WIELERMASTER CQ-SPEL 2022 – DIVISIE 2

|
25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 433)
 • #748200

  Dit is het 2de jaar van Divisie 2 van het Wielermaster CQ spel. De eerste editie werd overtuigend gewonnen door Vernis en SammySosa won de strijd om plek 2 zodat ze beiden promoveren naar Divisie 1.

  Het concept wordt niet veranderd dit jaar, slechts de cut-off datum voor de talentencup wordt (natuurlijk) 1 jaar verschoven

  1. 12 renners voor 7.000 CQ punten
  A.d.h.v. de CQ-ranking van 2021 (http://www.cqranking.com/men/asp/gen/cqRankingRider.asp?year=2021 , controleer of de link werkt, want in het verleden werkte hij niet altijd correct heb ik vernomen, maar voor mij werkt ie goed), kan je een team van 12 renners samenstellen ter waarde van 7.000 CQ-punten, waarbij elke renner slechts door 1 deelnemer kan gekozen worden. Dat wordt dus bieden, waarbij de persoon met het hoogste bod op die bepaalde renner het haalt. Let wel: onderbieden wordt niet toegestaan, dezelfde waarde bieden als hun CQ-waarde is prima.
  Het restbudget vervalt volledig, en wordt bv. niet meegerekend in het klassement.

  2. De biedrondes
  Net zoals vorig jaar kan bij de eerste biedronde enkel geboden worden op de Top 200. Zodra het resultaat hiervan bekend gemaakt is., kan de 2de biedronde beginnen. Deze is wel volledig vrij om gelijk welke renner te kiezen, incl. de overgebleven renners uit de Top 200, zolang je je overgebleven budget, en je aantal renners niet overschrijdt. Bij een gelijk bod, worden die deelnemers gevraagd een nieuw bod uit te brengen, mocht dit bod ook gelijk zijn, dan wordt er gekeken wie het eerst het nieuwe bod heeft uitgebracht. Een uitzondering hierop is als een van tweeën niet kan overbieden omdat zijn team compleet is met voorgenoemde renner, in dat geval wordt er direct gekeken naar het moment van bieden. Let op je hoeft niet direct op een volledig team te bieden, dat wil zeggen dat je in de eerste ronde ook slechts op 7 renners kan bieden. Uiteindelijk moet je natuurlijk wel 12 renners hebben.

  Het bieden kan naar [email protected]
  Gelieve geen PB’s te gebruiken aangezien Wielerflist er maar niet in slaagt dit probleem op te lossen.

  Let er aub op dat je:
  – je WF nickname in de mail vermeldt.
  – je de namen van CQ ranking gebruikt, dus Alejandro Valverde maar VALVERDE BELMONTE Alejandro, dit maakt het voor de organisatie een stuk makkelijker en voorkomt dat er op de verkeerde renner geboden wordt.
  – je budget niet overschrijdt.
  – zeker bent van je biedingen: enkel de 1ste mail telt, veranderingen binnen dezelfde biedronde worden niet toegestaan.

  Boden onder de CQ-waarde van 2021 en op renners die reeds opgenomen zijn in een ander team worden genegeerd en het budget dat hiermee geboeid is kan pas in de daaropvolgende ronde gebruikt worden. Echter geeft de spelleider soms de mogelijkheid om dit snel te verbeteren, mocht hij er op tijd achterkomen, maar ga hier niet van uit.
  Indien de totale waarde van de boden het overgebleven budget overstijgt, worden de boden van onderaf genegeerd totdat de waarde van de boden onder het overgebleven budget ligt.

  Alle renners waarvan voor 1 januari vast komt te staan dat ze niet meer zullen wielrennen, kunnen worden teruggegeven aan de bank voor de helft van hun aankoopbedrag (afgerond naar boven). Het vrijgekomen budget moet besteed worden voordat de eerste race van het jaar wordt verreden en pas nadat de normale biedingen zijn voltooid. Mocht dit pas na 1 januari bekend worden, dan heb je pech.

  Voor de eerste ronde, waar meer dan genoeg tijd voor is immers je kan nu al nadenken, geldt als je te laat instuurt dan wordt je plek ingenomen door de eerste van de reservelijst mocht die dat willen.

  3. Talenten Cup
  Terugkerend dit jaar is dat je na de reguliere biedingen (vrijblijvend !) nog eens op 3 renners kan bieden voor samen 50 CQ-punten, met als achtergrondgedachte talent op te sporen. Enige beperking is dat de renner geboren moet zijn op of na 01/01/2000. De punten van die 3 renners tellen gewoon mee met de andere renners, al wordt er tevens een apart klassement voor aangemaakt. Bij een gelijk bod, kan er niet meer opgeboden worden, en gaat de renner naar de eerste mailer.

  4. Weergave resultaten
  Net zoals vorig jaar zal ik mijn uiterste best doen om op maandag een weekuitslag en het nieuwe tussenklassement te publiceren. Ook zal ik op de eerste pagina een update maken van de gescoorde punten per renner die week en in het totaal.

  5. Inschrijven
  Dit jaar zal er wederom met 24 spelers gespeeld gaan worden. De voorrang gaat als volgt:
  Alle spelers die in 2021 hebben meegedaan met uitzondering van Vernis en SammySosa (beide zijn gepromoveerd). Ook Pier Tol heeft een plekje als degradant uit Divisie 1.
  Het is mogelijk dat er nog extra spelers uit Divisie 2 promoveren naar Divisie 1 als er daar spelers afhaken.
  Deze vrije plekken worden dan ingekomen door spelers die op de wachtlijst staan.
  Als je je opgeeft, wees zeker dat je serieus meedoet, niets is vervelender voor de andere spelers als men lang moet wachten op een enkel ander bod.
  Als de deadline voor een biedronde wordt gemist wordt dit gezien als dat je die ronde geen bod hebt uitgebracht, behalve bij de eerste ronde. Als de eerste ronde de deadline wordt gemist kan (en waarschijnlijk zal) er besloten worden die spelers te vervangen door mensen van de wachtlijst.

  6. Begin bied rondes
  We gaan beginnen op 10 november (dan ben ik zeker dat iedereen in Divisie 1 al dan niet heeft geboden en we al dan niet lastminute nog iemand moeten laten promoveren). Op dat moment zal ik ook de waardes van CQ Ranking hier posten als “de echte waardes”. Ik zou iedereen die meedoet willen vragen om zijn eerste bod voor 10 november al klaar te maken zodat de eerste ronde snel afgehandeld kan worden en we op die manier minder snel in tijdnood komen met de andere rondes. Ik zal er alles aan doen om zo snel mogelijk de biedingen te verwerken.

  Ik heb nog iemand nodig die mijn biedingen wil ontvangen (maar er niet naar zal kijken), voordat elke biedronde begint. Mocht je dit willen doen geef dat dan even aan.

  7. Winnaar
  Diegene die eind 2022 de meeste CQ-punten heeft gescoord, is de winnaar van dit spel

  8. Promotie / Degradatie
  De laatste 2 uit Divisie 1 van het eindklassement 2022 zullen degraderen naar Divisie 2. De beste 2 uit Divisie 2 van het eindklassement 2022 zullen promoveren naar Divisie 1.
  Indien in Divisie 1 een speler forfait geeft voor het volgende seizoen, zal hij beschouwd worden als een daler.
  In het geval van 3 of meer spelers uit Divisie 1 die forfait geven voor volgend seizoen, zal Divisie 1 aangevuld worden met de beste spelers uit Divisie 2 zodat Divisie 1 steeds 24 deelnemers heeft.

  Nog enkele losse opmerkingen:
  – wees er zeker van dat de CQ-pagina op 2021 staat!
  – hou de eerste posts in de gaten: deze bevatten nuttige informatie tijdens het bieden: welke renners zijn er reeds gekozen, of welke renners zijn er nog vrij. Kijk deze aub goed na om zo nutteloze biedingen te vermijden
  – de regels zijn hopelijk duidelijk, er worden dan ook geen veranderingen meer toegestaan eenmaal de biedrondes voorbij zijn. Mocht er onverwacht toch iets gebeuren dat niet kan worden opgelost aan de hand van de regels, zal de spelleiding (ik dus) een beslissing nemen. Ik probeer zo goed mogelijk de meningen van de forumleden mee te nemen in die beslissing.

  #748201

  Deelnemers
  1 BrackenRidgeCycling – helemaal volledig incl 3 talenten
  2 Mithrandir – helemaal volledig incl 3 talenten
  3 Rawolf – basisploeg volledig nog 1 talent nodig (budget 5)
  4 Teeke_De_Kapper – helemaal volledig incl 3 talenten
  5 Michiel Schut – basisploeg volledig nog 2 talenten nodig (budget 0)
  6 King Kelly – helemaal volledig incl 3 talenten
  7 Flowtosti – helemaal volledig incl 3 talenten
  8 Jefgodfather – helemaal volledig incl 3 talenten
  9 Sjonge Jonge – helemaal volledig incl 3 talenten
  10 BBFlood1 – helemaal volledig incl 3 talenten
  11 Mapei – helemaal volledig incl 3 talenten
  12 SvenVDB – helemaal volledig incl 3 talenten
  13 Maillot à Pois – helemaal volledig incl 3 talenten
  14 AardappelJager – helemaal volledig incl 3 talenten
  15 Kokkie1975 – helemaal volledig incl 3 talenten
  16 Ivo001- helemaal volledig incl 3 talenten
  17 Sies – helemaal volledig incl 3 talenten
  18 BlingSagan – helemaal volledig incl 3 talenten
  19 Pier Tol – helemaal volledig incl 3 talenten
  20 Chasse_Patate / Geel Zwarte Bril – helemaal volledig incl 3 talenten
  21 Hapsnurkers – helemaal volledig incl 3 talenten
  22 Lance Beenstrong – helemaal volledig incl 3 talenten
  23 Noordbiker – helemaal volledig incl 3 talenten
  24 Kartje – helemaal volledig incl 3 talenten
  25. The Wolfpack – helemaal volledig incl 3 talenten

  #748202

  Resultaat na biedronde 5 dd 20/11/2021
  Jefgodfather – Volzet
  1 ALAPHILIPPE Julian 2 376
  1 MATTHEWS Michael 875
  2 GAUDU David 1 501
  2 MENTEN Milan 325
  2 VAN DER HOORN Taco 325
  2 SBARAGLI Kristian 272
  2 DE GENDT Aimé 225
  3 RENARD Alexis 247
  3 IZAGIRRE INSAUSTI Gorka 220
  3 GROSU Eduard-Michael 111
  3 MODOLO Sacha 30
  5 DE MARCHI Alessandro 493
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  BrackenRidgeCycling – Volzet
  1 JAKOBSEN Fabio 1 075
  1 MEEUS Jordi 875
  1 BAGIOLI Andrea 975
  2 MADOUAS Valentin 801
  2 PASQUALON Andrea 499
  2 ABERASTURI IZAGA Jon 399
  2 VALTER Attila 501
  2 HERREGODTS Rune 599
  2 HERMANS Quinten 449
  2 WALLS Matthew 399
  2 TOLHOEK Antwan 349
  2 KONYCHEV Alexander 79
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Mithrandir – Volzet
  1 VAN DER POEL Mathieu 2 650
  1 EVENEPOEL Remco 2 650
  2 TRAEEN Torstein 174
  2 EEKHOFF Nils 181
  2 ZINGLE Axel 138
  2 JOHANNESSEN Anders Halland 88
  2 STAUNE-MITTET Johannes 46
  3 VERMAERKE Kevin 151
  3 BARTA William 171
  3 SHEFFIELD Magnus 71
  4 CAVAGNA Rémi 546
  4 CONTI Valerio 134
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Rawolf – Volzet
  1 COSNEFROY Benoît 1 136
  1 PITTIGE KOK Thomas 1 333
  1 BARGUIL Warren 643
  1 MÄDER Gino 939
  1 GIRMAY HAILU Biniam 783
  1 DEGENKOLB John 584
  1 SKJELMOSE JENSEN Mattias 536
  1 RODRIGUEZ CANO Carlos 489
  2 JORGENSON Matteo 203
  3 GONZALEZ RIVERA Abner 183
  3 CARR Simon 169
  3 VADER Milan 2
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Teeke_De_Kapper – Volzet
  1 WALSCHEID Maximilian 420
  2 VAN POPPEL Danny 948
  2 HAYTER Leo 33
  2 GREGOIRE Romain 23
  3 ASGREEN Kasper 1 236
  3 TILLER Rasmus Fossum 495
  3 FORTUNATO Lorenzo 501
  3 NYS Thibau 50
  4 THOMAS Geraint 1 125
  4 URAN URAN Rigoberto 918
  4 DEL GROSSO Tibor 0
  5 CAVENDISH Mark 1 251
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Michiel Schut – Volzet
  1 YATES Adam 1 737
  1 BENNETT Sam 1 207
  1 HALVORSEN Kristoffer 303
  2 SCHACHMANN Maximilian 1 127
  2 IZAGIRRE INSAUSTI Ion 918
  2 NARVAEZ PRADO Jhonatan Manuel 363
  2 JUNGELS Bob 107
  3 FISHER-BLACK Finn 352
  3 DOMBROWSKI Joseph Lloyd 334
  3 FROOME Chris 51
  3 ISERBYT Eli 15
  4 POELS Wout 486
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  King Kelly – Volzet
  1 MAS NICOLAU Enric 1 100
  1 TRENTIN Matteo 927
  1 BARDET Romain 844
  1 MASNADA Fausto 721
  1 PARET-PEINTRE Aurélien 646
  1 TEUNISSEN Mike 593
  1 DEWULF Stan 423
  1 MOZZATO Luca 395
  1 SCHULTZ Nicholas 297
  2 BILBAO LOPEZ DE ARMENTIA Pello 716
  2 ROMO OLIVER Javier 157
  2 UIJTDEBROEKS Cian 181
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Flowtosti – Volzet
  1 POGACAR Tadej 4 000
  1 CHAMPOUSSIN Clément 535
  1 HAMILTON Lucas 525
  2 GARCIA CORTINA Ivan 301
  2 BUCHMANN Emanuel 401
  2 STANNARD Robert 301
  3 ZIMMERMANN Georg 311
  3 WAERENSKJOLD Søren 112
  3 LARSEN Niklas 44
  3 MILAN Jonathan 25
  4 BYSTRØM Sven Erik 292
  4 TIBERI Antonio 153

  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Sjonge Jonge – Volzet
  1 ALMEIDA Joao Pedro Gonçalves 1 969
  1 MOSCON Gianni 783
  1 CAMPENAERTS Victor 562
  1 DAINESE Alberto 452
  1 BAUHAUS Phil 342
  1 STYBAR Zdenek 442
  1 VERMEERSCH Florian 462
  1 HODEG CHAGUI Alvaro Jose 342
  2 LAMPAERT Yves 873
  2 MOSCHETTI Matteo 386
  2 MOLANO BENAVIDES Juan Sebastian 386
  3 HAGENES Per Strand 1
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  BBFlood1 – Volzet
  2 COLBRELLI Sonny 1 876
  2 KÜNG Stefan 1 161
  2 POWLESS Neilson 801
  2 ARENSMAN Thymen 221
  2 VAN MOER Brent 251
  2 DOULL Owain 121
  2 GREGAARD WILSLY Jonas 68
  2 HEALY Ben 33
  3 BISSEGGER Stefan 762
  3 BOUCHARD Geoffrey 584
  4 CHAVES RUBIO Jhoan Esteban 1 017
  5 STEINHAUSER Georg 105
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Mapei – Volzet
  1 ROGLIC Primoz 3 307
  1 LOPEZ MORENO Miguel Angel 1 037
  1 SIMMONS Quinn 537
  1 GROENEWEGEN Dylan 9372
  2 VINE Jay 203
  2 KNOX James 203
  2 RIABUSHENKO Aliaksandr 81
  2 DE PLUS Laurens 53
  3 OLDANI Stefano 253
  3 PETIT Adrien 28
  4 MEURISSE Xandro 251
  4 GOOSSENS Kobe 110
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  SvenVDB – Volzet
  1 DEMARE Arnaud 899
  1 VLASOV Aleksandr 999
  2 VAN AVERMAET Greg 599
  2 VAN DEN BERG Marijn 229
  2 DEKKER David 405
  3 CARUSO Damiano 1 100
  3 KELDERMAN Wilco 1 019
  3 DE LA CRUZ MELGAREJO David 605
  3 STEIMLE Jannik 309
  3 LEKNESSUND Andreas 309
  3 ANDERSEN Idar 147
  4 SMITH Dion 380
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Maillot à Pois – Volzet
  1 SENECHAL Florian 799
  1 COVI Alessandro 679
  2 NIZZOLO Giacomo 1 101
  2 KOOIJ Olav 452
  2 PINOT Thibaut 552
  2 AYUSO PESQUERA Juan 449
  2 RUTSCH Jonas 161
  2 BAYER Tobias 161
  2 EINHORN Itamar 80
  2 PICCOLO Andrea 50
  3 GANNA Filippo 1 315
  3 QUINTANA ROJAS Nairo Alexander 1 201
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Aardappeljager – Volzet
  1 TURGIS Anthony 580
  1 DUPONT Timothy 350
  3 HOFSTETTER Hugo 700
  3 LATOUR Pierre 700
  3 ZANA Filippo 500
  3 LAFAY Victor 500
  3 VENDRAME Andrea 500
  3 STEWART Jake 400
  3 BETTIOL Alberto 700
  3 SISKEVICIUS Evaldas 300
  4 POLITT Nils 870
  5 KONRAD Patrick 900
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Kokkie1975 – Volzet
  2 VANHOUCKE Harm 318
  2 KRUIJSWIJK Steven 518
  2 BOL Cees 348
  2 OOMEN Sam 348
  2 ANDERSEN Søren Kragh 398
  2 GENIETS Kévin 208
  2 WIRTGEN Luc 128
  2 CRAS Steff 118
  3 MOLLEMA Bauke 1 450
  3 STUYVEN Jasper 1 450
  3 VAN BAARLE Dylan 950
  3 CORT NIELSEN Magnus 766
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Ivo001 – Volzet
  1 LUTSENKO Alexey 851
  1 HAIG Jack 925
  1 VIVIANI Elia 777
  1 DENNIS Rohan 512
  1 GAVIRIA RENDON Fernando 452
  1 MAJKA Rafal 351
  1 BENNETT George 402
  1 MARTINEZ POVEDA Daniel Felipe 666
  1 GROSSSCHARTNER Felix 331
  2 O’CONNOR Ben 969
  2 MCNULTY Brandon 526
  5 DUNBAR Eddie 238
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Sies – Volzet
  1 YATES Simon 1 145
  1 ULISSI Diego 995
  1 HOELGAARD Markus 501
  2 SAGAN Peter 1 145
  2 HIRSCHI Marc 735
  2 KRON Andreas Lorentz 302
  2 FIORELLI Filippo 215
  2 GEOGHEGAN HART Tao 402
  3 ARANBURU DEBA Alexander 641
  4 AFFINI Edoardo 399
  4 SOBRERO Matteo 353
  4 HAMILTON Chris 167
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  BlingSagan – Volzet
  1 CARAPAZ MONTENEGRO Richard Antonio 1 372
  1 PEDERSEN Mads 651
  1 KRISTOFF Alexander 747
  1 EWAN Caleb 1 080
  1 MARIT Arne 372
  2 MARTIN Guillaume 1 200
  2 BONNAMOUR Franck 481
  2 COQUARD Bryan 469
  2 BARBIER Pierre 119
  2 KORETZKY Victor 2
  3 ALBANESE Vincenzo 271
  3 BARONCINI Filippo 236
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Pier Tol – Volzet
  1 LANDA MEANA Mikel 872
  1 CARTHY Hugh 782
  1 FUGLSANG Jakob 731
  1 BOUHANNI Nacer 723
  1 VANMARCKE Sep 617
  1 FORMOLO Davide 561
  1 NAESEN Oliver 531
  2 WOODS Michael 1 381
  2 PRADES REVERTER Eduard 136
  2 MOSCA Jacopo 70
  3 PLANCKAERT Baptiste 271
  4 BONIFAZIO Niccolo 325
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Geel Zwarte Bril / Chasse Patate – Volzet
  1 VINGEGAARD RASMUSSEN Jonas 1 500
  1 PORTE Richie 800
  1 BALLERINI Davide 465
  1 FOSS Tobias Svendsen 400
  1 DUMOULIN Tom 630
  1 EENKHOORN Pascal 285
  2 HONORE Mikkel Frølich 900
  2 VAN DIJKE Mick 202
  2 TERPSTRA Niki 68
  2 VAN DIJKE Tim 48
  3 LAPORTE Christophe 1 196
  3 VAN DER SANDE Tosh 506
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Hapsnurkers – Volzet
  1 ROTA Lorenzo 658
  1 VELASCO Simone 596
  1 ALEOTTI Giovanni 588
  1 ALLEGAERT Piet 468
  1 GESBERT Elie 413
  1 CAPIOT Amaury 374
  2 HAYTER Ethan 2 053
  2 GODON Dorian 800
  2 BURGAUDEAU Mathieu 250
  2 SOSA CUERVO Ivan Ramiro 300
  2 SCHMID Mauro 250
  3 TULETT Ben 250
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Lance Beenstrong – Volzet
  1 CICCONE Giulio 727
  2 ACKERMANN Pascal 1 137
  2 SARREAU Marc 387
  2 WRIGHT Fred 337
  2 LOPEZ PEREZ Juan Pedro 407
  2 HINDLEY Jai 777
  2 JANSEN Amund Grøndahl 207
  3 TEUNS Dylan 707
  3 KUSS Sepp 657
  4 BENOOT Tiesj 827
  4 SERRANO RODRIGUEZ Gonzalo 553
  4 CALMEJANE Lilian 277
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Noordbiker – Volzet
  1 SIVAKOV Pavel 452
  2 VAN AERT Wout 3 508
  2 MERLIER Tim 1 512
  2 JOHANNESSEN Tobias Halland 318
  2 FEDOROV Yevgeniy 117
  3 PRONSKIY Vadim 115
  3 VAN DEN BOSSCHE Fabio 138
  3 PONOMAR Andriy 69
  3 KANTER Max 122
  3 MÜHLBERGER Gregor 122
  3 BOVEN Lars 19
  4 CEPEDA ORTIZ Jefferson Alexander 508
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Kartje – Volzet
  1 VANSEVENANT Mauri 789
  1 BATTISTELLA Samuele 302
  2 PHILIPSEN Jasper 1 600
  2 STORER Michael 500
  2 SOLER GIMENEZ Marc 450
  2 PLAPP Lucas 100
  3 MOHORIC Matej 1 500
  3 FABBRO Matteo 390
  3 VAN WILDER Ilan 140
  4 PÖSTLBERGER Lukas 175
  4 FELLINE Fabio 204
  5 VALGREN HUNDAHL (ANDERSEN) Michael 850
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  The Wolfpack – Volzet
  1 HIGUITA GARCIA Sergio Andres 799
  2 BERNAL GOMEZ Egan Arley 2 271
  2 GALLOPIN Tony 83
  2 KÄMNA Lennard 400
  3 CATTANEO Mattia 740
  3 PADUN Mark 330
  3 GUERREIRO Ruben Antonio Almeida 240
  3 HAGEN Carl Fredrik 44
  4 VALVERDE BELMONTE Alejandro 1 400
  4 CONSONNI Simone 280
  4 MEINTJES Louis 213
  5 THOMAS Benjamin 200
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  #748204

  Resultaat Talentcup Biedronde 3 dd 27/11/2021
  Jefgodfather – volzet
  T1 TOUMIRE Hugo 36
  T2 RICCITELLO Matthew 9
  T2 DEHAIRS Simon 5
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  BrackenRidgeCycling – Volzet
  T1 VERRE Alessandro 40
  T1 BERCKMOES Jenno 10
  T2 NIERI Alessio 0
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Mithrandir – Volzet
  T1 LUHRS Luis-Joe 0
  T3 DRAGE Jack 25
  T3 UHLIG Henri 25
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Rawolf
  T1 GARCIA PIERNA Raul 38
  T1 JONES Taj 7
  Rest Budget: 5
  Aantal vrije plaatsen: 1

  Teeke_De_Kapper – volzet
  T1 BRENNER Marco 31
  T1 ROMEO ABAD Ivan 0
  T2 COQUERET Louis 19
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Michiel Schut
  T1 STRONG Corbin 50
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 2

  King Kelly – Volzet
  T1 VAN EETVELT Lennert 16
  T2 POOLE Max 0
  T3 WATSON Samuel 34
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Flowtosti – Volzet
  T1 PARET-PEINTRE Valentin 23
  T1 ARROYAVE CAÑAS Daniel 16
  T1 LAMPERTI Luke 11
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Sjonge Jonge – Volzet
  T1 TENDON Arnaud 3
  T2 FLYNN Sean 39
  T2 BARRE Louis 8
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  BBFlood1 – Volzet
  T1 ZAMBANINI Edoardo 21
  T1 MARCELLUSI Martin 9
  T2 LAURANCE Axel 20
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Mapei – Volzet
  T1 HOLTER Aadne 14
  T1 VACEK Karel 0
  T2 BRUSSENSKIY Gleb 36
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  SvenVDB – Volzet
  T1 GAROFOLI Gianmarco 34
  T1 ÄRM Rait 15
  T2 SEGAERT Alec 1
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Maillot à Pois – Volzet
  T1 VERNON Ethan 39
  T1 MARTINEZ Lenny 1
  T2 DEBRUYNE RAMSES 10
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Aardappeljager – Volzet
  T1 GRONDIN Donavan 23
  T1 RANGEL COSTA Vinicius 22
  T1 VERVLOESEM Xandres 5
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Kokkie1975 – Volzet
  T1 JØRGENSEN Adam Holm 20
  T1 FRETIN Milan 18
  T2 LEIJNSE Enzo 12
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Ivo001 -Volzet
  T2 GLOAG Thomas 50
  T2 REPA Vojtech 0
  T2 COBO CAYON Ivan 0
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Sies – Volzet
  T1 ANDERSEN Kasper 20
  T1 PITTIGE KOK Joseph 10
  T2 DE POOTER Dries 20
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  BlingSagan – Volzet
  T1 BENEDETTI Gabriele 21
  T1 PONGILUPPI Matteo 8
  T2 HABIMANA Jean Eric 21
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Pier Tol – Volzet
  T1 PEÑA JIMENEZ Jesus David 23
  T1 DENS Tuur 4
  T2 MARTINELLI Alessio 23
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Geel Zwarte Bril / Chasse Patate – Volzet
  T1 VAN BELLE Loe 50
  T1 HOLTHER Trym Westgaard 0
  T1 ARRIETA LIZARRAGA Igor 0
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Hapsnurkers – Volzet
  T2 HINDSGAUL MADSEN Jacob 28
  T2 DINHAM Matthew 12
  T2 STOKKE Vegard 10
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Lance Beenstrong – Volzet
  T1 VAN VEENENDAAL Hidde 17
  T2 BARRENETXEA GOLZARRI Jon 15
  T3 GARCIA FRANCES Pablo 18
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Noordbiker – Volzet
  T1 VACEK Mathias 47
  T1 REINDERINK Pepijn 1
  T2 VANDEPUTTE Niels 2
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  Kartje – Volzet
  T1 VANDENABEELE Henri 40
  T1 DECLERCK Jelle 1
  T1 SVRCEK Martin 9
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  The Wolfpack – Volzet
  T1 PAJUR Markus 12
  T2 BALMER Alexandre 35
  T2 LOPEZ GRANIZO Harold Martin 3
  Rest Budget: 0
  Aantal vrije plaatsen: 0

  #748205

  Overzicht vrije renners van top 400 CQ Ranking 2021 – na ronde 5
  53 HERMANS Ben 719
  68 WELLENS Tim 615
  78 HERRADA LOPEZ Jesus 574
  84 SWIFT Connor 556
  85 KWIATKOWSKI Michal 549
  86 EIKING Odd Christian 545
  87 VERMEERSCH Gianni 542
  94 SCHELLING Ide 515
  95 MARTIN Daniel 512
  102 NIBALI Vincenzo 478
  126 WELTEN Bram 419
  131 VAN ASBROECK Tom 399
  133 OLIVEIRA Nelson Filipe Santos Simoes 391
  134 GIBBONS Ryan 389
  150 PEDRERO LOPEZ Antonio 345
  153 LASTRA MARTINEZ Jonathan 341
  155 WÜRTZ SCHMIDT Mads 338
  157 DIAZ GALLEGO Jose Manuel 333
  161 TRATNIK Jan 326
  168 BRAMBILLA Gianluca 318
  169 SANCHEZ GIL Luis Leon 317
  175 ADRIA OLIVERAS Roger 310
  176 SKUJINS Toms 309
  179 BOUWMAN Koen 307
  182 THEUNS Edward 302
  184 GILBERT Philippe 299
  188 ARNDT Nikias 295
  189 POLANC Jan 295
  190 COSTA Rui Alberto Faria 294
  192 GREIPEL André 293
  193 ARU Fabio 292
  195 TAARAMÄE Rein 290
  201 TESSON Jason 283
  202 DURBRIDGE Luke 282
  203 KUDUS Merhawi Gebremedhin 281
  204 RODRIGUEZ MARTIN Cristian 280
  205 RESTREPO VALENCIA Jhonatan 276
  206 PERICHON Pierre-Luc 275
  207 LAAS Martin 274
  210 VILLELLA Davide 271
  214 ANIOLKOWSKI Stanislaw 269
  215 SIMON Julien 268
  217 MOLARD Rudy 265
  220 ROCHAS Rémy 262
  225 SEPULVEDA Eduardo 250
  228 MØRKØV CHRISTENSEN Michael 248
  229 RIESEBEEK Oscar 248
  230 LOUVEL Matis 248
  232 AMEZQUETA MORENO Julen 247
  233 RODRIGUEZ GARAICOECHEA Oscar 246
  234 MCLAY Daniel 245
  238 HALLER Marco 239
  239 CLARKE Simon 238
  241 POZZOVIVO Domenico 236
  245 CARBONI Giovanni 235
  246 DE KLEIJN Arvid 232
  248 PICCOLI James 226
  250 WOLF Justin 224
  251 PEREZ Anthony 223
  252 STOSZ Patryk 223
  253 FRAILE MATARRANZ Omar 221
  255 RÄIM Mihkel 216
  258 RODRIGUES Joao Pedro Lourenço 214
  259 CLAEYS Dimitri 213
  262 KANGERT Tanel 212
  263 VAN ROOY Kenneth 212
  264 RICKAERT Jonas 212
  265 WALSLEBEN Philipp 211
  267 HAUSSLER Heinrich 210
  269 ARMIRAIL Bruno 210
  270 MARTIN SANZ Gotzon 210
  271 MOREIRA GUARINO Mauricio Jose 208
  273 MEZGEC Luka 207
  276 MARTIN Tony 206
  277 DELAPLACE Anthony 205
  278 VAN POPPEL Boy 204
  280 LAUK Karl Patrick 202
  284 HOWSON Damien 200
  285 BJERG Mikkel 200
  286 PATERSKI Maciej 199
  287 WILLIAMS Stephen 198
  288 BUITRAGO SANCHEZ Santiago 198
  289 ROBEET Ludovic 197
  290 NYCH Artem 196
  291 ELISSONDE Kenny 194
  292 SHAW James 194
  293 REICHENBACH Sébastien 193
  294 VAN DER LIJKE Nick 193
  297 BOIVIN Guillaume 190
  299 ANTUNES Amaro Manuel Reposo 189
  300 PACHER Quentin 189
  301 CIMOLAI Davide 188
  302 ERIKSSON Lucas 188
  303 DE BONDT Dries 186
  305 RUBIO REYES Einer Augusto 186
  306 HOULE Hugo 185
  310 CERNY Josef 184
  313 GOGL Michael 183
  314 KACZMAREK Jakub 183
  315 BERNARD Julien 183
  316 FERNANDEZ ANDUJAR Ruben 182
  318 CRADDOCK Lawson 181
  319 HARPER Chris 181
  320 VAN HOOYDONCK Nathan 180
  321 OLIVEIRA Rui Filipe Alves 180
  322 BANASZEK Alan 180
  323 AASVOLD Kristian 179
  326 ROOSEN Timo 177
  327 GUERIN Alexis 176
  328 GARCIA SOSA Jhojan Orlando 176
  329 ZAKARIN Ilnur 175
  331 THALMANN Roland 174
  333 TOUZE Damien 174
  334 CARDIS Romain 172
  338 PARRA CUERDA Jose Felix 171
  340 SWIFT Ben 169
  343 HOEHN Alex 168
  348 DE BOD Stefan 167
  349 LE GAC Olivier 166
  350 IMPEY Daryl 165
  351 BIZKARRA ETXEGIBEL Mikel 164
  352 REIS Rafael Ferreira 164
  353 WARLOP Jordi 164
  354 BARTHE Cyril 164
  355 KOCH Jonas 162
  356 PETILLI Simone 161
  357 KUKRLE Michael 161
  358 SCHLEGEL Michal 160
  359 BERRADE FERNANDEZ Urko 160
  360 GABBURO Davide 159
  361 HULGAARD Morten 159
  362 HIRT Jan 158
  363 LECROQ Jérémy 156
  366 MEYER Cameron 155
  367 BODNAR Maciej 154
  368 REYNDERS Jens 154
  370 RUSSO Clément 153
  371 NORSGAARD JØRGENSEN Mathias 152
  372 ROCHE Nicolas 151
  373 HENAO MONTOYA Sergio Luis 150
  376 DILLIER Silvan 148
  378 CASTROVIEJO NICOLAS Jonathan 146
  379 TOUPALIK Adam 146
  381 BEVIN Patrick 145
  382 PEDERSEN Casper Phillip 145
  383 NIEVE ITURRALDE Mikel 144
  384 TVETCOV Serghei 144
  385 DE LA PARTE GONZALEZ Victor 144
  386 NOPPE Christophe 144
  387 BARCELO ARAGON Fernando 144
  388 MINALI Riccardo 143
  389 CANOLA Marco 141
  390 SCOTSON Miles 141
  391 BADILATTI Matteo 141
  392 MATE MARDONES Luis Angel 140
  393 RIOU Alan 139
  394 DE BUYST Jasper 138
  395 MARCHAND Gianni 138
  396 MERTZ Rémy 138
  398 ERVITI OLLO Imanol 137
  399 VAN LERBERGHE Bert 137
  400 ITURRIA SEGUROLA Mikel 137
  403 CABOT Jérémy 137

  #748207

  Tussenklassement op 15/05/2022
  1 Ivo001 3 434
  2 Bling Sagan 3 080
  3 Rawolf 2 985
  4 SvenVDB 2 790
  5 Maillot à Pois 2 781
  6 Mithrandir 2 729
  7 The Wolfpack 2 711
  8 King Kelly 2 561
  9 Lance Beenstrong 2 495
  10 Noordbiker 2 327
  11 Hapsnurkers 2 274
  12 Kartje 2 236
  13 Kokkie1975 2 205
  14 Aardappeljager 2 195
  15 Flowtosti 2 119
  16 Mapei 2 077
  17 Sies 1 886
  18 BBFlood1 1 829
  19 Teeke_De_Kapper 1 793
  20 Pier Tol 1 763
  21 BrackenRidgeCycling 1 759
  22 Geel Zwarte Bril 1 753
  23 Michiel Schut 1 590
  24 Jefgodfather 1 464
  25 Sjonge Jonge 1 418

  Klassement TalentCup op 15/05/2022
  1 BBFlood1 163
  2 Hapsnurkers 156
  3 Maillot à Pois 139
  4 King Kelly 122
  5 Geel Zwarte Bril 118
  6 Kartje 93
  7 Aardappeljager 73
  8 BrackenRidgeCycling 71
  9 Mapei 66
  10 Pier Tol 62
  11 Jefgodfather 55
  12 The Wolfpack 54
  13 Rawolf 40
  14 Sjonge Jonge 39
  15 Noordbiker 36
  16 Michiel Schut 33
  17 Mithrandir 31
  18 Ivo001 31
  19 Kokkie1975 29
  20 Lance Beenstrong 26
  21 Teeke_De_Kapper 23
  22 SvenVDB 23
  23 Flowtosti 19
  24 Sies 13
  25 Bling Sagan 3

  #748208

  Overzicht Ploegen en gescoorde punten per renner op 15/05/2022
  Jefgodfather
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  ALAPHILIPPE Julian 2376 411 0
  GAUDU David 1501 148 0
  MATTHEWS Michael 875 439 0
  DE MARCHI Alessandro 493 5 0
  MENTEN Milan 325 57 5
  VAN DER HOORN Taco 325 76 0
  SBARAGLI Kristian 272 36 0
  RENARD Alexis 247 97 9
  DE GENDT Aimé 225 45 0
  IZAGIRRE INSAUSTI Gorka 220 55 0
  GROSU Eduard-Michael 111 15 0
  MODOLO Sacha 30 25 0

  TOUMIRE Hugo 36 26 5
  RICCITELLO Matthew 9 29 0
  DEHAIRS Simon 5 0 0
  Totaal 7050 1464 19

  BrackenRidgeCycling
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  JAKOBSEN Fabio 1075 370 62
  MADOUAS Valentin 801 391 0
  MEEUS Jordi 875 71 0
  PASQUALON Andrea 499 165 0
  BAGIOLI Andrea 975 71 0
  ABERASTURI IZAGA Jon 399 43 0
  VALTER Attila 501 202 0
  HERREGODTS Rune 599 60 15
  HERMANS Quinten 449 238 0
  WALLS Matthew 399 10 5
  TOLHOEK Antwan 349 42 0
  KONYCHEV Alexander 79 25 0

  VERRE Alessandro 40 29 0
  BERCKMOES Jenno 10 37 0
  NIERI Alessio 0 5 0
  Totaal 7050 1759 82

  Mithrandir
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  VAN DER POEL Mathieu 2650 966 5
  EVENEPOEL Remco 2650 949 0
  CAVAGNA Rémi 546 34 0
  TRAEEN Torstein 174 91 0
  EEKHOFF Nils 181 20 0
  ZINGLE Axel 138 228 0
  CONTI Valerio 134 8 0
  JOHANNESSEN Anders Halland 88 72 0
  STAUNE-MITTET Johannes 46 30 0
  VERMAERKE Kevin 151 51 0
  BARTA William 171 23 0
  SHEFFIELD Magnus 71 226 0

  DRAGE Jack 25 0 0
  UHLIG Henri 25 15 0
  LUHRS Luis-Joe 0 16 0
  Totaal 7050 2729 5

  Rawolf
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  COSNEFROY Benoît 1136 476 0
  PIDCOCK Thomas 1333 246 0
  BARGUIL Warren 643 535 0
  MÄDER Gino 939 257 0
  GIRMAY HAILU Biniam 783 627 35
  DEGENKOLB John 584 99 0
  SKJELMOSE JENSEN Mattias 536 163 0
  RODRIGUEZ CANO Carlos 489 342 0
  JORGENSON Matteo 203 111 0
  GONZALEZ RIVERA Abner 183 20 0
  CARR Simon 169 64 0
  VADER Milan 2 5 0

  GARCIA PIERNA Raul 38 21 0
  JONES Taj 7 19 0
  BEVORT Carl-Frederik 5 0 0
  Totaal 7050 2985 35

  Teeke_De_Kapper
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  ASGREEN Kasper 1236 262 0
  CAVENDISH Mark 1251 323 25
  VAN POPPEL Danny 948 276 0
  THOMAS Geraint 1125 68 0
  URAN URAN Rigoberto 918 106 0
  TILLER Rasmus Fossum 495 178 0
  WALSCHEID Maximilian 420 303 5
  FORTUNATO Lorenzo 501 162 0
  NYS Thibau 50 0 0
  HAYTER Leo 33 25 0
  GREGOIRE Romain 23 62 0
  DEL GROSSO Tibor 0 5 0

  BRENNER Marco 31 17 0
  COQUERET Louis 19 0 0
  ROMEO ABAD Ivan 0 6 0
  Totaal 7050 1793 30

  Michiel Schut
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  YATES Adam 1737 332 0
  SCHACHMANN Maximilian 1127 10 0
  IZAGIRRE INSAUSTI Ion 918 423 0
  BENNETT Sam 1207 262 0
  POELS Wout 486 251 3
  HALVORSEN Kristoffer 303 10 0
  FISHER-BLACK Finn 352 32 16
  DOMBROWSKI Joseph Lloyd 334 21 0
  NARVAEZ PRADO Jhonatan Manuel 363 157 0
  FROOME Chris 51 5 0
  JUNGELS Bob 107 54 0
  ISERBYT Eli 15 0 0

  STRONG Corbin 50 33 0
  Totaal 7050 1590 19

  King Kelly
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  MAS NICOLAU Enric 1100 256 0
  TRENTIN Matteo 927 264 0
  BARDET Romain 844 342 43
  BILBAO LOPEZ DE ARMENTIA Pello 716 659 2
  MASNADA Fausto 721 157 0
  PARET-PEINTRE Aurélien 646 190 0
  TEUNISSEN Mike 593 121 0
  DEWULF Stan 423 111 28
  MOZZATO Luca 395 248 130
  SCHULTZ Nicholas 297 32 0
  ROMO OLIVER Javier 157 12 0
  UIJTDEBROEKS Cian 181 47 0

  WATSON Samuel 34 94 52
  VAN EETVELT Lennert 16 28 0
  POOLE Max 0 0 0
  Totaal 7050 2561 255

  Flowtosti
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  POGACAR Tadej 4000 1261 0
  CHAMPOUSSIN Clément 535 145 0
  HAMILTON Lucas 525 0 0
  ZIMMERMANN Georg 311 90 0
  GARCIA CORTINA Ivan 301 197 0
  BYSTRØM Sven Erik 292 64 0
  BUCHMANN Emanuel 401 88 5
  STANNARD Robert 301 50 0
  WAERENSKJOLD Søren 112 66 0
  TIBERI Antonio 153 119 20
  LARSEN Niklas 44 5 0
  MILAN Jonathan 25 15 0

  PARET-PEINTRE Valentin 23 10 0
  ARROYAVE CAÑAS Daniel 16 0 0
  LAMPERTI Luke 11 9 0
  Totaal 7050 2119 25

  Sjonge Jonge
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  ALMEIDA Joao Pedro Gonçalves 1969 410 14
  LAMPAERT Yves 873 83 0
  MOSCON Gianni 783 20 0
  CAMPENAERTS Victor 562 191 0
  DAINESE Alberto 452 55 5
  BAUHAUS Phil 342 231 14
  STYBAR Zdenek 442 46 0
  VERMEERSCH Florian 462 91 44
  HODEG CHAGUI Alvaro Jose 342 0 0
  MOSCHETTI Matteo 386 76 0
  MOLANO BENAVIDES Juan Sebastian 386 145 0
  HAGENES Per Strand 1 31 0

  FLYNN Sean 39 35 0
  BARRE Louis 8 4 0
  TENDON Arnaud 3 0 0
  Totaal 7050 1418 77

  BBFlood1
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  COLBRELLI Sonny 1876 130 0
  KÜNG Stefan 1161 623 0
  CHAVES RUBIO Jhoan Esteban 1017 85 0
  POWLESS Neilson 801 185 0
  BISSEGGER Stefan 762 77 0
  BOUCHARD Geoffrey 584 164 0
  ARENSMAN Thymen 221 231 1
  VAN MOER Brent 251 40 0
  DOULL Owain 121 49 0
  STEINHAUSER Georg 105 13 0
  GREGAARD WILSLY Jonas 68 40 0
  HEALY Ben 33 29 0

  ZAMBANINI Edoardo 21 83 56
  LAURANCE Axel 20 35 0
  MARCELLUSI Martin 9 45 0
  Totaal 7050 1829 57

  Mapei
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  ROGLIC Primoz 3307 662 0
  LOPEZ MORENO Miguel Angel 1037 160 0
  SIMMONS Quinn 537 114 0
  GROENEWEGEN Dylan 937 186 20
  MEURISSE Xandro 251 268 0
  OLDANI Stefano 253 113 0
  VINE Jay 203 143 0
  KNOX James 203 33 0
  GOOSSENS Kobe 110 90 0
  RIABUSHENKO Aliaksandr 81 20 0
  DE PLUS Laurens 53 31 0
  PETIT Adrien 28 191 0

  HOLTER Aadne 14 61 0
  BRUSSENSKIY Gleb 36 5 0
  VACEK Karel 0 0 0
  Totaal 7050 2077 20

  SvenVDB
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  CARUSO Damiano 1100 463 0
  DEMARE Arnaud 899 398 140
  VLASOV Aleksandr 999 1156 0
  KELDERMAN Wilco 1019 44 0
  VAN AVERMAET Greg 599 228 0
  DE LA CRUZ MELGAREJO David 605 115 0
  STEIMLE Jannik 309 74 0
  LEKNESSUND Andreas 309 98 0
  VAN DEN BERG Marijn 229 98 0
  ANDERSEN Idar 147 5 5
  SMITH Dion 380 85 0
  DEKKER David 405 3 3

  GAROFOLI Gianmarco 34 10 0
  ÄRM Rait 15 0 0
  SEGAERT Alec 1 13 0
  Totaal 7050 2790 148

  Maillot à Pois
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  NIZZOLO Giacomo 1101 301 35
  SENECHAL Florian 799 139 0
  GANNA Filippo 1315 195 0
  QUINTANA ROJAS Nairo Alexander 1201 615 0
  COVI Alessandro 679 245 0
  KOOIJ Olav 452 344 26
  PINOT Thibaut 552 242 0
  AYUSO PESQUERA Juan 449 463 0
  RUTSCH Jonas 161 40 0
  BAYER Tobias 161 15 0
  EINHORN Itamar 80 43 3
  PICCOLO Andrea 50 0 0

  VERNON Ethan 39 117 0
  MARTINEZ Lenny 1 22 0
  DEBRUYNE Ramses 10 0 0
  Totaal 7050 2781 64

  Aardappeljager
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  POLITT Nils 870 142 0
  KONRAD Patrick 900 45 35
  TURGIS Anthony 580 233 0
  HOFSTETTER Hugo 700 590 130
  LATOUR Pierre 700 244 0
  ZANA Filippo 500 71 0
  DUPONT Timothy 350 92 0
  LAFAY Victor 500 167 0
  VENDRAME Andrea 500 219 5
  STEWART Jake 400 168 66
  BETTIOL Alberto 700 125 0
  SISKEVICIUS Evaldas 300 26 7

  GRONDIN Donavan 23 58 0
  RANGEL COSTA Vinicius 22 10 0
  VERVLOESEM Xandres 5 5 0
  Totaal 7050 2195 243

  Kokkie1975
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  MOLLEMA Bauke 1450 154 40
  STUYVEN Jasper 1450 311 0
  VAN BAARLE Dylan 950 586 0
  CORT NIELSEN Magnus 766 41 0
  VANHOUCKE Harm 318 125 15
  KRUIJSWIJK Steven 518 138 0
  BOL Cees 348 20 0
  OOMEN Sam 348 74 0
  ANDERSEN Søren Kragh 398 263 0
  GENIETS Kévin 208 69 0
  WIRTGEN Luc 128 184 0
  CRAS Steff 118 211 0

  JØRGENSEN Adam Holm 20 14 0
  FRETIN Milan 18 15 0
  LEIJNSE Enzo 12 0 0
  Totaal 7050 2205 55

  Ivo001
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  O’CONNOR Ben 969 442 0
  LUTSENKO Alexey 851 139 0
  HAIG Jack 925 243 0
  VIVIANI Elia 777 149 10
  MCNULTY Brandon 526 542 0
  DENNIS Rohan 512 299 0
  GAVIRIA RENDON Fernando 452 267 40
  MAJKA Rafal 351 87 0
  BENNETT George 402 22 0
  MARTINEZ POVEDA Daniel Felipe 666 896 0
  GROSSSCHARTNER Felix 331 27 0
  DUNBAR Eddie 238 290 120

  GLOAG Thomas 50 8 0
  REPA Vojtech 0 18 0
  COBO CAYON Ivan 0 5 0
  Totaal 7050 3434 170

  Sies
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  YATES Simon 1145 481 0
  ULISSI Diego 995 395 0
  SAGAN Peter 1145 77 0
  ARANBURU DEBA Alexander 641 141 0
  HIRSCHI Marc 735 381 0
  HOELGAARD Markus 501 11 0
  AFFINI Edoardo 399 15 0
  SOBRERO Matteo 353 41 0
  KRON Andreas Lorentz 302 156 38
  FIORELLI Filippo 215 113 0
  GEOGHEGAN HART Tao 402 39 0
  HAMILTON Chris 167 23 0

  DE POOTER Dries 20 6 0
  ANDERSEN Kasper 20 7 0
  PIDCOCK Joseph 10 0 0
  Totaal 7050 1886 38

  Bling Sagan
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  CARAPAZ MONTENEGRO Richard Antonio 1372 341 31
  MARTIN Guillaume 1200 373 2
  PEDERSEN Mads 651 541 0
  KRISTOFF Alexander 747 739 78
  EWAN Caleb 1080 289 40
  BONNAMOUR Franck 481 90 0
  COQUARD Bryan 469 217 0
  MARIT Arne 372 25 0
  ALBANESE Vincenzo 271 221 7
  BARONCINI Filippo 236 36 18
  BARBIER Pierre 119 174 0
  KORETZKY Victor 2 31 0

  BENEDETTI Gabriele 21 0 0
  HABIMANA Jean Eric 21 0 0
  PONGILUPPI Matteo 8 3 0
  Totaal 7050 3080 176

  Pier Tol
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  WOODS Michael 1381 333 0
  LANDA MEANA Mikel 872 241 15
  CARTHY Hugh 782 53 0
  FUGLSANG Jakob 731 172 0
  BOUHANNI Nacer 723 353 0
  VANMARCKE Sep 617 30 0
  FORMOLO Davide 561 57 25
  NAESEN Oliver 531 267 0
  BONIFAZIO Niccolo 325 42 12
  PLANCKAERT Baptiste 271 111 12
  PRADES REVERTER Eduard 136 32 0
  MOSCA Jacopo 70 10 0

  MARTINELLI Alessio 23 52 0
  PEÑA JIMENEZ Jesus David 23 5 0
  DENS Tuur 4 5 0
  Totaal 7050 1763 64

  Geel Zwarte Bril
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  VINGEGAARD RASMUSSEN Jonas 1500 543 0
  LAPORTE Christophe 1196 489 0
  HONORE Mikkel Frølich 900 20 0
  PORTE Richie 800 226 0
  VAN DER SANDE Tosh 506 20 0
  BALLERINI Davide 465 42 15
  FOSS Tobias Svendsen 400 74 0
  DUMOULIN Tom 630 91 15
  EENKHOORN Pascal 285 32 0
  VAN DIJKE Mick 202 56 0
  TERPSTRA Niki 68 42 5
  VAN DIJKE Tim 48 0 0

  VAN BELLE Loe 50 4 0
  HOLTHER Trym Westgaard 0 0 0
  ARRIETA LIZARRAGA Igor 0 114 0
  Totaal 7050 1753 35

  Hapsnurkers
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  HAYTER Ethan 2053 360 0
  GODON Dorian 800 147 0
  ROTA Lorenzo 658 140 0
  VELASCO Simone 596 76 0
  ALEOTTI Giovanni 588 20 0
  ALLEGAERT Piet 468 184 9
  GESBERT Elie 413 206 0
  CAPIOT Amaury 374 329 63
  BURGAUDEAU Mathieu 250 146 0
  SOSA CUERVO Ivan Ramiro 300 269 0
  TULETT Ben 250 129 0
  SCHMID Mauro 250 112 7

  HINDSGAUL MADSEN Jacob 28 146 0
  DINHAM Matthew 12 10 0
  STOKKE Vegard 10 0 0
  Totaal 7050 2274 79

  Lance Beenstrong
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  ACKERMANN Pascal 1137 208 0
  BENOOT Tiesj 827 369 0
  TEUNS Dylan 707 619 0
  KUSS Sepp 657 135 0
  SERRANO RODRIGUEZ Gonzalo 553 32 0
  CICCONE Giulio 727 178 0
  SARREAU Marc 387 142 0
  WRIGHT Fred 337 146 0
  CALMEJANE Lilian 277 109 0
  LOPEZ PEREZ Juan Pedro 407 204 148
  HINDLEY Jai 777 322 70
  JANSEN Amund Grøndahl 207 5 0

  BARRENETXEA GOLZARRI Jon 15 26 0
  VAN VEENENDAAL Hidde 17 0 0
  GARCIA FRANCES Pablo 18 0 0
  Totaal 7050 2495 218

  Noordbiker
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  VAN AERT Wout 3508 1074 0
  MERLIER Tim 1512 576 0
  SIVAKOV Pavel 452 82 0
  JOHANNESSEN Tobias Halland 318 208 0
  CEPEDA ORTIZ Jefferson Alexander 508 126 0
  PRONSKIY Vadim 115 15 0
  VAN DEN BOSSCHE Fabio 138 0 0
  FEDOROV Yevgeniy 117 48 3
  PONOMAR Andriy 69 0 0
  KANTER Max 122 140 3
  MÜHLBERGER Gregor 122 20 0
  BOVEN Lars 19 2 0

  VACEK Mathias 47 35 0
  VANDEPUTTE Niels 2 0 0
  REINDERINK Pepijn 1 1 0
  Totaal 7050 2327 6

  Kartje
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  PHILIPSEN Jasper 1600 335 0
  MOHORIC Matej 1500 651 0
  VALGREN HUNDAHL (ANDERSEN) Michael 850 129 0
  STORER Michael 500 125 0
  VANSEVENANT Mauri 789 213 10
  BATTISTELLA Samuele 302 148 69
  SOLER GIMENEZ Marc 450 171 0
  FABBRO Matteo 390 15 0
  PÖSTLBERGER Lukas 175 15 0
  FELLINE Fabio 204 43 1
  VAN WILDER Ilan 140 70 0
  PLAPP Lucas 100 228 0

  VANDENABEELE Henri 40 92 0
  DECLERCK Jelle 1 1 0
  SVRCEK Martin 9 0 0
  Totaal 7050 2236 80

  The Wolfpack
  Naam Renner Waarde CQ 15/05 score W16
  BERNAL GOMEZ Egan Arley 2271 0 0
  VALVERDE BELMONTE Alejandro 1400 713 4
  CATTANEO Mattia 740 10 0
  HIGUITA GARCIA Sergio Andres 799 682 0
  PADUN Mark 330 86 0
  CONSONNI Simone 280 245 4
  GUERREIRO Ruben Antonio Almeida 240 127 0
  MEINTJES Louis 213 108 0
  THOMAS Benjamin 200 256 0
  GALLOPIN Tony 83 111 0
  KÄMNA Lennard 400 264 77
  HAGEN Carl Fredrik 44 55 50

  BALMER Alexandre 35 20 10
  PAJUR Markus 12 15 0
  LOPEZ GRANIZO Harold Martin 3 19 0
  Totaal 7050 2711 145

  #748209

  Diegene die dit jaar hebben meegespeeld, krijgen voorrang om mee te spelen met de volgende editie samen met Pier Tol die laatste zal eindigen in Divisie 1. Kunnen zijn hier wel weer bevestigen dat ze weer meespelen !

  SammySosa en Vernis promoveren naar Divisie 1.
  Ab Normaal, Jappe666 en Rahims hebben dit jaar in Divisie 1 en Divisie 2 gespeeld en hebben hun plaatst in Divisie 1 kunnen behouden dus hun plekje komt ook vrij in Divisie 2.

  Momenteel zijn er dus al zeker 5 vrije plaatsen. Wie als eerste zich aanmeldt als nieuwe speler, is zeker van een plaatsje !
  Maximum spelers is 24. Dus meld je maar aan als je wil meespelen !

  Wanneer het bieden start, moet ik nog bepalen. Ik wil eerst zeker zijn dat in Divisie 1 iedereen weer bevestigd heeft, als dat niet het geval is, stijgen er nog meer spelers uit Divisie 2 naar Divisie 1 en komen er meer plekjes vrij in Divisie 2

  Ik ben met vakantie van 29/11 tem 6/12. Dus mij lijkt het handigst om het bieden op te starten als ik weer uit vakantie ben. Dan zijn we zeker klaar voor de kerstdagen.

  #748213

  Ik doe sowieso mee, als ik niet promoveer ;)

  #748216

  Bevestiging!

  #748246

  Ik ben er ook weer bij.

  #748273

  Ik doe ook weer mee

  #748307

  Aanrader dit spel !
  Doe graag weer mee.

  #748323

  Ja leuk!! Ben er weer bij!

  #748341

  Present.

  #748346

  Ik doe ook weer mee

  #748368

  De 2021 editie was de allereerste keer dat ik aan een spel met bieden deelnam. Flink wat leergeld betaald, maar het spel is me wel goed bevallen.
  Present om in 2022 beter te proberen doen dus!

  #748378

  Ik doe weer mee!

  #748392

  Ik ben er ook opnieuw bij!

  #748393

  Present

  #748394

  Goed dat je me via email gewekt hebt, Jef. Ik doe graag weer mee.

  #748397

  Fantastisch nieuws, kudos voor jou Jef! Team King Pepermunt gaat de voorbereiding alvast starten ;-)

  #748416

  Ben er dan ook graag weer bij.

  #748423

  Ken het niet. Wil wel meedoen!

  #748492

  Wachtende op een registratie wil ik Hapsnurker graag ook aanmelden. Bevestiging volgt dan later.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 433)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Laatste nieuws