Wielerklassiekers!

|
12 berichten aan het bekijken - 1 tot 12 (van in totaal 12)
 • #371334

  Het wielerklassiekers spel loopt al iets meer dan 16 jaar!

  Bij het spel krijg je een ploeg tot je beschikking en renners uit je ploeg presteren naar mate hoe ze in het echt presteren. Met je ploeg kun je transfers doen met andere ploegen/managers en ook kunnen er renners aangetrokken worden van een lijst met nog niet gekozen renners, hier komen ook elk jaar de neo profs op te staan.

  Je team zal nooit worden gereset en je kan dus met een lange termijn visie te werk gaan. Er spelen al heel wat mensen van Wielerflits mee en we zouden het leuk vinden als jij ook mee gaat doen!

  Op het moment is er nog 1 team vrij, namelijk: Lampre (de teams lijken echter totaal niet op de teams zoals ze nu zijn).

  Een paar renners van Lampre zijn bijvoorbeeld: Brandle, S Bennett, S Lammertink, Kump, Boaro enz. Voor het volledige team kun je hier kijken: http://s15.zetaboards.com/wielerklassiekers/topic/10375143/1/#new

  Als je mee wilt doen ga dan naar http://s15.zetaboards.com/wielerklassiekers/index/ maak een account aan en schrijf je in, in het inschrijvingsforum. Degene die zich het eerste inschrijft heeft de eerste keus uit deze team!

  #371470

  Het spel is overigens echt bedoeld voor de echte wielerfans die vanuit hun wielerkennis een eigen team kunnen bouwen. Dus je zal echt door de jaren heen moeten bouwen aan het verbeteren van je team!

  Dus heb jij veel wielerkennis en denk jij dat je jou team naar de top kan loodsen, meld je dan aan!

  #372055

  Een van de 3 teams is inmiddels gekozen, we hebben er nog 2 over. Wie o wie heeft de eerste keuze?

  #373341

  We zijn nog steeds op zoek naar 2 enthousiaste wieler fanaten!

  #374251

  We zijn nog steeds zoekende voor 2 teams.

  #374253

  Wat schuift het ?

  #374257

  KJP

  Een erg leuk spel dit, dus als je een wielerfanaticus bent en ook van wielerspellen houdt ben je echt aan het goede adres.

  Het is voor iedereen gratis, behalve voor mensen die constant zelfverzonnen termen als wachtwachtpoeffer en Monster van Wielerstein bezigen. Die moeten een tientje per maand aflappen. ;)

  #378018

  Up

  #380489

  Beide teams zijn nog beschikbaar, wie durft er de uitdaging aan om met deze teams zichzelf naar boven toe te werken.

  #383868

  We zijn nog steeds op zoek…

  #387939

  Inmiddels is er nog maar 1 team over, waarvoor we op zoek zijn naar een manager. Wie of wie durft de uitdaging aan om dit team naar de top te werken.

  #576878

  Er is inmiddels weer een opening is het spel, meld je snel aan!

12 berichten aan het bekijken - 1 tot 12 (van in totaal 12)

Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Headlines