Start op zondag: Zweeler Vuelta a Espana Spel (min. 17.500 euro aan prijzen)

zaterdag 24 augustus 2019 om 19:45
Start op zondag: Zweeler Vuelta a Espana Spel (min. 17.500 euro aan prijzen)

Altijd al eens mee willen doen bij Zweeler, maar getwijfeld over hoe leuk het is? Tijdens de Vuelta a España kun je Zweeler uitproberen met het GRATIS Vuelta a España spel 2019.

Iedereen die een account heeft mag 1 team maken in het gratis spel, dat exact dezelfde opzet heeft als het 15+5 spel met 17.500 euro aan prijzen (1e prijs van 2.000 Euro). Ook bij het gratis spel zullen er prijzen (in totaal 100 euro) te winnen zijn in de vorm van bonusgeld. Hiermee kun je vervolgens meedoen aan de betaalde spellen.

Klik hier om direct naar het Vuelta a España Spel (15+5)  te gaan met een prijzenpot van minimaal 17.500 euro.

Klik hier om direct naar het GRATIS Vuelta a España spel te gaan!

Waarom mee doen aan het Vuelta a España Spel 2019? 

  • Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 renner, maar om 20 renners die allemaal voor jou moeten presteren tijdens de koers.
  • Het kost maar 10 euro en je krijgt er urenlang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de koers zorgen teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1eprijs is 000 euro)! Er zijn 227 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Behalve het hoofdspel met volledig vrije keuze heeft Zweeler ook een budgetspel voor de Vuelta a España. Naast het selecteren van de juiste toppers gaat het in dit spel om het vinden van zogenaamde ‘koopjes’. Renners die voor een lage waarde best veel punten binnenhalen. Daarnaast telt bij het budgetspel het eindklassement zwaar mee. Kortom, een totaal ander spel maar zeker niet minder leuk. Bovendien is er een eerste prijs van 1.000 euro!

Veel plezier!

If you like sports, you will love Zweeler! 

Dit artikel delen: