Nieuwe website WielerFlits

|
25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 392)
 • #33591

  Wanneer ik op de Astana headline klik krijg ik niet ingelogd te zien. Tot zover overige onderwerpen geen probleem.

  #33600

  Probeer eens te refreshen.

  #33603

  Bij het teamoverzicht van MTN mist Louis Meintjes als ik me niet vergis

  edit elbosco: staat er inmiddels bij:
  http://www.wielerflits.nl/wielrenners/louis-meintjes
  Bedankt!

  #33614

  Probleem zou opgelost moeten zijn, kan incidenteel nog voorkomen maar in de loop van de dag moet het voor iedereen goed werken. Mocht je het probleem nog tegenkomen; een simpele refresh doet het probleem verhelpen.

  #33626

  Eerst en vooral: helemaal enthousiast over de nieuwe site, heel knap!
  Dus puur opbouwend bedoeld: zeker op smartphone komt er heel veel gescroll aan te pas, bij de reacties en door de gerelateerde artikels die veel plek innemen.
  Is het eventueel niet mogelijk om bij topics met veel reacties bovenaan naar de volgende paginas te kunnen, in plaats van eerst helemaal naar onder te moeten scrollen?

  #33630

  @Leukefans of nieuwste reacties bovenaan.

  #33634

  op tablet: letters zijn nogal klein (voor mij althans)
  vroeger gebruikte ik altijd inzoomen om het groter te krijgen, is het mogelijk dat dit wederom zou kunnen?

  #33647

  t is vroeger ook al vaak gevraagd, het aantal recente forum topics is nogal beperkt, zeker nu iedereen zijn draai nog moet gaan vinden
  zou dat niet per forum rubriek kunnen, en de aantallen recente forum topics af laten hangen van het gebruik

  zou een grote meerwaarde zijn

  edit: t is toch beter dan ik dacht

  #33648

  Hoe zit het trouwens met het uploaden van plaatjes in een topic zelf? Behoort dat nog tot de mogelijkheden?

  Dan krijg je wellicht dat de focus (wat betreft reacties geven) nog meer op het forum komt te liggen, en dat past ook beter bij de wil tot verder professionaliseren van de site. Dan worden er onder de nieuwsberichten wellicht minder snel discussies aangegaan die uit de hand lopen. Kunnen die op het forum worden gehouden.

  #33650
  Quote:
  Hoe zit het trouwens met het uploaden van plaatjes in een topic zelf? Behoort dat nog tot de mogelijkheden?

  Hebben we over nagedacht, maar we hebben de keuze gemaakt om dit vooralsnog niet te doen. Eerst willen we nog wat research doen over de mogelijke gevolgen van deze optie.

  #33652

  Ik zou graag een avatar in stellen net zo als Purito,
  Het lukt me alleen niet? iemand een simpele handleiding?

  Laat maar, is gelukt… Nu alleen nog een ander plaatje lol?
  Test…

  #33655

  Blijft nog even stoeien met gravatar. Ach mijn kat als ava kan ook best.

  #33657

  test

  #33663

  feedback? Overall ben ik best positief, niet te veel grote veranderingen en eerste oogopslag is netjes!

  Frontpage,
  ziet er netjes uit, goed dat je kan kiezen voor lijstweergave, teveel foto’s maakt het in mijn optiek een stuk onoverzichterlijker. Wel zag ik bij sommige stukjes tekst dat ze verkeerd werden afgekapt, dus bijv. een letter van een woord op de volgende regel

  Nieuwsberichten,
  naar mijn mening, waarschijnlijk door het adaptieve karakter van de website, worden de stukken over de gehele breedte van mijn monitor weergegeven, ik vond het vroegere lettertype, lettergrootte, lengte van de zinnen en regelafstand fijner lezen. Op de vorige site was het me nooit opgevallen dat de stukken niet automatisch werden uitgelijnd, nu valt het me op dat dat niet gebeurd.

  Forum,
  mogelijk maken dat ofwel in de menubalk een optie recente topics komt in een dropmenu, of de meest recente topics bovenaan ipv onderaan zoals nu het geval is. Voor wat betreft de lay-out vind ik dat het weergeven over de gehele breedte van de monitor van het forum er voor zorgt dat het vervelend leest (hetzelfde als bij de nieuwsberichten) Een maximum breedte van het forum lijkt mij ook op een adaptieve site in te stellen.

  edit, het scheelt al een hoop als ik op het forum instel dat ik de sidebar wil hebben, dus eigenlijk lost dat mijn probleem op, qua breedte, behalve qua lettergrootte, regelafstand e.d., die zou van mij kleiner mogen. Net zoals in de reacties op de nieuwsberichten zou al een verbetering zijn.

  de rest,
  nog geen gebruik van gemaakt.

  #33677

  Goed werk voor de nieuwe website, maar ik denk dat jullie nu wel meer gaan naar een informatiesite dan een interactief medium.
  Dit komt vooral doordat je moet inloggen voordat je reacties kan zien of zelf kan reageren. Hetzelfde met het forum. Ikzelf ben pas lid geworden, nadat ik al maandenlang nieuwsberichten met reacties las en ook het forum zo hier en daar meelas. Mensen gaan niet zomaar een account aanmaken, als ze niet weten wat ze kunnen met dat account. Hierdoor zal Wielerflits niet meer snel groeien (of zelfs minder (actieve) leden hebben). Als dit jullie inzet is, dan begrijp ik het, maar de interactie met leden en het lezen van reacties was nog altijd het grootste voordeel dat ik hier de site kwam bezoeken.
  Dit betekent dus ook dat ik altijd moet inloggen om reacties te lezen in nieuwsberichten of forumtopics. Dat maakt dat ik langer de tijd nodig heb op een device wat niet van mij is, en hierdoor is er minder motivatie om mij in te loggen, vanwege de tijd.

  Graag hoor ik jullie visie hierover. Succes verder!

  #33689

  Bij mij werkt de app van wielerflits niet meer? Kan dat? Laadt geen berichten meer.
  Ziet er allemaal wel mooi uit maar door de vele foto’s stuk minder overzichtelijk.

  #33690

  Is er een aparte pagina (of eventueel bookmark anchor) voor recente topics? Zo nee, kan die er komen? Dat scheelt een boel gescroll.

  #33692

  Complimenten voor de nieuwe Website.
  Ziet er mooi en professioneel uit,

  #33694
  Quote:
  Is er een aparte pagina (of eventueel bookmark anchor) voor recente topics? Zo nee, kan die er komen? Dat scheelt een boel gescroll.

  Vind ik een goed idee. Denk dat dit een kleine moeite is.

  #33702

  Misschien een idee om in de headlines balk de nieuwsitems wanneer die een tweede regel hebben, deze te laten beginnen onder het begin van het nieuwsitem op de eerste regel, ipv onder de de datum van het nieuwsbericht.

  #33712

  @elbosco
  Ok thx, zou leuk zijn mocht het in de toekomst kunnen.

  #33713

  Ziet er goed uit allemaal! :)
  Eén opmerking: waarom staan er als je op Wielerforum klikt eerst de algemene categorieën en dan onderaan de recente topics? Mij lijkt het andersom juist handiger (snel vinden wat je nodig hebt).

  #33716

  Ik word helemaal dol van het gescroll.

  Kunnen we aub weer de nieuwste reacties boven (of in ieder geval instelbaar) krijgen in het forum?

  #33747

  vraag inzake PB’s: kan je ook naar meerdere tegelijk versturen, bijvoorbeeld bij reminders?

  #33756

  Het is vast heel simpel, maar wil iemand ajb in een paar stappen uitleggen hoe het instellen van een picto met Gravatar werkt?

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 392)

Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Headlines