Grande Casino Podcast van TJVSupporters

|
25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 73)
 • #456705

  We hebben sinds vandaag een eigen podcast waar ook @Wielerfan1987 aan mee heeft gedaan. Het eerste deel kijkt terug op het voorjaar van Team Jumbo Visma en verder kijken we ook vooruit naar de Giro en de Tour of California.

  Je kan hem hier beluisteren en we zijn ook erg benieuwd naar jullie reacties.

  https://tjvspodcast.wixsite.com/mijnsite/podcast

  #456814

  Goed bezig leuk om naar te luisteren

  #456829

  80 minuten, wauw. Kun je een paar passages met hoogtepunten noemen?

  #456854

  @xistnc en ik was bang dat we niet eens aan een uur zouden komen ;)

  #456857

  Jullie hebben kennelijk alleen maar gesproken over Primož Roglič; dan kom je al snel aan een uur.

  #456865

  Niet geluisterd dus @kelderfan

  #456888

  Blijkt Rahim zich prima overeind te houden in dit legitiem gekleurde hoording. Niet slecht heren.

  #456891

  Rahimns wel een fijne stem voor een podcast.

  de host klinkt een beetje alsof hij in mn nek zit te puffen. centimetertje extra vanaf de microfoon geen overbodige luxe, maar het kan aan mij liggen.

  @xictnc vanaf een minuut of 30 is het girodeel over dan komt een goed stuk vind ik

  #456895

  @Random wielerliefhebber dat is mijn schuld, ik praatte niet altijd even goed in de microfoon, daardoor moest hij het geluid iets opblazen en klinkt de host misschien is harder. Ik heb weinig radioervaring ;) hopelijk gaat dat de komende keer wat beter.

  #456896

  Vind k ook. Prima stem voor zoiets. Natuurlijk gebruik van die stem ook. Complimenten, voor de eerste keer neem ik aan?

  Vergelijk dat met een IJnsen, Been, Belleghem of die Limbo van WF jaren terug. Iemand die gewoon praat en zijn intonatie niet gebruikt alsof hij tegen baby’s praat. Fijn.

  #456898

  ja, was mijn debuut…. we gaan er zeker meer maken. Volgende keer kijken of we iets korter kunnen blijven. Lengte schrikt blijkbaar af. Verder willen we een afwisselend panel, dus als iemand zich graag eens wilt wagen aan deelname, laat het me weten.

  #456954

  haha geweldig!

  Had niets eens in de smiezen dat @rahimns een grote TJV fan was.

  #456959

  Ben nu 10 minuutjes in. Ben al vertrouwd met de stem van de host. Andere man geeft goede intonatie. Mensen die op 1 toon spreken doen je wel een beetje in slaap dommelen. Doet qua geluid alleszins niet onder voor die van Mitch Docker.

  Ik merk ook dat echte volgers/fans beter op de hoogte zijn van alles dan sommige grote namen in grote shows.

  #456960

  Die team Jumbo Visma profielfoto zette je niet aan het denken?

  #456968

  @Random wielerliefhebber
  Kom niet zo vaak in de aparte forums. Is me bij de artikels nooit opgevallen. Staat die foto daar überhaupt bij?

  #457638

  Net beluisterd, superleuk dat jullie dit doen!
  1 puntje van mij dan rahimns noemde ion izagirre als darkhorse voor de giro dan noem ik nibali aangezien hij door geen van jullie werd benoemd bij de sterrenverdeling=)

  #457650

  @aru123 vond dat zelf ons minste deel van de podcast, hadden we beter moeten voorbereiden… miste nog wel een paar namen. Is ook wel ons leermomentje voor de volgende podcast… even de tijd nemen om vooraf enkele dingen door te nemen. Nibali had zeker er bij moeten staan.

  #461843

  Op onze website vindt je trouwens ook mooie columns geschreven door Erik Berendsen… columnist van oa het is koers en de voormalige fanclub van Robert Gesink.

  https://tjvspodcast.wixsite.com/mijnsite/blogger

  #468904

  De 2e TJVSupporters podcast staat online… ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden

  https://tjvspodcast.wixsite.com/mijnsite/podcast

  #468994

  Als opbouwende kritiek bedoeld , want alleraardigste toevoeging van wat mij als volger interesseert:
  – graag iets meer uitgesproken meningen: heeft nu nog een hoog “ ik ben benieuwd wat…” , “ hij mag mij verrassen”; “ik
  hoop dat” ; “ wat mogen we van …. verwachten” – gehalte
  – iets minder open deuren: “ winnen is goed voor je zelfvertrouwen”
  – mag kortom iets compacter en daardoor korter. Knippen een idee?
  Mooi dat jullie terugkwamen Carapaz genegeerd te hebben in Podcast 1.
  Rahimns blijkt een erudiete observator die op rustige wijze dingen duidt, in dit geval bijv. de rol van de jonge honden in de TdS.

  #479494

  Vanavond (hopelijk) de 3e podcast met als speciale gast Daan Olivier. Hij kijkt terug op zijn carriere en over de hoogte maar vooral ook dieptepunten. Daarnaast gaan we samen met hem terugblikken op de afgelopen paar weken en natuurlijk vooruit kijken naar de TDF

  #479662

  Aflevering 3 van de TJVS podcast… hij is wel weer aan de lange kant, dus ga er rustig voor zitten. Daan had veel te vertellen en we wilden niet in zijn verhaal snijden. Hopelijk vinden jullie het toch weer een stap vooruit tov de vorige podcast.

  https://tjvspodcast.wixsite.com/mijnsite/podcast

  #481556

  @ rahimns. Dat snijden had je beter wel kunnen doen.Nu heb ik telkens een beetje moeten skippen omdat Olivier aanvankelijk weinig interessants te melden had, “ hoe hoger hoe minder zuurstof”, en een presentator die incapabel is om dat te sturen. Deze presentator kan overigens echt niet wil je er een lekker lopend programma van maken. Beetje overbodige praatjes over zijn vriendinnetje en bovendien onvoldoende ingewijd in de huidige stand van zaken in het wielermilieu. Wilde bijvoorbeeld zijn vingers niet branden aan de uitspraak van Grøndahl Jansen.en maakte verder een misplaatste popiejopie indruk “Bij Trek hebben we dan Porte als die tenminste niet op z’n bakkes ligt”. Hier op WF heb je genoeg mensen die veel beter onderlegd zijn en die qua taalbeheersing sowieso interessanter zijn. ( assen, west, xistnc,)
  Verder mijn complimenten voor jouw aandeel. Rustig, weloverwogen, verstandig en al iets meer uitgesproken dan de vorige keer. Samenvattend: iets bondiger, een andere presentator in de arm nemen of solo gaan.

  #500675

  Voor komend jaar wil ik de TJVS-podcast een echt vervolg gaan geven maar daar heb ik wel wat meer hulp bij nodig. Het is lastig om te plannen naast ons werk, dus de groep moet groter. Dus wie heeft er zin om mee te doen. We nemen de podcast op in Hoofddorp of in Almere dus hou daar rekening mee. We zoeken een 2e host en extra castleden. Dus wil je lekker je mening geven over JumboVisma geef je dan op bij mij via een pb

  #525736

  De kick-off podcast voor 2020 staat online…. we hebben wat personele veranderingen. AD-journalist Jesse van Someren is aangeschoven als nieuwe host, Michael als nieuwe castlid en we zullen komend jaar vaker met 3 of 4 te horen te zijn. Verder hoop ik ook nog wat gasten te kunnen uitnodigen. Hopelijk kunnen we de kwaliteit ook door ervaring in het komende jaar verbeteren en daar is ook opbouwende feedback bij nodig. Ik ben benieuwd wat jullie van onze opening (in 2 delen vinden)

  TJVSpodcast 4 deel 1:
  Soundcloud
  Spotify

  TJVSpodcast 4 deel 2:
  Soundcloud
  Spotify

  Ook te vinden in I-tunes

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 73)

Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Net binnen