Nachtdienst Tourspel 2021

|
11 berichten aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)
 • #692803

  Na een onderbreking van een jaar is dit de 20e editie van het Nachtdienst Tourspel. De naam ‘Nachtdienst’ verwijst nog naar de ontstaansgeschiedenis (een NPO Radio 1 programma), maar heeft tegenwoordig geen betekenis meer. Iedereen is welkom om mee te doen. Een toenemend aantal deelnemers is afkomstig van Wielerflits.

  Het spel onderscheidt zich van de meeste andere spellen door de ‘bonusrenners’. D.w.z. weinig gekozen renners leveren dubbele punten op. Verder heeft het spel leuke graphics.

  Je kunt je nu alvast aanmelden met een willekeurig team voor weergave in de startopstelling van het peloton, en wanneer de definitieve rennerslijst van dit jaar bekend is, je team opnieuw invullen.

  https://www.youtour.nl/

  #692818

  (Website storing bij de provider, ondertussen verholpen. )

  #693089

  Ik doe weer mee! Leuk spel waar in mijn ogen veel te weinig mensen aan meedoen(Verdiend meer deelnemers).

  #693170

  Ik keek vandaag nog op Sportpools en daar zag ik 1500+ deelnemers. Dan doe ik toch iets niet goed :) Nee, ik kijk daar niet met een scheef oog naar, maar verbaas me alleen wel over de populariteit van zo’n pool. Want de opzet en kenmerken spreken mij in ieder geval niet aan. Vorig jaar waren er 42 deelnemers bij dit Nachtdienst Tourspel en dat vond ik prima.

  #697863

  Toch nog even onder de aandacht brengen. Lijkt mij genoeg animo hier aanwezig op het forum.

  #697982

  Dank arviidd.

  Nog even de opmerking dat dit Nachtdienst Tourspel al drie keer op rij gewonnen is door Chris. Dat lijkt me een extra uitdaging om die hegemonie te doorbreken.

  #697986

  Ik heb me ingeschreven, ben benieuwd

  #698064

  Wat leuk, een (voor mij) nieuw spel. Kan de consequentie van de bonusrenners en -etappes nog niet helemaal doorgronden maar heb vast een team aangemaakt.

  #698079

  Waag ook maar eens een poging. Bonuspunten ben ik dol op maar het is nog wel moeilijk te door gronden. Team klaargezet en ik ga mij deze week nog maar eens verdiepen in het puntensysteem en de bonus etappes.

  #698105

  @John Berger: ik zie dat je je hebt aangemeld als John bertger. Moet dat John Berger zijn?

  #698209

  Klopt inderdaad een klein typefout gemaakt bij aanmelden.
  Dus graag aanpassen naar John Berger
  Suc6 met de organisatie van dit spel

11 berichten aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Headlines