Eurosport Player doen of niet?

|
23 berichten aan het bekijken - 1 tot 23 (van in totaal 23)
 • #389331

  Wat zijn jullie ervaringen hiermee?
  Voor 2 tientjes per jaar lijkt het me wel de moeite waard of denken jullie daar anders over?
  Ik kan nergens echt vinden wat ze allemaal uitzenden, maar zit steeds te klooien om een stream van Tiz-cycling te casten naar mijn TV via mijn Android mobiel dus overweeg een abonnement op de ES Player.

  #389336

  Ik heb een abonnement bevalt zeer goed. casten gaat zeer goed toe gang tot alle zenders van eurosport. Enig nadeel vind ik persoonlijk dat als er iets niet op eurosport 2 uit wordt gezonden maar op de het player zender meestal geen commentaar.

  #389337

  @zjoske ik heb deze nu een paar maanden en voor 20 euro per jaar vindt ik het een prima toevoeging.

  #389361

  Voor mij geldt hetzelfde. Naast alle wielerwedstrijden die ze aanbieden is het kunnen volgen van alle tv banen tijdens een Grand Slam (tennis) of andere grote toernooien (zoals nu de EK in x sporten) een fijne toevoeging.

  En als je niet alles live kunt volgen kun je ook nog eens wedstrijden (of delen) terugkijken. Voor die twee tientjes net als de mensen hierboven erg tevreden.

  #389371

  Goede vraag dit, overweeg het zelf ook. Is er een mooi overzicht te vinden van de koersen die ze exclusief uitzenden?

  #389380

  Ik heb het alleen voor het wielrennen genomen. Een enkele keer kijk ik koersen terug, een enkele keer kan ik zo in de trein het slot van een koers zien, meestal gebruik ik het gewoon voor koersen die op Eurosport 2 worden uitgezonden (en dan met chromecast streamen naar de TV). Dat vind ik de 20 euro zeker waard (al is het geloof ik alleen 20 euro in het eerste jaar, daarna 30 euro).

  Bij de Tour hadden ze trouwens allerlei extra kanalen waardoor je verschillende camera’s kon zien (b.v. eentje met de achterkant van het peloton), maar erg boeiend is dat niet.

  Het komt er eigenlijk op neer: vind je het leuk om een koers zoals de Ronde van Polen te kunnen zien (en stoor je je niet erg aan dat het commentaar van lager niveau is dan op de Belg)? Dan is het een aanrader. Als je ook graag allerlei andere sporten ziet (zoals nu het EK, op dit moment o.a. zwemmen, schoonspringen en atletiek) helemaal.

  #389435

  Top app. Nooit meer wazige streams kijken in waardeloze kwaliteit

  #389461

  Ik zeg ook doen, goede kwaliteit stream, terugkijken mogelijk (als een koers is afgelopen en soms ook een live koers), in grote koersen kan je zelf voor regisseur spelen en als bonus kan je ook nog eens een andere sport terugkijken of kijken.

  Alternatief is of met streams te kloten met slechte kwaliteit, kans op virussen en soms verdwijnt een heel kanaal gewoon of een ES2 pakket bij je TV nemen maar dan mis je nog een paar koersen en kan je niet altijd terugkijken + kost veel meer.

  #389513

  Kan je zo’n player nou in welke taal je maar wilt instellen ?

  #389525

  Programmering is wat onoverzichtelijk (via welke stream zie je wat?), maar voor dit geld kun je jezelf een hoop ergernissen besparen qua zoeken naar k*tstreams en luisteren naar k*tcommentaar van (vul zelf maar in).

  #389658

  Romāns Vainšteins >>> Volgens mij niet. De taal (en rechtenpakket van welke streams worden aangeboden) is standaard ingesteld op je regio.

  30 euro is het sowieso wel waard. 2,5 euro per maand, stelt toch niets voor als je ziet wat je ervoor terug krijgt.

  #389718

  Ja meestal in de eigen taal, maar zeker in de grote Rondes, kon je ook de uninterrupted stream kiezen zonder reclameblokken en met het Engelse commentaar. Welke ik fijner vind dan een Been of van Belleghem.

  #389789

  Is de ronde van Burgos ook te zien op de Eurosport player?

  #389824

  Nee, was de afgelopen dagen alleen Polen en Utah dacht ik

  #389831

  Burgos was exclusief bij Ziggo, Ziggo wil ook meer wielrennen (veld en weg) gaan doen maar komt er de afgelopen anderhalf jaar niet echt tussen. Alleen TDU en Burgos en wat crossjes.

  #389838

  Wel raar dan dat Ziggo de laatste etappe niet live heeft.

  #389863

  Vooral ook handig als er weer eens van die motogp over wielrennen wordt gepland

  #389867

  Ziggo had de laatste etappe wel live, was alleen niet op het hoofdkanaal

  #389878

  Waar vind je een abonnement voor 20 euro per jaar? Volgens de website toch 40?

  #389883

  petoi >>> Kroatië en Frankfurt sowieso ook. Al was Kroatië ook bij Eurosport te zien dacht ik. Alleen dan wel reclamevrij bij Ziggo.

  #389887

  20 euro is een aanbieding siets, maar die hebben ze wel vaak denk ik.

  #392642

  Nog even een duimpje op voor de speler: ik zit nu in Letland (Europese Unie) en kan gewoon kijken ermee. Vooral fijn als straks de Vuelta begint.

  #392688

  20 euro is de versie met José Been. Voor 20 euro meer heb je een versie met de optie om haar uit te zetten.

23 berichten aan het bekijken - 1 tot 23 (van in totaal 23)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Volg hier

Headlines