Pro Cycling Manager 2021

|
12 berichten aan het bekijken - 1 tot 12 (van in totaal 12)
 • #693023

  Kon er nog geen topic over vinden, mocht die er wel al zijn dan stel ik mijn vragen graag daar.

  Zijn er hier mensen die dit spel spelen? Ik heb altijd voetbal manager spellen (FM) heel leuk gevonden en vroeg me af of dit enigszins vergelijkbaar is.
  En weet iemand of het spel te spelen is op een MacBook? Kan het op google niet zo snel vinden en heb geen verstand van systeemeisen etc, enige wat ik weet is dat ik een MacBook heb.

  Alvast bedankt voor de reacties.

  #693037

  Het is een sports manager, maar hierbij ben je het grootste gedeelte van de tijd met de koers zelf bezig. Waar je bij Football Manager het grootste gedeelte van de tijd in de menu’s bezig bent. Ik dan.

  Als je nog nooit PCM gespeeld hebt is het zeker de moeite waard eens te proberen.

  Had je niet soort emulator voor de MAC voor PC-games?

  #693052

  Dat klinkt wel leuk, vond overigens bij FM altijd het bouwen van het elftal (tactiek, training, transfers etc.) het leukst. Wellicht dat dat bij een koers wat anders is.

  Ik zou overigens niet weten wat een emulator is, ik ben echt niet thuis in dat soort dingen. Het spel is dus niet standaard verkrijgbaar voor Mac?

  #693080

  Als je een beter beeld wilt krijgen van het spel zelf, raad ik je aan Benji Naesen zijn kanaal te bekijken op Youtube.

  Daarnaast zijn er op Steam, een platform waar je games kan kopen en vanaf kunt spelen, ook extra databases beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat de stats up-to-date blijven en dat de namen correct zijn (wat meestal niet het geval is bij de base game). Over de compatibiliteit tussen Steam en Mac kan ik je helaas niet veel vertellen, wellicht dat deze link je hierbij kan helpen (https://www.google.nl/amp/s/screenrant.com/steam-games-mac-parallels-vmware-fusion-boot-camp/amp/). Misschien dat je op het pcmdaily.com forum hier specifiekere informatie over kan vinden.

  #693096

  Je kunt ook je eigen ploeg samenstellen in PCM, tegen een budget. Je eigen sponsor en naam. Alvast de jonge talenten tegen goedkope contracten toevoegen, enz.
  Verder kan je ook single player career houden, dus met 1 renner. Ook best tof. Dan zit er ook nog baanrennen in, maar dat voelt meer als een minigame.

  Bij FM ga je veel op zoek naar de jonge talentjes. Dat zit hier ook in in de vorm van jeugdscouten en je opleidingsploeg samenstellen met die talenten, maar het is niet te vergelijken met bijv. de grootte van de database van FM.

  Maar voor zover ik kan inschatten zit het wel snor als je zoals je zegt van taktiek, ploeg samenstellen enz. houdt. Je houdt ook van wielrennen neem ik aan, toch? Heel veel van de reviews die je op internet ziet zijn door op de eerste plaats gamers gemaakt. Ik denk echter dat wielerliefhebber die van sportmanagementspellen houdt het spel een stuk hoger aanslaat. Zelfs met zijn tekortkomingen.

  #693099

  Zit die Benji Naesen te kijken, doet ie goed. Prima Engels ook.

  #693122

  Je hebt ook tour de trance op de PS4 of andere consoles
  Soortgelijk maar net iets meer zelf koersen dan de manager zijn. Is een aanrader wat mij betreft.

  #693137

  Als ik dit zo lees is het denk ik PCM dat wel bij mij past. Werkt het spel ook met regens? En zit er veel verschil in het spel mbt andere savegames? Daarmee bedoel ik eigenlijk of dat elke game dezelfde talenten goed worden en je zo elke nieuwe savegame dezelfde talenten koopt. Of is talentontwikkeling iets waar je zelf voor een groot deel voor moet zorgen?

  #693314

  Er is een savegame editor.

  Spelers hebben een vaste waarde en potentie. Maar die kun je wijzigen in de savegame editor.

  En je kunt in de spelinstellingen iets aanvinken waarbij je random potentie krijgt. Dus dat je elke savegame anders krijgt mbt ontwikkeling van renners.

  En er is ook regen, en een valpartij-instelling. Dan kan je een bepaalde kansfactor hoger of lager zetten, wat dus leidt tot meer of minder valpartijen.

  #693393

  Ik heb voor mijn laptop geen discdriver, kan ik dit spel dan spelen? Kan ik Steam installeren zonder CD rom?
  BVD

  #693400

  Yup. Met Steam kun je juist het spel downloaden en spelen zonder hardcopy (DVD).

  Wel even controleren of je laptop het spel kan draaien. Anders kun je eventueel een ouder deel kopen, er verandert namelijk amper iets aan het spel elk jaar. En je kunt recente database met huidige ploegen en renners downloaden via Steam.

  #693992

  Dank, ga eens kijken of het op de laptop past. Vroeger veel gespeeld, maar nu laptop zonder driver. Maar bedankt voor het antwoord..

12 berichten aan het bekijken - 1 tot 12 (van in totaal 12)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Volg hier

Headlines