Zweeler WK Tijdrit Spel (min 3.000 Euro) en Giro d’Italia Spel (min. 16.000 Euro aan prijzen)

Zweeler WK Tijdrit Spel (min 3.000 Euro) en Giro d’Italia Spel (min. 16.000 Euro aan prijzen)

Het deelnemersveld van de WK Tijdrit is dit jaar om van te smullen. Met uittredend wereldkampioen Rohan Dennis, Wout van Aert, Tom Dumoulin, Victor Campenaerts, Geraint Thomas, Europees kampioen Stefan Küng en Filippo Ganna als voornaamste kandidaten. Het parcours, met start en finish op het Formule 1-circuit van Imola, kent nauwelijks obstakels en is met 31,7 kilometer aan de korte kant voor een WK. Een parcours voor de pure hardrijders dus met grote kans op een snelheidsrecord.

Klik hier om direct naar het WK Tijdrit Spel te gaan (minimaal 3.000 Euro aan prijzen met een 1e prijs van 700 euro) te gaan.

Je krijgt 130 miljoen euro budget om 11 renners te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het WK Tijdrit Spel 2020.

Klik hier om direct naar het Giro d’Italia Spel (15+5)  te gaan met een prijzenpot van minimaal 16.000 euro en een 1e prijs van 2.500 euro!

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 5 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Klik hier om direct naar het Giro d’Italia (budget) Spel te gaan met een prijzenpot van minimaal 15.000 euro en een 1e prijs van 2.500 euro!

Je krijgt 230 miljoen euro budget om 17 renners voor de basis te kiezen en 27 miljoen euro budget om 3 reserves te kiezen. Punten worden verdiend per etappe en via het algemeen klassement. In beide gevallen gaat het om de top 20.

Waarom mee doen aan een Fantasy Sports Game? 

  • Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 renner, maar om 20 renners die allemaal voor jou moeten presteren tijdens de koers.
  • Het kost maar 7 of 10 euro en je krijgt er urenlang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de koers zorgen teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs van 700 euro bij het WK Tijdrit Spel en maar liefst 500 Euro is er voor de winnaar van het Giro d’Italia Spel!

Veel plezier!

If you like sports, you will love Zweeler! 

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair