2 NIZZOLO Giacomo 1 101
  2 KOOIJ Olav 452
  2 PINOT Thibaut 552
  2 AYUSO PESQUERA Juan 449
  2 RUTSCH Jonas 161
  2 BAYER Tobias 161
  2 EINHORN Itamar 80
  2 PICCOLO Andrea 50
  3 GANNA Filippo 1 315
  3 QUINTANA ROJAS Nairo Alexander 1 201
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Aardappeljager – Volzet
  1 TURGIS Anthony 580
  1 DUPONT Timothy 350
  3 HOFSTETTER Hugo 700
  3 LATOUR Pierre 700
  3 ZANA Filippo 500
  3 LAFAY Victor 500
  3 VENDRAME Andrea 500
  3 STEWART Jake 400
  3 BETTIOL Alberto 700
  3 SISKEVICIUS Evaldas 300
  4 POLITT Nils 870
  5 KONRAD Patrick 900
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Kokkie1975 – Volzet
  2 VANHOUCKE Harm 318
  2 KRUIJSWIJK Steven 518
  2 BOL Cees 348
  2 OOMEN Sam 348
  2 ANDERSEN Søren Kragh 398
  2 GENIETS Kévin 208
  2 WIRTGEN Luc 128
  2 CRAS Steff 118
  3 MOLLEMA Bauke 1 450
  3 STUYVEN Jasper 1 450
  3 VAN BAARLE Dylan 950
  3 CORT NIELSEN Magnus 766
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Ivo001 – Volzet
  1 LUTSENKO Alexey 851
  1 HAIG Jack 925
  1 VIVIANI Elia 777
  1 DENNIS Rohan 512
  1 GAVIRIA RENDON Fernando 452
  1 MAJKA Rafal 351
  1 BENNETT George 402
  1 MARTINEZ POVEDA Daniel Felipe 666
  1 GROSSSCHARTNER Felix 331
  2 O’CONNOR Ben 969
  2 MCNULTY Brandon 526
  5 DUNBAR Eddie 238
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Sies – Volzet
  1 YATES Simon 1 145
  1 ULISSI Diego 995
  1 HOELGAARD Markus 501
  2 SAGAN Peter 1 145
  2 HIRSCHI Marc 735
  2 KRON Andreas Lorentz 302
  2 FIORELLI Filippo 215
  2 GEOGHEGAN HART Tao 402
  3 ARANBURU DEBA Alexander 641
  4 AFFINI Edoardo 399
  4 SOBRERO Matteo 353
  4 HAMILTON Chris 167
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  BlingSagan – Volzet
  1 CARAPAZ MONTENEGRO Richard Antonio 1 372
  1 PEDERSEN Mads 651
  1 KRISTOFF Alexander 747
  1 EWAN Caleb 1 080
  1 MARIT Arne 372
  2 MARTIN Guillaume 1 200
  2 BONNAMOUR Franck 481
  2 COQUARD Bryan 469
  2 BARBIER Pierre 119
  2 KORETZKY Victor 2
  3 ALBANESE Vincenzo 271
  3 BARONCINI Filippo 236
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Pier Tol – Volzet
  1 LANDA MEANA Mikel 872
  1 CARTHY Hugh 782
  1 FUGLSANG Jakob 731
  1 BOUHANNI Nacer 723
  1 VANMARCKE Sep 617
  1 FORMOLO Davide 561
  1 NAESEN Oliver 531
  2 WOODS Michael 1 381
  2 PRADES REVERTER Eduard 136
  2 MOSCA Jacopo 70
  3 PLANCKAERT Baptiste 271
  4 BONIFAZIO Niccolo 325
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Geel Zwarte Bril / Chasse Patate – Volzet
  1 VINGEGAARD RASMUSSEN Jonas 1 500
  1 PORTE Richie 800
  1 BALLERINI Davide 465
  1 FOSS Tobias Svendsen 400
  1 DUMOULIN Tom 630
  1 EENKHOORN Pascal 285
  2 HONORE Mikkel Frølich 900
  2 VAN DIJKE Mick 202
  2 TERPSTRA Niki 68
  2 VAN DIJKE Tim 48
  3 LAPORTE Christophe 1 196
  3 VAN DER SANDE Tosh 506
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Hapsnurkers – Volzet
  1 ROTA Lorenzo 658
  1 VELASCO Simone 596
  1 ALEOTTI Giovanni 588
  1 ALLEGAERT Piet 468
  1 GESBERT Elie 413
  1 CAPIOT Amaury 374
  2 HAYTER Ethan 2 053
  2 GODON Dorian 800
  2 BURGAUDEAU Mathieu 250
  2 SOSA CUERVO Ivan Ramiro 300
  2 SCHMID Mauro 250
  3 TULETT Ben 250
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Lance Beenstrong – Volzet
  1 CICCONE Giulio 727
  2 ACKERMANN Pascal 1 137
  2 SARREAU Marc 387
  2 WRIGHT Fred 337
  2 LOPEZ PEREZ Juan Pedro 407
  2 HINDLEY Jai 777
  2 JANSEN Amund Grøndahl 207
  3 TEUNS Dylan 707
  3 KUSS Sepp 657
  4 BENOOT Tiesj 827
  4 SERRANO RODRIGUEZ Gonzalo 553
  4 CALMEJANE Lilian 277
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Noordbiker – Volzet
  1 SIVAKOV Pavel 452
  2 VAN AERT Wout 3 508
  2 MERLIER Tim 1 512
  2 JOHANNESSEN Tobias Halland 318
  2 FEDOROV Yevgeniy 117
  3 PRONSKIY Vadim 115
  3 VAN DEN BOSSCHE Fabio 138
  3 PONOMAR Andriy 69
  3 KANTER Max 122
  3 MÜHLBERGER Gregor 122
  3 BOVEN Lars 19
  4 CEPEDA ORTIZ Jefferson Alexander 508
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Kartje – Volzet
  1 VANSEVENANT Mauri 789
  1 BATTISTELLA Samuele 302
  2 PHILIPSEN Jasper 1 600
  2 STORER Michael 500
  2 SOLER GIMENEZ Marc 450
  2 PLAPP Lucas 100
  3 MOHORIC Matej 1 500
  3 FABBRO Matteo 390
  3 VAN WILDER Ilan 140
  4 PÖSTLBERGER Lukas 175
  4 FELLINE Fabio 204
  5 VALGREN HUNDAHL (ANDERSEN) Michael 850
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  The Wolfpack – Volzet
  1 HIGUITA GARCIA Sergio Andres 799
  2 BERNAL GOMEZ Egan Arley 2 271
  2 GALLOPIN Tony 83
  2 KÄMNA Lennard 400
  3 CATTANEO Mattia 740
  3 PADUN Mark 330
  3 GUERREIRO Ruben Antonio Almeida 240
  3 HAGEN Carl Fredrik 44
  4 VALVERDE BELMONTE Alejandro 1 400
  4 CONSONNI Simone 280
  4 MEINTJES Louis 213
  5 THOMAS Benjamin 200
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  #748204

  Resultaat Talentcup Biedronde 3 dd 27/11/2021
  Jefgodfather – volzet
  T1 TOUMIRE Hugo 36
  T2 RICCITELLO Matthew 9
  T2 DEHAIRS Simon 5
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  BrackenRidgeCycling – Volzet
  T1 VERRE Alessandro 40
  T1 BERCKMOES Jenno 10
  T2 NIERI Alessio 0
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Mithrandir – Volzet
  T1 LUHRS Luis-Joe 0
  T3 DRAGE Jack 25
  T3 UHLIG Henri 25
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Rawolf
  T1 GARCIA PIERNA Raul 38
  T1 JONES Taj 7
  Rest Budget: 5
  Aantal vrije plaatsen: 1

  Teeke_De_Kapper – volzet
  T1 BRENNER Marco 31
  T1 ROMEO ABAD Ivan 0
  T2 COQUERET Louis 19
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Michiel Schut
  T1 STRONG Corbin 50
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 2

  King Kelly – Volzet
  T1 VAN EETVELT Lennert 16
  T2 POOLE Max 0
  T3 WATSON Samuel 34
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Flowtosti – Volzet
  T1 PARET-PEINTRE Valentin 23
  T1 ARROYAVE CAÑAS Daniel 16
  T1 LAMPERTI Luke 11
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Sjonge Jonge – Volzet
  T1 TENDON Arnaud 3
  T2 FLYNN Sean 39
  T2 BARRE Louis 8
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  BBFlood1 – Volzet
  T1 ZAMBANINI Edoardo 21
  T1 MARCELLUSI Martin 9
  T2 LAURANCE Axel 20
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Mapei – Volzet
  T1 HOLTER Aadne 14
  T1 VACEK Karel 0
  T2 BRUSSENSKIY Gleb 36
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  SvenVDB – Volzet
  T1 GAROFOLI Gianmarco 34
  T1 ÄRM Rait 15
  T2 SEGAERT Alec 1
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Maillot à Pois – Volzet
  T1 VERNON Ethan 39
  T1 MARTINEZ Lenny 1
  T2 DEBRUYNE RAMSES 10
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Aardappeljager – Volzet
  T1 GRONDIN Donavan 23
  T1 RANGEL COSTA Vinicius 22
  T1 VERVLOESEM Xandres 5
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Kokkie1975 – Volzet
  T1 JØRGENSEN Adam Holm 20
  T1 FRETIN Milan 18
  T2 LEIJNSE Enzo 12
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Ivo001 -Volzet
  T2 GLOAG Thomas 50
  T2 REPA Vojtech 0
  T2 COBO CAYON Ivan 0
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Sies – Volzet
  T1 ANDERSEN Kasper 20
  T1 PITTIGE KOK Joseph 10
  T2 DE POOTER Dries 20
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  BlingSagan – Volzet
  T1 BENEDETTI Gabriele 21
  T1 PONGILUPPI Matteo 8
  T2 HABIMANA Jean Eric 21
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Pier Tol – Volzet
  T1 PEÑA JIMENEZ Jesus David 23
  T1 DENS Tuur 4
  T2 MARTINELLI Alessio 23
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Geel Zwarte Bril / Chasse Patate – Volzet
  T1 VAN BELLE Loe 50
  T1 HOLTHER Trym Westgaard 0
  T1 ARRIETA LIZARRAGA Igor 0
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Hapsnurkers – Volzet
  T2 HINDSGAUL MADSEN Jacob 28
  T2 DINHAM Matthew 12
  T2 STOKKE Vegard 10
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Lance Beenstrong – Volzet
  T1 VAN VEENENDAAL Hidde 17
  T2 BARRENETXEA GOLZARRI Jon 15
  T3 GARCIA FRANCES Pablo 18
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Noordbiker – Volzet
  T1 VACEK Mathias 47
  T1 REINDERINK Pepijn 1
  T2 VANDEPUTTE Niels 2
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Kartje – Volzet
  T1 VANDENABEELE Henri 40
  T1 DECLERCK Jelle 1
  T1 SVRCEK Martin 9
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  The Wolfpack – Volzet
  T1 PAJUR Markus 12
  T2 BALMER Alexandre 35
  T2 LOPEZ GRANIZO Harold Martin 3
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  #748205

  Overzicht vrije renners van top 400 CQ Ranking 2021 – na ronde 5
  53 HERMANS Ben 719
  68 WELLENS Tim 615
  78 HERRADA LOPEZ Jesus 574
  84 SWIFT Connor 556
  85 KWIATKOWSKI Michal 549
  86 EIKING Odd Christian 545
  87 VERMEERSCH Gianni 542
  94 SCHELLING Ide 515
  95 MARTIN Daniel 512
  102 NIBALI Vincenzo 478
  126 WELTEN Bram 419
  131 VAN ASBROECK Tom 399
  133 OLIVEIRA Nelson Filipe Santos Simoes 391
  134 GIBBONS Ryan 389
  150 PEDRERO LOPEZ Antonio 345
  153 LASTRA MARTINEZ Jonathan 341
  155 WÜRTZ SCHMIDT Mads 338
  157 DIAZ GALLEGO Jose Manuel 333
  161 TRATNIK Jan 326
  168 BRAMBILLA Gianluca 318
  169 SANCHEZ GIL Luis Leon 317
  175 ADRIA OLIVERAS Roger 310
  176 SKUJINS Toms 309
  179 BOUWMAN Koen 307
  182 THEUNS Edward 302
  184 GILBERT Philippe 299
  188 ARNDT Nikias 295
  189 POLANC Jan 295
  190 COSTA Rui Alberto Faria 294
  192 GREIPEL André 293
  193 ARU Fabio 292
  195 TAARAMÄE Rein 290
  201 TESSON Jason 283
  202 DURBRIDGE Luke 282
  203 KUDUS Merhawi Gebremedhin 281
  204 RODRIGUEZ MARTIN Cristian 280
  205 RESTREPO VALENCIA Jhonatan 276
  206 PERICHON Pierre-Luc 275
  207 LAAS Martin 274
  210 VILLELLA Davide 271
  214 ANIOLKOWSKI Stanislaw 269
  215 SIMON Julien 268
  217 MOLARD Rudy 265
  220 ROCHAS Rémy 262
  225 SEPULVEDA Eduardo 250
  228 MØRKØV CHRISTENSEN Michael 248
  229 RIESEBEEK Oscar 248
  230 LOUVEL Matis 248
  232 AMEZQUETA MORENO Julen 247
  233 RODRIGUEZ GARAICOECHEA Oscar 246
  234 MCLAY Daniel 245
  238 HALLER Marco 239
  239 CLARKE Simon 238
  241 POZZOVIVO Domenico 236
  245 CARBONI Giovanni 235
  246 DE KLEIJN Arvid 232
  248 PICCOLI James 226
  250 WOLF Justin 224
  251 PEREZ Anthony 223
  252 STOSZ Patryk 223
  253 FRAILE MATARRANZ Omar 221
  255 RÄIM Mihkel 216
  258 RODRIGUES Joao Pedro Lourenço 214
  259 CLAEYS Dimitri 213
  262 KANGERT Tanel 212
  263 VAN ROOY Kenneth 212
  264 RICKAERT Jonas 212
  265 WALSLEBEN Philipp 211
  267 HAUSSLER Heinrich 210
  269 ARMIRAIL Bruno 210
  270 MARTIN SANZ Gotzon 210
  271 MOREIRA GUARINO Mauricio Jose 208
  273 MEZGEC Luka 207
  276 MARTIN Tony 206
  277 DELAPLACE Anthony 205
  278 VAN POPPEL Boy 204
  280 LAUK Karl Patrick 202
  284 HOWSON Damien 200
  285 BJERG Mikkel 200
  286 PATERSKI Maciej 199
  287 WILLIAMS Stephen 198
  288 BUITRAGO SANCHEZ Santiago 198
  289 ROBEET Ludovic 197
  290 NYCH Artem 196
  291 ELISSONDE Kenny 194
  292 SHAW James 194
  293 REICHENBACH Sébastien 193
  294 VAN DER LIJKE Nick 193
  297 BOIVIN Guillaume 190
  299 ANTUNES Amaro Manuel Reposo 189
  300 PACHER Quentin 189
  301 CIMOLAI Davide 188
  302 ERIKSSON Lucas 188
  303 DE BONDT Dries 186
  305 RUBIO REYES Einer Augusto 186
  306 HOULE Hugo 185
  310 CERNY Josef 184
  313 GOGL Michael 183
  314 KACZMAREK Jakub 183
  315 BERNARD Julien 183
  316 FERNANDEZ ANDUJAR Ruben 182
  318 CRADDOCK Lawson 181
  319 HARPER Chris 181
  320 VAN HOOYDONCK Nathan 180
  321 OLIVEIRA Rui Filipe Alves 180
  322 BANASZEK Alan 180
  323 AASVOLD Kristian 179
  326 ROOSEN Timo 177
  327 GUERIN Alexis 176
  328 GARCIA SOSA Jhojan Orlando 176
  329 ZAKARIN Ilnur 175
  331 THALMANN Roland 174
  333 TOUZE Damien 174
  334 CARDIS Romain 172
  338 PARRA CUERDA Jose Felix 171
  340 SWIFT Ben 169
  343 HOEHN Alex 168
  348 DE BOD Stefan 167
  349 LE GAC Olivier 166
  350 IMPEY Daryl 165
  351 BIZKARRA ETXEGIBEL Mikel 164
  352 REIS Rafael Ferreira 164
  353 WARLOP Jordi 164
  354 BARTHE Cyril 164
  355 KOCH Jonas 162
  356 PETILLI Simone 161
  357 KUKRLE Michael 161
  358 SCHLEGEL Michal 160
  359 BERRADE FERNANDEZ Urko 160
  360 GABBURO Davide 159
  361 HULGAARD Morten 159
  362 HIRT Jan 158
  363 LECROQ Jérémy 156
  366 MEYER Cameron 155
  367 BODNAR Maciej 154
  368 REYNDERS Jens 154
  370 RUSSO Clément 153
  371 NORSGAARD JØRGENSEN Mathias 152
  372 ROCHE Nicolas 151
  373 HENAO MONTOYA Sergio Luis 150
  376 DILLIER Silvan 148
  378 CASTROVIEJO NICOLAS Jonathan 146
  379 TOUPALIK Adam 146
  381 BEVIN Patrick 145
  382 PEDERSEN Casper Phillip 145
  383 NIEVE ITURRALDE Mikel 144
  384 TVETCOV Serghei 144
  385 DE LA PARTE GONZALEZ Victor 144
  386 NOPPE Christophe 144
  387 BARCELO ARAGON Fernando 144
  388 MINALI Riccardo 143
  389 CANOLA Marco 141
  390 SCOTSON Miles 141
  391 BADILATTI Matteo 141
  392 MATE MARDONES Luis Angel 140
  393 RIOU Alan 139
  394 DE BUYST Jasper 138
  395 MARCHAND Gianni 138
  396 MERTZ Rémy 138
  398 ERVITI OLLO Imanol 137
  399 VAN LERBERGHE Bert 137
  400 ITURRIA SEGUROLA Mikel 137
  403 CABOT Jérémy 137

  #748207

  Eindklassement op 23/10/2022
  1 Bling Sagan 7 747
  2 Mithrandir 6 798
  3 Rawolf 6 766
  4 The Wolfpack 6 648
  5 King Kelly 6 623
  6 Maillot à Pois 6 598
  7 Hapsnurkers 6 309
  8 Flowtosti 6 304
  9 Noordbiker 6 162
  10 Ivo001 6 128
  11 SvenVDB 6 057
  12 Geel Zwarte Bril 5 604
  13 Lance Beenstrong 5 512
  14 BBFlood1 5 486
  15 Sies 5 261
  16 Kartje 5 227
  17 Aardappeljager 5 222
  18 Mapei 4 975
  19 Teeke_De_Kapper 4 618
  20 BrackenRidgeCycling 4 592
  21 Kokkie1975 4 173
  22 Pier Tol 4 138
  23 Michiel Schut 4 090
  24 Jefgodfather 3 886
  25 Sjonge Jonge 3 675

  EindKlassement TalentCup op 23/10/2022
  1 BBFlood1 575
  2 King Kelly 409
  3 Maillot à Pois 370
  4 Michiel Schut 358
  5 Hapsnurkers 236
  6 Ivo001 196
  7 Rawolf 185
  8 Noordbiker 173
  9 Sjonge Jonge 166
  10 BrackenRidgeCycling 165
  11 SvenVDB 163
  12 Geel Zwarte Bril 144
  13 The Wolfpack 144
  14 Teeke_De_Kapper 134
  15 Flowtosti 134
  16 Aardappeljager 134
  17 Mapei 130
  18 Kokkie1975 109
  19 Jefgodfather 105
  20 Kartje 103
  21 Pier Tol 86
  22 Mithrandir 50
  23 Lance Beenstrong 44
  24 Sies 40
  25 Bling Sagan 3

  #748208

  Overzicht Ploegen en gescoorde punten per renner op 23/10/2022
  Jefgodfather
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  ALAPHILIPPE Julian 2376 489 5
  GAUDU David 1501 771 0
  MATTHEWS Michael 875 1192 0
  DE MARCHI Alessandro 493 143 37
  MENTEN Milan 325 293 0
  VAN DER HOORN Taco 325 360 0
  SBARAGLI Kristian 272 112 10
  RENARD Alexis 247 97 0
  DE GENDT Aimé 225 82 0
  IZAGIRRE INSAUSTI Gorka 220 95 0
  GROSU Eduard-Michael 111 85 10
  MODOLO Sacha 30 62 0

  TOUMIRE Hugo 36 46 5
  RICCITELLO Matthew 9 40 0
  DEHAIRS Simon 5 19 0
  Totaal 7050 3886 67

  BrackenRidgeCycling
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  JAKOBSEN Fabio 1075 879 46
  MADOUAS Valentin 801 952 0
  MEEUS Jordi 875 483 48
  PASQUALON Andrea 499 383 25
  BAGIOLI Andrea 975 321 34
  ABERASTURI IZAGA Jon 399 108 0
  VALTER Attila 501 342 5
  HERREGODTS Rune 599 225 0
  HERMANS Quinten 449 623 0
  WALLS Matthew 399 10 0
  TOLHOEK Antwan 349 71 19
  KONYCHEV Alexander 79 30 0

  VERRE Alessandro 40 62 0
  BERCKMOES Jenno 10 98 0
  NIERI Alessio 0 5 0
  Totaal 7050 4592 177

  Mithrandir
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  VAN DER POEL Mathieu 2650 1230 0
  EVENEPOEL Remco 2650 3154 0
  CAVAGNA Rémi 546 300 0
  TRAEEN Torstein 174 242 95
  EEKHOFF Nils 181 40 0
  ZINGLE Axel 138 727 26
  CONTI Valerio 134 13 0
  JOHANNESSEN Anders Halland 88 87 0
  STAUNE-MITTET Johannes 46 193 0
  VERMAERKE Kevin 151 78 0
  BARTA William 171 63 0
  SHEFFIELD Magnus 71 621 0

  DRAGE Jack 25 0 0
  UHLIG Henri 25 24 0
  LUHRS Luis-Joe 0 26 0
  Totaal 7050 6798 121

  Rawolf
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  COSNEFROY Benoît 1136 1007 52
  PIDCOCK Thomas 1333 599 0
  BARGUIL Warren 643 863 46
  MÄDER Gino 939 340 5
  GIRMAY HAILU Biniam 783 1048 0
  DEGENKOLB John 584 187 5
  SKJELMOSE JENSEN Mattias 536 944 0
  RODRIGUEZ CANO Carlos 489 1082 117
  JORGENSON Matteo 203 337 12
  GONZALEZ RIVERA Abner 183 63 0
  CARR Simon 169 106 0
  VADER Milan 2 5 0

  GARCIA PIERNA Raul 38 114 0
  JONES Taj 7 24 0
  BEVORT Carl-Frederik 5 47 0
  Totaal 7050 6766 237

  Teeke_De_Kapper
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  ASGREEN Kasper 1236 267 0
  CAVENDISH Mark 1251 587 48
  VAN POPPEL Danny 948 644 0
  THOMAS Geraint 1125 921 0
  URAN URAN Rigoberto 918 559 46
  TILLER Rasmus Fossum 495 391 64
  WALSCHEID Maximilian 420 441 66
  FORTUNATO Lorenzo 501 356 0
  NYS Thibau 50 102 0
  HAYTER Leo 33 98 5
  GREGOIRE Romain 23 108 0
  DEL GROSSO Tibor 0 10 0

  BRENNER Marco 31 105 5
  COQUERET Louis 19 0 0
  ROMEO ABAD Ivan 0 29 0
  Totaal 7050 4618 234

  Michiel Schut
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  YATES Adam 1737 988 108
  SCHACHMANN Maximilian 1127 187 0
  IZAGIRRE INSAUSTI Ion 918 565 21
  BENNETT Sam 1207 659 118
  POELS Wout 486 297 0
  HALVORSEN Kristoffer 303 25 0
  FISHER-BLACK Finn 352 37 0
  DOMBROWSKI Joseph Lloyd 334 118 0
  NARVAEZ PRADO Jhonatan Manuel 363 342 10
  FROOME Chris 51 65 0
  JUNGELS Bob 107 449 0
  ISERBYT Eli 15 0 0

  STRONG Corbin 50 358 123
  Totaal 7050 4090 380

  King Kelly
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  MAS NICOLAU Enric 1100 1171 175
  TRENTIN Matteo 927 805 175
  BARDET Romain 844 849 80
  BILBAO LOPEZ DE ARMENTIA Pello 716 1304 0
  MASNADA Fausto 721 246 0
  PARET-PEINTRE Aurélien 646 240 5
  TEUNISSEN Mike 593 292 0
  DEWULF Stan 423 211 0
  MOZZATO Luca 395 595 80
  SCHULTZ Nicholas 297 226 5
  ROMO OLIVER Javier 157 22 0
  UIJTDEBROEKS Cian 181 253 0

  WATSON Samuel 34 188 0
  VAN EETVELT Lennert 16 123 0
  POOLE Max 0 98 0
  Totaal 7050 6623 520

  Flowtosti
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  POGACAR Tadej 4000 3398 410
  CHAMPOUSSIN Clément 535 303 5
  HAMILTON Lucas 525 150 0
  ZIMMERMANN Georg 311 333 0
  GARCIA CORTINA Ivan 301 584 182
  BYSTRØM Sven Erik 292 138 0
  BUCHMANN Emanuel 401 380 0
  STANNARD Robert 301 367 46
  WAERENSKJOLD Søren 112 168 10
  TIBERI Antonio 153 174 0
  LARSEN Niklas 44 15 0
  MILAN Jonathan 25 160 0

  PARET-PEINTRE Valentin 23 10 0
  ARROYAVE CAÑAS Daniel 16 0 0
  LAMPERTI Luke 11 124 86
  Totaal 7050 6304 739

  Sjonge Jonge
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  ALMEIDA Joao Pedro Gonçalves 1969 902 0
  LAMPAERT Yves 873 397 0
  MOSCON Gianni 783 61 36
  CAMPENAERTS Victor 562 495 0
  DAINESE Alberto 452 334 0
  BAUHAUS Phil 342 449 0
  STYBAR Zdenek 442 136 0
  VERMEERSCH Florian 462 275 13
  HODEG CHAGUI Alvaro Jose 342 0 0
  MOSCHETTI Matteo 386 89 0
  MOLANO BENAVIDES Juan Sebastian 386 305 20
  HAGENES Per Strand 1 66 15

  FLYNN Sean 39 65 7
  BARRE Louis 8 92 10
  TENDON Arnaud 3 9 5
  Totaal 7050 3675 106

  BBFlood1
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  COLBRELLI Sonny 1876 130 0
  KÜNG Stefan 1161 1358 80
  CHAVES RUBIO Jhoan Esteban 1017 502 67
  POWLESS Neilson 801 802 150
  BISSEGGER Stefan 762 359 24
  BOUCHARD Geoffrey 584 225 0
  ARENSMAN Thymen 221 955 5
  VAN MOER Brent 251 91 0
  DOULL Owain 121 108 0
  STEINHAUSER Georg 105 25 0
  GREGAARD WILSLY Jonas 68 189 0
  HEALY Ben 33 167 9

  ZAMBANINI Edoardo 21 209 63
  LAURANCE Axel 20 301 0
  MARCELLUSI Martin 9 65 0
  Totaal 7050 5486 398

  Mapei
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  ROGLIC Primoz 3307 1240 0
  LOPEZ MORENO Miguel Angel 1037 650 41
  SIMMONS Quinn 537 243 0
  GROENEWEGEN Dylan 937 850 80
  MEURISSE Xandro 251 349 31
  OLDANI Stefano 253 434 107
  VINE Jay 203 438 5
  KNOX James 203 130 0
  GOOSSENS Kobe 110 144 0
  RIABUSHENKO Aliaksandr 81 50 0
  DE PLUS Laurens 53 57 0
  PETIT Adrien 28 260 0

  HOLTER Aadne 14 71 0
  BRUSSENSKIY Gleb 36 41 0
  VACEK Karel 0 18 0
  Totaal 7050 4975 264

  SvenVDB
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  CARUSO Damiano 1100 626 5
  DEMARE Arnaud 899 1342 178
  VLASOV Aleksandr 999 1619 35
  KELDERMAN Wilco 1019 364 5
  VAN AVERMAET Greg 599 588 36
  DE LA CRUZ MELGAREJO David 605 182 0
  STEIMLE Jannik 309 137 0
  LEKNESSUND Andreas 309 493 10
  VAN DEN BERG Marijn 229 207 32
  ANDERSEN Idar 147 154 0
  SMITH Dion 380 179 0
  DEKKER David 405 3 0

  GAROFOLI Gianmarco 34 10 0
  ÄRM Rait 15 86 0
  SEGAERT Alec 1 67 15
  Totaal 7050 6057 316

  Maillot à Pois
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  NIZZOLO Giacomo 1101 520 6
  SENECHAL Florian 799 480 0
  GANNA Filippo 1315 574 0
  QUINTANA ROJAS Nairo Alexander 1201 665 0
  COVI Alessandro 679 406 28
  KOOIJ Olav 452 968 148
  PINOT Thibaut 552 639 0
  AYUSO PESQUERA Juan 449 1004 0
  RUTSCH Jonas 161 123 5
  BAYER Tobias 161 164 5
  EINHORN Itamar 80 176 58
  PICCOLO Andrea 50 509 137

  VERNON Ethan 39 217 0
  MARTINEZ Lenny 1 121 -11
  DEBRUYNE Ramses 10 32 6
  Totaal 7050 6598 382

  Aardappeljager
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  POLITT Nils 870 367 0
  KONRAD Patrick 900 364 10
  TURGIS Anthony 580 509 10
  HOFSTETTER Hugo 700 827 24
  LATOUR Pierre 700 506 91
  ZANA Filippo 500 515 13
  DUPONT Timothy 350 300 0
  LAFAY Victor 500 314 0
  VENDRAME Andrea 500 282 28
  STEWART Jake 400 360 20
  BETTIOL Alberto 700 563 59
  SISKEVICIUS Evaldas 300 181 0

  GRONDIN Donavan 23 92 0
  RANGEL COSTA Vinicius 22 37 0
  VERVLOESEM Xandres 5 5 0
  Totaal 7050 5222 255

  Kokkie1975
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  MOLLEMA Bauke 1450 682 135
  STUYVEN Jasper 1450 444 0
  VAN BAARLE Dylan 950 694 0
  CORT NIELSEN Magnus 766 416 0
  VANHOUCKE Harm 318 259 0
  KRUIJSWIJK Steven 518 159 0
  BOL Cees 348 57 0
  OOMEN Sam 348 270 10
  ANDERSEN Søren Kragh 398 362 0
  GENIETS Kévin 208 218 0
  WIRTGEN Luc 128 207 0
  CRAS Steff 118 296 0

  JØRGENSEN Adam Holm 20 33 0
  FRETIN Milan 18 76 24
  LEIJNSE Enzo 12 0 0
  Totaal 7050 4173 169

  Ivo001
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  O’CONNOR Ben 969 816 0
  LUTSENKO Alexey 851 454 0
  HAIG Jack 925 364 0
  VIVIANI Elia 777 304 0
  MCNULTY Brandon 526 731 0
  DENNIS Rohan 512 331 0
  GAVIRIA RENDON Fernando 452 384 0
  MAJKA Rafal 351 318 18
  BENNETT George 402 330 78
  MARTINEZ POVEDA Daniel Felipe 666 1278 30
  GROSSSCHARTNER Felix 331 289 10
  DUNBAR Eddie 238 333 0

  GLOAG Thomas 50 80 36
  REPA Vojtech 0 111 0
  COBO CAYON Ivan 0 5 0
  Totaal 7050 6128 172

  Sies
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  YATES Simon 1145 859 0
  ULISSI Diego 995 780 64
  SAGAN Peter 1145 402 0
  ARANBURU DEBA Alexander 641 618 0
  HIRSCHI Marc 735 684 85
  HOELGAARD Markus 501 44 0
  AFFINI Edoardo 399 258 8
  SOBRERO Matteo 353 386 40
  KRON Andreas Lorentz 302 395 33
  FIORELLI Filippo 215 302 0
  GEOGHEGAN HART Tao 402 335 5
  HAMILTON Chris 167 158 5

  DE POOTER Dries 20 22 0
  ANDERSEN Kasper 20 18 0
  PIDCOCK Joseph 10 0 -4
  Totaal 7050 5261 236

  Bling Sagan
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  CARAPAZ MONTENEGRO Richard Antonio 1372 1293 0
  MARTIN Guillaume 1200 986 65
  PEDERSEN Mads 651 1472 0
  KRISTOFF Alexander 747 1433 42
  EWAN Caleb 1080 576 0
  BONNAMOUR Franck 481 243 0
  COQUARD Bryan 469 547 50
  MARIT Arne 372 103 32
  ALBANESE Vincenzo 271 546 0
  BARONCINI Filippo 236 191 0
  BARBIER Pierre 119 284 0
  KORETZKY Victor 2 70 0

  BENEDETTI Gabriele 21 0 0
  HABIMANA Jean Eric 21 0 0
  PONGILUPPI Matteo 8 3 0
  Totaal 7050 7747 189

  Pier Tol
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  WOODS Michael 1381 557 0
  LANDA MEANA Mikel 872 817 150
  CARTHY Hugh 782 424 125
  FUGLSANG Jakob 731 488 5
  BOUHANNI Nacer 723 353 0
  VANMARCKE Sep 617 267 5
  FORMOLO Davide 561 279 56
  NAESEN Oliver 531 440 0
  BONIFAZIO Niccolo 325 114 0
  PLANCKAERT Baptiste 271 158 0
  PRADES REVERTER Eduard 136 120 10
  MOSCA Jacopo 70 35 0

  MARTINELLI Alessio 23 76 0
  PEÑA JIMENEZ Jesus David 23 5 0
  DENS Tuur 4 5 0
  Totaal 7050 4138 351

  Geel Zwarte Bril
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  VINGEGAARD RASMUSSEN Jonas 1500 2204 32
  LAPORTE Christophe 1196 1189 80
  HONORE Mikkel Frølich 900 320 26
  PORTE Richie 800 226 0
  VAN DER SANDE Tosh 506 84 0
  BALLERINI Davide 465 262 130
  FOSS Tobias Svendsen 400 455 48
  DUMOULIN Tom 630 133 0
  EENKHOORN Pascal 285 228 0
  VAN DIJKE Mick 202 240 0
  TERPSTRA Niki 68 47 0
  VAN DIJKE Tim 48 72 0

  VAN BELLE Loe 50 30 0
  HOLTHER Trym Westgaard 0 0 0
  ARRIETA LIZARRAGA Igor 0 114 0
  Totaal 7050 5604 316

  Hapsnurkers
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  HAYTER Ethan 2053 1081 0
  GODON Dorian 800 216 0
  ROTA Lorenzo 658 915 0
  VELASCO Simone 596 227 10
  ALEOTTI Giovanni 588 317 5
  ALLEGAERT Piet 468 474 36
  GESBERT Elie 413 264 0
  CAPIOT Amaury 374 648 33
  BURGAUDEAU Mathieu 250 378 5
  SOSA CUERVO Ivan Ramiro 300 581 215
  TULETT Ben 250 316 0
  SCHMID Mauro 250 656 0

  HINDSGAUL MADSEN Jacob 28 173 0
  DINHAM Matthew 12 63 0
  STOKKE Vegard 10 0 0
  Totaal 7050 6309 304

  Lance Beenstrong
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  ACKERMANN Pascal 1137 414 0
  BENOOT Tiesj 827 543 0
  TEUNS Dylan 707 866 0
  KUSS Sepp 657 246 0
  SERRANO RODRIGUEZ Gonzalo 553 323 0
  CICCONE Giulio 727 507 74
  SARREAU Marc 387 374 12
  WRIGHT Fred 337 416 0
  CALMEJANE Lilian 277 136 0
  LOPEZ PEREZ Juan Pedro 407 432 0
  HINDLEY Jai 777 1181 0
  JANSEN Amund Grøndahl 207 30 0

