Peloton Seizoen 22

|
25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 198)
 • #417484

  Peloton

  Als wielerliefhebber is er niets leuker dan je favoriete renners aan te moedigen, maar hoe fantastisch wordt het als je je eigen team hebt, je eigen getrainde renners kan opstellen en hen de nodige tactische instructies kan meegeven. Dat is Peloton !
  Intussen zitten we al aan seizoen 22 ! Ook dit seizoen is weer een fantastische kalender opgesteld, van de openingsraces in Argentinië tot Lombardije, waar je je team kan meten met gelijkwaardige tegenstanders. Perfect om tijdens een wielerloze winter wielrennen eens op een andere manier te beleven.

  Niet te onderschatten: naast het feit dat Peloton een heel leuk spel is om te spelen, is het ook een plezant onderonsje met de ’tegenstanders’. Peloton-spelers kunnen hier of op het forum gedachten uitwisselen, tactieken overleggen, uitleg vragen of gewoon lekker sparren over renners en teams. Net dat maakt Peloton een heel leuke bedoening.

  Willen we de interesse nog wat aanwakkeren ? Bekijk dan even deze trailer.

  Meespelen ?

  Registreren kan op Peloton Game. De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen start dinsdag 27/11, een perfecte timing om het spel eerst wat te ontdekken. Je erbij voegen kan trouwens gelijk wanneer ! Leer het spel kennen, doe ervaring op, en zeker weten dat je de volgende weken vol voor de zege kan gaan. Eenmaal geregistreerd, lees je best de Quick Start eens door. Een goede start kan een boost geven aan je verdere carrière.

  Meer vragen of uitleg nodig ? Daarvoor kan je hier terecht, of op het Forum. Spelers genoeg die graag info of hun tips met je delen.

  WF-leden op Peloton

  Tossboom (TOSSBOOM): 1:1
  Ab Normaal (DE KASSEIENSTOEMPERS) 1:1
  Poeksel (EN DANSEUSE) 1:1

  Justin Case (HEADCASE PRO CYCLING) 2:1
  Joop Zoetemelk (CYCLING JOOP ZOETEMELK) 2:1
  Naspa (NASPA ACHNE 26) 2:2
  Dirkthierry (DIRKS TOPPERS) 2:2
  Dustin (TEAM DUSTIN) 2:2
  Slayer772004 (TEAM SLAYER) 2:2

  MicheleBartoli (BARTOLI CT) 3:1
  Krikie69 (DMHEATINGCYCLING) 3:1
  De Rode Lantaarn (DERODELANTAARN) 3:2
  Vazilii (RED ROAD RACING DEVILS) 3:3
  Schizm (SCHIZMANO DEVELOPMENT) 3:4

  Sammysosa (J.M. JIMÉNEZ) 4:1
  Genomico (EQUIPE À GRANDE VITESSE) 4:1
  Davidavid (BY THE WAY) 4:2

  Plaats genoeg voor nieuwe leden, dus probeer dit spel zeker eens uit. Alvast heel veel succes !

  #417485

  Yup … seizoen 22 !
  Succes iedereen !

  Met meer en meer oudjes op pensioen, kan het wel eens een heel interessante editie worden.

  #417486

  Misschien een tip aan iedereen: zet zo rap mogelijk een (voorlopig) team klaar. Dan start je team vooraan het peloton in de eerste wedstrijd. Geen idee of het effectief zo is, maar in my mind levert dat een voordeel op aan het eerste AVP – een aanvaller helemaal achteraan het peloton, moet het hele peloton voorbij sprinten, toch ? Is daar eens niet iets over gezegd en geschreven ? Het kan ook het idee zijn.

  #417508

  Dat is een theorie die ik nog nooit heb gehoord Slayer, en het lijkt me zeer sterk dat daar rekening mee wordt gehouden.

  In ieder geval allemaal succes. Ik ben 2 van mn 6 oudjes kwijtgeraakt aan pensioen dus meer ruimte voor de jeugd. Gelukkig dit keer wel een 18 jarige bij mn eerste pull.

  #417511

  @Slayer, is het niet de volgorde van de stand?
  dacht dat altijd ……….. ?

  #417512

  Klopt Dustin, maar nu is er nog geen stand. De eerste rit dinsdag is daardoor (als enige) obv inschrijven.

  @Toss: ik dacht dat Schizm dat ooit eens vermeldde, maar het kan zijn dat het in een andere context was.

  #417516

  @Toss
  Gelukkig heb je Glassee nog. Als je ‘m ooit gaat verkopen, geef dan even een seintje!

  #417517

  Ja zal ik doen..

  #417521

  Ik dacht ook dat het volgens de stand was ??

  Ondertussen een excelsheet voor de planning gemaakt :
  https://www.dropbox.com/s/52ye7nnt2jehxr0/Template_S22.xlsx?dl=0

  #417524

  Er is toch nog geen stand ?
  Of het moet de ‘beginpositie’ zijn zoals ze nu at random opgemaakt is. Bij Funraces en de Jeugdcompetities start sowieso het eerst ingeschreven team op kop. Vandaar mijn redenering.

  Niet dat het zoveel uitmaakt.


  @Schizm
  : had jij niet ooit eens iets gezegd over de positie van de aanvaller ?

  #417536

  Wat? Gaat aanvallen niet op alfabetische volgorde?

  #417537

  Ik ben het seizoen alvast slecht begonnen. Contract van een van mn renners verlopen bleek.
  Dacht dat ik nog een week had. Spijtig. Zal geen wereldtopper zijn, maar toch wel erg jammer
  Oh well

  #417782
  Quote:
  17 maart 2017 om 14:48
  schizm
  … Ik heb de indruk dat bij korte stukken ook het terrein van de vorige deel zijn invloed heeft (wat in feite ook niet slecht is want om succesvol aan te vallen hoor je je vooraan in het peloton op te houden en dat is moeilijker als het vorige deel je niet ligt) …

  Dat was het ene zinnetje dat bleef hangen om toch best vooraan het peloton te rijden. Of het effectief zo is, dat weet enkel Schizm.

