Het Gouden Megaforum

|
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • #636333

  Hello,

  Sommigen kennen me hier als organisator van het WIELERMASTER CQ-SPEL 2021 – DIVISIE 2 en deelnemer aan enkele wielerspelletjes.

  Daarnaast organiseer ik samen met enkele anderen ook wielerspellen op ‘Het Gouden Megaforum’. Momenteel zijn we met 25-30 deelnemers per spel. Maar hoe meer hoe beter natuurlijk 😊
  De website is : https://www.tapatalk.com/groups/megabike/. Je moet er gewoon lid maken. We moeten dat lidmaatschap wel handmatig nog goedkeuren, dus kan eventjes duren voor je kan inloggen.

  Hierbij een overzicht van de spellen die we organiseren:

  Wielermarkt: bieden op renners om je wielerploegje 2021 samen te stellen. Het bieden is al wel afgelopen. Gelijkaardig opzet als Wielermaster spel.

  MFC Jaarspel 2021: Stel je ideale wielerploeg van 27 renners samen binnen een budget van 240 dukaten (prijs van de renners bepaald door de Wielermarkt). Een heel jaar wielerplezier gegarandeerd door te supporteren voor je renners.

  MFC Voorjaar 2021: wie heeft er het meeste kennis van de voorjaarspecialisten van de Omloop tem Luik Bastenaken Luik? een ploegje bestaat uit 12 renners en de rennerswaarden zijn gebaseerd op de CQ ranking. Budget 8.000 CQ punten (kan nog wijzigen omwille van de lage CQ waarde van de renners omwille van Corona jaar 2020)

  MFC Giro 2021 – MFC Tour 2021 – MFC Vuelta 2021: Je ploegje bestaat uit 12 renners en 2 invallers. Budget tussen 7.000 en 8.000 CQ punten afhankelijk van aangekondigde starters en CQ waarde van de renners na het speciale Corona jaar 2020. Daarnaast kan je nog een ploegje maken voor het Sprint klassement en Berg Klassement en Minste Punten Klassement.

  MFC Veldrijden 2021-2022: stel een ploegje samen uit een mix van mannelijke en vrouwelijke crossers. Rennerswaarden gebaseerd op de UCI ranking. Een hele winter cross plezier.

  Wielerbeurs 2021
  Het doel van dit forumspel is om zoveel mogelijk méér CQ Ranking-punten te scoren dan in 2020. Je budget hiervoor is onbeperkt, de enige regel is dat je een lijstje van 20 namen maakt en dit ten laatste op 23 januari doorstuurt naar de organisator.
  Hoe zal het spel dan verlopen? Elke renner heeft als “beginwaarde” het negatief van zijn CQ Ranking-punten op 22/11/2020 en bouwt zo zijn puntenaantal terug op doorheen 2021, hopelijk tot een positieve “eindwaarde”. Anders gezegd, het aantal punten dat je voor een renner zal verdienen is zijn eindwaarde min de beginwaarde. Voor die eindwaarde nemen we de CQ Ranking van de zondag na de laatste World Tour- of Europe Tour-wedstrijd. Normaal zal dit 24/10/2021 zijn, maar door de huidige coronaverschuivingen kan dit naar een latere datum verschuiven.

  Tien Om te Zien 2021:
  Geef per World Tour wedstrijd en WK & EK en OS 15 renners door die dan punten verdienen voor u door in de top-20 te eindigen.
  De punten die ze in de echte wedstrijd behalen worden dan vermenigvuldigd met een coëfficiënt afhankelijk van de plaats die u ze geeft in uw top 15. De winnaar is uiteraard degene die na alle wedstrijden de meeste punten heeft behaald.

  De renner op plaats 1 in uw pronostiek ziet zijn puntenaantal vermenigvuldigd met 15. De tweede op uw lijstje krijgt zijn punten nog maal 14. Zo tellen we verder af tot de renner op plaats 15 die slechts recht heeft op de punten die hij in de wedstrijd behaald heeft (x1 dus).

  Heb je zin om mee te spelen met één of meerdere spelletjes ? Aarzel dan niet en wordt lid van het forum.
  Heb je vragen of is er iets niet duidelijk, laat je het maar weten.

  Veel spelplezier en puzzelvreugde in 2021 met allerlei wielerspelletjes.

  #644543

  Bij deze kan ik melden dat ons Voorjaarspel ook online staat. Als je wil deelnemen, meld je dan aan op https://www.tapatalk.com/groups/megabike/.

  Hoe kan je deelnemen ?
  Selecteer 12 renners binnen een budget van 7.000 punten. De waarde van de renners is gebaseerd op de CQ ranking van 07/02/2021

  Kalender
  Omloop Het Nieuwsblad
  Kuurne Brussel Kuurne
  Strade Bianchi
  Milaan – Sanremo
  3Daagse Brugge – De Panne
  E3 BinckBank Classic
  Gent – Wevelgem
  Dwars Door Vlaanderen
  Ronde Van Vlaanderen
  Scheldeprijs
  Parijs – Roubaix
  Brabantse Pijl
  Amstel Gold Race
  Waalse Pijl
  Luik – Bastenaken – Luik

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Headlines