{Halve finale} WF-renner van het jaar 2022

|
14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)
 • #874086

  Met Il Lombardia en Parijs-Tours zijn de laatste grote wedstrijden van alweer een fantastisch wielerjaar gereden. Sinds 2009 zijn we op het forum op zoek naar de WF-renner van het jaar en ook nu houden we die traditie in ere (als het forum het toelaat). Het speelschema is opgemaakt zoals in het tennis en gebaseerd op de top 64 van de CQ-ranking van 2022. De hoger geplaatste renners kunnen elkaar dus pas in de latere rondes tegenkomen.
  Welke criteria je zal hanteren om een renner te kiezen boven een andere mag je uiteraard zelf beslissen. De nummer 1 van de ranking hoeft dus niet noodzakelijk de winnaar te zijn. De verkiezing gaat over het hele wielerjaar 2022.
  Deze verkiezing is nu al 3 jaar een Sloveens feestje met Roglic in 2019 en 2020 en Pogacar in 2021 als overwinnaar. Komt daar dit jaar verandering in? We weten het over een dikke 2 weken.

  Dit zijn de duels van de halve finale:
  Tadej Pogacar – Jonas Vingegaard
  Wout van Aert – Remco Evenepoel

  Deadline is dinsdag 25 oktober om 20:00

  Bij gelijke stand op dat moment beslist de eerstvolgende stemmer. Stemmen mag uiteraard maar 1 keer per ronde.

  #875328

  Wat is er gebeurd? Hier hadden toch al meerdere leden op geantwoord? Die antwoorden zijn nu allemaal verdwenen?
  Idem bij de vorige rondes. Enkel de originele berichten van Wielervolger staan nog op het Forum. Alle antwoorden zijn weg?

  #875336

  Vingegaard en wout van Aert

  #875345

  Tadej Pogacar
  Remco Evenepoel

  Als dit de finale wordt, zou het nog best spannend kunnen worden.

  #875349

  Alle reacties verdwenen, ook uit de vorige rondes. WF wil blijkbaar niet dat ik dit organiseer…

  #875351

  De laatste keer dat ik keek, vanmorgen, was de tussenstand
  Pogacar – Vingegaard 17-13
  Evenepoel – Van Aert 19-11.

  #875379

  Jonas Vingegaard
  Remco Evenepoel

  #875490

  Huh, wat is dat nu? De redactie zou op zijn minst wel een berichtje mogen plaatsen als ze om één of andere vreemde reden vinden dat ze een monopolie hebben op pop polls… De tussenstand van Lalsacien komt goed overeen met een snelle telling die ik gisterennamiddag voor mezelf deed – gezien de duidelijke verschillen zou ik dat resultaat als finaal beschouwen. In tegenstelling tot onze opportunistische vriend Geel Zwarte Bril (moest er wel om lachen :) ) gaat immers niet iedereen opnieuw komen stemmen.

  #875511

  Er stond gisteren ontieglijk veel spam op het forum – wellicht is de redactie iets te enthousiast te werk gegaan bij het verwijderen daarvan.

  #875536

  Kan me ook niet voorstellen dat de redactie het alleenrecht op polls wil hebben, maar dat er inderdaad iets mis is gegaan met het verwijderen van spam.

  Voorstel van Lalsacien lijkt me prima.

  #875556

  Trump werd ook in de laatsje uurtjes verslagen. Ik ben voor halve finale herspelen

  #875557

  Het is toch vreemd dat het selectief de huidige halve finale én de voorgaande rondes van deze poll zijn die ‘uitgekuist’ werden. Dit in tegenstelling tot andere topics, zoals ‘Team Jumbo Visma 2022’, ‘Het wat-luister-je-nu topic’, ‘Scorito Algemeen’, ‘Megaflits World Tour Manager 2022’, etcetera etcetera.

  Ik kan enkel besluiten dat iemand van de Redactie het niet kon verkroppen dat zijn favoriete renner de finale niet zou halen :-)

  #875563

  Iets misgegaan met het verwijderen van spam geloof ik ook niet want de openingspost van alle rondes is gewoon wel blijven staan. Bij spam verwijdert men het hele topic.

  Halve finale herspelen, uitslag op basis van de tussenstad van Lalsacien of finale met 4. Ik ga er nog eens over nadenken.

  #875596

  ik zou sowieso voor verder spelen (op een of andere manier) de beheerder van de website contacteren (en/of redactie).
  In de logs moet duidelijk te zien zijn wat er precies gebeurd is.

  En ach, ’t blijft een spelletje, 2022 zonder winnaar is wellicht de makkelijkst oplossing

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)

Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Net binnen