  #417802

  Het onderlijnd gedeelte heeft eigenlijk betrekking op het echte wielrennen, waar het idd. niet slim is om beginnen aan te vallen als je halfweg het peloton rijd .
  Verder gaat het om een post van 17 maart 2017, dus voordat ik toegang had tot de code en begint de quote met “ik heb de indruk …” , dus …
  Maar ik heb eerlijk gezegd geen idee of het zo is of niet (ben in elk geval nog niks tegengekomen dat daar op wijst, maar kan ook een “onbewuste” bijwerking zijn zo goed heb ik de code van de echte race engine ook nog niet bestudeerd.

  #417956

  In ieder geval start mijn team vooraan de eerste race. :)
  Je moet ook overal op letten.

  Succes allemaal voor het nieuwe seizoen.
  Handhaven in divisie 3:2 wordt het hoofddoel en oefenen met de nieuwe race engine.

  #418410

  Miranda verrukt met 2 overwinningen, en een al bij al redelijk salaris (dat startte al hoog door aankoop op oudere leeftijd). Idem Koster. Hanicq en Arsenault zijn er bijna … yup, Droeftoeters is ook op de hoogte.

  #418452

  Huh maar dat salaris bugje was toch opgelost? Nog steeds geen idee hoe het werkt trouwens, maar dat is ook niet relevant als het opgelost is.

  #418508

  Ok.. een nieuw insiders trucje?
  Net nu de oude truc van het lage salaris was opgelost?
  Wat was dat nu eigenlijk.
  Ik vind het terecht dat de Snipers van deze wereld worden gebanned, maar eigenlijk vind ik heimelijk misbruik maken van asymmetrische informatie net zo erg als een beetje kloten met dubbele teams op de transfermarkt.

  #418637

  Ok, zelfs hier mag niet iedereen de insiders trucjes weten.
  Lekker dan – een spel waarvan de regels niet volledig bekend worden gemaakt en sommigen het weten maar slechts met een select gezelschap delen.

  #418640

  Ik heb geen idee hoe het werkt. Ik kan mij overigens wel voorstellen dat wanneer spelers er uren en ingame centen erin gestoken hebben om hierachter te komen, dat ze niet meteen verder vertellen wat de truuk is.

  Overigens ga ik een niet heel interressant seizoen tegemoet lijkt het op. Ben het seizoen gestart met een overwinning en twee tweede plaatsen. Maar geen van deze renners is ouder dan 23. Ik had op wat meer tegenstand gehoopt want hoef nog niet per se te meteen weer te promoveren. Maar goed, even geld verdienen is ook wel weer lekker, dan kan ik mijn trainer tenminste blijven betalen.

  #418662

  Het trucje dat werd uitgeschakeld had verband met de contractduur. Wanneer je in een bepaalde stap van de onderhandelingen was aanbeland, kon je door een hoog aantal weken aan te beiden, de renner sneller kleine loonsverhoging laten aanvaarden. Er kwam dan een tegenvoorstel met een lager aantal weken (in mijn test 56 ipv 75) maar je kon daarna toch de mood nog flink omhoog krijgen.
  Maar blijkbaar zijn er meerdere “gaten” in de contractonderhandelingen in gebruik, als ik ooit voldoende tijd heb moet ik de code is binnenste buiten keren om die trucjes te vinden en de gaten te dichten. (en ik hoop ook echt dat het niet via een wijziging aan de webpagina wordt gedaan … “hacken” => kicken ! ) .

  #418680

  Pollyjean is #teamnaspa

  ” I consider it unfair that there exist riders like Arno Van Den Hende being 26 years ole, having never won a race or jersey in his career and having a delighted mood with a wage of 4600. Or Matthew Vansteeger being 27, delighted, one win ever and having a wage of 4940. ”

  Ik ben er overigens ook niet blij mee…

  #419280

  Ik zie dat bij de rijkste teams in nederland, team Genomico (EQUIPE À GRANDE VITESSE) 4:1 wordt gegeven.
  Bestaat dat team nog wel eigenlijk.
  Het heeft geen renners en geen trainer.
  Ik zie wel dat hij/zij regelmatig inlogt.

  #419295

  Zolang je regelmatig inlogt blijf je bestaan.
  Deze manager heeft wel degelijk nog interesse en blijft zo op de hoogte.

  #420281

  :) Ik weet nog wet dat er tijden waren dat DirksToppers het rijkste team was.
  Ik geloof dat ik nog geadviseerd heb te investeren in goede renners en dure leiders.
  Tja, zit je in plaats van in 4:3 opeens in 2:2 als één na rijkste team. Balen man.

  Over de trucjes… Als je iets ontdekt en het exploiteert, ben je lekker bezig. Maar het spel is natuurlijk niet: “vind de fouten in de code.” Als het overduidelijk iets is wat er eigenlijk niet in hoort en je bovenmatig voordeel geeft, zou ik zeggen: meld het.

  Ik weet dat een aantal van de leden hier erg hun best doen anderen te informeren. En ik weet ook dat we dat niet van iedereen mogen verwachten. Maar ik zou toch zeggen dat strategie en tactieken gevormd moeten worden op dezelfde informatie over de regels en speltechnische mogelijkheden.

  Als je de tegenstander minutieus analyseert en je stelt er een tactisch plan tegenover en het werkt, dan geeft het veel voldoening. Loon naar werken.
  Als je wint door trucjes misschien ook wel. Maar ik vind het naar.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 198)

Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Headlines