Zweeler Vuelta a España Spel (min. 6.000 Euro aan prijzen, en een 1e prijs van 1.000 euro!)

maandag 19 oktober 2020 om 17:30
Zweeler Vuelta a España Spel (min. 6.000 Euro aan prijzen, en een 1e prijs van 1.000 euro!)

Het wielerseizoen zit er bijna op. Er wacht ons echter nog een heerlijk toetje: de Vuelta a España. De Spaanse wielerronde start op dinsdag 20 oktober in het Baskenland en dus mogen de klassementsmannen direct aan de bak. In totaal zijn er dit keer achttien etappes met later in de ronde nog aankomsten op de mythische Tourmalet en Angliru.

De grote vraag zal zijn wie voldoende hersteld is van de Tour de France. Veel klassementsmannen gaan namelijk voor de dubbel. Primoz Roglic, Tom Dumoulin, Thibaut Pinot, Richard Carapaz, Enric Mas en Alejandro Valverde staan onder anderen op de startlijst. Een deelnemersveld om je vingers bij af te likken.

Bij Zweeler wordt het volgen van de Vuelta a España nóg intenser. Stel jouw team samen en maak kans op de hoofdprijs van € 1.000!!

Klik hier om direct naar het Vuelta a España Spel (15+5) (minimaal 6.000 Euro aan prijzen) te gaan.

Vuelta a España (Budget) spel (Min. 6.000 euro aan prijzen, met een 1e prijs van 1.500 euro!)

Je krijgt 225 miljoen euro budget om 17 renners voor de basis te kiezen en 26 miljoen euro budget om 3 reserves te kiezen. Punten worden verdiend per etappe en via het algemeen klassement. In beide gevallen gaat het om de top 20.

Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Klik hier om direct naar het Vuelta a España (Budget) Spel  te gaan!

Waarom mee doen aan een Zweelerspel?

  • Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 renner, maar om alle door jouw gekozen renners die moeten presteren gedurende alle wedstrijden.
  • Het kost 10 euro of 25 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de koers zorgen teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen.

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair