Vrouwenwielrennen

|
5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • #495202

  Een topic om te informeren naar en te discusiëren over het vrouwenwielrennen.

  #495204

  Minder bericht uit Zweden, waar morgen een TTT en zondag een wegrit als World Tour wedstrijden worden georganiseerd. Het WNT-ROTOR team dat normaal ging aantreden met Lisa Brennaue, Franziska Brauße, Claudia Koster, Clara Koppenburg en Sarah Rijkes zijn aangereden door een auto. Ze zullen niet kunnen starten in de TTT, over de wegrit is nog niets bekend.
  Klik

  Over de wedstrijd gesproken. Best leuk zo een ploegentijdrit als World Tour koers, ik verwacht dat Canyon Sram nog eens zal bewijzen waarom ze verdiende wereldkampioenen zijn, de ploeg waarmee ze starten is heel sterk. Voor de wegwedstrijd van zondag zal Vos iets moeten verzinnen om van Lorena Wiebes weg te raken voor de eindsprint.

  #495211

  Dit topic was er op zich al, maar bijna drie jaar niet meer in gepost. Hopelijk gaat het in de herkansing beter.

  Naar bericht over WNT-ROTOR, gelukkig lijkt de schade vooral materieel te zijn.

  #495418

  Trek-Segafredo (VAN DIJK Ellen, WORRACK Trixi, CORDON-RAGOT Audrey, WILES Tayler, LONGO BORGHINI Elisa & WINDER Ruth) winnen de TTT. Ze halen het met 25 seconden voorsprong op de wereldkampioenen, Canyon-Sram. Canyon-Sram moest in laatste instantie starten met 5 vrouwen na het uitvallen van Alexis Ryan, dus ze hebben best nog sterk gereden.

  #496691

  Lizzie Deignan stop na de Olympische Spelen in Tokyo.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.