Fiets spuiten

|
6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • #99472

  Ik weet niet of dit hier hoort of dat er al een topic voor is, maar ik heb een vraag aan jullie. Ik wil mijn frame matzwart laten spuiten, maar als je dit professioneel laat doen is dit erg duur. Hebben jullie misschien tips voor mij?

  #99510

  Als monteur krijg ik altijd enorm de kriebels wanneer iemand zijn frame spuit. Veelal word dit erg amateuristisch gedaan omdat de meesten hun fiets niet fatsoenlijk kunnen demonteren. Bovendien is Mat Zwart een bijzonder populaire kleur welke heel snel krast. Beter huidige lak laten zitten, of professioneel laten spuiten met een hoogwaardige glanzende lak.

  #99569

  Ik heb de beste ervaring met Unlimited Colors in Venhorst. Zeer professionele organisatie; je betaalt wel wat, maar je krijgt wel de beste adviezen en de beste kwaliteit (spuiten ook fietsen van diverse topploegen).

  #99577

  @Dekker, hoe zo krast dit sneller dan?

  #99580

  Het is per definitie veel dunnere lak zonder beschermlaag. Ik merk met fietsen die ik zelf dagelijks verkoop en repareer dat glanzende lak veel langer mooi blijft, ongeacht hoe netjes de klant er wel of niet mee omgaat.

  #99595

  Lastig lastig. Wil wel graag een matzwarte fiets, maar als jij het negatief ervaart ga ik toch twijfelen.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Laatste nieuws