  BARRENETXEA GOLZARRI Jon 15 41 0
  VAN VEENENDAAL Hidde 17 3 0
  GARCIA FRANCES Pablo 18 0 0
  Totaal 7050 5512 86

  Noordbiker
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  VAN AERT Wout 3508 2810 0
  MERLIER Tim 1512 1054 80
  SIVAKOV Pavel 452 536 0
  JOHANNESSEN Tobias Halland 318 462 0
  CEPEDA ORTIZ Jefferson Alexander 508 176 0
  PRONSKIY Vadim 115 168 0
  VAN DEN BOSSCHE Fabio 138 10 0
  FEDOROV Yevgeniy 117 145 0
  PONOMAR Andriy 69 37 5
  KANTER Max 122 426 49
  MÜHLBERGER Gregor 122 105 0
  BOVEN Lars 19 60 0

  VACEK Mathias 47 164 28
  VANDEPUTTE Niels 2 8 0
  REINDERINK Pepijn 1 1 0
  Totaal 7050 6162 162

  Kartje
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  PHILIPSEN Jasper 1600 1423 158
  MOHORIC Matej 1500 971 83
  VALGREN HUNDAHL (ANDERSEN) Michael 850 144 0
  STORER Michael 500 287 16
  VANSEVENANT Mauri 789 514 24
  BATTISTELLA Samuele 302 447 0
  SOLER GIMENEZ Marc 450 425 0
  FABBRO Matteo 390 71 25
  PÖSTLBERGER Lukas 175 60 0
  FELLINE Fabio 204 109 0
  VAN WILDER Ilan 140 232 42
  PLAPP Lucas 100 441 0

  VANDENABEELE Henri 40 92 0
  DECLERCK Jelle 1 1 0
  SVRCEK Martin 9 10 0
  Totaal 7050 5227 348

  The Wolfpack
  Naam Renner Waarde CQ 23/10 score W27
  BERNAL GOMEZ Egan Arley 2271 5 0
  VALVERDE BELMONTE Alejandro 1400 1320 166
  CATTANEO Mattia 740 101 0
  HIGUITA GARCIA Sergio Andres 799 1320 203
  PADUN Mark 330 176 5
  CONSONNI Simone 280 582 58
  GUERREIRO Ruben Antonio Almeida 240 527 0
  MEINTJES Louis 213 814 0
  THOMAS Benjamin 200 816 14
  GALLOPIN Tony 83 177 12
  KÄMNA Lennard 400 409 0
  HAGEN Carl Fredrik 44 257 5

  BALMER Alexandre 35 85 21
  PAJUR Markus 12 24 0
  LOPEZ GRANIZO Harold Martin 3 35 10
  Totaal 7050 6648 494

  #748209

  Diegene die dit jaar hebben meegespeeld, krijgen voorrang om mee te spelen met de volgende editie samen met Pier Tol die laatste zal eindigen in Divisie 1. Kunnen zijn hier wel weer bevestigen dat ze weer meespelen !

  SammySosa en Vernis promoveren naar Divisie 1.
  Ab Normaal, Jappe666 en Rahims hebben dit jaar in Divisie 1 en Divisie 2 gespeeld en hebben hun plaatst in Divisie 1 kunnen behouden dus hun plekje komt ook vrij in Divisie 2.

  Momenteel zijn er dus al zeker 5 vrije plaatsen. Wie als eerste zich aanmeldt als nieuwe speler, is zeker van een plaatsje !
  Maximum spelers is 24. Dus meld je maar aan als je wil meespelen !

  Wanneer het bieden start, moet ik nog bepalen. Ik wil eerst zeker zijn dat in Divisie 1 iedereen weer bevestigd heeft, als dat niet het geval is, stijgen er nog meer spelers uit Divisie 2 naar Divisie 1 en komen er meer plekjes vrij in Divisie 2

  Ik ben met vakantie van 29/11 tem 6/12. Dus mij lijkt het handigst om het bieden op te starten als ik weer uit vakantie ben. Dan zijn we zeker klaar voor de kerstdagen.

  #748213

  Ik doe sowieso mee, als ik niet promoveer ;)

  #748216

  Bevestiging!

  #748246

  Ik ben er ook weer bij.

  #748273

  Ik doe ook weer mee

  #748307

  Aanrader dit spel !
  Doe graag weer mee.

  #748323

  Ja leuk!! Ben er weer bij!

  #748341

  Present.

  #748346

  Ik doe ook weer mee

  #748368

  De 2021 editie was de allereerste keer dat ik aan een spel met bieden deelnam. Flink wat leergeld betaald, maar het spel is me wel goed bevallen.
  Present om in 2022 beter te proberen doen dus!

  #748378

  Ik doe weer mee!

  #748392

  Ik ben er ook opnieuw bij!

  #748393

  Present

  #748394

  Goed dat je me via email gewekt hebt, Jef. Ik doe graag weer mee.

  #748397

  Fantastisch nieuws, kudos voor jou Jef! Team King Pepermunt gaat de voorbereiding alvast starten ;-)

  #748416

  Ben er dan ook graag weer bij.

  #748423

  Ken het niet. Wil wel meedoen!

  #748492

  Wachtende op een registratie wil ik Hapsnurker graag ook aanmelden. Bevestiging volgt dan later.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 504)

Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Headlines