Reageren op topics

|
11 berichten aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)
 • #741578

  Hallo,

  Het overkomt mij regelmatig dat ik geen reactie kan plaatsen na een artikel omdat ik schijnbaarniet ben ingelogd (terwijl dit wel het geval is).
  Bij andere topics kan ik dan wel reageren.
  Hebben jullie hier een oplossing voor?

  Groet,

  Ruud

  #741595

  @ruudenkit dit probleem komt voor als je net weer inlogt, in ieder geval bij mij. Vaak is het een kwestie van even de pagina verversen en dan kan je gewoon weer verder. Het is iets wat al langer speelt op Wielerflits. Blijkbaar is het een probleem wat niet snel op te lossen is.

  #857156

  Ik heb hier sinds vandaag ook last van, sommige berichten kan ik niet op reageren anderen wel. Heel vaak verversen lijkt geen oplossing te geven.

  #857157

  Doe je wel een harde refresh?

  #860700

  “Koen Bouwman is dit weekend actief in de Canadese WorldTour-eendagskoersen aan de zijde van kopman Wout van Aert.” Dit is de eerste zin in het artikel over de veranderde rol van Koen. Volgens mij staat hij bij beide wedstrijden niet op de startlijst.

  #860802

  Tsja.. Het inlogprobleem schijnt niet hoog op de agenda te staan of mss heel ingewikkeld om op te lossen. Duimpjes daarentegen.

  #860806

  Gewoon ff F5 en klaar is ‘Kees’.

  #860858

  F5 werkt. Bedankt voor tip.

  #860952

  Nee. F5 is helaas niet de oplossing.

  #860999

  De inlogproblemen kunnen ontstaan doordat browsers nog wel eens een oude versie van de pagina (waarin je dus nog niet ingelogd was) vertonen. Dat wordt browsercaching genoemd. Een hard refresh lost het doorgaans op.
  Hier is te zien hoe je een hard refresh uitvoert

  Dit probleem speelt al enige tijd en hoewel we er al de nodige uren aan besteed hebben, is het ons nog niet gelukt om dit te verhelpen. Na het wegseizoen gaan we een module vervangen waardoor dit probleem hopelijk verleden tijd is. Omdat dit nog een omvangrijke en risicovolle operatie is, doen we dat liever niet tijdens het seizoen.

  #861152

  Ok. Bedankt voor de uitleg Martin.

11 berichten aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)

Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Headlines