nu.nl tour-spel

|
3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • #482682

  Erg laat om hier een topic over te maken, maar zijn er hier ook andere mensen die het tour-spel van nu.nl spelen?
  Ik vind het concept erg leuk, al werkte het allemaal nog niet heel lekker.

  Het interessante hiervan dit spel is, dat je maar een beperkt aantal wissels hebt (30), en het een hele puzzel is om niet al vroeg in het spel door je wissels heen te zijn. Voorlopig gaat dit me goed af, ik heb slechts 2 wissels gebruikt en sta nog in de top 100 (beste 5%).

  Jammer genoeg kun je niet van andere teams zien hoeveel wissels ze al gebruikt hebben.

  #482733

  Leuk concept inderdaad! Waarbij het ook loont om de juiste aanvallers op te stellen die onderweg veel punten kunnen sprokkelen. Heb na vandaag 6 wissels toegepast en sta nu 7e.

  #482752

  Dan sta je 150 punten voor maar met een aantal wissels minder over. Het is moeilijk in te schatten hoeveel een wissel nu waard is. Op de duidelijke plekken is een wissel veel punten waard, maar het gaat natuurlijk om de momenten waarop je twijfelt een wissel in te zetten.

  Is het een wissel waard om een klimmer om te ruilen naar een tijdrijder, als het na de tijdrit weer klimmen wordt. Hoeveel extra punten levert dat op? en het kost je twee wissels als je dezelfde klimmer daarna weer terug zet. Dus stel al wint de tijdrijder, en is de klimmer slecht in het tijdrijden geweest, dan heb je 100 punten verdiend met 2 wissels.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.