Censuur dus!

|
4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • #657820

  Gisteren had ik al een topic geopend met de vraag of er censuur is op WF omdat ik opeens bij het reageren op een nieuwsbericht de melding kreeg dat mijn post eerst gecontroleerd moest worden.
  Het antwoord op de vraag is dus een volmondig ja, want mijn reactie is uiteindelijk niet geplaatst.

  Sterker nog: ook op het forum wordt een discussie blijkbaar niet gewaardeerd want na een statement van Martin van den Bosch is het topic van gisteren opeens gesloten. Dat terwijl daar nog we wat over viel te zeggen!

  Dit was de reactie:
  We hebben al een tijdje geleden iets ingebouwd waarbij het voor kan komen dat reacties eerste langs een moderator gaan. Dat is voor gebruikers die nieuw zijn (om spammers tegen te gaan), maar dit kan ook voorkomen bij woorden die (lijken op) bepaalde scheldwoorden.
  Dit om ongewenst gedrag tegen te gaan.
  (einde reactie)

  Eens kijken: er is dus iets ingebouwd tegen spammers die nieuw zijn (ik ben al geruime tijd gebruiker en reageer zeer regelmatig) of bij scheldwoorden of woorden die daar op lijken (ik reageer regelmatig kritisch maar scheldt daarbij niet!). Dus ik ben erg benieuwd wat de trigger was voor mijn post.
  Of wellicht is het standaard omdat ik wel eens kritisch reageer? Kritiek leveren valt waarschijnlijk onder ongewenst gedrag, Al helemaal als je geen fan bent van R.K. blijkbaar. Beetje jammer dit!

  #657836

  Ik zou als ik jou was even de definitie van “Censuur” opzoeken, bij deze alvast het linkje naar de wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/Censuur_(informatie)
  Voor de rest weet niemand hier wat je (probeerde) te posten, dus ja, geen idee of het overdreven was je post niet te plaatsen of wel.

  #657864

  Ik vind de reactie van Martin toch heel duidelijk… misschien gewoon even contact met hem opnemen ipv hier het forum vol te spammen met nieuwe topics. Er is ook nog een verbeterpunt topic waar je kan reageren. Er zal wel iets in je reactie hebben gestaan wat dat systeem heeft getriggerd.

  #657900

  Je verwart “censuur door wf” met “kinderlijk huilende user snapt niets van de wereld om hem heen”.

  Kan gebeuren, komt wel goed.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Het onderwerp ‘Censuur dus!’ is gesloten voor nieuwe reacties.

Headlines