Zweeler Tour de France 3e week Spel: Minimaal 850 euro aan prijzen

maandag 22 juli 2019 om 19:30
Zweeler Tour de France 3e week Spel: Minimaal 850 euro aan prijzen

Kan jouw Tourteam al de prullenbak in vanwege tegenvallende prestaties? Niet getreurd, want bij Zweeler krijg je komende week een kans op revanche. Naast dagelijkse etappespellen is er een spel speciaal voor de volledige derde week.

De strijd in het algemeen klassement is in jaren niet zó spannend geweest. Geen dominant INEOS dat de koers lam kan leggen en dus mogen we nog veel vuurwerk verwachten. In totaal gaat het om zes etappes. De eerste twee dagen zijn voor de (sterke) sprinters en mogelijk vluchters, waarna de Alpen zullen beslissen wie met het geel naar huis gaat. De Tour wordt zondag afgesloten met de traditionele rit naar Parijs.

Klik hier om direct naar het spel te gaan.

Waarom mee doen aan een Fantasy Tour de France Spel?

  • Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 renner, maar om 15 renners die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Tour de France.
  • Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de koers zorgen jouw renners voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is 135 euro)! Er zijn minimaal 30 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

If you like sportsyou will love Zweeler!

Dit artikel delen: