Doping gaaaappp

|
7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • #65490

  Doping gaaaappp

  Elke ochtend lees ik mijn ad ,bij de plaatselijke koffie tent ,keurig brengen zij de krant inclusief met mijn latte macchiato aan tafel .
  Deze ochtend was anders er was geen krant namelijk wel koffie maar geen krant.
  Op de vraag waarom er geen krant was wilde zij mij even voorbereiden en stond namelijk een stukje in over doping in de wielersport.
  Breed uit gemeten op de sport,katern had onze grote vriend Thijs zonneveld ,inderdaad van die berg die er ooit niet komt,een stukje geschreven over doping .
  Hij had iets gehoord het gonsde door het peloton er was iets vreemds want de oudjes Valverde en een wat oudere Rebellin deelde mee in de prijzen.
  De laatste winnaar van Romandië zakarin is ook verdacht omdat hij romandie heeft gewonnen.
  En dat kan niet dat is vreemd vanuit het niets ineens winnaar sprak ons geweten over de wielersport Thijs zonneveld .
  Was Thijs een tijdje geleden nog leuk om te lezen ,in zijn kolom, nu begint hij op mijn aangezicht zenuwen te werken.
  Hij heeft namelijk iets meer papier gekregen in het ad en ineens schrijft hij over alles in de sport of het nou over voetbal gaat,schaatsen ,darten Thijs weet wel een verhaal te maken.
  Verhalen die zijn gebaseerd op geruchten ooit gehoord terwijl hij met zijn oor tegen in willekeurige hotel muur stond misschien.
  Of als oud renner ,oude jongens krentenbrood gesproken voeren ,met renners van nu.
  In hoop wat op te vangen om zijn toegezegde papier te vullen in het ad riekt het nu naar riool journalistiek.
  Verhalen nergens gebaseerd op feiten op een laffe manier opgeschreven en gedreven om onrust te zaaien.
  Ik denk dat Thijs terug moet naar zijn kolom dit is misschien teveel papier voor hem eigenlijk zoals zijn wieler carrière een verdienstelijk amateur niks mis mee toch?

  #65492

  @ teejoo, Misschien moet je jouw eigen stukje nog even teruglezen en wat aanpassingen doen om het beter leesbaar te maken want het is erg warrig. Je punt overigens komt wel goed naar voren maar daar ben ik het niet mee eens. Het onderbuik gevoel leeft in de wielerpeloton juist steeds meer. Dat merk je onder andere aan tweets die de renners of stafleden de wereld in slingeren.

  #65493

  En Teejoo vergeet voor het gemak maar even het dopingverleden van zowel Valverde, Rebellin als Zakarin in zijn stukje….

  #65495

  Als ik je verhaal zo lees ben je behoorlijk van slag inderdaad. Ik hoop dat de Macchiato nog wel smaakt!

  #65498

  Eindelijk een nederlandse journalist die er wel achter aan gaat… weer niet goed. Vergeleken met Ducrot, Smeets etc: Wat een verademing op het gebied van doping is dan Zonneveld. Nu alleen nog zulke journalisten in de voetballerij.

  #65547

  lol, is dit stukje zoiets als de speld of wat moeten we hiermee?

  #65551

  Luca Paolini doet in Milaan – San Remo de forcing op de Cipresa, idem op de Poggio en is op de Via Roma de gangmaker voor Kristoff?? Op een boterham met pindakaas zeker…….. En uiteraard speelt mee dat in Rusland (zie documentaire op ZDF) anders met zulke zaken omgegaan wordt maar hoeveel bewijs heb je nodig om verdachte krachtsinspanningen verdacht te mogen vinden? Laat de farmaceutische industrie de wielrennerij gaan sponsoren, geld voldoende in die sector en dan zijn we van het gezeik af misschien….

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Net binnen