Strava Segmenten De Flitspaal

|
11 berichten aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)
 • #568007

  Met de onze nieuwe actie De Flitspaal kiezen we elke week drie segmenten waar er prijzen te winnen zijn.

  Welk segment moet er wat jou betreft volgende week bij zijn?

  #568056

  Duivelsberg (Kleefsebaan) of Oude Holleweg kan niet ontbreken.

  #568106

  Beroemd van het afgelopen EK in Alkmaar, maar ook zeker door het vele benoemen van deze mooie strook door Niki Terpstra en Laurens himself in de LSRF podcast:
  Ik heb het natuurlijk over de Munnikenweg(te Alkmaar)! Deze strook doet de meeste voorjaarsspecialisten glimlachen en mag natuurlijk niet ontbreken in zo’n mooie actie!
  Kom maar op met die flitspaal, dan gaan we eens kijken hoe scherp we de tijd kunnen zetten ;)

  #568249

  Motieweg 7%

  (Holten)

  #568473

  Hèt trainingsrondje v Amsteram: De Ronde Hoep.
  Maar svp niet heen komen als je genoeg leuks in je eigen omgeving hebt want er is behoorlijke weerstand vd ‘burgerij’ agv grote drukte en gevaarlijke situaties. Soms is dat terecht want veroorzaakt door idioot gedrag (altijd mannen. te grote groepen. te hard gaan voor een situatie etc.)

  #568552

  Morgen bezoek ik de Amerongse berg. Eens even kijken hoe de flitspaal erbij staat.

  Voor volgende week op de dijk tussen Amerongen en Wijk bij Duurstede. Als hij een beetje echt lijkt zorg je er ook meteen voor dat de auto’s niet te hard rijden:)

  #568775

  Leuke actie en ik ga zeker eens een poging wagen!

  Jammer dat jullie de Amerongseberg vanaf de zuidkant hebben gepakt. Je komt dan vanuit Amerongen zelf en zit het eerste stuk met langzaamrijdende auto’s en auto’s die wachten om af te slaan. Ook steekt er veel winkelend publiek over vanuit de grote supermarkt die direct aan de weg gelegen is. Dit zorgt niet alleen voor zeer verschillende omstandigheden, maar mogelijk ook onveilige omstandigheden. De noordkant (waar je op dit segment dus omlaag gaat) is een hele rustige, mooie en iets langere “klim”. Nadeel is wel dat je of dan de gevaarlijke afdaling hebt of een segment wat een beetje op een onduidelijke plek eindigt (wanneer je het alleen tot de top pakt, segment Amerongse berg noord)

  Nu gelden er natuurlijk genoeg redenen om exact het segment te pakken als dat jullie nu gekozen hebben. Ik ben benieuwd in hoeverre er bij de keuzes research wordt gedaan naar de veiligheid en wenselijkheid. Er zijn heel veel mooie stukjes in Nederland die hier uitermate geschikt voor zijn, maar van het klimmetje dwars door de drukke winkelstraat in Heerlen snappen we allemaal dat het niet mee kan doen.

  Een suggestie die ik daarnaast voor Midden wil doen is de Ruiterberg bij Doorn. Van beide kanten een prima segment, maar van de zuidkant mogelijk makkelijk te missen als er niet vaak komt. Italiaanseweg bij Doorwerth is ook prachtig, autovrij en goed te bereiken vanuit Midden

  #570233

  Mooi gevonden weer dames en heren van wieler flits.

  Als jullie op west nog wat leuks zoeken zijn er ook mooie stukken van de westfriesedijk waar men lang zwengelend of vol gas hangend in de bochten met veel plezier de ronde kan rijden!

  #570974

  Moest wel even lachen dat de Oesterdam als Zuid bestempeld werd😂. Als Limburger voel ik mij nu diep geraakt. 😅

  #571075
  Quote:
  Moest wel even lachen dat de Oesterdam als Zuid bestempeld werd😂. Als Limburger voel ik mij nu diep geraakt. 😅

  We kunnen niet elke week Limburg nemen ;) Brabant zal ook nog een keer aan bod komen.
  Nog suggesties voor ondergewaardeerde kuitenbijters of andere leuke segmenten?

  #574425

  Zijn de nieuwe segmenten al bekend?
  En de winnaars?🤭

11 berichten aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.