TJV supporters

|
16 berichten aan het bekijken - 1 tot 16 (van in totaal 16)
 • #539182

  Sinds begin 2018 zijn we op verzoek van Jumbo-visma een online supportersgroep begonnen. Daar hebben we met veel plezier energie ingestoken. Na wat personele wijzigingen binnen de ploeg heeft TJV wat afstand genomen van dit initiatief en stonden we dus op eigen benen. Dat hebben we daarna zo goed mogelijk geprobeerd op te pakken en ondertussen bouwen geleidelijk aan een groeiende groep volgers.

  We hebben onze activiteiten de afgelopen jaar behoorlijk uitgebreid en zijn actief op verschillende platformen:

  Facebook, Twitter, Instagram en ook op onze nieuwe website.

  We maken een podcast, hebben een vaste columnist en sinds dit jaar maken we ook live-updates via Twitter.

  Nu zoeken we nog extra ondersteuning voor onze sociale media werkzaamheden en dan vooral voor de live-updates op Twitter. Het is best arbeidsintensief omdat alleen te doen. Dus daar kunnen we wel wat ondersteuning in gebruiken.

  Dus heb je interesse laat het mij weten. We zoeken daarnaast ook een extra columnist. Ook voor andere ideeën staan we open.

  Neem gerust via een pb contact met me op of mail naar info@tjvsupporters.eu

  #565535

  We zijn op zoek naar iemand die het leuk zou vinden om voor en nabeschouwingen te maken voor de wedstrijden waaraan TJV meedoet en geschreven vanuit het oogpunt van de supporter voor onze website. Over de selectie, het verwachtte wedstrijdverloop en de kansen voor de ploeg op dag of eindzeges. Heb je interesse laat het mij dan weten via een pb of mail.

  #565536

  .

  #637644

  We hebben vanaf vandaag ook een eigen forum… heb je zin om te komen discussiëren over Team Jumbo-Visma en over de koers… kom dan eens kijken op:

  TJVSupportersforum.eu

  #637906

  Zaterdag gaat de ploeg van Jumbo-Visma op trainingskamp om zich voor te bereiden op de start van het seizoen. Wij komen met een aantal interviews met renners van de ploeg. Om te beginnen met nieuwkomer Nathan van Hooydonck.

  lees hem hier 👇

  Jesse van Dalen in gesprek met…. Nathan van Hooydonck

  #637985

  @rahimns
  @Yeez
  Prima interview met Nathan Van Hooydonck, die ook al eerder op mijn verlanglijstje heeft gestaan.
  Ik ben eigenlijk nog wel benieuwd hoe hij ’t samen met Pascal Eenkhoorn gaat doen in die klassiekers. Die jongens kennen elkaar van BMC. en hebben ook samen gekoerst.

  #637995

  @kelderfan dat ben ik niet. Ik wist ook niet dat er precies iemand met dezelfde voor- en achternaam op deze wereld rondliep. Vrij bizar vind ik het wel 😂 en dit is geen grap

  #637998

  @Kelderfan het is inderdaad een andere Jesse van Dalen. Puur toeval

  #638000

  Kan gebeuren en sorry @Yeez. Misschien mag jij ook eens een renner interviewen. Dat zou niet verkeerd zijn.
  Maar @rahimns worden er nu meer renners voorgesteld via dit kanaal.

  #638003

  @kelderfan daar is geen sorry voor nodig hoor ;)

  #638054

  Dank voor het verzamelen en ik kijk uit naar meer interviews.
  puntje van kritiek: de vragen missen een beetje, dus het is meer een monoloog qua lezen waar wat kopjes bij zijn geplaatst. Ook de kopjes mogen wat veelzeggender voor mijn gevoel.

  Hebben jullie Tijmen Camps ook erbij betrokken? die had een poosje die leuke opzet met vragen verzamelen en vervolgens bij renners antwoorden halen.

  #638057

  @Sepiroth we hebben voor deze keer een iets andere opzet gekozen en Jesse heb ik alle ruimte gegeven om zijn verhaal te maken. Nathan wilde liever niet meewerken aan een 1 op 1 gesprek en bij hem hebben we dus de vragen verstuurd en kwamen er nogal korte antwoorden terug. Dat Jesse daar nog dit van heeft weten te maken is een groot compliment waard… zeker omdat je zijn antwoorden geen onrecht wilt aandoen. Je kan ze moeilijk zelf veranderen. De overige interviews zullen hopelijk iets meer lijken op een echt twee gesprek. Maar ik zal je opmerkingen doorzetten naar Jesse.

  #638594

  De meeste renners van Jumbo-Visma zijn op trainingskamp in Alicante en gaan zich voorbereiden op de start v/h seizoen. Jesse van Dalen sprak voor zijn vertrek met nieuwkomer David Dekker

  Lees hier 👇 het resultaat en laat eventueel een reactie achter.

  Jesse van Dalen in gesprek met….David Dekker

  #638607

  die “wennen wint nooit” is wel een hele mooie lijfspreuk voor een topsporter.

  #638616

  Hahahaha

  #639516

  Interview: Jesse van Dalen in gesprek met…. Maarten Wynants

  Voordat Jumbo-Visma met al het nieuws komt voor komend seizoen sprak Jesse van Dalen voor ons al met Maarten Wynants over zijn laatste jaar bij de ploeg, de nieuwe Cervelo en zijn ultieme tourploeg. Lees het hier 👇

  Jesse van Dalen in gesprek met….Maarten Wynants

16 berichten aan het bekijken - 1 tot 16 (van in totaal 16)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Laatste nieuws