Help mee aan de ontwikkeling van een Oost-Groningse sportdrank!

|
6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • #652172

  Wij zijn Annemarie en Esther en studeren Voedingsmiddelentechnologie aan de Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Op dit moment zijn wij druk bezig met ons afstudeeronderzoek bij Avebe Innovations. Samen met de partners van IHOG (Innovatie Hub Oost-Groningen (https://www.ihog.nl/)) en Avebe gaan we een sportdrank ontwikkelen op basis van Oost-Groningse ingrediënten (aardappeleiwit, hennepeiwit en magnesium). De sportdrank zal geschikt zijn voor na het sporten. De hiervoor genoemde ingrediënten bevorderen het (spier)herstel na het sporten, waardoor u sneller weer de kracht heeft om te kunnen trainen. De sportdrank zal worden ontwikkeld op basis van natuurlijke, streekgebonden en allergeenvrije ingrediënten.

  Voor het onderzoek richten wij ons op de doelgroep duursporters van 30 jaar en ouder. Bij duursport sport u minstens 30 minuten tot enkele uren. Voorbeelden hiervan zijn hardlopen, schaatsen en fietsen, maar ook wandelen.

  Bent u 30 jaar of ouder en beoefent u hardlopen, schaatsen, fietsen en/of wandelen voor meer dan 30 minuten per week? Dan zouden wij u graag een paar vragen willen stellen met betrekking tot uw voorkeuren over sportdranken. Voor een zo betrouwbaar mogelijk resultaat hebben wij minimaal 300 ingevulde enquêtes nodig. Het invullen van deze enquête zal maximaal 3 minuten van uw tijd in beslag nemen en zal ons enorm verder helpen. Helpt u mee ontwikkelen? U kunt tot 17 maart meedoen via onderstaande link:

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd0Xq90NMUDRtIeOAaJl3XF64I9Lnv8kXxC8MFU6CkvxCjAHA/viewform?usp=sf_link

  Alvast bedankt!

  Groetjes,

  Annemarie en Esther

  #652179

  Oost Gronings? Duits dus? ;)

  Ingevuld, succes met jullie afstuderen!

  #652260
  Quote:
  gaan we een sportdrank ontwikkelen op basis van Oost-Groningse ingrediënten (aardappeleiwit, hennepeiwit en magnesium)

  Dat klinkt heel goor 😅 sorry…

  #652309

  Ik heb het ingevuld en ben een beetje bang dat jullie een sportdrank verwarren met een hersteldrank.

  #652327

  Ingevuld! Met iets meer als een half uurtje wandelen/fietsen etc. per week, ben je dus al een duursporter? Dat wist ik nog niet……

  #652330

  Ook ingevuld, maar ik associeer een sportdrank met bijv. AA en zoals Arry al aangeeft niet met een hersteldrank waar deze enquête over lijkt te gaan. Wellicht ligt dat aan mijzelf en zien anderen dit anders, maar als (amateur)voetballer maak je niet zo snel gebruik van een hersteldrankje..

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Laatste nieuws