WFticker: Dwars door Vlaanderen 2016

|
25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 69)
 • #149809

  Vanaf morgen wordt hier de stand van zaken van bepaalde koersen via een liveblog bijgehouden . Een aantal vrijwilligers houden hier de gebeurtenissen bij in de koers. Voor de reacties op de koers verwijzen wij jullie naar het volgtopic.

  23-3 Dwars door Vlaanderen

  #149814

  Zelfs liveblogs over bijzaken als wielrennen, terwijl de WF volgtopics en vele andere media dit meestal keurig voor ons verzorgen. En dat juist nu besloten op een dag als vandaag waar liveblogs wel zinvol zijn en waren.
  Als je echt moet werken op je werk of anderszins verhinderd bent een koers te volgen bieden de diverse verslagen o.a. hier op Wielerflits maar ook de diverse overige tickers, streams e.d. voldoende om e.e.a. te volgen.
  Ik kan dit er echt niet meer bij hebben qua leestijd en bij wielrennen is het zien van de koers het belangrijkste wat telt. Zelfs bij zgn. sprintetappes :p

  #149817

  @Simplex je hoeft het toch ook niet te volgen of te lezen. Er is blijkbaar een behoefte. En het afgelopen jaar is bijvoorbeeld Daan met zijn koersupdate in het volgtopics veelal gevraagd om daarmee te stoppen. Toch was er ook daar vraag naar. Ik heb toen al eens voorgesteld om het te scheiden en er is nooit wat mee gedaan. Veel tickers zijn in het engels, spaans of andere talen. Diegene die er behoefte aan heeft om een duidelijke ticker in het NL’s te hebben die kunnen het hier lezen, bijvoorbeeld die op het werk geen andere mogelijkheid heeft. Laten we gewoon eens kijken of het werkt en of er behoefte aan is. Verder wil ik er hier geen al te veel woorden aan vuil maken om dit topic verder schoon te houden.

  #149874

  WFticker #DDV over 15 minuten start de 71e editie van Dwars door Vlaanderen. Een groot aantal ploegen start maar met 7 renners, Movistar zelfs maar met 4. De ploegen die wel met 8 man aan de start staan zijn: Lotto-Soudal, BMC, Trek, Tinkoff, LottoJumbo, Topsport Vlaanderen, Wanty-Groupe Gobert, Direct Energy, Fortueno, Southeast, Roompot, Stolting en Gazprom.

  #149879

  WFticker #DDV De start wordt voorafgegaan met een minuut stilte voor de slachtoffers van de aanslagen in Brussel van gisteren.

  #149880

  WFticker #DDV We zijn vertrokken voor de 199.7km tot aan Waregem

  #149885

  @ rahimns:
  mogen we hier het koersverloop bespreken? WF laat het vooralsnog afweten met het volgtopic.

  #149886

  @8.6 tot dat het volgtopic is geopend dan maar, het is juist wel de bedoeling om beide topics gescheiden te houden. Het was juist die kritiek op bijv. Daan waarom ik het op deze manier probeer.

  #149888

  WFticker #DDV Na de officieuze start, dan nu de officiele start nadat er voor een 2e keer een minuut stilte is gehouden. Meteen een poging van een renner van Fortuneo, alleen die wordt in de kiem gesmoord.

  #149891

  WFticker #DDV Een poging nu van 7 renners… die heeft meer kans van slagen. Ze slaan meteen een gaatje.

  #149893

  Gewoon een vraagje: volg je de Sporza ticker ? Of enkel de DDV-twitter ? Want veel info krijg je op de twitter van de verschillende ploegen.
  En waar filter je ? Zo start Lampaert niet, maar werd hier niet vermeld. Toch belangrijk aangezien hij bij de favorieten behoorde.

  #149897

  @Silent Hill Ik volg meerdere bronnen, ik had lampaert misschien apart kunnen vermelden.. maar ik heb het wat algemener gehouden. Het is nog even aftasten wat ik allemaal hier wel of niet moet gaan melden.

  #149898

  WFticker #DDV Voorlopig nog niet veel voorsprong voor de 7, het peloton laat ze nog niet echt begaan. Nog niet bekend welke renners zich in de kopgroep bevinden.

  #149899

  WFticker #DDV De 7 zijn weer terug in het peloton, het spel kan opnieuw beginnen.. nog 188km

  #149902

  WFticker #DDV Na 22km is het nog steeds onrustig, een volgend groepje is weggesprongen, maar ook zij krijgen voorlopig niet veel ruimte

  #149905

  WFticker #DDV Het weer zit ook niet echt mee, het regent hevig in dit deel van Belgie. De kopgroep van 6 bestaat uit Gougeard (AG2R), Asselman (Roompot), Manakov en Boev (Gazprom), Van Melsen (Wanty-Groupe Gobert) en Kirsch (Stölting).

  #149906

  WFticker #DDV Het peloton heeft blijkbaar vrede met dit zestal en geeft ze de ruimte… we zijn nu 35km onderweg.

  #149908

  WFticker #DDV de voorsprong loopt op tot boven de halve minuut

  #149915

  WFticker #ddv voorsprong loopt op tot boven de 4 minuten

  #149918

  WFticker #DDV het peloton geeft de kopgroep nog iets meer ruimte, nu 5 minuten. Het gemiddelde in het 1e uur lag op 44,5km

  #149923

  WFticker #DDV na zo’n 50km koers heeft het peloton al een achterstand van 7 minuten, zou Cougeard alweer denken aan een kunstje

  #149927

  WFticker #DDV Lotto-Soudal heeft zich aan de kop van het peloton genesteld en onder hun aanvoering blijft de voorsprong nu stabiel en loopt zelfs iets terug.

  #149932

  WFticker #DDV het peloton heeft nu 60km achter de rug en de voorsprong van de kopgroep blijft schommelen tussen de 6,5 en 7 minuten. Over 20km bereiken wel de heuvelzone

  #149941

  hallo, Rahimns, ben je in slaap gevallen of zo? ;)
  5.45 bedraagt de voorsprong van de kopgroep met nog zo’n 92 km te gaan. er was een breukje in het peloton door een valpartij en hard op kop rijden van de Lotto’s, maar weer samengesmolten. Keisse en Tuft mengen het peloton.

  #149947

  WFticker #DDV voorlopig blijft de rust in de wedstrijd, voorsprong loopt wel terug tot onder de 6 minuten

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 69)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Headlines