Koersupdate° ~ Mensen gezocht!

|
25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 33)
 • #57370

  Beste Wielerflitsers!

  Na allemaal hele mooie berichten met tips, positieve berichten en complimenten op mijn vorige topic heb ik besloten om vrolijk verder te gaan met wat aanpassingen en wanneer ik tijd heb.
  Hierin zal ik voor elke 2 dagen neerzetten wanneer ik beschikbaar ben en dus een KoersUpdate° doe.

  Mochten er mensen zijn met tips, vragen, voorkeuren voor koersen of mensen die mee willen helpen om de koers te beschrijven op de volgtopics, meld je hier! Dus als je zegt, die koers zou ik graag een liveticker op wf willen hebben, zet het hier neer dan kijk ik of ik dan kan.

  ~Aan de Redactie:~
  Beste Redactie,
  Zoals jullie misschien wel gezien hebben houd ik regelmatig een liveticker bij op het volgtopic. Vele Wielerflitsers vinden dit zeer fijn en maken hier gebruik van, mijn vraag was: Zouden we niet een liveticker kunnen maken in het volgtopic, dat de berichten gewoon worden geladen en dat Wielerflits een liveticker zelf maakt op het volgtopic waar mensen op kunnen reageren? Ik zou hier graag bij willen helpen!

  Groet,
  Daan

  #57372

  Even voor de duidelijkheid, ik zoek dus nog mensen die eventueel op een dag mee willen helpen met de liveticker verzorgen :).

  #57438

  RvV wordt integraal uitgezonden, en ook nog op zondag. ik verwacht een druk volgtopic, maar mocht het toch minder zijn zal ik wel wat koersfeitjes het volgtopic in slingeren totdat Daan ten tonele verschijnt.
  of het de moeite is om de RvV van begin tot eind te volgen ben ik niet zo zeker meer. van het weekend voorspelden ze nog windkracht 6, als ik nu kijk is het zondag windstil (windkracht 2, windsnelheid 8km/h) in oudenaarde. het kan alleen maar tegenvallen in vergelijking met Gent Wevelgem denk ik.

  #57442

  @8.6
  Ook ik verwacht een druk volgtopic, daarom zal ik in het begin ook niet te veel gaan posten, het zou fijn zijn als je even wat feitjes publiceert, Kun je dat ook doen dan met KoersUpdate°, dan is het extra duidelijk ;). Fijn!

  #57443

  @ Daan:
  dat zal dan koersupdate zonder ° zijn, want ik weet niet waar dat kleine cirkeltje zich op mijn toetsenbord bevindt :6
  edit; kan hem natuurlijk gewoon kopieren. KoersUpdate°

  #57446

  @achtpuntzes
  Shift + AltGR + :/; = °
  Ja, kopiëren kan ook ;). Die K en U met hoofdletter hea :p.

  #57447

  °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° :)

  #57449

  Jippie, goedzo :p, nu weer on topic.

  #57465

  Mooi, leuk, goed! Ik lees altijd het volgtopic even voor ik inschakel bij een koers, dan ben ik meteen op de hoogte. En deze KoersUpdate°s tegenwoordig zijn er dan wel lekker makkelijk uit te vissen!
  Kan helaas zelf niet vantevoren zeggen wanneer ik er ben. Ik heb vroeger ook weleens koersen van commentaar in het volg-topic voorzien, maar alleen als ik toevallig kijk en er nog niemand is die dat doet :)

  #57807

  Mooizo iLLan!

  On: Ik heb planning weer aangepast, ik zoek nog mensen die mij zondag tijdens de Ronde van Vlaanderen willen bijstaan! Meld je alsjeblieft eventjes :).

  #57821

  °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° lol
  shift+alt gr +: = ° ty

  Nu weet ik nog niet of ik zondag thuis ben ivm Pasen het kan zijn dat ik dan bij mijn ouders ben maar als ik wat post in de volgtopic wil ik best Koersupdate° voor de eerste zin zetten.

  #57822

  @pirazzi, wanneer weet je het ongeveer? Anders kun je me even laten weten als je het weet? Ik kan zelf de laatste 75 km verslaan. Ik zoek dus nog mensen voor de overblijvende kilometers.

  #58095
  Quote:
  Daan° – 4 april 2015 om 13:29 – Bewerkt op 04 april 2015 om 13:29
  KoersUpdate° is er vandaag ook bij vanaf 15:00 uur!

  Waar was je dan?

  #58666

  Ik was er, maar ik zag dat er al mensen bezig waren zoals jij met koersradio en nog iemand ;)

  #58667

  Even voor de duidelijkheid, ik zoek dus nog mensen die eventueel mee willen helpen met de liveticker verzorgen op Zondag 12 april.

  #58674

  Sorry hierbij moet ik me toch afmelden voor Koersupdate° omdat ik rijlessen krijg en dus ook de theorie moet leren dus minder tijd zal hebben om het wielrennen te volgen en te posten in volgtopics.

  #58691

  Jammer @pirazzi, veel succes met je rijbewijs halen :)

  #58726

  Ik moet nog even kijken, maar ik denk wel wat tijd over te hebben en sowieso de laatste 100 kilometer te kijken…

  #58729

  Mooizo, laat het me uiterlijk zaterdag even weten oke? :)

  #58746

  Is het geen idee om hier een twitterfeed van te maken ipv via dit forum te werken Daan?

  #58759

  Djw Daan.

  #58907

  Nee @Luuuuuukk, het idee was juist om het tijdens het volgtopic een liveticker te doen, anders is er geen meerwaarde aan.

  #58970

  De update in het volgtopic doen toch? Want dan pak ik mijn telefoon er wel bij en houd de beste mensen wel op de hoogte.
  Ik zal ook wel vaker gaan kijken of ik wat kan doen bij koersen, want mijn vertaalkennis van tickers ligt redelijk hoog.

  #59020

  Vandaag bij de twee koersen heb ik alvast geoefend haha ;)

  #59487

  Hey Blanco, fijn! Zou je zondag de laatste 100 km willen doen van Paris-Roubaix? Graag KoersUpdate° voor al je berichten zetten ;).

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 33)

Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Headlines