Zweeler Tour de France tweede week Spel: Minimaal 750 euro aan prijzen

maandag 16 juli 2018 om 17:55

Kan jouw Tourteam al de prullenbak in vanwege tegenvallende prestaties? Niet getreurd, want bij Zweeler krijg je komende week een kans op revanche. Naast dagelijkse etappespellen is er een spel speciaal voor de volledige tweede week. En die tweede week belooft een waar spektakelstuk te worden!

Op dinsdag duikt het peloton meteen de Alpen in met drie zware bergetappes op het menu. Waarschijnlijk is de grote groep kanshebbers op geel flink gedecimeerd na de aankomst op Alpe ‘d Huez. Op vrijdag kan het Nederlandse feestje verlengd worden met Dylan Groenewegen die voor een loepzuivere hattrick gaat. In het weekend wacht er een aankomst op Mende en een ideale vluchtersrit. Een kans voor Robert Gesink?

Waarom mee doen aan een Fantasy Tour de France Spel?

  • Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 renner, maar om 15 renners die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Tour de France.
  • Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de koers zorgen jouw renners voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is 116 euro)! Er zijn minimaal 30 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Het Tour de France 2nd Week Spel 2018 zal gaan starten op dinsdag 17 juli 2018 om 13:35 uur.

Je krijgt 190 miljoen euro budget om 15 renners te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Tour de France 2nd Week Spel 2018, dat bestaat uit 6 etappes.

Het spel kost 5 euro per team en we starten met minimaal 750 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 116 euro zijn (30 AK prijzen).

Etappespel:

Je mag 15 renners kiezen uit 5 verschillende groepen waarmee je zoveel mogelijk punten moet halen in het Tour de France stage 10 Spel 2018.

Het spel kost 2,50 euro per team en we starten met minimaal 350 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 54,33 euro zijn (30 AK prijzen).

Klik hier om je meteen te registreren!

Dit artikel delen: