Sportpools Vuelta 2016

|
25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 58)
 • #196867

  Vandaag opent het leukste wielerspel van allemaal de inschrijving voor de Vuelta!
  http://www.sportpools.net/nl/evenement/overzicht/vuelta-espana/2016

  De puntenverdeling is al te zien als je bij “renners” klikt en ik hoop dat daar nog het eea aan veranderd gaat worden, maar hoe de definitieve puntenverdeling ook gaat zijn we kunnen de komende tijd ongetwijfeld weer naar hartelust puzzelen. :p

  Wachtwoord voor de WF- subleague is Lippuner.

  #196871
  Quote:
  Het is nog niet mogelijk je in te schrijven voor Vuelta 2016. De inschrijving opent op 10 aug. 2016 (onder voorbehoud)

  Even geduld nog dus!

  #196952

  De pool is geopend. Hier en daar nog wat verfijning in de toekenning van de zwarte lijst punten. Op dit moment 133 renners bekend.

  #197215

  Een eerste selectie gemaakt, hoewel ik nog wel verwacht dat er de komende tijd meer namen bekend gemaakt gaan worden die ervoor gaan zorgen dat er nog wat aangepast gaat worden. 20 punten waren tot nu toe ruim voldoende met Bram Tankink als kluns.

  Overigens heb ik mijn ogen uitgewreven bij het zien van het aantal zwarte punten wat sommige renners (niet) hebben gekregen.
  Meer dan genoeg interessante nul-punters deze keer en iemand als Tosh van der Sande die ik vooraf met potlood had genoteerd is heel snel weggegumd na het zien van de 2 zwarte punten die aan hem zijn toegekend.

  #197236

  Kan iemand me misschien even bijpraten over hoe het ook alweer zit met de jongerenpunten in de Vuelta? Er is namelijk geen jongerenklassement, maar als ik terugkijk naar de afgelopen jaren, zijn hier wel steeds punten voor toegekend bij sportpools.

  Worden deze punten door sportpools bepaald a.d.h.v. het algemeen klassement ofzo?

  #197528

  Dat klopt, we kijken daarbij naar het AK. De geboortedatum van de renners moet liggen na 1 januari 1991.

  #198331

  Ben benieuwd hoeveel zwarte punten Valverde (Movistar) gaat krijgen.

  #199046

  Ik denk dat je dit jaar echt alle grote toppers kunt pakken en dit kunt aanvullen met 0-punters. Gezien de vele bergen zullen de meeste punten toch wel gaan naar de klassementsrijders denk ik zo.

  #199602

  Heb een mooi team klaar, hetzij zonder Froome en Quintana. Twijfel alleen nog tussen Gilbert + Bilbao of Brambilla + Meersman

  #199608

  Froome heeft in ieder geval geen buitenaards goede trein mee zoals in de tour. Zal me niks verbazen als hij de minste vierpunter wordt.
  @Vic, ik zou gaan voor Brambilla. Meersman heb ik niet zo’nhoge pet van op. Die gaat maar weinig kansen krijgen in deze vuelta lijkt me?

  Wat vinden jullie van Felline en een Arndt? Zouden die wel eens veel punten kunnen gaan scoren? Ze komen beter een bergje over dan jongens als bonifazio…

  #199680

  @Vic413, ik zou sowieso meersman en brambilla doen!
  @Milanos, ik denk niet dat felline meesprint, die gaat eerder de strijd aan met valverde om zeges. Bonifazio of arndt zal om het even zijn.

  Denken jullie dat bij direct energie Hurel of Anderson zal gaan sprinten?

  #199745

  Thnx voor de raad en @ Wielert: eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee, maar ik vermoed dat ze allebei niet echt ver gaan komen.

  #199844

  Dombrowski of Simon Yates? Wat kunnen we van deze Yates verwachten? Heeft nog nooit wat laten zien in een grote ronde, maar dat gold ook voor z’n broertje voor de Tour.

  #199848

  Ik zou voor Devenyns gaan. Ook nog nooit iets laten zien in een grote ronde en ook 1 punt waard.

  #199850

  Hij richt zich officieel niet op het klassement geloof ik, maar dat zeiden ze van Adam ook. Verschil is dat Adam niet hoefde te knechten, Simon mogelijk wel.

  Dombrowski heeft dan weer het nadeel dat ie bij Cannondale rijdt…

  #199916

  Cannondale heeft dan wel weer een aardige selectie op de been, iit veel andere ploegen..

  Verwachten jullie nog wat de rest van de Cannondale ploeg?

  #199936

  Nee. Helemaal niks.

  #199942

  Ik ben nog aan het zoeken naar een goede verdeling binnen mijn team. Ik heb nu 3/4 punchers / sprinters. Daarnaast twijfel ik nog om enkele aanvallers te kiezen. Er zijn meerdere ritten die zich hier prima voor lenen.

  Vooralsnog heb ik geen Froome, al kan ik me niet voorstellen dat Sky hem hier laat starten als er geen klassement ambities zijn. Met het wegvallen van Landa, zal er toch meer van Froome verwacht worden. De andere teamleden zijn i.m.o. geen kandidaat voor een top 5, top 10 zal al knap zijn. Daarnaast zijn er veel goede 1/2 punters die je kan kiezen voor de 4 punten van Froome.

  #199952

  Heeft iemand al de ideale kluns gevonden?

  #199958

  @Poeksel:

  Dani Moreno.

  #199959

  Moreno presteert bijna altijd in de Vuelta.

  #199960

  Robert G.

  #199961

  Ook een risico. Kan zomaar top 10 rijden.

  #199974

  @Bergbeklimmer, dat kan, al is zijn huidige vorm nog niet waar hij had willen zijn. De vraag is dan meer hoeveel etappepunten hij daarbij kan halen en wie je voor die 2 punten kiest.

  #199981

  Gesink idd. Moreno acht ik het risico groter, toch zijn vuelta. Als superknecht vorig jaar ook in de top 10…

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 58)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Headlines