WielerFlits Legt Uit

|
18 berichten aan het bekijken - 1 tot 18 (van in totaal 18)
 • #552084

  Een voorjaar zonder klassiekers. Wie had ooit gedacht dat dit zou gebeuren. Ik in ieder geval niet. Deze (te) lange periode zonder profwedstrijden nodigt ons uit nieuwe en andere verhalen te vertellen.

  Sinds vorig jaar september maak ik de videoserie WielerFlits Legt Uit, waarin in ik soms complexe zaken uit de wielerwereld op een visueel interessante wijze probeer uit te leggen.

  Nu de sportief technische onderwerpen minder relevant zijn, aangezien er geen wedstrijden zijn, ben ik benieuwd wat jullie op dit moment interesseert. Welk onderwerp of thema verdient meer uitleg?

  Heb je een suggestie? Plaats het als reactie op dit forumbericht of contacteer mij direct via Twitter (@horssels), Instagram (@maximhorssels) of via e-mail ‘maxim[at]wielerflits.nl.

  #552085
  #552173

  Zeer actueel thema. Ben ermee aan de slag.

  #552189

  ik ga zeker kijken :)

  #552668

  Wat betekent een lockdown voor dopingcontroleurs?

  #552693

  In aansluiting op Klootje Kriekeljon

  Worden renners ook in deze periode nog steeds op doping getest en is dit door allerlei maatregelen nog anders dan voor deze hele pandemie?

  #553702

  Wellicht ben je ‘m al tegengekomen op de voorpagina van de site. Een nieuwe uitlegvideo over de financiele gevolgen van het coronavirus voor de wielersport is klaar. Gisteren is-ie online gegaan.

  Hoe het coronavirus ook het wielrennen pijn doet

  #553786

  Ik ben heel benieuwd naar de ontwikkelingen op de transfermarkt. Er lopen veel contracten af. Er is veel onzekerheid over 2021. Hoe doet Jumbo dit, of Quickstep? En wat doen makelaars en renners?

  #554166

  In aansluiting hierop ben ik wel benieuwd hoe het dit jaar gaat met de stagiaires. Normaal stromen die per augustus in, maar als dan nog het grootste deel van het seizoen moet worden afgewerkt, dan lijkt me dat vreemd. Als er al een seizoen komt natuurlijk…

  #556449

  Voor een nieuw verhaal ben ik benieuwd naar jullie mening over eRacing. Is het een blijvertje? Wat moet volgens jou verbeteren? Volgen jullie het alleen als er grote namen meedoen?

  Benieuwd naar jullie mening en inzichten.

  #556452

  De typische dingen, interactie en omgevingsfactoren die de koers leuk en aantrekkelijk maken, mis je natuurlijk bij eRacing. Daarnaast vind ik het helemaal niks als er geen controle is op de ingevoerde standaarden van de renners, dan heb je geen gelijk speelveld.

  #556465

  Ik heb tot dusver twee eRaces bekeken: Ronde van Vlaanderen en de Ronde van Zwitserland.

  De Ronde van Vlaanderen (op BKool) vond ik erg leuk om te volgen en smaakte zeker naar meer! Dit hoofdzakelijk door het sterke deelnemersveld, ‘echte’ koerstactieken met in het wiel zitten en natuurlijk commentaar van Michel & José (en de gekende omkadering door Sporza).

  De Ronde van Zwitserland had een geweldig deelnemersveld en de Zwitsere omgeving was mooi geïmplementeerd in de race. Helaas ontbrak hier dé essentie van koers: tactisch in de wielen rijden. Rouvy (platform waarop gereden werd) doet niet aan slipstream waardoor het een soort tijdrit met massastart werd. Hierdoor was de wedstrijdontwikkeling niet zo interessant (drie van de vijf etappes werden gewonnen door een tijdritspecialist met een lange solo) waardoor ik snel afhaakte.

  Ieder weekend een eRace op BKool met de deelnemerslijst van de Ronde van Zwitserland zou ik zeker willen zien!

  #556924

  Eracing is bezigheidstherapie voor wielrenners en methadon voor wielervolgers. Iedereen wil het liefst terug naar de echte verslaving.

  #556984

  Voor de periode dat er geen echte koersen zijn is dit wel onderhoudend. Heb zelf de ronde van Vlaanderen en de Tour for All gezien en dat is best leuk om naar te kijken. Zeker met al die extra features die ingezet kunnen worden , maar het is toch echt mooier om naar een koers te kijken waarbij de renners daadwerkelijk op dezelfde weg en in dezelfde groep rijden.

  #557953

  Het mooie aan wielrennen is ook de onvoorspelbaarheid en tactieken, die 2 belangrijke aspecten mis je compleet met E-racing. Ja je kan powerups gebruiken maar het is toch niks

  #560010

  Hoe kan je een eigen forum aanmaken?

  #560012

  Helemaal onderaan het forum, staat het forumoverzicht, met allemaal categorien, klik op de categorie waar jouw onderwerp betrekking op heeft. Bijv: https://www.wielerflits.nl/wielerforum/forum/wielerspellen/overige-wielerspellen/. en dan staat links boven in het geel: nieuw topic.

  #560015

  Bedankt!

18 berichten aan het bekijken - 1 tot 18 (van in totaal 18)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.