Zweeler WK Wegwedstrijd (min 4.000 Euro) en Giro d’Italia Spel (min. 16.000 Euro aan prijzen)

Zweeler WK Wegwedstrijd (min 4.000 Euro) en Giro d’Italia Spel (min. 16.000 Euro aan prijzen)

Op het WK van 2020 is er geen klassieke aanloopfase. Er wordt meteen gestart op de lokale ronde, die negen keer afgewerkt moet worden door de heren. Goed voor meer dan 5.000 hoogtemeters. Vooral te danken aan twee beklimmingen: Mazzolano (2,8 km aan 5,9%) en Cima Gallisterna (2,7 km aan 6,4%). Die percentages zijn niet heel schokkend, maar dat komt door afvlakkende stukken. Beide heuvels hebben een heel steile kilometer waarop de betere klimmers het verschil kunnen maken.

Met die gedachte wordt meteen Tourwinnaar Tadej Pogacar naar voren geschoven. Maar ook Wout van Aert, Julian Alaphilippe, Jakob Fuglsang en Tom Dumoulin horen bij de favorieten. En dat is slechts een kleine greep. Weet jij het beste team samen te stellen? Dan win je 1.000 Euro!

Klik hier om direct naar het WK Wegwedstrijd te gaan (minimaal 4.000 Euro aan prijzen met een 1e prijs van 1.000 euro) te gaan.

Je krijgt 145 miljoen euro budget om 13 renners te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het WK Wegwedstrijd Spel 2020.

Klik hier om direct naar het Giro d’Italia Spel (15+5)  te gaan met een prijzenpot van minimaal 16.000 euro en een 1e prijs van 2.500 euro!

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 5 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Klik hier om direct naar het Giro d’Italia (budget) Spel te gaan met een prijzenpot van minimaal 15.000 euro en een 1e prijs van 2.500 euro!

Je krijgt 230 miljoen euro budget om 17 renners voor de basis te kiezen en 27 miljoen euro budget om 3 reserves te kiezen. Punten worden verdiend per etappe en via het algemeen klassement. In beide gevallen gaat het om de top 20.

Waarom mee doen aan een Fantasy Sports Game? 

  • Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 renner, maar om 20 renners die allemaal voor jou moeten presteren tijdens de koers.
  • Het kost maar 7 of 10 euro en je krijgt er urenlang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de koers zorgen teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs van 000 Euro bij het WK Wegwedstrijd Spel en maar liefst  2.500 Euro is er voor de winnaar van het Giro d’Italia Spel!
  • Je kan ook GRATIS meespelen bij Zweeler met de Giro d’Italia. Ontdek hoe de spellen werken, en of je het leuk vind om mee te doen. Klik hier om naar het GRATIS spel te gaan.

Veel plezier!

If you like sports, you will love Zweeler! 

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair