QUIZ: Actieve renners alle 5 monumenten

|

Wielrennen en wielernieuws op WielerFlits Wielerforum Wielerspellen Overige wielerspellen QUIZ: Actieve renners alle 5 monumenten

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 29)
 • #552744

  Er zijn 16 actieve renners die van elk monument al minstens 1X de aankomst hebben bereikt. Deze quiz is simpel, geef de namen van deze renners.

  1 Philippe Gilbert – 49x op 56
  2 Greg Van Avermaet – 42x op 45
  3 Imanol Erviti – 38x op 49
  4 Marcus Burghardt – 36x op 40
  5 Marco Marcato – 31x op 34
  6 Rui Costa – 20x op 28
  7 José Joaquin Rojas – 20x op 34
  8 Tony Gallopin – 16x op 24
  9 Gianni Moscon – 13x op 14
  10 Christopher Juul-Jensen – 13x op 16
  11 Ion Izagirre – 11x op 20
  12 Tiesj Benoot – 10x op 14
  13 Matej Mohoric – 9x op 10
  14 Luka Pibernik – 9x op 12
  15 Bob Jungels – 7x op 9
  16 Fumiyuki Beppu – 7x op 20

  #552752

  P Gilbert
  M Kwiatkowski
  Greg van Avermaet
  M Matthews
  J Degenkolb
  E Erviti
  J Rojas
  K de Kort
  M Mohoric
  SKA
  G Thomas

  #552759

  Albasini
  Benoot

  #552761

  Kwiatkowski en Matthews reden nooit Roubaix, Matthews startte 3X in Lombardije maar bereikte nooit de finish. Degenkolb startte nooit in Luik en Lombardije. Koen De Kort startte overal, maar zowel in Luik als Lombardije heeft hij 2 keer een DNF. SKA heeft 3x een DNF in Roubaix, 1x een DNF in Luik en startte nog nooit in Lombardije. Thomas startte nog nooit in Lombardije. Albasini startte overal, maar heeft alleen maar DNF’s in Vlaanderen en Roubaix (7 stuks)

  De overige namen zijn allen correct, het podium is al gevonden

  #552763

  Ion Izagirre
  Gorka Izagirre
  Hugo Houle
  Laurens de Vreese
  Mickael Delage
  William Bonnet
  Gianni Moscon
  Christian Knees
  Marcus Burghardt
  Daniel Oss
  Oscar Gatto
  Salvatore Puccio
  Eros Capecchi

  #552766

  W Bonnett
  O Naesen
  J Stuyven
  A Roux
  A Gougeard
  MC Nielsen

  7 DNF van albasini haha dat had ik niet gedacht.

  #552774

  @Rawolf
  Van de 8 keer dat hij opstapte in Lombardije haalt hij ook 7X een DNF. In totaal startte Albasini in 34 monumenten met 19 DNF’s. Gorka Izagirre en Houle startten in de 5 monumenten, maar Izagirre wist 2x niet de finish in Roubaix te halen en Houle haalde de finish niet in Lombardije. De Vreese startte nooit in Lombardije en zag nooit de aankomst in Luik. Delage en Bonnet begonnen ook overal, maar bereikten nooit de aankomst in Luik en Lombardije. Hetzelfde geldt voor Knees en Puccio, die reden al overal, maar wisten tot 3x en 4x toe niet de aankomst te bereiken in Lombardije. Oss waagde zich nog nooit aan Luik of Lombardije. Gatto begon nog nooit aan Luik en finishte nog niet in Roubaix en Lombardije. Capecchi reed nog nooit in Vlaanderen en Roubaix en in Luik nog geen finish. Naesen behaalde de finish in al zijn gereden monumenten, maar hij stond nog nooit aan de start in Luik en Lombardije. Ook Stuyven reed nooit in Luik, Roux reed nooit in Vlaanderen, Gougeard en Cort Nielsen nooit in Luik en Lombardije.

  Met Ion Izagirre, Gianni Moscon en Marcus Burghardt zijn er 3 extra namen gevonden.

  #552777

  Als we aantal deelnames aan monumenten hadden genomen, dan hadden we een heel andere quiz gekregen.

  #552786

  Bij Jumbo zou ik denken aan mannen als Lindeman en van Emden. Overal inzetbaar.

  #552789

  Keukeleire
  Bakelants
  Durbridge
  Howson
  Juul-Jensen
  Clarke
  Terpstra
  Visconti

  #552797

  Sebastian Langeveld
  Paul Martens
  Michael Schar
  Marco Marcato
  Edvald Boasson Hagen

  #552808

  Lindeman begon reeds aan elk monument, maar bereikte 2x de finish niet in Lombardije, Van Emden begon nooit in Lombardije en behaalde geen resultaat in Luik. Keukeleire heeft reeds een resultaat in 4 monumenten, maar startte nooit in Luik, Bakelants mist deelnames aan Vlaanderen en Roubaix. Durbridge startte al in elk monument, maar zijn eenmalige deelnames in Luik en Lombardije kon hij niet verzilveren met een resultaat. Howson heeft nog maar 2 monumenten uitgereden: Luik en Lombardije elk 1x. Clarke begon overal, maar geen eindstreep in Roubaix. Ook Terpstra, Langeveld en Visconti overal begonnen, Terpstra en Langeveld geen resultaat in Luik en Lombardije en Visconti niet in Vlaanderen en Roubaix. Martens haalde nooit de finish in Vlaanderen, startte ook maar 1 keer daar. Een eenmalige deelname in Luik kon Schär ook niet verzilveren met een resultaat. 2 deelnames in Lombardije kon EBH niet uitrijden.

  Met Juul-Jensen is de nummer 10 in de lijst gevonden!
  Met Marcato is de volledige top 5 gevonden!

  #552810

  Bij de 5 resterende renners zitten er 3 behoorlijk grote namen en 2 minder bekende renners.

  #552817

  Haussler
  Ventoso
  Gallopin
  Gautier
  Bole
  Pibernik
  Dillier

  Misschien nog oude Franse knechten zoals Soupe, Lemoine etc die per ongeluk 5 hebben uitgereden

  #552844

  Haussler startte nooit in Luik en haalde nooit de finish in Lombardije. Ventoso overal gestart, maar geen finish in Luik en Lombardije. Gautier en Bole begonnen nooit aan Parijs-Roubaix. Dillier begon nooit aan Lombardije. Soupe startte nog maar in 6 monumenten, maar wel al in de 5 verschillende, maar hij haalde nooit de finish in Vlaanderen en Lombardije. Lemoine begon al aan 26 monumenten, maar nooit Luik en Lombardije. Bij de 3 renners die we nog zoeken zit er geen Fransman.

  Gallopin is correct. Ook Pibernik is correct. Gallopin is een grote naam en Pibernik een kleine naam in mijn gedachten, dus nog 2 grote en 1 kleine naam.

  #552851

  Ehmm wordt wel lastig

  Valgren
  Colbrelli
  Stybar
  Jungels
  Impey

  Valverde en Nibali nog geen Roubaix volgens mij..

  #552853

  Misschien nog wat Movistar knechten, die hebben niemand voor de klassiekers dus daar worden soms klimmers heengestuurd die ook Lombardije en Luik kunnen.

  Verona
  Soler
  Pedrero
  Mas
  Amador
  idk

  #552886

  Bob Jungels is correct!
  We zoeken nu nog 2 renners. Beide komen uit een iets minder traditioneel wielerland, de tijdzones zijn alvast niet gelijk aan Berlijn. De grote naam reed 4x een top 10 bijeen in monumenten. De kleine naam komt niet verder dan een 71e plek in Parijs-Roubaix.

  #552913

  De grote naam won ooit een hele belangrijke wedstrijd.
  De kleine naam zit misschien eerder om commerciële redenen nog altijd in het peloton, ondertussen zit hij toch wel echt in de herfst van zijn carrière. Vanaf dit jaar rijd hij niet meer in de WT.

  #552914

  Waarom het bij de andere nog niet gelukt is:
  Valgren startte nog nooit in Roubaix, de andere 4 reed hij wel al uit. Stybar en Impey startten overal, maar konden Lombardije niet uitrijden, Impey Roubaix ook niet. Colbrelli startte alleen in Sanremo en Vlaanderen. Valverde en Nibali hebben inderdaad Roubaix nog nodig. Verona begon enkel in Luik en Lombardije, hij reed wel al zijn 10 monumenten uit. Soler startte nog maar in 5 monumenten en kon enkel Lombardije uitrijden, Pedrero is zelfs nog maar in 1 monument (Lombardije) gestart. Mas ook enkel Luik & Lombardije. Amador startte overal, maar mankeert een resultaat in Lombardije.

  #552922

  Arashiro
  Beppu

  #552923

  Rui Costa?

  #552925

  Rui Costa en Beppu zijn de ontbrekende namen!

  #552929

  Beppu had ik nooit gedacht lol

  #552935

  Die hint om commerciële redenen deed het m. Rui Costa vind ik ook wel opmerkelijk, had niet gedacht dat die Roubaix had uitgereden.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 29)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.