Het Transferspel

|
8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • #392899

  31 juli 2017

  Je favoriete renner heeft nog geen ploeg voor volgend jaar. Het is precies die renner die jouw favoriete team compleet maakt. Het talent wat volgend jaar kan gaan vechten voor zijn eigen kans en hele mooie dingen kan gaan doen. Je volgt deze renner al jaren op de voet en ziet dat dit de kans is.
  Twee dagen later, dezelfde renner gaat naar Team Sky en mag een jaar knechten. Jouw favoriete team haalt niet het grote talent, maar komt met een renner uit de B-categorie van drie jaar terug. Je denkt bij jezelf: dit kan ik veel beter.

  Dit is je kans om het beter te doen. Grupetto introduceert Het Transferspel. Een spel wat niet met gekke simulaties werkt, waardoor vooraf al beslist is wie er gaat winnen. Nee dit spel werkt met echte teams en echte renners. Jij kiest je team en je vrije renner en juicht het jaar erop mee als die renner voor jou CQ-punten binnen harkt.

  Hoe werkt dit? Allereerst bied je op jouw team waarmee je gaat strijden voor de winst, de hoogste bieder wint. Alle renners die op 31 juli 2018 al een contract voor 2019 hadden zitten standaard in je team. Op alle overige renners kan je bieden. Je biedt tegen je concurrenten, waarbij de hoogste bieder wint. Goedkoop je talenten binnen halen is dus mogelijk, maar teveel risico en je eindigt uiteindelijk alsnog met die afschuwelijke aankopen welke jezelf haat in het echte wielrennen.

  Je eindigt uiteindelijk met een volledig team. Dat team gaat voor jou in 2019 CQ-punten binnen halen. Het team met de meeste punten, wint het spel.

  Geïnteresseerd en wil je meer weten? Klik dan snel op de volgende link en schrijf je in: http://www.grupettopoules.com/t344-het-transferspel-2019

  #393147

  Nog 7 plekken over!

  #394387

  Nu nog slechts zes als ik goed heb geteld.

  #396222

  Mooi spel dit, ik ga zeker inzenden.

  #396311

  Dan moet je je wel eerst aanmelden op die site…

  #397577

  Morgen beginnen we!

  #434929

  Ik kom helemaal niet meer op dit forum, iemand een idee wat er aan de hand is?

  #434992

  Huidige url is http://grupetto.actieforum.com/.

  We hadden via de aanbieder van de forumsoftware ook het domein aangekocht voor een jaar aan een redelijke prijs. Dit jaar zag ik echter dat ze hun prijs zo’n 5x hoger hadden gelegd voor dezelfde functionaliteit en daar was ik niet bereid voor te betalen. Vandaar zijn we nu terug naar een gratis domein en moet nu de url zoals hierboven staat gebruikt worden om ons forum te bereiken.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.